Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
The Vigeland Park The Vigeland Park
Credits
The Vigeland Park.
Photo: CH - Visitnorway.com/Vigeland-museet/BONO
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Et ophold i Oslo behøver ikke at koste en formue. Der er faktisk meget, du kan gøre helt gratis i den norske hovedstad.

De bedste gratis oplevelser i Oslo

Gå en tur

En gåtur rundt i byen er en rigtigt god - og gratis - måde at opleve den norske hovedstad.

Museer med fri adgang om torsdagen

Hvis du er prisbevidst, så besøg disse museer med gratis adgang om torsdagen.

Svøm, ski, stå på skøjter

Hvad med en svømmetur i fjorden eller en snurretur på isen, afhængig af årstiden? Der er mange strande i gåafstand fra det Oslo centrum. Tag til Bygdøy for en dukkert på Huk-stranden, det sidste stop med buslinje 30A, eller ved Paradisbukta. Eller hvad med en tur til en af de mange øer i Oslofjorden?

Du kan også slappe af ved en af de mange søer i skoven Oslomarka, med Sognsvann som den mest populære.

Besøger du Oslo om vinteren? Så kan du se frem til at løbe på skøjter og stå på ski. Oslomarka, den store skov der omgiver byen, har at kæmpe netværk af spor og stier som frit kan benyttes. I bymidten er Narvisen-skøjtebanen på Karl Johans gate åben fra december til februar, mens skøjtebanen på Frogner Stadion er åben fra sidst i januar til midt i marts. Der er gratis adgang begge steder.

Markeder

Hvis du har lyst til at møde de lokale byboere i Oslo bør du besøge et marked. Brugt- og antikmarkedet på Vestkanttorvet finder sted på Majorstuen hver lørdag fra marts til december, og i den østlige del af byen tiltrækker Birkelund-loppemarkedet i Grünerløkka mange besøgende hver eneste søndag.

Julemarkederne er også populære og er et besøg værd, hvis du er så heldig at være i Oslo i december måned – de to største markeder finder du på Rådhusplassen og markedet på Folkemuseet på Bygdøy. Hvis du er interesseret i mad kan du besøge Matstreif Festival (også på Rådhusplassen) sidst i september.

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad