Skip to main content

Overnatning i Oslo

Dynamiske Oslo har masser af overnatningsmuligheder

Fra billig og charmerende indkvartering til lækre hotelsuiter og designerhoteller.

Den norske hovedstad har over 50 hoteller, der kan imødekomme enhver smag og ethvert budget. Den overordnede kvalitet er meget god, og hotellerne i Oslo er moderne, rene og billigere end du forventer.

Oslo har mange prominente hoteller, inklusive Hotel Continental, det eneste norske medlem af The Leading Hotels of the World. Det historiske Grand Hotel er et vartegn for byen, og det 37 etager høje Radisson Blu Plaza Hotel er det næsthøjeste hotel i Nordeuropa.

Morgenmad inkluderet

Der medfølger for det meste en stor morgenmadsbuffet i prisen, og de fleste af hotellerne i Oslo er bekvemt placeret i nærheden af byens centrum.

Er du på udkig efter noget billigt?

Det kan vi let finde til dig! Rejser du på et stramt budget kan du i Oslo finde en lang række gæstehuse, vandrehjem til unge og familier, private indkvarteringsmuligheder og campingpladser. Nogle af disse steder er kun åbne om sommeren, men du kan checke ind på Bogstad Camping, Perminalen Hotel, Oslo Hostel Central, Anker Hostel og Oslo Youth Hostel Haraldsheim hele året rundt.

Book, før du tager af sted

Byens stigende popularitet som rejsedestination betyder, at hotellerne i Oslo ofte er fuldt bookede - det anbefales altid at reservere værelse i god tid. Hvis du ankommer til Oslo sent om aftenen og har brug for et hotelværelse natten over, kan turistinformationscentret hjælpe dig med at finde et sted at overnatte.

Find et hotel, der opfylder dit behov

Find mere information på Oslos officielle hjemmeside.

Senest besøgte sider