Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
People standing at the Rampestreken viewpoint overlooking the city of Åndalsnes
Rampestreken viewpoint in Åndalsnes.
Photo: Matti Bernitz / www.fjordnorway.com

Toplister

Campaign
Partner

Hvor skal vi hen?

Disse toplister viser både de mest populære feriedestinationer og de mere særegne rejsemål, hvor der venter oplevelser man ikke lige havde regnet med.

Lokale vejvisere

De lokale giver dig med glæde tips til hvad du kan foretage dig og hvor du kan spise.

Miljøvenlige aktiviteter

Norge er et af de 10 mest miljøvenlige feriemål i verden, og der bliver gjort en dyd ud af at leve så bæredygtigt og grønt som muligt.

Aktivt friluftsliv

At gå på opdagelse i Norge er nok den bedste måde at opleve dette store land. Her er nogle ekspert-tips om blandt andet lette vandreture og landevejscykling, i fjeldene og i den rå natur.

Tag en bid af Norge

I de senere år har der været en revolution ved de norske kødgryder og på landets restauranter. På hvilke norske restauranter kan du få en Michelinstjernet madoplevelse? Kig lidt nærmere på den kulinariske revolution i Norge her.

En besked fra vores sponsorer

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

Familiesjov

Det er ikke sikkert, at familiens yngste bliver lige så imponerede af de norske fjorde, fjelde og lange lyse sommeraftener som dig. Men der er masser at lave for ungerne i Norge. Og hvem ved, måske vil du som voksen også synes at det er sjovt?

Kunst og kultur

Du har sikkert hørt om de norske stavkirker og trolde. Men der er en ny generation af modeskabere og arkitekter i byen. Toplisterne herunder kan give dig et fingerpeg om, hvad der er værd at opleve når det kommer til kunst og kultur i Norge.

De bedste steder at sove i ferielandet

En overnatning i Norge behøver ikke nødvebdigvis at finde sted på et moderne, men kedeligt hotel. I Norge er det let at finde alternative steder at indkvartere sig for natten. Sov i trætoppene, eller måske i et fyrtårn? Der er også masser af campingpladser af enhver størrelse og karakter. 

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen