Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatning

  Scandic Hotels - i alle større byer fra nord til syd

  Nordic Choice Hotels - en anderledes hotelkæde

  Thon Hotels - fantastisk morgenmad inkluderet

  Radisson Blu Hotels - book dit hotel i Norge

  Citybox - moderne lavprishoteller med central beliggenhed

  DanCenter - din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking - bestil den perfekte hytte i Norge

  Campcation –  Book camping over hele Norge med Campcation

 • Rejs hertil og rundt

  Vy - det skal være let at rejse grønt

  SJ NORD - eventyret starter i toget

  Vy express - gør det let at rejse grønt med bus

  NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser

  DFDS - sejl nemt og bekvemt fra København til Oslo

  AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse

  Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg

  Arctic Campers - lej en autocamper i Norge

  Nordic Campers - den eneste rigtige måde at se Norge!

  Cabin Campers - din hytte på fire hjul

  Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab

 • Ture og rundture

  Hurtigruten - 'Verdens smukkeste sørejse'

  Authentic Scandinavia - spændende ture i Norge

  Up Norway - skræddersyede rejser

  Norrøna Hvitserk - ekspeditioner og eventyrferie

  Brim Explorer - Stille fjordture med elektrisk katamaran

  Fjord Tours - oplev Norge i en Nøddeskal® med bare én billet

  Fjord Travel - bæredygtige flerdagesture

  Go Fjords - ture og aktiviteter over hele Norge

  50 Degrees North - uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper

  Discover Norway - færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge

  Norwegian Holidays - pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil

  Booknordics.com aktiviteter, safari, udflugter, ekspeditioner, hytter og eventyrophold

  Expa Rejser -  Oplevelser og udfordringer

  Stromma - sightseeing, udflugter og oplevelser med bus, båd og minitog.

 • Offers

Search
or search all of Norway

Rejs elektrisk – med tog, færge eller i et Instagram-venligt og sjovt køretøj. Rejs sundt - spis kortrejst mad fra de lokale producenter. Opdag Norge og nordmændene på nye, interessante måder.

 • 1. Tag den bedste vej til Norge

  At tage toget til Norge er en god måde at starte din rejse. Oslo har direkte togforbindelse med København adskillige gange om ugen. Du kan også tage en bus mellem de to hovedstæder.

  Hvis du foretrækker at sejle, kan det også sagtens lade sig gøre. Mange færgeselskaber har opgraderet deres skibe til at sejle på mere miljøvenligt brændstof. Ved kajerne i Oslo og Kristiansand forbindes størsteparten af færgerne til ladestationer på land for at nedbringe de skadelige udledninger. Sejl til Norge fra København, Frederikshavn eller Hirtshals.

  Norge er et langt og udstrakt land, og der er naturligvis nogle steder, hvor det er lettest at flyve til - til tider er flyet det eneste alternativ. Ved at blive i længere tid formindsker du også den samlede miljøpåvirkning.

  Se flere måder at rejse til Norge.

 • 2. Rejs som de lokale

  Den bedste måde at nå ind i Norges mange kringelkroge er med offentlig transport, og toget er i mange tilfælde det alternativ, der sætter færrest aftryk på miljøet. Tilmed er togrejserne på Bergensbanen, Raumabanen og Ofotbanen nogle af de smukkeste togture i verden!

  Du kan også let besøge de fantastiske rejsemål ved fjordene, i fjeldene og dalene med bus eller båd. Vil du se lidt nærmere på den norske kyst, gør de lokale færger det let at hoppe fra havn til havn i byer som Bergen, Ålesund, Kristiansund, Trondheim og Bodø.

  Turplanlæggeren Entur giver dig et overblik over køreplaner og ruter, og mange destinationer har tilrettelagte rundture i området og andre lokale rejsetilbud.

 • 3. Elektriske køreture

  Ønsker du i højere grad selv at være herre over tid og sted, kan du leje en elbil (eller en elcykel). Der er over 10.000 ladestationer i Norge, og der kommer hele tiden flere til. Ejer du en Tesla kan du benytte deres lyn-ladestationer. Så bliver bilen hurtigt glad. Mange hoteller har specielle ladestationer for elbiler på deres parkeringspladser.

  Opdag Oslo med en elektrisk citybil fra Greenmobile. I Geiranger og Flåm kan du køre rundt i en lille elbil fra eMobility.

  Find ladestationerne på ladestasjoner.no, og få mere information om elektrisk kørsel på elbil.no.

 • 4.  Krydstogt med lavere aftryk

  Nyd det fabelagtige norske kystlandskab mellem Bergen og Kirkenes. Der findes flere krydstogtsselskaber, der arbejder tæt sammen med lokalsamfundene. Oplev smagen og duften af Norge både om bord på skibene og på landjorden.

  Udover Hurtigruten, det traditionsrige rederi med dybe rødder i den norske kystkultur, findes også Havila Kystruten, der tilbyder krydstogter mellem Bergen og Kirkenes. Deres flåde drives udelukkende af batterier og LNG-motorer (flydende naturgas).

 • 5. Rejsemål med fokus på bæredygtighed

  I Norge tilstræber mange rejsemål at formindske turismen negative effekt, for at give dig som turist de bedste oplevelser. Disse er en del af mærkeordningen 'Bæredygtig rejsemål', som fokuserer metodisk på at udvikle mere ansvarlig turisme i deres lokalområder. På denne måde sigter de efter, at lokalområdet bliver et godt sted både at bo og at besøge.

  Der findes adskillige miljøcertificerede turoperatører over hele landet.

 • 6. Hele Europas miljøhovedstad

  I Oslo findes nogle af de mest innovative miljøløsninger i Europa. Byen var Europæisk Miljøhovedstad i 2019.

  Se byens nye sider med egne øjne og opdag hvorfor mange udenlandske rejseeksperter, herunder Lonely Planet, har udråbt Oslo som en af bedste byer i verden at besøge lige nu.

  Følg havnepromenaden forbi feterede restauranter, spændende museer, flydende saunaer på fjorden og endda en lille bondegård midt i byen. Lej en kajak eller en (el)cykel og tag på opdagelse. Storbyens liv lægges hurtigt bag dig, for to tredjedele af hovedstaden består faktisk af skov og vand.

 • 7. Søde drømme

  Sov ekstra godt på et af de miljøcertificerede overnatningssteder. Her arbejdes der hårdt på at nedbringe energiforbruget, samtidig med at der findes på nye og innovative måder at reducere madspild. Kig efter 'græstotterne' her på Visitnorway - de er din guide til de miljøcertificerede aktiviteter, restauranter og overnatningssteder.

 • 8. Ren aktivitet

  Norge er et naturligt legeland, og der er mange måder at have det sjovt. Prøv for eksempel vandring, cykling, skiløb, klatring, kajakpadling - eller en af de mange andre aktiviteter, der giver sved på panden. For at få en bedre - og mere sikker - oplevelse, kan du deltage på guidede ture. De lokale guider kender området ud og ind, og vælger du en lokal turoperatør støtter du samtidig den lokale økonomi. Alt nødvendigt udstyr kan som regel lejes.

  Skal det være lidt lettere at komme rundt, kan du leje elcykler, segways eller andre 'lette' transportmidler. Måske er du ude efter noget med rigtige hestekræfter? Sæt i galop hen over vidderne eller langs med stranden.

 • 9. Elektrisk fjord- og hvalsafari

  Oplev de fabelagtige fjorde fra søsiden eller tag på hvalsafari med nye, prisvindende hybridskibe eller elektriske færger. Tag med The Fjords på sightseeingture på Oslofjorden, eller på de UNESCO-beskyttede fjorde i det vestlige Norge. På Geirangerfjorden og mange andre fjorde kan du få vind i håret om bord elektriske RIB-både, og du kan opdage Telemarkskanalen på en lejet elektrisk båd eller i en kajak.

  Længere mod nord tager hybridfartøjet Brim Explorer dig med på en hyggelig sejltur til fiskerlandsbyerne på Lofoten om sommeren, eller på hvalsafari ud for Tromsø om vinteren. Sidstnævnte er med på den britiske avis The Telegraphs liste over 50 bedste eventyr i verden!

 • 10. Lokale smagsprøver

  Det ville være synd at gå glip af de lokale delikatesser, vilde bær og smagfulde grøntsager undervejs. Smag på mælk, ost og kød fra de fritgående får, geder og køer, der boltrer sig på sæteren om sommeren. Fang din egen fisk eller sæt tænderne i én, der er blevet tilberedt af en dygtig kok.

  Flere og flere norske restauranter har fokus på bæredygtighed, og størsteparten har vegetariske retter som en fast del af menukortet. Prøv for eksempel Himkok, en bar i Oslo der fik titlen 'Verdens mest bæredygtige bar' i 2018. Eller Credo i Trondheim, der blev udnævnt som 'Årets bæredygtige spisested i 2019' af den nordiske Michelinguide. For ikke at glemme Rest, en unik restaurant i Oslo, der forvandler rester til gourmetmåltider.

  Og forresten - vidste du, at det lækre norske vand er helt og aldeles gratis? Drik det direkte fra hanen eller fra en bæk på fjeldet.

 • De bedste tilbud fra vores partnere

  Book din ferie til Norge i dag!

  • Norwegian Fjords & Glaciers by Authentic Scandinavia
   Credits
   Norwegian Fjords & Glaciers by Authentic Scandinavia
   Photo: Sverre Hjørnevik / Fjord Norway
   Fjorder og isbreer
   Oslo, Bergen, Sognefjorden, Hardangerfjorden

   Reis med tog, båt og buss og opplev Sognefjorden og Hardangerfjorden. Besøk Oslo, Bergen og fjordbygdene Flåm, Balestrand og Ulvik. | Authentic Scandinavia

  • Norway in a Nutshell® Premium
   Credits
   Norway in a Nutshell® Premium
   Photo: Robert Bye / Unsplash
   Norge i et Nøtteskall® Premium
   Et luksuriøst togeventyr

   Med et lengre opphold i en hytte ved elven nær Flåm, kan du ta deg god tid og nyte det norske fjordlandskapet med fotturer, kajakkturer eller sykkelturer. Halvpensjon, togtur, overganger og to utendørsaktiviteter er inkludert. | 50 Degrees North

  • Sognefjord Adventure by Authentic Scandinavia
   Credits
   Sognefjord Adventure by Authentic Scandinavia
   Photo: Frithjof Fure / Fjord Norway
   Sognefjord Adventure
   Oslo, Bergen, Flåm og Balestrand

   Reis selvstendig med tog og båt for å oppleve vakre fjorder. Besøk Oslo og Bergen, i tillegg til fjordbygdene Flåm og Balestrand. | Authentic Scandinavia

  • Coast & Fjords of Norway by Authentic Scandinavia
   Credits
   Coast & Fjords of Norway by Authentic Scandinavia
   Photo: Visit Bergen
   Kyst og fjorder
   Oslo, Bergen, fjorder, Preikestolen

   Opplev Sør-Norges høydepunkter, inkludert fjorder, kyst, vakre togturer, Preikestolen og byene Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. | Authentic Scandinavia

  • Arctic Circle Express by Up Norway
   Credits
   Arctic Circle Express by Up Norway
   Photo: Leif Johnny Olestad / Visit Norway
   Arctic Circle Express
   Slow travel er på moten igjen

   Ta plass på en episk togtur gjennom fredfylt landskap pepret med majestetiske fjell, fjorder og fosser - til fots, i båt eller kanskje til og med i kajakk. | Up Norway

  • Norway Roundtrip from Oslo by Book Nordics
   Credits
   Norway Roundtrip from Oslo by Book Nordics
   Photo: Daniele D'Andreti / Unsplash
   Rundtur fra Oslo
   Utforsk det beste av Norge på denne 24-timers rundturen

   Reis langs fjordene, ta Flåmsbana med den vakre utsikten, sov på nattoget, og besøk sjarmerende bygder. Alt på bare 24 timer! | Book Nordics

  • One of Fjord Tours Norway in a nutshell® tours on a fjord in Fjord Norway
   Credits
   Norway in a nutshell by Fjord Tours
   Photo: Fjord Tours
   Norge i et nøtteskall®
   Norges mest populære tur

   Denne legendariske turen fører deg gjennom Norges mest praktfulle fjord- og fjellandskap på UNESCOs verdensarvliste, og inkluderer en av Europas fineste togturer. | Fjord Tours

  • Norway in a nutshell® Winter Tour by Fjord Tours
   Credits
   Norway in a nutshell® Winter Tour by Fjord Tours
   Photo: Fjord Tours
   Norge i et Nøtteskall® Premium – Vinter
   Norge i et Nøtteskall® Premium Vinter mellom Oslo og Bergen

   Norge i et Nøtteskall® tog-, ferge- og bussbillett fra Oslo til Bergen med bagasjetransport, overnatting i Flåm og vinteropplevelser.  | 50 Degrees North

  • Sognefjord in a nutshell by Fjord Tours
   Credits
   Sognefjord in a nutshell by Fjord Tours
   Photo: Sverre Hjoernevik, Visit Norway
   Sognefjorden i et nøtteskall
   Oppdag hjertet av Vestlandet

   Reis inn i hjertet av det norske fjord- og fjellandskapet, opplev mektige Sognefjorden og nyt en vakker togtur med Flåmsbana og Bergensbanen - alt i én billett! | Fjord Tours

  • Oslo, Bergen & Fjord Experience by Authentic Scandinavia
   Credits
   Oslo, Bergen & Fjord Experience by Authentic Scandinavia
   Photo: Dembowski / Authentic Scandinavia
   Oslo, Bergen og fjordopplevelser
   Oslo, Flåm og Bergen

   Firedagers tur der du opplever fantastiske fjorder. Reis med tog på Bergensbanen og Flåmsbana, tilbring natten i vakre Flåm og bli med på cruise på Nærøyfjorden. | Authentic Scandinavia

  • Norwegian Coastal Highlights by 50 Degrees North
   Credits
   Norwegian Coastal Highlights by 50 Degrees North
   Photo: Jonatan Pie / 50 Degrees North
   Norske kysthøydepunkt
   Ledsaget tur med Kystruten fra Tromsø til Bergen

   Reis sørover med Kystruten fra Tromsø, med skandinavisk ledsager. Deretter en vakker togreise fra Bergen til Oslo.  | 50 Degrees North

  • Norway in a nutshell® Winter Tour by Fjord Tours
   Credits
   Norway in a nutshell® Winter Tour by Fjord Tours
   Photo: Fjord Tours
   Norway in a nutshell® Winter Tour
   Norway's most popular tour

   On this amazing winter tour, you travel through some of Norway's most beautiful fjord and winter scenery. The tour takes you through Norway’s most breathtaking UNESCO-protected fjord and mountain scenery, as well as a trip on Europe’s top scenic rail journey. | Fjord Tours

Find miljøcertificerede alternativer

Find miljøcertificerede aktiviteter og overnatning over hele Norge.

×
 • Filters
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Generelt
  Tilgængelighed
  Aldersgrænse
  • Show More
  • No available filters
  Rabat
  • Show More
  • No available filters
  Sværhedsgrad
  Terræn
  • Show More
  • No available filters
  Prisniveau
  Sæson
  Overnatning
  Camping
  • Show More
  • No available filters
  Hotelfaciliteter
  • Show More
  • No available filters
  Værelsesfaciliteter
  Skiområder
  Udendørs aktiviteter
  Aktiviteter
  • Show More
  • No available filters
  Alpint skiløb
  Cykling
  Kano og kajak
  Langrend
  Fiskeri
  • Show More
  • No available filters
  Vandring
  Dyreliv og safari
  • Show More
  • No available filters
  Vinteraktiviteter
  • Show More
  • No available filters
  Planlæg rejsen
  Rejsen hertil
  • Show More
  • No available filters
  Tjenester
  • Show More
  • No available filters
  Smag på Norge
  Det norske køkken
  Værtshuse og barer
  Restauranter og caféer
  • Show More
  • No available filters
  Aktiviteter
  Aktiviteter
  • Show More
  • No available filters
  Aktiviteter for børn
  • Show More
  • No available filters
  Stande
  Shopping
  • Show More
  • No available filters
  Forlystelsesparker
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
TripAdvisor Symbol
 • Show More
 • No available filters
 • Show More
 • No available filters
Generelt
Tilgængelighed
Aldersgrænse
 • Show More
 • No available filters
Rabat
 • Show More
 • No available filters
Sværhedsgrad
Terræn
 • Show More
 • No available filters
Prisniveau
Sæson
Overnatning
Camping
 • Show More
 • No available filters
Hotelfaciliteter
 • Show More
 • No available filters
Værelsesfaciliteter
Skiområder
Udendørs aktiviteter
Aktiviteter
 • Show More
 • No available filters
Alpint skiløb
Cykling
Kano og kajak
Langrend
Fiskeri
 • Show More
 • No available filters
Vandring
Dyreliv og safari
 • Show More
 • No available filters
Vinteraktiviteter
 • Show More
 • No available filters
Planlæg rejsen
Rejsen hertil
 • Show More
 • No available filters
Tjenester
 • Show More
 • No available filters
Smag på Norge
Det norske køkken
Værtshuse og barer
Restauranter og caféer
 • Show More
 • No available filters
Aktiviteter
Aktiviteter
 • Show More
 • No available filters
Aktiviteter for børn
 • Show More
 • No available filters
Stande
Shopping
 • Show More
 • No available filters
Forlystelsesparker
Clear Filters
Back To Top

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen