Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Rampestreken, Åndalsnes
Rampestreken, Åndalsnes.
Photo: Matti Bernitz / www.fjordnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Det kan være svært at finde den helt rigtige aktivitet, attraktion eller rejsemål - derfor har vi samlet det bedste af det bedste på disse toplister. Her kan du læse tips fra eksperter om de bedste steder at besøge og de sjoveste ting at foretage sig.

Steder

Norge er noget større, end de fleste tror. Eller rettere: Længere. Og der er meget at se, så det hjælper at have planlagt lidt i forvejen. Disse toplister viser både de mest populære feriedestinationer og de mere særegne rejsemål, hvor der venter oplevelser man ikke lige havde regnet med.

Tag dig god tid og nyd udsigten, kulturen og maden undervejs, og husk - det bedste på rejsen sker som regel, når man glemmer den endelige destination for et øjeblik og kører lidt væk fra alfarvej.

Aktivt friluftsliv

Med natur som denne er der ingen grund til at surmule inden døre. De lokale er flittige brugere af naturens gratis glæder, og der er også plads til dig. Men tag en sweater med - og en regnjakke. I Norge findes der ikke dårligt vejr, kun dårlige klæ'r.

At gå på opdagelse i Norge er nok den bedste måde at opleve dette store land. Her er nogle ekspert-tips om blandt andet lette vandreture og landevejscykling, i fjeldene og i den rå natur.

Tag en bid af Norge

Fra at misunde andre nationers køkkener og til at gen(op)finde de norske madtraditioner: I de senere år har der været en revolution ved de norske kødgryder og på landets restauranter.

På hvilke norske restauranter kan du få en Michelinstjernet madoplevelse? Kig lidt nærmere på den kulinariske revolution i Norge her.

En besked fra vores sponsorer

Familiesjov

Det er ikke sikkert, at familiens yngste bliver lige så imponerede af de norske fjorde, fjelde og lange lyse sommeraftener som dig.

Men der er masser at lave for ungerne i Norge. Og hvem ved, måske vil du som voksen også synes at det er sjovt?

Kunst og kultur

Du har sikkert hørt om de norske stavkirker og trolde. Men der er en ny generation af modeskabere og arkitekter i byen.

Toplisterne herunder kan give dig et fingerpeg om, hvad der er værd at opleve når det kommer til kunst og kultur i Norge.

De bedste steder at sove i ferielandet

En overnatning i Norge behøver ikke nødvebdigvis at finde sted på et moderne, men kedeligt hotel. I Norge er det let at finde alternative steder at indkvartere sig for natten. Sov i trætoppene, eller måske i et fyrtårn?

Der er også masser af campingpladser af enhver størrelse og karakter. 

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad