Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatning

  Scandic Hotels - i alle større byer fra nord til syd

  Nordic Choice Hotels - en anderledes hotelkæde

  Thon Hotels - fantastisk morgenmad inkluderet

  Radisson Blu Hotels - book dit hotel i Norge

  Citybox - moderne lavprishoteller med central beliggenhed

  DanCenter - din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking - bestil den perfekte hytte i Norge

  Campcation –  Book camping over hele Norge med Campcation

 • Rejs hertil og rundt

  Vy - det skal være let at rejse grønt

  SJ NORD - eventyret starter i toget

  Vy express - gør det let at rejse grønt med bus

  NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser

  Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab

  DFDS - sejl nemt og bekvemt fra København til Oslo

  AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse

  Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg

  Arctic Campers - lej en autocamper i Norge

  Cabin Campers - din hytte på fire hjul

 • Ture og rundture

  Hurtigruten - 'Verdens smukkeste sørejse'

  Fjord Tours - Norge i en nøddeskal®, den mest populære rundtur i Norge

  Authentic Scandinavia - rejs som de lokale

  Up Norway - skræddersyede rejser fra eksperterne

  Norrøna Hvitserk - ekspeditioner og eventyrferie

  Booknordics.com hundredvis af aktiviteter, rundture og cruises i Norge

  Brim Explorer - Stille fjordture med elektrisk katamaran

  Fjord Travel - bæredygtige flerdagesture

  Go Fjords - ture og aktiviteter over hele Norge

  50 Degrees North - uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper

  Discover Norway - færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge

  Norwegian Holidays - pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil

  Stromma - sightseeing, udflugter og oplevelser med bus, båd og minitog.

 • Alpine fjeldresorter

  Beitostølen - Eventyr og nydelse hele året

  Rauland - skiferie i betagende fjeldlandskab

 • Offers

Search
or search all of Norway
Hikers on Himakånå in Haugalandet, one of the top hikes in Fjord Norway
Hikers on Himakånå in Haugalandet, one of the top hikes in Fjord Norway
Himakånå in Fjord Norway.
Photo: Mattias Fredriksson
Himakånå in Fjord Norway.
Photo: Mattias Fredriksson

De bedste vandreruter i Fjord Norge

Kunne du tænke dig at bestige ikoniske fjeldformationer som Trolltunga og Preikestolen? Eller har du lyst til en tur med mindre trængsel, men lige så bjergtagende udsigt? Her er nogle af de bedste muligheder for at vandre i Fjord Norge.

Berømte fjelde som Preikestolen, Romsdalseggen, Trolltunga og Kjerag er bare nogle få eksempler på Fjord Norges mest populære vandreture – og hver eneste af dem er et eventyr i sig selv. De kan dog være hårde ved både knæene og lårmusklerne, så du skal være i god form. Men du kan også nemt finde masser af kortere og mindre udfordrende stier, perfekte til familier med børn eller dig, der bare vil tage den mere med ro. Der er fantastiske vandreområder langs med fjordene, i nationalparkerne og gennem de grønne dale.

Og eftersom Fjord Norge dækker mere end 57.604 kvadratkilometer, er det nok bedst, at du ikke snupper det hele på en gang. Hvad med at vælge et eller to mindre områder og virkelig udforske de mange spændende afkroge, de gemmer på – og samtidig undgå menneskemylderet? Der er mange forskellige regioner i den vestlige del af Norge. Nedenfor kan du se nogle af de bedste vandreture i hvert område, fra syd til nord.

Sørg for at finde ud af i forvejen, hvilke vandreruter der passer til dit niveau. Læs vores tips til sikkerhed på fjeldet, og hvordan du skal forberede dig på dit vandreeventyr! Til mere udfordrende fjeldvandringer anbefaler vi, at du tager på en gruppetur eller booker en kvalificeret guide.

Efterlad det, som du fandt det

Sæt så få spor som muligt, lyder mantraet. Tag ikke andet end billeder og behold kun minderne.

Bæredygtig rejse i Norge

Vandreområder i Fjord Norge

Et udvalg af fantastiske vandreture i Fjord Norge fra syd til nord.

Ryfylke

Tag til Ryfylke for at opleve nogle af Norges mest berømte vandreture. Gå hele vejen op til fjeldplateauet Preikestolen, som svæver 604 meter over Lysefjorden, eller Kjerag, hvor kampestenen Kjeragbolten sidder fastklemt mellem to fjeldsider. Du kan også vælge mellem en række andre fantastiske vandreruter her i området, både hvis du vil gå fra hytte til hytte over flere dage eller tage på kortere dagsture med byerne Stavanger eller Sandnes som udgangspunkt (se nedenfor).

Stavanger-området

Stavanger og omegn har et rigtig godt og varieret netværk af velafmærkede vandrestier. Tag familien med på eventyr ved den bynære kyst i fjeldene omkring de større byer Stavanger og Sandnes, eller find et fladere terræn ved Jærstrendene med de kridhvide, kilometerlange sandstrande. Eller måske er du taget hertil, fordi du vil vandre op til Preikestolen eller Kjerag i Ryfylke (se ovenfor)?

Haugesund og Haugalandet

Landskabet i Haugesund og Haugalandet bliver ofte sammenlignet med de omgivelser, man ser i TV-serier som Game of Thrones og Vikings. Og det er ikke så underligt, for det var hjemsted for lokale vikingekonger i mere end tusind år. Tag på vandring i de historiske fjelde, gå en tur langs havet, eller tag ud til en af de større øer og oplev det barske landskab, hvor havet møder himlen. Et must for glade vandrefolk er fjeldformationen Himakånå, der ligner en troldekone!

Sunnhordland

Vælg mellem 200 afmærkede stier i Sunnhordland, fra nemme og børnevenlige ruter til bestigning af fjeldtoppe i 1.400 meters højde med fantastiske udsigter. Hvis du har lyst, kan du følge Nordsøstien langs med det åbne hav. Eller måske vil du booke en guide og tage på gletsjervandring på Folgefonna, en af de største gletsjere i Norge?

Hardangerfjord-området

Hardanger er stedet, hvor du finder den verdensberømte Trolltunga, men det er naturligvis ikke alle, der ønsker at begive sig ud på den lange og anstrengende tur derop. Heldigvis er der masser af andre muligheder i denne del af Fjord Norge. Du kan følge Dronning Sonjas panoramatur, nyde synet af de mange vandfald (inklusive det storslåede Vøringsfossen) eller slentre gennem de skønne blomstrende frugtplantager, der pryder regionen om foråret. Der kan du også smage nogle af verdens bedste cidere.

Bergen

Når det gælder fænomenale udsigter og lettilgængelige stier tæt på byens centrum, er det de færreste steder, der kan hamle op med Bergen. Start dagen på et fjeld (du kan køre med kabelbanen Fløibanen eller med svævebanen til Ulriken, hvis du vil kun vil gå fra toppen), og nyd så at vandre hele vejen ned, mens du mærker byens puls.

Voss

Velkommen til actionfyldte eventyr i Norges adrenalinhovedstad! Voss er stedet for dem, der er vilde med ekstremsport af enhver slags. På vandresiden kan du vælge mellem stier i alle sværhedsgrader i fjeldene, der omgiver byen – og udsigten er simpelthen storslået.

Sognefjord-området

Norges længste og dybeste fjord strækker sig fra kysten hele 204 kilometer ind i landet med adskillige spektakulære forgreninger undervejs – for eksempel Nærøyfjord, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. I Sognefjord-området finder du også nogle af de mest populære vandreområder i hele Norge. Gå i historiens fodspor på den gamle Kongevej til den hyggelige by Lærdal, eller tag ud at vandre i fjeldene omkring Flåm. Medmindre du hellere vil begive dig ud på nogle af Norges mest fantastiske dalvandringer?

Sunnfjord

Halvvejs mellem Ålesund og Bergen ligger Sunnfjord, også kaldet “vandfaldenes rige” takket være de utallige steder, hvor vandet fosser i kaskader ned ad de stejle fjeldsider. Her er der masser af afmærkede stier at vælge imellem, og du kan også tage på guidede ture.

Fjordkysten

Rejs en tur langt fra alfarvej: så langt vestpå, det er muligt at komme i Norge. Her kan du vandre til toppen af naturmonumenter som Alden, Lihesten Hornelen – Europas højeste havklippe – eller følge en de mange familievenlige ruter langs Nordsøstien. Og hvis du brænder efter at få en helt speciel oplevelse, så kom til Fjordkysten mellem november og februar, hvor det er sæson for “stormjagt”!

Nordfjord

Den største fastlandsgletsjer i Europa og en dramatisk kystlinje gør Nordfjord til et sandt overflødighedshorn for vandrere – og her er mere end 230 afmærkede vandrestier. Bemærk: Du skal tage med en guide, hvis du vil ud at gå på gletsjerne. Når du er i området, bør du også lægge vejen forbi oplevelsesarenaen Loen, hvor du kan blive løftet helt op på fjeldtoppen med Loen Skylift. Og gå ikke glip af chancen for at stå på sommerski i Stryn!

Geirangerfjord-området

De fleste besøgende tilbringer kun en enkelt dag i dette berømte område. Men det er en KÆMPE fejltagelse! Den dybe blå Geirangerfjord er omgivet af majestætiske fjelde med sne på toppen, vilde vandfald og frodige, grønne landskaber. Tag med på en af de mange guidede ture, hvor du blandt andet kan høre fantastiske historier, eller tag ud at vandre på egen hånd i Geirangerfjord-områdets storslåede landskab, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Ålesund and Sunnmøre

Sunnmørsalpene, bedst kendt for deres mægtige tinder med svimlende udsigt over fjordene, har været et trækplaster for vandrere gennem århundreder. Ved kysten og på en række øer er fjeldene lavere og mindre rå, men de byder stadig på fine udsigter over havet og de smukke hvide strande i nærheden af Ålesund og Sunnmøre.

Nordvest

Fra stejle fjelde og skønne vandredale til verdensberømte attraktioner som Trollveggen, Atlanterhavsveien og Romsdalseggen i Åndalsnes – spænd selen og kast dig ud i eventyret i det nordligste hjørne af Fjord Norge: Nordvest.

Planlæg turen

Klik på punkterne på kortet for at få flere oplysninger om hver tur.

Vandring i Fjord Norge
Dalsnuten er den mest besøkte toppen på østsiden av Gandsfjorden i Sandnes. Det er kort tur fra parkeringsplassen på Gramstad til toppen og det er… Read more
Dalsnuten
Trolltunga er den mest spektakulære fjellformasjonen i Noreg. Den ligg 1180 moh, om lag 700 meter over Ringedalsvatnet. Her er det fantastisk og… Read more
Trolltunga
Stoltzekleiven er en bratt steinlagt tursti og trapp med ca. 908 trappetrinn i Bergen opp mot Sandviksfjellet. Stoltzen er en av de mest populære… Read more
Stoltzekleiven
Ta turen til øya Alden og bestig den Norske hest – fjellet som stig nærmast loddrett opp av havet! 481 meter høgt og synleg meir enn 100 km til… Read more
Alden - den norske hest
Bratt sti der du må forsere tauverk, stokkar og stigar som nødvendige hjelpemiddel undervegs. Read more
Stien til Kjeåsen fjellgard
Djupadalen er et populært turområde i nærheten av Haugesund sentrum. Det er en rekke turstier i området og Djupadalen brukes også som utgangspunkt for… Read more
Djupadalen
Vandringa opp eller ned 327 trappetrinn, platå og høge, luftige utsiktspunkt, skjer tett på den buldrande Storfossen.… Read more
Fossevandring i Geiranger
Området omkring Synesvarden er det største gjenværende lyngheilandskapet på Jæren. Slik så også flat-Jæren ut før oppdyrkingen for alvor endret Jæren… Read more
Mor Norge og Synesvarden
Prøv ein kort topptur i Hardanger! Lilletopp i Tyssedal har fantastisk utsikt over Hardangerfjorden. På toppen er det kafé med handverkskaffi, sveler… Read more
Lilletopp - Kraftmuseet
Den spektakulære fjellturen opp til Himakånå er en av de mest kjente turmålene i Tysvær og omegn. Read more
Himakånå
Trollpikken i Egersund er en spesiell stein som ble verdenskjent da den ble kuttet ned en natt i juni 2017. Denne handlingen falt ikke i god jord.… Read more
Trollpikken
Ulvik Frukt & Cideri er den fyrste av tre gardar langs den einaste frukt- og siderrruta i Noreg. Garden byr på omvisingar og lokale smakar i form av… Read more
Ulvik Frukt & Cideri
Kombiner fjellturen med båttur. Båten Halnekongen tilbyr skyss frå Halne Fjellstugu (lokalisert ved rv7) 13 km inn på Hardangervidda fjellplatå. Read more
Halnekongen
I den bratte fjellveggen i Rullestadjuvet finst jettegryter som er flere meter i diameter, disse er blant de største i Nord-Europa. Jettegryter er… Read more
Jettegrytene i Rullestad
Boknafjellet på 294 m.o.h. er det høyeste punktet mellom Siggjo på Bømlo og Synesvarden på Jæren. På klare dager kan en se store deler av Rogaland og… Read more
Boknafjellet
Opplev Tysvær's høyeste topp! Lammanuten er det høyeste fjellet i Tysvær med sine 631 m.o.h. Read more
Lammanuten i Tysvær
Climb the classic tower of Innerdalen, 1.452 meters above sea level! Innerdalstårnet,is a majestetic mountain in Innerdalen. The Innerdalen, is a… Read more
Climbing the tower of Innerdalen
Start frå Vesterås. Ein fylgjer den forholdsvis flate traktorvegen utover frå husa i ca 10 min. Her tek ein oppover til høgre og… Read more
Vesterås-Løsta
Melsvatnet rundt er en enkel rundtur på godt underlag i vekslende terreng. Read more
Melsvatnet
Gode turstier ved Skarstua. Gode spaserstier, trimløyper, turorientering, fiskemuligheter, kanopadling, lekeplass for barn. Read more
Natursti Skarvatnet
271 m.a.s.l. 1-2 hours to reach the top. Gentle rise from Auklandshamn, steeper but shorter route from Sætre. Lots of open terrain, amazing view in… Read more
Turløype Trollvassnipen
Opplev ein av dei mest spektakulære fjellformasjonane i verda saman med Trolltunga Active. Aktivitetsselskapet og dei spesialutdanna guidane… Read more
Trolltunga Active
Bli med og la deg overraske over hva den sjarmerende kystbyen Haugesund har og tilby. Historien strekker seg fra vikingtiden, til sildefiske på… Read more
Byvandring i Haugesund
Aktivitetstilbod både i og utanfor Folgefonna nasjonalpark. Bli med på bretur i Juklavassbreen, vel mellom ulike nivå. Nedre… Read more
Folgefonni Breførarlag
Opplev Vøringsfossen på nært hald. Sjå fossen stupe ned frå Hardangerviddaplatået. Kjenn vannspruten i ansiktet. Dette er ein spektakulær tur gjennom… Read more
Fottur til Vøringsfossen
Med Trolltunga Active er det fleire mogelegheiter til å oppleva Trolltunga nær Odda. Ei mogelegheit som gir deg god tid til å oppleva den spektakulære… Read more
Trolltunga Sunset/Sunrise
Reiseterlia, frå Reiseter til Folgefonna Nasjonalpark. Dette er ein turveg inn i Folgefonna Nasjonalpark, med vakker utsikt til isbre, fjell,… Read more
Frå Reiseter til Folgefonna Nasjonalpark
Kinsarvik-Husedalen-Stavali-Lofthus Dette er ein fin to-dagars tur, der du opplev det skiftande landskapet mellom fjord og høgfjell. Frå… Read more
Hardangervidda: to-dagars tur
Turen til Melderskin startar frå Rosendal sentrum i Kvinnherad. Turen opp tar ca. 4 timar, og frå den 1426 meter høge toppen har du storslått utsikt… Read more
Tursti til Melderskin - "Dronninga blant Kvinnheradsfjella"
Frystetjørn er eit flott, stort vatn i eit roleg fjellområde nær Ulvik sentrum. Små, privateigde gamle hytter ligg rundt tjørnet, og byr på flotte… Read more
Frystetjørn
Bli med B-Active på ein guida fottur frå Ulvik til det flotte utkikkspunktet over Osafjorden, og lær av morosame, nyttige og praktiske ferdigheiter… Read more
Guida tur i Ulvikafjorden - B-Active
Stad Rosendal Turomtale Frå P-plassen på Fossberg 2 km langs gusveg til dalbotnen. Stien går opp Murabotnen og til høgre i… Read more
Tursti til Malmangernuten frå Hattebergsdalen
Turen startar frå Skjolden og fortsett ca. 7 km på sykkelsetet inn Mørkridsdalen, som er ein av dei viktigaste inngangsportane til Breheimen… Read more
Fjell- og sykkeltur til Drivandefossen
Startpunkt  Fra Hjøllo eller Vasstun / Trolltunga Hotel. Om løypa Det er 34 informasjonstavler langs ruta. Fin tur i variert… Read more
Kulturstien Hjøllo-Mannsåker
Startpunkt Over Rykkje. Avkøyring frå RV 7 ved Rykkje, køyr ca 1,8 km, passer gårdene på Rykkje. Om løypa… Read more
Melstveit - fin skogstur
Turen til Malmangernuten, som tar omlag 4 timar totalt, kan startast frå Rosendal Fjordhotel i Rosendal sentrum. Toppen ligg på 890 meter og her har… Read more
Tursti til Malmangernuten frå Rosendal
Stad Steinsdalsfossen Turomtale Frå butikkane ved Steinsdalsfossen, gå 60 meter mot Rosseland, og ta til høgre inn på vegen… Read more
Movatnet - ein lett tur frå Steinsdalsfossen
Nasjonalparkgården på Buer er Odda Kommune sin innfallsport til Folgefonna Nasjonalpark. Som eit ideelt startpunkt for turar til både Buerbreen og… Read more
Nasjonalparkgården
Opplev Hardanger sine kjende destinasjonar i vinterdrakt på trugetur saman med Trolltunga Active sine guidar; fjord, fjell, foss og bre er noko av det… Read more
Trugetur med Trolltunga Active
Stad Rosendal Turomtale Oppleving i nærkontakt med elvar, frodige lier og høge fjell. Ein tur for både dei yngste og dei eldste - i… Read more
Tursti til Hattebergsdalen
Stad Uskedalen Turomtale Ein går over brua og følgjer skogsvegen til venstre. Etter vel ein km kjem ein fram til Uskedalen elveeigarlag… Read more
Tursti til Ulvanosa, Geitadalstinden og Høgetinden frå Uskedalen
Opplev blåis på Folgefonna! Folgefonni Breførarlag tar deg med til Juklavassbreen, ein bretur med panoramautsikt over fjord og fjell. På denne… Read more
Blåistur Blue Ice Hike -Folgefonni Breførarlag
Naturen og fossane i Husedalen tek pusten frå dei fleste. Fire flotte fossar ligg tett etter kvarandre på turen frå… Read more
Fire fantastiske Fossar, Husedalen
Familievennlig brevandring med guide på Buarbreen i Hardanger. Bli med på ei kjekk oppleving beståande av isbre, fjellformasjonar og… Read more
Guida breføring på Buarbreen - Hardanger Breføring
Utforsk dei spektakulære fjella i midte Hardanger på ein guida og skreddarsydd tur med Hardangerfjord Adventure. Read more
Guida turar til fots – Hardangerfjord Adventure
Turen til Jobykse byr på noko av det flottaste bygda har å by på. Frukt- og siderruta, panoramautsikt over bygda og eit unikt utsiktspunkt mot… Read more
Liavegen/Jobykse
Rundt Fitjadalsvatnet - gjennom et variert kulturlandskap Startpunkt Køyr opp frå RV 7 i Øystese. Følg skilting… Read more
Rundt Fitjadalsvatnet
Bli med Trolltunga Active og dei røynde guidane deira på eit ferdigpakka vintereventyr til Trolltunga og andre spektakulære fjelltoppar i regionen Read more
Trolltunga & andre fjelltoppar i Hardanger
Bli med Trolltunga Active og dei røynde guidane deira på eit ferdigpakka vintereventyr til Trolltunga. Pakken, som går frå fredag til søndag,… Read more
Trolltunga Winter Sunset
Kombinert heildags sykkeltur og fottur frå Dyranut via Tinnhølvegen til Trondsbu og Stigstuv. Read more
Dyranut - Trondsbu - Stigstuv - Trondsbu - Dyranut
Elvedalen rundt. Dramatisk natur lett tilgjengeleg. Read more
Elvedalen på Lofthus
2 dagars tur der du får oppleve eit imponerande utsyn over Simadal og fjorden på vegen. Read more
Fossli - Rembesdalseter - Finse
Fruktstien. Idyllisk kulturlandskap for alle Startpunkt  Fruktstien kan ein lett koma seg på frå mange plassar: Lofthus Camping,… Read more
Fruktstien
Kombinert båttur og fottur med Halnekongen frå Halne til Skaupa, vidare til fots mot Rauhelleren Turisthytte. Read more
Halne - Skaupa - Rauhelleren
Kombinert båttur og fottur med Halnekongen frå Halne til Skaupa, vidare til fots mot Rauhelleren Turisthytte og neste dag til Stigstuv Turisthytte. Read more
Halne - Skaupa - Rauhelleren - Stigstuv - Halne
Hardangerbrua er blant dei ti lengste hengebruene i verda. Du kan gå og sykle ein lett tur over brua og nyte fantastisk utsikt til fjordlandskapet.… Read more
Hardangerbrua gang- og sykkelveg
Idyll og tradisjon; to ord som passar godt til dette stølsområdet. Legg turen til Jonstølen med utrulege utsiktspunkt over Ulvik, fjell og fjord.… Read more
Jonstøl - stølstur
Du kan fortsette turen frå Kjeldebu (sjå turbeskrivelse Dyranut - Kjeldebu - Fossli) til Finse på austsida av Hardangerjøkulen. Dette er ein lang og… Read more
Kjeldebu - Finse
Kringsjå er idylliske spaserstier i sentrum av Kristiansund. Området har usedvanlig rik og variert vegetasjon og er en enestående botanisk kysthage.… Read more
Kringsjå/Vanndammene - turområde
Litlefjellet ligger innerst Venjedalen og gir et fantastisk skue mot Trollveggen og Trolltindene, Åndalsnes og Romsdalsfjorden. Her får du ekstremt… Read more
Litlefjellet (790 moh)
2-3 timars rundtur på dei 1300 trappetrinna på ein av dei gamle ferdselsvegane frå Eidfjord og opp på Hardangervidda. Read more
Måbø museum - Måbøberget - Fossatromma - Måbø museum
Nosi – Munketreppene. Fantastisk fjordutsikt. Startpunkt: ved daglegvarebutikken på Lofthus. (eventuelt Lofthus Camping, Hotel Ullensvang,… Read more
Nosi - Munketreppene
Nyt 360 graders nydeleg utsikt frå toppen av Oksen, kor du ser Hardangerfjorden, Granvinfjorden, Sørfjorden og Eidfjorden. Det er ein krevjande tur… Read more
Oksen
Flott 4-6 timars fottur til ein støl i Osafjella. Finn vegen opp bratte, men utrulege Norddalen langs ville Røykjafossen før vegen går vidare mot… Read more
Osa/Ossete - stølstur
Skreddarsy di eiga breoppleving med Folgefonni Breførarlag. Leige av privat guide gir deg fleksibilitet til å lage opplegg etter eigne ønsker og… Read more
Privat breførar - Folgefonni Breførarlag
Hjølmaberget - Vivelid - Fljodal - Såtefjell - Hjølmaberget. 4 t rundtur med praktfull utsikt over fjell, fjord og bre. Read more
Rundtur frå Hjølmaberget (4 t)
Tinnhølen - Stigstuv - Bjoreidalshytta - Tinnhølen, flott tur i lett terreng. Read more
Rundtur frå Tinnhølen (5-6 t)
Kinsarvik-Røte-Heng Nyt fin fjordutsikt på veg opp til starten av H M Dronning Sonjas Panoramatur, eller Kongsbergvegen over… Read more
Røte-Heng
SAUESANK OG VANDRING NED AURLANDSDALEN FRÅ ØSTERBØ TIL VASSBYGDI - KUN LAURDAG 19.SEPTEMBER Vandringa med sauen ned Aurlandsdalen… Read more
Sauesank i Aurlandsdalen
Opplev flott og urørt norsk natur på sitt beste idet du spaserer langs det flotte og rolege Solsævatnet i høgda av Ulvik. Turen går langs ein grusveg… Read more
Solsævatnet
Unngå køane, ta på deg trugene og bli med på eit vintereventyr til Trolltunga med guide. Ein unik overnattingstur i Hardanger med Trolltunga Active. Read more
Trolltunga Vinter - Trolltunga Active
Opplev Trolltunga om vinteren på ein guida tur med Trolltunga Adventures frå mars til mai! Read more
Trolltunga vinter med Trolltunga Adventures
Stad Blådalen. Sørspissen av Folgefonna Turomtale Bilturen frå Omvikdalen til Matrekrysset og vidare på god anleggsveg med… Read more
Tursti til Svelgabreen
Utne: Utne- Høyviki-Sletthagen Startpunkt: Utne Hotel Endepunkt: Utne Hotel Parkering: ved Utne Kyrkje Tilkomst med offentleg transport: Buss… Read more
Utne-Høyviki-Sletthagen
Utne: Utne-Skorane-Setehaug Startpunkt: Utne Hotel Endepunkt: Setehaug Parkering: ved Utne Kyrkje Tilkomst med offentleg transport: Buss frå… Read more
Utne-Setehaug
Utne: Utne-Setehaug-Fossdal-Demmena Startpunkt: Utne Hotel Endepunkt: Demmena Parkering: ved Utne Kyrkje Tilkomst med offentleg transport: Buss… Read more
Utne-Setehaug-Fossdal-Demmena
Utne: Utne-Utnesdalen-Grønaskar-Grimsnuten Startpunkt: Utne Hotel Endepunkt: Grimsnuten Parkering: ved Utne Kyrkje Tilkomst med offentleg… Read more
Utne-Utnesdalen-Grønaskar-Grimsnuten
Eit ekte høgfjellscruise i ein komfortabel båt med ein erfaren guide på Nord-Europas største høgfjellsplatå. Read more
Fjordcruise på Hardangervidda
Turen til Trolltunga er ein lang og krevjande fottur. Høgdeforskell på turen er opp mot 1000 meter. Startstad er Skjeggedal, som ligg 7 kilometer frå… Read more
Guida fottur til Trolltunga
Gjennom frodige dalar til sommarstølen over Kvanndal Read more
Kvanndalsstølen
Kyststien er et populært turområde nord for Haugesund sentrum. Her vil du oppleve havet i all slags vær, Norges eneste riksmonument og du kan treffe… Read more
Kyststien Haugesund
Klassikeren på ca 5t over Vidden mellom Ulriken og Fløyen er en av de aller mest populære turene i Bergen. Nydelig utsikt over Bergen og regionen. Read more
Over Vidden fra Ulriken til Fløyen
Trollavassnipen er den høyeste toppen i Sveio med sine 432 meter over havet. Her er det flott utsikt i flere retninger – på fine dager ser du… Read more
Trollavassnipen, Sveio
Den perfekte blandinga av hundekos, fjelltur og utforsking av spektakulær vinternatur! Bli med Trolltunga Adventures og eventyrar Moa Hundseid og… Read more
Trolltunga Husky Hike - Guida tur med Trolltunga Adventures
Kartet viser skiløyper og utvalde sommarløyper i Sysendalen og i sentrale nærliggjande fjellområder. Read more
Tur og skiløyper i Sysendalen
Stad Husnes Turomtale Følg skogsvegen 1 km til skarp venstresving. Herfrå på sti gjennom skogsområde til Bremstølen.… Read more
Tursti til Bremstølen
Stad Omvikdalen Turomtale Frå P-plassen fin oppstigning til enden av skogsvegen der terrenget flatar av ca 600 moh. Herfrå skilta og… Read more
Tursti til Kviteggjo
Stad Husnes Turomtale Følg stien til venstre (nordaust) frå parkeringsplassen. Etter kvart bratt opp Onarheimslia til 600 moh. der lendet… Read more
Tursti til Mjelkhaug frå Husnes
Dagsturhytta i Lærdal er plassert på Mjølkeflaten og har fått namnet Mjølkeflathytta. Frå hytta er det god utsikt over Lærdal, både mot Øyri og… Read more
Dagsturhytta i Lærdal - Mjølkeflathytta
H.M. Dronning Sonjas panoramatur, betre kjent som Dronningstien i Hardanger, er blant dei mest populære turane i Noreg. Med nydeleg utsikt langs heile… Read more
Dronningstien - H.M. Dronning Sonjas panoramatur
Kinsarvik-Husedalen-Stavali-Torehytta-Hårteigen-Tyssevassbu-Trolltunga-Skjeggedal Opplev dei beste attraksjonane på Vestvidda i ein tur:… Read more
Hardangervidda: fire-dagars tur, "Best i Vest"
Kultur på fatet betyr tradisjon. Det betyr arbeidssett og metoder som har blitt lært bort og arva gjennom fleire generasjonar over fleire… Read more
Kultur på fatet
Bli med på bretur med panoramautsikt. Denne turen tar deg med inn eit unikt landskap med spennande natur- og kulturhistorie. Read more
Panorama Glacier Hike -Folgefonni Breførarlag
Stad: Husnes, Valen, Handeland Omtale På Husnes går ein frå Statoil langs Opsangervatnet mot lysskulpturen ”Samspel”.… Read more
Tur på Postvegen
Stad Rosendal. Turomtale  Frå P-plassen ved kyrkja 500 m til Bjørke. Grusveg utan merking 1,5 km til Åsvodl der vegen flatar… Read more
Tursti til Skålafjell (Navarhaug)
Selv om det aller beste du kan gjøre på Tustna Ladestasjon er absolutt ingenting, har vi noen forhåndsbestilte aktiviteter å tilby. Vi bruker området… Read more
Tustna Ladestasjon - aktiviteter
Frå Fitjadalen til Breidablik - inn i høgfjellet Startpunkt Fetet, på nordspissen av Fitjadalsvatnet. Køyr opp… Read more
Frå Fitjadalen til Breidablik
Langs Jærkysten kan du følge tråkk etter folk og fe gjennom mange tusen år. Spor av blant annet den forhistoriske holvegen og den historiske… Read more
Kongevegen
Toppturpakken for deg som ønsker noen dager med avslapping, god mat og drikke. Hos Hotel Aak ønsker vi å oppfylle ditt vintereventyr! Alle våre… Read more
Topptur i Romsdalen med Hotel Aak - 2 netter
Tur med fin utsikt både utover havet og innover fjella på Nordmøre og i Romsdal. Varde på toppen av Duå. Read more
Tur til Duå fra Seterdalen
Parkering, start- og sluttpunkt: Kvinnherad kyrkje. Merking: Skilt til Kvinnherad kyrkje frå kaiområdet i Rosendal.… Read more
Tursti til Skålafjell
Stad Valen Turomtale Følg skogsvegen opp lia frå Søsterheimen 200 m til vegdele. Derfrå kan ein gå til Vardhaugselet… Read more
Tursti til Vardhaugselet
Enkel fottur mellom stølar og vatn. Read more
Breidsete - Freddal
6-7 timar tur-retur. Frå Odda sentrum tek ein riksveg 13 mot Kinsarvik. I Tyssedal tek ein fyrste veg opp mot høgre til Skjeggedal. Det… Read more
Einseten
Fantastisk utsikt 1147 moh i Sunndal Read more
Flånebba
Folgefonni Breførarlag tar deg med på brevandring over Folgefonna. Opplev ein historiske bretur som tidleg lokka den Europeiske overklassen til… Read more
Folgefonna kryssing - Folgefonni Breførarlag
Tur med flott fjordutsikt og moglegheit for rundtur. Read more
Hammaren - Grønrimb
Kinsarvik-Stavali-Torehytta-Litlos-Hellevassbu-Haukeli Dette er ein verkeleg flott tur, med mange høgdepunkt. Første dag går opp… Read more
Hardangervidda: fem-dagars tur
Kinsarvik-Husedalen-Stavali-Hadlaskard/Hedlo/Viveli-Øvre Eidfjord Dette er ein av dei klassiske Hardangervidda-turane. Med start i Kinsarvik,… Read more
Hardangervidda: tre-dagars tur
Hovden rundt. Flott fjordutsikt   Startpunkt: ved daglegvarebutikken på Lofthus. (eventuelt Lofthus Camping, Hotel Ullensvang, Opedal… Read more
Hovden rundt
Ei godt iveratett turløype i unikt kulturlanskap som passar for dei fleste. Read more
Kulturvandring i Herand
Samlen byr på ein av dei finaste utsiktane i Hardanger. Frå toppen på 686 moh har du panoramautsikt både inn og ut fjorden - ein perfekt utfordring… Read more
Samlen - topptur
Frå 1850 og framover voks Odda fram som ein av dei mest kjente turiststadene i Noreg. Det var utan tvil den frodige og ville naturen som trakk… Read more
Turistvegen til Folgefonna Nasjonalpark
Stad Sjøstovo ved ferjekaien på Borgundøy Turomtale Frå Sjøstovo gå vegen oppover mot Brekke skule og… Read more
Tursti til Borgundnuten
Fottur til idylliske Tostøl med flott utsikt på turen Read more
Våhaug - Tostøl
Fottur i variert terreng og flott utsikt som kan gjerast i kombinasjon med andre turar. Read more
Botsvatn - Dåren
Turen til Botsvatnlia og Jonstein er ein variert og utfordrande tur med flott utsikt frå toppen Read more
Botsvatnlia og Jonstein
Bremsneshatten kultur- og friluftsområde byr på spektakulære opplevelser. Det går sti opp på toppen av hatten. Herfra ser du i alle himmelretninger.… Read more
Bremsneshatten
Startpunkt  Buer i Odda. Kjør av fra RV 13, følg skilt til Buer. Køyr til bommen og parkeringa ved enden av… Read more
Buerdalen - forbløffande brelandskap
Fottur langs ein gamal buføringsveg i bratt - men variert - terreng og flott utsikt. Read more
Espeland - Espelandsgryting
God gruset kyststi fra Farstadsanden ut til Nordneset Fyr og videre til Julshamna. Infoskilt forteller om natur, flora og histore fra området, og det… Read more
Fottur langs Farstadsanden og Nordneset Kyststi
Mellom bakkar og fjell utmed havet, finn du mange flotte og godt markerte turstiar rundt om i Ulvik. Opplev Ulvik frå dei beste utsiktspunkta… Read more
Fotturar i Ulvik
Frå Steinstø til Bjørkeveten - med vakker fjordutsikt Startpunkt Steinstø kai Om løypa Ulike alternativ for… Read more
Frå Steinstø til Bjørkeveten
Opplev Trolltunga ved solnedgang og soloppgang. Guidane i Trolltunga Adventures legg til rette for ein fantastisk overnattingstur, der alt utstyr og… Read more
Guida overnattingstur til Trolltunga - Trolltunga Adventures
Leter du etter et vakkert landskap kombinert med Eidfjords historie og innbyggere, eller er du spesielt interessert i vikingtiden? Read more
Hardanger Guide Service
Tur opp til karakteristiske Jonahorn med utsikt over fjord og bygd. Read more
Hellebrotet på Sollesnes - Jonahorn
Sjå Ulvik frå 1065 meter over havet! Ein krevjande tur med ei fantastisk utsikt frå fjelltoppen. Opplev den norske naturen frå si flottaste side på… Read more
Kvasshovden
Saksaklepp - den høgste toppen i Jondal på 1491 moh Startpunkt  Køyr frå Jondal mot Krossdalen.… Read more
Saksaklepp - 1491 moh
Dette er ein enkel tur gjennom den imponerande Simadalen. Om våren kan Skytjefossen vere eit fantastisk syn! Read more
Simadal - fin gåtur
Startpunkt  Aga (eller Reiseter) Om løypa Når du går frå Agatunet, gå sørover cirka 200 meter, ta… Read more
Skredløypa
Kort og spektakulær utsiktstur til klippeblokken Slottet. Turen går på god sti og tar ca 2 timer tur/retur. En enkel fjelltur som egner seg godt for… Read more
Slottet - Preikestolen i miniatyr i Modalen nord for Bergen
Bratt tur i variert landskap og terreng med flotte stølar og utsikt. Read more
Sætveit - Breidsete
Fottur i dallandskap i skog, mellom fjellsider og langs foss. Read more
Torsnes - Daurmålsdalen
Fottur langs stølar og vatn til den store steinen ved Dåren. Read more
Vassenden - Dåren
Fottur i idylliske omgjevnader mellom stølar og vatn. Read more
Vassenden - Vatnasete
Fottur i frodig dallandskap og fjellandskap langs vatn og stølar. Read more
Vetlavatnet - Breidsete
Workation = Kontorplass + overnatting + mat + aktivitetar. Er du lei av heimekontor? Treng du påfyll av motivasjon, arbeidslyst og inspirasjon? Read more
Workation i Eidfjord
Nyt en eventyrlig utendørs portrettfotografering i naturen rundt Aurland og Flåm. Read more
Fjord Photoshoot
Starten på turen til Flaggnuten er i sentrum av Sunndalsøra. Kjør mot mot Ålvundeid og Kristiansund langs riksvei 70. Rett før tunellen ligger… Read more
Flaggnuten i Sunndal
Turen til Varden kan du starte fra kaia i sentrum, gjennom den "grønne korridor" via Reknesparken og Romsdalsmuseet før man fortsetter opp Storlia til… Read more
Gamle Vardeveg til Varden (407 moh.)
Startpunkt  Ved Elversvatnet langs den gamle vegen over Røldalsfjellet. Ta av frå E134 ved Røldal skisenter og… Read more
Hallet grøne - rundtur på toppen av verda
1466 m.o.h.  Start frå Freim:  Det er parkering mot enden av bustadfeltet. Følg traktorvegen til skiltet mot… Read more
Møyfallsnuten
Ein rundtur godt eigna for barnevogn o.l. med kvilebenkar og dikt langs ruta. Read more
Poestien
Fottur til Gullbergnotten naturreservat med flott utsikt over Jondal sentrum og fjorden. Read more
Selsvik - Gullbergnotten
Rundtur om Solhaug, Fodnastøl og Vatnasete med fossar, utsikt og idylliske stølar Read more
Solhaug - Fodnastøl - Vatnasete
Fottur i varierande terreng og stigningsgrad til Vassendvatnet. Read more
Svåsand - Vassenden
Trugetur i vakkert landskap! Prøv å vandre i djup snø og nyt fantastisk utsikt over frosne fjorder og fjell. Bli med på ein guida og eit morsomt og… Read more
Trugetur Skjolden
Trugetur i vakkert landskap! Prøv å vandre i djup snø og nyt fantastisk utsikt over frosne fjorder og fjell. Bli med på ein guida og eit morsomt og… Read more
Trugetur Skjolden
Villmarktur på Hardangervidda, med unik oppleving av fjellformasjonen Trolltunga. På denne turen kjem du tett på urørt natur, med god tid til kjenne… Read more
Villmarksoppleving - Trolltunga Adventures
Innerst i Sognefjorden, mellom Jostedalsbreen og Breheimen nasjonalpark, ligg Jostedalen som byr på fantastiske snøforhold og kort avstand til… Read more
Vinter i Jostedalen
Startpunkt Hjølmaberget. Ta av mot Hjølmo frå RV7 i Øvre Eidfjord. Bare privatbilar får køyre opp til Hjølmaberget. Vegen opp til Hjølmaberget er ein… Read more
Vivelid - Såtefjell
De 7 Ulvungane - et sant eventyr. En tursti via de syv mest spektakulære utsiktspunktene over Sandnes og Gandsfjorden. Read more
De 7 Ulvungene
Vikeså har fått seg et turmål i sentrum. «Gapahuk Storafjellet» som egentlig ikke er en gapahuk, men en hytte åpen for alle. Bygd på dugnad av lokale… Read more
Gapahuk Storafjell
Tur i fjellterreng langs vatn og stølar. Read more
Hestadalen - Breidsete
Holmaskjer - utfordrande frå fjord til bre Startpunkt  Rasteplass nær Egne Hjem ved Tokheim, 2 km nord for Odda langs FV… Read more
Holmaskjer
På øyen Talgje finner du flere fine turløyper. Rikt jordsmonn og godt lokalklima gir en frodig vegetasjon. Til tross for at mye av øyen er oppdyrket… Read more
Klubben - tur til Talgjes høyeste punkt
Følg riksvei 70 fra Sunndalsøra mot Oppdal i ca 15 km. 3,5 kilometer etter overbygget på Grøa ser du et skilt med trimpost på høyre hånd. Da har du en… Read more
Kongelhjellan i Sunndal
Turen frå Kvåle til Vassenden byr blant anna på fantastisk utsikt mot Folgefonna. Read more
Kvåle - Vassenden
Det tar en times tid fra Storrsheia og opp til toppen. Ta gjerne med kikkert. Fantastisk utsikt fra toppen! Read more
Svartaknuten
Opplev den adrenalin-fylte ruta til Trolltunga med ein guida via ferrata-tur med Trolltunga Active. Perfekt for dei som vil ha eit litt annleis… Read more
Trolltunga Via Ferrata - Trolltunga Active
Trondsbu - Stigstuv, fin tur med barn i Hardangervidda nasjonalpark Read more
Trondsbu - Stigstuv
Det lokale turlaget har lenge invitert til turglede og tilbyr guida fjellturar i område rundt om i Ulvik. Dei erfarne guidane er lommekjende for å… Read more
Ulvik Turlag
Rundtur om Våhaug og Vatnasetenuten med flott utsikt i alle himmelretningar. Read more
Våhaug - Vatnasetenuten
Ta på deg skia og utforsk freeride-eldoradoet Røldal saman med Trolltunga Active. Denne ferdigpakka vinteropplevinga passar perfekt for erfarne… Read more
Winter Adrenaline for ekspertar
Ta med vener, kollegaer og/eller partnaren din på ei spektakulær oppleving i Hardanger! Bli med Trolltunga Active og dei røynde guidane deira på eit… Read more
Winter Adrenaline for nybegynnarar
Ei historisk vandrerute som forbinder Jondal og Krossdalen med Sørfjorden, og som tar deg med inn i Folgefonna nasjonalpark. Read more
Buførevegen
Ein enkel tur på traktorveg og sti med flott utsikt mot Krossdalen og Folgefonna. Read more
Fonnavegen - Gjetingshaugen
Eidfjord har eit mangfald av tilretteIagde turstiar, les meir. Read more
Fotturar i Eidfjord
Fottur frå Gausvika til Grønrimb med fjordutsikt. Read more
Gausvik - Grønrimb
Tur i skogsterreng og fjellterreng til stølen Grønrimb med flott fjordutsikt. Read more
Grotnes - Grønrimb
Ein tur gjennom unikt, steinete landskap med fantastisk utsikt ned til Herandbygda. Read more
Hereiane - eit unikt, steinete landskap
Rundtur om Langaskarv og Såta med flott utsikt over Hardangerfjorden, Samlen og Herand. Read more
Langaskarv - Såta
To flotte topper med en fantastisk utsikt fra Sunnmøre til Trøndelag. I klarvær ser du godt vindmøllene på Smøla. Melen er høyest med sine 768 moh. og… Read more
Melen og Sjurvarden (Stemshesten) fra Skotten - Fjelltur
Bratt og krevjamde tur til Gullbergnotten med svært god utsikt til Jondal sentrum og fjorden. Read more
Pineskår - Gullbergnotten
Bli med på pudderjakt i Romsdal. Dette er statistisk sett en av de beste helgene på året hvor du kan treffe på dyp og kald snø i Romsdalsfjella. Read more
Pudderfestival i Romsdal
Hauge-Ruggå-Hauge Alt frå starten av turen har ein imponerande fjordutsikt, og frå Ruggå får ein eit godt overblikk over… Read more
Ruggå
Treng du shuttlebus eller transport når du skal gå Dronningstien? Eller kanskje du vil ha transport for å oppleva Husedalen eller… Read more
Shuttlebus Hardanger
Bakkanosi (1398 moh) spektakulær utsikt mot UNESCO verdensarven Nærøyfjorden Read more
Bakkanosi 1398 moh - UNESCO Nærøyfjord
Bli med og utforsk blåisturane som Jostedalen Breførarlag tilbyr på Nigardsbreen. Delta på ei minneverdig turoppleving i ei verd av blåis og høge… Read more
Brevandring på Nigardsbreen
Er du glad i vandring og er på tur ved Sognefjorden så anbefalast turen til Børesteinen i Luster - som har eit av dei flottaste utsiktspunkta i Luster Read more
Børesteinen, Luster
Vinjaåsenhytta ligg langs stien mellom Aurlandsvangen og Stegastein utsiktspunkt og Bjørgo. Read more
Dagsturhytta i Aurland - Vinjaåsenhytta
Dagsturhytta i Høyanger kommune heiter Synkenhytta og ligg på Høyangerfjellet. Hytta har universell tilkomst og har rampe inn til sjølve hytta. På… Read more
Dagsturhytta i Høyanger - Synkenhytta
Du har fleire turmoglegheiter for å kome til Orrabu Dagsturhytte på Leikanger. Den kortaste startar frå parkeringsplassen ved Kleppa. Read more
Dagsturhytta i Leikanger - Orrabu
Luster er ein kommune med store fjellområde. Dagsturhytta er derimot plassert ved Lustrafjorden på Ytre Eikum mellom Solvorn og Marifjøra. Hytta kan… Read more
Dagsturhytta i Luster - Eikjabu
Dagsturhytta i Årdal ligg på Moakamben i Øvre Årdal. Herifrå er det flott utsikt over bygda. Read more
Dagsturhytta i Årdal - Moakamben
Denne varierte, men bratte, turen til Vikanuten og Fjellstøl byr på fantastisk utsikt over Hardangerfjorden og Jondalsbygda. Read more
Fjellstøl og Vikanuten
På denne turen opplever ein fin utsikt over Lusterfjorden og fjella på sørsida av fjorden. I aust ser ein grenda Optun og fjelltoppen Fanaråken. Read more
Fjøsnastølen
Plassert 1000 m.o.h., med storslegen utsikt. Flott vandring til hytta, frå Øygard i Fjærland går det ein tilrettelagt sti og steintrapper heile vegen… Read more
Flatbrehytta høgfjellshytte, Fjærland
Fottur til stølen Grønrimb i dallandskap. Read more
Gangdal - Grønrimb
Frå gamal husmannsplass til støl i høgfjellet i Jostedalen. Bratt tur i vakkert beitelandskap der dyra framleis beitar. Read more
Gardshaugen - Sperlestølen - Vassdalen
Guida tur til Nigardsbreen utsiktspunkt med naturrettleiar som forklarar og viser korleis breen har forma landskapet og historia om Nigardsbreen. Read more
Guida tur til Nigardsbreen utsiktspunkt
Kleppelunden er et fint turområde sentralt i Klepp. Read more
Kleppelunden og Kleppevarden
Velg mellom kort eller lang fjelltur fra samme startsted i Modalen nord for Bergen. Gå 30-40 min. til Nedstavatnet eller 4 timer (én vei) inn til… Read more
Kort eller lang utsiktstur til Nedstavatnet eller Skavlabu
Kraftduoen i Høyanger er to turar i eitt der kraftproduksjon før og no dannar ei tematisk ramme med overnatting på Øren Hotel og på dag 2 vandrar du i… Read more
Kraftduoen i Høyanger
Kraftruta tek deg med på to dagar gjennom storslått natur i Industribygda Høyanger med vandring over Bergefjell og byvandring i eit kraftsamfunn. Read more
Kraftruta over Bergefjell, Høyanger
Guida turar i Aurlandsdalen - Kultur på fatet betyr tradisjon. Det betyr arbeidssett og metoder som har blitt lært bort og arva gjennom fleire… Read more
Kultur på fatet
FjordSafari Norway AS invitera til Kulturell kveldsvandring med hodelykt, god stemning og noko varmt å drikke. Bli med da vel! Read more
Kulturell kveldsvandring
Ynskjer du guida fjelltur i området Hafslo eller Veitastrond? Kva med ein tur til Austerdalsbreen på Veitastrond? Kvam Guiding & Service viser veg. Read more
Kvam Guiding & Service - Guida fjelltur
Natur- og kultursti med informasjonsposter om biotoper og kulturminner. Fuglekikketårn i Øksnevadtjørn hvor du kan observere fuglene. Stien er fem… Read more
Lonavannet og Øksnevadtjern naturreservat
Frå Valldal sentrum køyrer du vegen mot Tafjord gjennom den 1 km lange tunellen og held fram til Fjørå. Der tek du av og køyrer etter vegen som er… Read more
Mefjellet
Denne guida turen tar deg med gjennom tradisjonelt og vakkert norsk fjordlandskap med utsikt til både vakker skog og fjell. Read more
Møt de lokale - Sognefjord Guiding
Norsk Bremuseum byr på skreddarsydd naturguiding for små grupper, noko som er perfekt for familiar. Read more
Naturguiding - Norsk Bremuseum
Startpunkt  Freim. Følg RV 13 mot Tyssedal frå Odda. 300 meter etter brua over Opo-elva, ta første veg til… Read more
Rossnos - topptur med utsikt over Odda
Høgdeskilnad: 0 - 48 moh. Estimert tid: 1 time. Avstand: 3,5 km. rundtur. Turkart: Tysnes 1:50 000 Startpunkt og parkering: Avkjørsel… Read more
Rundtur i Myklestadskogen på Tysnes
Startpunkt  Ved Strand. Følg skiltene mot Buer fra RV 13, og følg deretter vegen til Strand. Om løypa Følg vegen… Read more
Strand - Sandvin
Toppen av Strengen ligger 890 meter over havet og er et flott turmål som kan nås fra flere steder i Surnadal. Den mest brukte og best merka ruta… Read more
Strengen i Surnadal
Slåande utsikt til fjell, fonn, fjord og vidder kombinert med spanande og leiken nedkøyring gjer topptur i Hardanger til eit eventyr utan sidestykke. Read more
Topptur i panoramaparadiset Hardanger
Den vidgjetne og sagomsuste Aurlandsdalen er ein av dei gamle ferdselsvegane mellom Aust- og Vestlandet Read more
Aurlandsdalen
Startpunkt  Merka frå Røldal overnatting langs E 134. Om løypa Følg den merka løypa som passerer… Read more
Austdalen / Grøndalen / Havrenos
Bakkanosi (1398 moh) den råaste toppturutsikten mot UNESCO verdensarven Nærøyfjorden Read more
Bakkanosi 1398 moh
IceTroll tilbyr guida breturar kombinert med kajakkpadling på brevatn i Jostedalen, Luster. Read more
Brevandring & kajakkpadling, Luster
Vil du på tur, litt vekk frå dei store turist-mengdene? Bli med Fjord Active i Luster på blåis eventyr, i private områder, vekk frå dei store… Read more
Brevandring og RIB Tunsbergdalsbreen, Luster
Kjøp billetter for rundtur med buss fra Molde til Midsund og Midsundtrappene online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil. Read more
Buss til tur: Ta Midsundtrappene til topps
Luster er ein kommune med store fjellområde. Dagsturhytta er derimot plassert ved Lustrafjorden på Ytre Eikum mellom Solvorn og Marifjøra. Hytta kan… Read more
Dagsturhytta i Luster - Eikjabu
Eidesnuten i Odda har fantastisk utsikt over Hardangerfjorden, Sandvinsvatnet og fjellområda rundt. Read more
Eidesnuten
Utsynet frå Fannaråken er fantastisk, med utsyn mot heile tinderekka i Vest-Jotunheimen. Mange dreg til Fannaråken for å oppleva soloppgangen. Read more
Fanaråken
Kombiner RIB-turen Fjord RIB Adventure med ein vandretur til den imponerande Feigefossen! Etter ein times RIB-tur på Lustrafjorden med natur og frisk… Read more
Fjord RIB Adventure + fossevandring
Fjordstien i Sogndal går frå Loftesnes, langsmed fjorden og bort til Hagelin og er 1,5 km lang. Fjordstien opnar opp for mjuke trafikantar og knyter… Read more
Fjordstien Sogndal
Plassert 1000 m.o.h., med storslegen utsikt. Flott vandring til hytta, frå Øygard i Fjærland går det ein tilrettelagt sti og steintrapper heile vegen… Read more
Flatbrehytta høgfjellshytte, Fjærland
Øya har lange tradisjoner for fuglekikking og sammenlignes av noen med Fair Isle (sør for Shetland). Dette blant annet fordi de to øyene deler… Read more
Fuglekikking på Utsira
Skageflå er fjellgarden der verdsarven vart feira i 2006 og der det vart feira kongeleg sølvbryllaup i 1993. Read more
Geiranger - Skageflå - Homlong
Ei unik naturoppleving ventar på deg! Bli med Jostedal Hotel sine profesjonelle guidar til ei makelaus eventyrverd under blåisen i Jostedalen. Read more
Grottetur under breen
360 panoramautsikt utover Hardangerfjorden, Folgefonna isbre og Rosendalsalpene frå storslagne Gygrastolen. Read more
Gygrastolen
Hanakamb er fjellturen som har alt: Storslagen utsikt til Hardangerfjorden, majestetiske fjellrekker, Folgefonna isbre, turkist brevatn og grøne… Read more
Hanakamb
Jordalsnuten i Odda byr på ei enorm panoramautsikt til majestetiske fjell, Hardangerfjorden, Folgefonna isbre og djupe dalar. Read more
Jordalsnuten
Kraftruta tek deg med på to dagar gjennom storslått natur i Industribygda Høyanger med vandring over Bergefjell og byvandring i eit kraftsamfunn. Read more
Kraftruta over Bergefjell, Høyanger
Liker du å gå lange fjellturer i variert terreng? Turen rundt Lysefjorden er beregnet til 6 dager og er en flott naturopplevelse. Read more
Lysefjorden rundt for de spreke
Denne guida turen tar deg med gjennom tradisjonelt og vakkert norsk fjordlandskap med utsikt til både vakker skog og fjell. Turen starter med et… Read more
Møt de lokale - Sognefjord Guiding
Natursti – Kreklingen Naturstien går frå Belehalli idrettshall i Balestrand sentrum og til Sandstølen eller Skåsheim, det er ein lett tur som… Read more
Natursti (familietur) Balestrand
Nordmarka turområde - ligger mellom Bæverfjord og Surnadal på Nordmøre. Read more
Nordmarka turområde i Surnadal
Reinanuten er dronninga av fjella rundt Folgefonna og tar deg tett inn på Buarbreen. Denne fjelltoppen byr på ei storslagen naturoppleving med… Read more
Reinanuten
Dette er ein utsiktstur forbi høgdegardane Flaten, Skåri og Rebni til stølen Rebnisli. Turen byr på flott utsyn mot Skjolden og Lusterfjorden. Read more
Skjolden - Rebni - Rebnisli
Gå den gamle buførings- og slåttevegen frå Solvorn til Nyre. Sti i lett terreng langs Lustrafjorden, med fine viker og svaberg. Turen gir flott utsyn… Read more
Solvorn - Nyre
Bli med Hardangerfjord Adventure på topptur med panoramautsikt til Hardangerfjorden, Hardangerfjella og Folgefonna isbre rundt Hardangerfjorden! Read more
Topptur på ski med Hardangerfjord Adventure
Fottur gjennom eit frodig landskap på nordsida av Torsnesvatnet. Det er mange stølar og hytter ved Torsnesstølen ved den austlige enden av… Read more
Torsnesstølen/Fjelltveit
Trugetur i Sogndalsdalen - På jakt etter noe annet enn ski og gåturer? Bli med på turgetur i Sogndaldalen inn til Anestølen. Read more
Trugetur i Sogndalsdalen
Det er ikkje berre toppane som byr på flotte naturopplevingar. Nokre gangar kan dalane og vera vel så fine. Som ville og vakre Utladalen innerst i… Read more
Utladalen, Årdal
På fottur opp til Brekkefossen vil du få ei fantastisk utsikt over fjorden og inn dalen. Read more
Vandretur til Brekkefossen
FJORDAR, FJELL, UNESCO-STADER, ISBREAR, FOSSEFALL La oss vise deg underverka i det mangfaldige Vestlandet. Vi er ein DMC/incoming turoperatør i den… Read more
Wonderlust DMC
Turen til Åsbrona er en av de aller mest popluære trimturene i Sunndal, med ca 10000 registrerte besøkende årlig. Turen er lettgått og går hele veien… Read more
Åsbrona i Sunndal
Jøklagutane AS er et aktivitetsfirma som i hovedsak driver breføring på Hardangerjøkulen i sommersesongen, men som gjennom… Read more
Brevandring - Jøklagutane
Dagsturhytta Balabu ligg vakkert til ved Orremyra, ikkje så langt frå Belehalli. Dette er ein fin tur som passar for alle. Read more
Dagsturhytta i Balestrand - Balabu
Dagsturhytta i Sogndal heiter Stedjestova, og ligg 300 moh. i Stedjeåsen. Hytta har utsyn mot sentrum i nord-aust og Storehaugen i sør. Read more
Dagsturhytta i Sogndal - Stedjestova
Dagsturhytta Liabu i Vik ligg på 805 moh, men ein starta å gå frå om lag 600 moh. Turen er 1,3 km frå Fjellandsbyen, og det tar omtrent 30 minutter… Read more
Dagsturhytta i Vik - Liabu
Opplev naturfenomenet Dueglåp på Ferkingstad - en bortgjemt perle på Karmøy! Read more
Dueglåp på Ferkingstad
Man starter på grusvei på Raa ved E39. Gå ca 1 km på vei til et skilt viser vei til venstre og inn i tett skog. Det blir et stykke med kraftig… Read more
Fottur i Fuglefjellet
Fottur i variert terreng til stølen Grønrimb med fjordutsikt. Read more
Kysnes - Grønrimb
Fottur i fjellterreng og naturskjøne omgjevnader. Read more
Storemyr - Flatabøgryting
Tjuatoten (50-1098 m.o.h.) Tjuatoten er ein topp over Dragsvik og Balestrand , det er ein tung tur som går oppover fjellsidene over Dragsvik. På… Read more
Tjugatoten (50-1098 moh) Balestrand
Busstransport fra Eidfjord til Skjeggedal, startpunkt for fotturen til Trolltunga. Read more
Transport fra Eidfjord til starten av Trolltunga
Opplev brelandskapet på vinteren med naturrettleiar! Med truger på føtene tek vi deg med på tur der du får meir kunnskap om breen og får høyre dei… Read more
Trugetur i brelandskapet
Dette er ein variert tur frå sjøen og opp til over skoggrensa med uvanleg fin utsikt mot fjorden og Feigumfossen. Vegen går forbi stølsgrenda… Read more
Vandretur -Høyheimsvik - Navarsete
Start: Sogndalsdalen (rv 5), Vatnasete Turkart: Sogndal- Leikanger Parker på rasteplassen på Vatnasete. Gå langs grusveg i retning Sogndal. Ta til… Read more
Vatnasete - Togga
Ein tur som høver godt for familiar med småbarn. Utgangspunktet for denne turen er parkeringsplassen ved Bergset, den fremste garden i Krundalen,… Read more
Bergset-Bergsetdalen-Bergsetbreen
Krevjande tur i vilt fjellandskap og variert terreng. Read more
Breidsete - Glomsdalsskardet
Dagsturhytta i Høyanger kommune heiter Synkenhytta og ligg på Høyangerfjellet. Hytta har universell tilkomst og har rampe inn til sjølve hytta. På… Read more
Dagsturhytta i Høyanger - Synkenhytta
Dagsturhytta i Årdal ligg på Moakamben i Øvre Årdal. Herifrå er det flott utsikt over bygda. Read more
Dagsturhytta i Årdal - Moakamben
Det første stykket går langs ein traktorveg på vestsida av elva framover dalen frå parkeringsplassen. Etter ei stutt vandring, kjem du over på merka… Read more
Engjadalen - Heggdalsvatnet
Sørvend, solrik og til dels bratt tur som gjev dei tøffaste mogelegheit for bading i ei oppdemd tjørn i høgfjellet. Haugafjellstølen er ein av dei… Read more
Gjerde - Haugafjellstølen
Hjølmadalen i Øvre Eidfjord, Tinnhølvegen ved Dyranut, samt fleire stader langs Rv 7 over Hardangervidda, er innfallsporten til nasjonalparken. Read more
Hardangervidda frå Eidfjord
Det finaste utsiktspunktet i heile Luster, blir det ofte sagt om Molden. Her har du utsikt til fjorden i alle retningar. Read more
Molden
ICETROLL tilbyr turar inkludert kryssing av brevatn med motorbåt og brevandring på same turen. Turen er spesielt godt egna for barnefamiliar. Read more
Motorbåt & Brevandring, Austdalsbreen
Turen byrjar med ein køyretur i minibuss langs Aurlandsfjorden og opp til det fantastiske utsiktspunktet Stegastein, 650 meter over havet. Read more
Trugetur ved Stegastein Utsiktspunkt
Valurfossen. Elva Veig kastar seg utfor eit 272 m høgt stup. Fottur omlag 1 time frå Hjølmaberget. Read more
Valurfossen
Fjærland er eit velkjent og populært turområde. Heilt frå slutten av 1800 har bygda blitt besøkt nettopp for å nyte stillheiten, roen og alle dei… Read more
Vandring Fjærland
Hole Hytteutleige - Grinddalssætra - Vinsåshornet - Grinddalssætra- Hole Hytteutleige Turen byr på imponerande panoramautsikt over… Read more
Vinsåshornet
Innerst i Sognefjorden, mellom Jostedalsbreen og Breheimen nasjonalpark, ligg Jostedalen som byr på fantastiske snøforhold og kort avstand til… Read more
Vinter i Jostedalen
Når du kjem opp på 1000-meteren, har du panoramautsikt til Hurrungane med Storen (Store Skagastølstind) i front. Du ser òg godt Bøttejuv, Nundalen,… Read more
1000-meteren Årdal
Angr tilbyr guida skiturar i lokale fjellområde rundt Ulvik. Hiv deg med på tur med dyktige, lokalkjende guidar og kjenn nærleiken til den rå og… Read more
Angr
Hovsåsen - eit makalaust utsyn over bygda Vik i Sogn og ut fjorden. Read more
Hovsåsen rundt i Vik
Det populære turmålet Emberlandsnipen (271 moh.) kan nås fra tre kanter. Midtveis på turen fra Stølen i Auklandshamn kan du ta en stopp på… Read more
Turløyper til Emberlandsnipen i Sveio
Stad Omvikdalen. Turkart Folgefonna nasjonalpark. Start og sluttpunkt Hjelmeland ved Nistovetunet, historisk verna gardstun. Parkering Skilt ved… Read more
Tursti til Kviteggjo
Innerdalen blir kalt Norges vakreste fjelldal, og ikke foruten grunn. Ingen biltrafikk, lyden av fossefall og vann omkranset av majestetiske fjell -… Read more
Vandring til Innerdalen - Norges vakreste dal
Turen til Nortveite går i idyllisk landskap, og vel framme får du fantastisk fjordutsikt. Read more
Agatunet-Nortveit
B-Active senteret ligg sentralt i Ulvik og tilbyr alt ein treng for ein fartsfylt, kjekk og aktiv ferie i Ulvik. Mellom anna kan du bli med på guida… Read more
B-Active Centre
Er du glad i vandring og er på tur ved Sognefjorden så anbefalast turen til Børesteinen i Luster - som har eit av dei flottaste utsiktspunkta i Luster Read more
Børesteinen
Vinjaåsenhytta ligg langs stien mellom Aurlandsvangen og Stegastein utsiktspunkt og Bjørgo. Read more
Dagsturhytta i Aurland - Vinjaåsenhytta
Du har fleire turmoglegheiter for å kome til Orrabu Dagsturhytte på Leikanger. Den kortaste startar frå parkeringsplassen ved Kleppa. Read more
Dagsturhytta i Leikanger - Orrabu
Dagsturhytta i Lærdal er plassert på Mjølkeflaten og har fått namnet Mjølkeflathytta. Frå hytta er det god utsikt over Lærdal, både mot Øyri og… Read more
Dagsturhytta i Lærdal - Mjølkeflathytta
Opplev Nigardsbreen før alle andre besøker breen - stå tidlig opp og bli med på guida bretur. Read more
Deluxe Blåistur, Nigardsbreen
Bli med til idylliske fjellstølar og fjelltoppar med fantastisk utsikt over fjordlandskapet. Hardanger Hiking tilbyr gode… Read more
Hardanger Hiking
Opplev imponerande isstårn og djupblå bresprekkar - ei oppleving for livet! Nigardsbreen i Jostedal ventar på deg. Read more
Lang Blåistur, Nigardsbreen
På denne turen får du eit flott utsyn over Mørkridsdalen, Åsetevatnet med stølsgrender og Hurrungamassivet i Jotunheimen. Drivandefossen ligg tett ved… Read more
Mørkridsdalen
Kort blåistur for familiar med spreke born Har du spreke, naturglade ungar i familien og som likar utfordringar? Er svaret ja, då er SPESIALTUR FOR… Read more
Nigardsbreen - Spesialtur for born
Du er hjarteleg velkomen til å ta turen innom kulturstien på Ornes, laga av Solvorn skule. Kartet gir deg oversikt over dei 15 postane du kan besøkja. Read more
Ornes kultursti
Fjordcruise og fjelltur til Vettisfossen. Denne naturlege fossen har det høgste frie fallet i Nord-Europa, 275 meter. Synet av dette kan eigentleg… Read more
RIB tur og fjelltur til Vettisfossen
SAUESANK OG VANDRING NED AURLANDSDALEN FRÅ ØSTERBØ TIL VASSBYGDI - KUN LAURDAG 19.SEPTEMBER Vandringa med sauen ned Aurlandsdalen er den same som ein… Read more
Sauesank i Aurlandsdalen
Lengre bretur med topptauklatring i blåisen - Velkommen til Nigardsbreen i Jostedal Read more
Spesial Blåistur, Nigardsbreen
Trugetur til Saurdal i Balestrand med fantastisk utsikt over Sognefjorden. Du går med eit smil om munnen og ingen erfaring er nødvendig. Read more
Trugetur Balestrand
Panoramaturen - Flott tur som gjev storslått utsyn over store delar av Vest-Jotunheimen og Breheimen. Read more
Vardanosi
Ta med barna på den mektige Nigardsbreen i Jostedalen - eit minne for livet. Read more
X-tra kort Blåistur
Pakk noko godt i sekken og ta med familien på tur til Bergefjellet i Høyanger. Dette er ein perfekt tur for heile familien. Read more
Bergefjellet
2 dagars tur frå Dyranut til Fossli, med evt. busstransport tilbake til Dyranut. Read more
Dyranut - Kjeldebu - Fossli
Denne fjellturen fører til den fråflytta fjellgarden Furåsen. Turen byr på fint utsyn over Fortunsdalen og fjella ikring. Read more
Furåsen, Fortun
Stadvis bratt tur til dei nedlagde fjellstølane Brimskår og Fjellstølen. Mogeleg å ta kort avstikkar til utsynspunktet Nonhaug. Read more
Galden- Øvrabøstølen - Brimskår - Nonhaug - Fjellstølen
Ta Garborgløypa - ut i naturen og inn i litteraturen. Nå kan du ta med deg smarttelefonen eller nettbrettet og oppleve litteraturen til Arne Garborg… Read more
Garborgløypa
Nyt ein stille og vakker vandretur i Mundal med guide Read more
Guida vandring i Mundal - Fjærland
Utforsk Flåmsdalen til fots eller fra sykkelsetet! Kombiner den vakre togreisen, Flåmsbana, med en idyllisk vandring ned den frodige Flåmsdalen Read more
Gå eller sykle Flåmsdalen
Halnekollen er ein liten fjelltopp like bak Halne Fjellstugu langs rv7. Det er ein 30-45 minuttars tur kvar veg i lettgått terreng som belønner deg… Read more
Halnekollen - guida topptur på Hardangervidda
Heile Jotunheimen nasjonalpark er prega av høge fjell og brear, og her finn du dei høgste fjella i Norge. Read more
Jotunheimen Vandring
Den mest populære guida turen i Balestrand er til Raudmelen. Bli med Viljar Bakke Nesse og få din feriebilder! Read more
Raudmelen - guida tur Balestrand
Stølsheimen er det perfekte turområdet for familiar og andre! Eit fantastisk landskap i kupert terreng med mange vatn og idylliske stølar og stølshus. Read more
Stølsheimen - eit av Noregs vakraste turområda
Dagstur i verdsarvparken og UNESCO-området Nærøyfjorden, inkludert ein avstikkar til Fresvikbreen Rute: Engi - Jashaugbu Total turtid: 8 timer Total… Read more
Tur til Fresvik-Jordalen - opplev verdsarvparken!
Frå Prest på 1.478 moh har du panoramautsikt over Aurlandsfjorden. Dette er ein fin topptur for heile familien. Read more
Vandring til Prest 1457 moh, Aurland
Startstreken er i hagen på framsida av Kviknes Hotel og målgang er på toppen av Raudmelen (972 moh). Er du klar? Read more
Balestrand Opp
Toppen av Blæhornet (741 m.o.h) byr på overraskande god utsikt og eit storslått panoramabilete over Norddalsfjorden med kringliggande bygder. Read more
Blåhornet - Kilstisætra
Familietur med utsikt og idyll. Startpunktet på Gjerdeneset ligg etter om lag 5 km køyring på kommunal veg mot Kilsti etter at du har… Read more
Blåhornet - Kilstisætra
Har du nokon gang vore med å slept ut sauer på beite etter at dei har stått i fjøsen heile vinteren? Nå har du sjangsen! Book din tur nå! Read more
Buføring av sau, Aurlandsdalen
Dagsturhytta Balabu ligg vakkert til ved Orremyra, ikkje så langt frå Belehalli. Dette er ein fin tur som passar for alle. Read more
Dagsturhytta i Balestrand - Balabu
Dagsturhytta i Sogndal heiter Stedjestova, og ligg 300 moh. i Stedjeåsen. Hytta har utsyn mot sentrum i nord-aust og Storehaugen i sør. Read more
Dagsturhytta i Sogndal - Stedjestova
Dagsturhytta Liabu i Vik ligg på 805 moh, men ein starta å gå frå om lag 600 moh. Turen er 1,3 km frå Fjellandsbyen, og det tar omtrent 30 minutter… Read more
Dagsturhytta i Vik - Liabu
Frå Fjord til Fjell med guida turar frå Bulder&Brak Opplevingar som arrangera padling på fjorden og tur i fjellet. Read more
Frå fjord til fjell
Opplev dei mest berømte partia av Kongevegen over Filefjell på tre dagar. Bu i og mellom små trehus på Lærdalsøyri om kvelden og vandre i historiske… Read more
Kongevegen Høgdepunkt (Vindhella/Galdane)
Topptur Molden - Fjordutsikta åleine er grunn nok til å ta denne turen. Kveldsol og bilveg eit stykke opp gjer denne turen til ein flott vår tur Read more
Molden Topptur Luster
Raudmelen er ein topp som ragar 972 moh over Balestrand sentrum, det er ein tung tur som går oppover fjellsidene over Balestrand. Read more
Raudmelen (50-972 moh) i Balestrand
Har du nokon gang hatt nærkontakt med Sau? Bli med Laila da vel på Sauesafari i Aurlandsdalen. Read more
Sauesafari i Vassbygdi
Brunestegen - Slettafjellet - Vorfjellet - Heggdalsvatnet. Frå Brunestegen, følg skilting til Jargolane, derfrå bratt opp Jargolnipa 991 m.o.h. til du… Read more
Slettafjellet - Vorfjellet - Heggdalsvatnet
Topptur til Bøttejuv Kan bestillast i perioden 25.09 - 31.10.2020 Kva er inkludert: Overnatting i twin rom, inkludert frokost Nistepakke til turen til… Read more
Topptur til Bøttejuv
Naturguiding i brelandskapet Opplev brelandskapet på vinteren med naturrettleiiar! Breheimsenteret tek deg med på tur der du… Read more
Trugetur i brelandskapet
Trugetur i vakkert landskap!  Prøv å vandre i djup snø og nyt fantastisk utsikt over frosne fjorder og fjell. Bli med… Read more
Trugetur Skjolden
Kaupangerholten er ein tur som passar for både unge og gamle - du går på grusveg nesten heilt til endes. Read more
Vandring til Kaupangerholten med Sognefjord Guiding
Myrhorn er ein kremtopp i Jostedalen/Breheimen nasjonalpark - Har ein flott historie i norsk målarkunst, motivet heng på veggen i Fugleværelset på… Read more
Vandring til Myrhønna - Jostedal
Frå parkeringsplassen på brunestegen, følg skilting til Skår. På klopp over Skårselvi til stikryss. Her til venstre. Stien, som straks etter Skår går… Read more
Venåsen
VINTER UTAN SKI 2+2 Ei helg i Sogndalsdalen med tur på truger, hundekjøring med FjordHusky og/eller isfiske. Uteplassen ligger… Read more
Vinter utan ski Sogndalsdalen
Har du alltid hatt lyst å gå Aurlandsdalen, men er usikker på kor lang den er eller om du finner fram? FjordSafari Norway tek deg med på guida tur… Read more
Aurlandsdalen - Guida tur
Den kortaste og lettaste vandreturen til eit utsiktspunkt i Luster Read more
Berdalsnosi
Bjørgahaug (362 m.o.h) – Flott utsiktspunkt over fjordbygda Leikanger. Read more
Bjørgahaug, Leikanger
Rundtur fra Bergen til Folgefonna Skisenter, inkludert 5 timers guidet tur på isbreen Folgefonna. Read more
Brevandring på Folgefonna
Besshovden - Perfekt familietur med nydeleg utsikt over brebygda Fjærland Read more
Guida tur til Besshovden, Fjærland
Ut på tur - Aldri sur! Ta med heile familien på tur til Hakkespettskogen i Balestrand! Read more
Hakkespettskogen, Balestrand
Vandretur over Ljøbrekka langs delar av "Den Trondhjemske Postveg". Om du kjem frå Hellesylt køyrer du gjennom den… Read more
Ljøbrekka - Den Trondhjemske postveg