Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
City lights in Oslo at night City lights in Oslo at night
Credits
Oslo.
Photo: VisitOSLO/Saad Butt
Campaign
Partner

En metropol mellem skov og fjord

Norges hovedstad og største by ligger mellem Oslofjorden og Oslomarka, med en helt enestående kombination af naturoplevelser og pulserende storbyliv.

Frognerparken, Oslo
Vigelandsparken, Oslo
Terje Borud/Visitnorway.com/Vigeland-museet/BONO
Holmenkollen, Oslo
Holmenkollen, Oslo
Terje Bakke Pettersen/VisitOSLO/Normanns Kunstforlag
Mathallen, Oslo
Mathallen, Oslo
CH/Visitnorway.com
The Royal Palace (Det Kongelige Slott) in Oslo
Kongeslottet, Oslo
CH - Visitnorway.com
Tjuvholmen, Oslo
Tjuvholmen, Oslo
Torgny Gustafsson/VisitOSLO
Oslo winter park, Tryvann
Oslo Vinterpark
Terje Borud - Visitnorway.com
Ad

Planlæg din tur

I Oslo finder du over 50 museer. Blandt de mest populære attraktioner i byen kan nævnes Operahuset, Holmenkollen, Vigelandsparken og Munch-museet.

Dynamiske Oslo byder på masser af overnatningsmuligheder, lige fra billig og charmerende indkvartering til lækre hotelsuiter og designerhoteller.


Turist- og insidertips


Museer, kunst og kultur i Oslo

Oslo er en moderne og alsidig by med en lang række museer og kulturelle seværdigheder. Ifølge VisitOSLO er dette de mest populære attraktioner.
Se, hvad du ellers kan foretage dig i Oslo.


Uden mad og drikke

Der er spisesteder af højeste kvalitet over hele Norge, men ingen steder er der så mange af slagsen som i Oslo. Byen er spækket med fine restauranter og barer, hvor madører rigtigt kan få udfordret smagsløgene.

Michelin-anbefalede restauranter i Oslo

Tripadvisors mest populære restauranter, caféer og spisesteder


Sådan kommer du hertil

Oslo er hele Norges vigtigste trafikknudepunkt, med forbindelser til de fleste byer i landet. Få detaljerede rejseoplysninger på Oslos officielle hjemmeside.

 • Med båd

  Med båd

  Du kan sejle direkte til Oslo fra Frederikshavn (Stena Line) og København (DFDS Seaways) hver dag hele året rundt. Du kan medbringe bilen på langt de fleste færgeoverfarter mellem Norge og Danmark.

  Der er også mange forskellige muligheder for at tage en af de lokale færger til øerne i Oslofjorden. Se færgeselskaber i Oslo-området.

 • Med fly

  Med fly

  Oslo Lufthavn er den største og vigtigste i Norge, med direkte forbindelse til over 100 forskellige destinationer, herunder Aalborg, Århus, Billund og København.

  Fra Oslo Lufthavn kan du komme til Oslo centrum med eksprestog, ekspresbus, lokaltog, leje en bil eller tage en taxi.

  Fra København kan du også flyve direkte til Torp Sandefjord Lufthavn, som kan nås fra Oslo med ekspresbus eller tog på cirka to timer.

 • Med bil

  Med bil

  Den vigtigste vej til Oslo er E6, der via Malmö, Helsingborg og Göteborg i Sverige fører dig til den norske hovedstad.

  Når du kører ind i Oslo, passerer du en toldgrænse. På hjemmesiden AutoPASS finder du priser og betalingsmetoder. Vær opmærksom på begrænsninger og regler vedrørende parkering.

  Oslo er udgangspunktet for mange nationale vejstrækninger, og det er let at køre til selv de fjerneste hjørner af landet herfra.

 • Med tog

  Med tog

  Der er skemalagte togafgange mellem Oslo og København adskillige gange om ugen.

  Togturen fra Oslo Lufthavn til Oslo S med Flytoget tager cirka 20 minutter. Det lokale tog bruger 30-40 minutter, men er billigere.

  Fra Oslo kan du rejse videre til mange forskellige destinationer i Norge og Sverige. Se priser og køreplaner på NSB's hjemmeside.

 • Med bus

  Med bus

  Der er busafgange til den norske hovedstad næsten hver time fra København.

  Der er ekspresruter til Oslo Lufthavn fra 120 steder i Oslo-området. Der er desuden ekspresbus til Torp Sandefjord Lufthavn.

  For langdistanceruter og regionale busruter skal du tage til Oslo Bussterminal, som ligger i centrum i nærheden af Oslo S. Se busselskaber i Oslo-området.

 • Lokaltransport

  Lokaltransport

  Du kan bruge de samme billetter, uanset hvilke offentlige transportmidler du benytter i Oslo: Bus, sporvogn, metro, tog og færge (undtagen Bygdøy-færgen). Planlæg din tur og se priser på Ruters hjemmeside. Du kan også købe et Oslo Pass og få gratis adgang til offentlig transport, adskillige museer, offentlige parkeringspladser og meget mere.

  Det er oftest nemmere at komme rundt i centrum med cykel eller til fods. I Oslo er der mulighed for at låne bycykler, som er praktisk placeret på udvalgte steder i byen.


Bliv inspireret


Oslo tilbyder også …

Hvorfor vente med at finde ud af, hvad du vil lave, til du er her? Se vores tilbud nedenfor, eller læs mere på Oslos officielle hjemmeside.

×

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad