Skip to main content

Solen vender tilbage!

Sneen smelter, og Norge står i fuldt flor. Sprællevende farver, duften af blomstrende frugttræer, brølet fra brusende vandfald. De solhungrende nordmænd myldrer igen udendørs. Tag på vandreture i de grønne skove, besøg maleriske landsbyer ved kysten og inde i landet, og se dyrebørnene boltre sig på engene. Foråret i Norge bringer liv og glade dage til alle landsdele efter en lang vinter. Book din ferie på denne årstid og bliv en del af den dejlige forårsstemning.

Læs mere om foråret.

Varm - varmere - varmest!

Så er det sommer! Det betyder dovne dage ud for kysten i en båd, livlige og hyggelige småbyer i Sørlandet, fortryllende fjorde og mageløse fjelde i det vestlige Norge samt lange, lyse sommernætter under midnatssolen i Nord-Norge. Uanset om du er til fartfyldte eventyr under åben himmel eller dejlige oplevelser i roligt tempo er du garanteret en uforglemmelig sommer i Norge.

Læs mere om sommeren.

Gyldne farver og frisk luft

Se naturens farverige forvandling. Sæt tænderne i årstidens dejlige smage, gå på opdagelse i byerne og på fjeldet, hvor udsigten stadig er alle anstrengelserne værd. At rejse udenfor højsæsonen betyder også mindre trængsel ved de største seværdigheder og attraktioner.

Læs mere om efteråret.

Sne, sne og mere sne!

Vinteren er uendelig smuk i Norge. Er du på udkig efter årets sidste eventyr, lidt velfortjent afslapning eller en lang weekend i de største byer? Vinterklædte Norge har det hele. Bestil din skiferie i god tid og glæd dig til at suse ned ad de snedækkede bakker sammen med venner og familie!

Læs mere om vinteren.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider