Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Rampestreken, Åndalsnes Rampestreken, Åndalsnes
Rampestreken, Åndalsnes.
Photo: Matti Bernitz/www.fjordnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Vil du se vores flotte toplister?

Det kan være svært at finde den helt rigtige aktivitet, attraktion eller rejsemål - derfor har vi samlet det bedste af det bedste på disse toplister. Her kan du læse tips fra eksperter om de bedste steder at besøge og de sjoveste ting at foretage sig.

Steder

Norge er noget større, end de fleste tror. Eller rettere: Længere. Og der er meget at se, så det hjælper at have planlagt lidt i forvejen. Disse toplister viser både de mest populære feriedestinationer og de mere obskure rejsemål, hvor der venter oplevelser man ikke lige havde regnet med.

Tag dig god tid og nyd udsigten, kulturen og maden undervejs, og husk - det bedste på rejsen sker som regel, når man glemmer den endelige destination for et øjeblik og kører lidt væk fra alfarvej.

På cykeltur

Med natur som denne er der ingen grund til at surmule indendøre. De lokale er flittige brugere af naturens gratis glæder, og der er også plads til dig. Men tag en sweater med - og en regnjakke. I Norge findes der ikke dårligt vejr, kun dårlige klæ'r.

På cyklen kan du hurtigt komme rundt i naturen, og i hele Norge er der mange stier, cykelruter og landeveje, der indbyder til lange ture. Stig af og nyd madpakken undervejs.

Rundt omkring

Tag en bid af Norge

Fra at misunde andre nationers køkkener og til at gen(op)finde de norske madtraditioner: I de senere år har der været en revolution ved de norske kødgryder og på landets restauranter.

På hvilke norske restauranter kan du få en Michelinstjernet madoplevelse?

Alt det smarte

Hvis du skal have børnene eller vennerne med

Det er ikke sikkert, at familiens yngste bliver lige så imponerede af de norske fjorde, fjelde og lange lyse sommeraftener som dig.

Men der er masser at lave for ungerne i Norge. Og hvem ved, måske vil du som voksen også synes at det er sjovt?

De bedste steder at sove i ferielandet

Om vinteren kan du stå på ski overalt i Norge - stort set. Her har vi samlet de største og bedste vintersportsområder, med særlig fokus på stedernes overnatningsmuligheder. Men også på andre tider af året er der masser af gode og anderledes steder at sove.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad