Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Skulpturer i Vigelandsparken, Oslo, Norge
Skulpturer i Vigelandsparken, Oslo, Norge
Vigelandsparken i Oslo.
Photo: VisitOSLO / BONO
Vigelandsparken i Oslo.
Photo: VisitOSLO / BONO
Top 10

Gratis oplevelser i Oslo

Et ophold i Oslo behøver ikke koste en formue - der er meget du kan gøre helt gratis i den norske hovedstad. Se hvordan du får pengene til at række længere på en rejse i Norge.

 1. 1. Udendørs kunst

  En af de første ting, du kan gøre i Oslo, er at tage på gratis kunstjagt i byens gader og parker. Nogle af de største parker har skulpturer, som du ikke behøver at betale for at kigge på - for eksempel Vigelandsparken og Ekebergparken. Herudover er der masser af fascinerende street art og skulpturer spredt rundt om i byen.

 2. 2. Gåture

  Den bedste måde at se Oslo er til fods. Et godt tip er at gå langs vandet på havnepromenaden, en ni kilometer lang tur. Du kan også gå en tur på stien langs Akerselven, eller bare slentre en tur i byens gader.

 3. 3. Lav din egen (arkitek)tur

  Foretrækker du historiske bygningsværker eller funky, moderne byggerier? Har du nogensinde gået en tur på taget af et operahus? Der er nye kvarterer med spændende arkitektur, trendy caféer og gode restauranter mange forskellige steder i byen, men også meget for de historisk interesserede.

 4. 4. Oslo på cykel

  Det er oplagt at cykle i Oslo, og der er ikke langt til de rekreative områder uden for byen. Der er cykelstier på kryds og tværs af byen, og du kan bruge din mobiltelefon til at låse en af de mange bycykler op - det koster ikke det store. 

 5. 5. Tag på stranden

  Der er mange strande i gåafstand fra Oslo centrum. Tag til Bygdøy for en dukkert på Huk-stranden, det sidste stop med buslinje 30A, eller ved Paradisbukta. Eller hvad med en tur til en af de mange øer i Oslofjorden? Du kan også slappe af ved en af de mange søer i skoven Oslomarka.

 6. 6. Gratis museer

  Som regel skal du købe billet, hvis du vil på museum i Oslo. Men mange kunstgallerier tager ikke entré, og på nogle museer er der gratis adgang til de faste udstillinger eller på udvalgte dage. 

 7. 7. På skovtur

  En kort metrotur fra Oslo venter 2.000 kvadratmeter skov på at fylde dig med fred og ro. En række afmærkede vandrestier og langrendsløjper tager dig sikkert med rundt i skoven. 

 8. 8. Historiske Oslo

  Oslo er spækket med historiske steder, der frit kan besøges. Se helleristninger fra stenalderen, ruiner fra middelalderen og bygninger fra tiden under det dansk-norske rigsfællesskab på din tur rundt i byen.

 9. 9. Vinteraktiviteter

  Om vinteren kan du løbe langrend på præparerede og oplyste løjper i Oslomarka, eller kælke ned ad Korketrekkeren. Inde i byen kan du stå på skøjter på Spikersuppa eller en af de andre udendørs skøjtebaner, samt drikke en varm kop kakao på det hyggelige julemarked.

 10. 10. Køb et Oslo Pass

  Et Oslo Pass giver dig gratis adgang til museer og andre attraktioner, fri adgang til offentlige transportmidler samt rabat på alt fra seværdigheder til restauranter. Passet gælder enten 24, 48 eller 72 timer. Køb det online som en app, eller på et af de mange salgssteder i Oslo, for eksempel det store turistkontor på Jernbanetorget.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

Planlæg turen til Oslo

Se alle mulighederne herunder, eller gå direkte til:
Oslo – en moderne hovedstad | Oplevelser i Oslo | Overnatning i Oslo | Mad og drikke i Oslo

×
 • Filters
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
TripAdvisor Symbol
 • Show More
 • No available filters
 • Show More
 • No available filters
Clear Filters
Back To Top

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen