Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Norwegian food
Meet the locals – Haaheim Gaard.
Photo: NewsLab/Visitnorway.com

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Mad og drikke

En stille kulinarisk revolution

Nordmændene har droppet misundelsen over andre landes køkkener og er i stedet begyndt at glædes over egne specialiteter og madtraditioner.

Lokal mad på norsk

Øget brug af organiske madvarer har længe været på den politiske dagsorden i Norge, og i de seneste par år har det bæredygtige madforbrug fået sit endelige gennembrud.

Herudover har ordet ”kortrejst” fundet vej til de norske kulinariske ordbøger. Som ordet antyder, er der tale om et koncept om råvarer, der konsumeres i nærheden af, hvor de produceres, uden at skulle ud på en lang og fordærvende (og emissionsudledende) transport.

Mange af de lokale producenter kombinerer de gamle norske madtraditioner med nye og videnskabelige metoder, i et sundt og sikkert miljø.

Produkterne kan købes direkte hos producenterne, eller i de store supermarkedskæder, der fokuserer mere og mere på varer af høj kvalitet fra lokalområdet.

Mange nordmænd er også stolte over selv at høste deres mad, inden de spiser den. Om sommeren og efteråret er skovene fyldt med friske, vilde bær og svampe, og at gå på jagt efter disse gratis goder er nærmest en nationalsport.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

Stadig sulten?

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du kan foretage dig.

×
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen