Vegetarmad i Norge?
Få tips til hvor du finder de bedste vegetarrestauranter i Norge
”Traditionelt har det norske køkken bestået meget af kød og kartofler. Men nu ser vi, at flere og flere restauranter og caféer tilbyder grønne alternativer på tallerkenen.”
Hanne-Lene Dahlgren, vegetarentusiast
”Med lokalt dyrkede grøntsager og frugt og bær i verdensklasse er det ganske enkelt at både finde og lave vegetarmad i Norge.”
Vidste du, at norske grøntsager er ekstra søde og smagfulde? De lange sommerdage og det kølige klima gør, at grøntsagerne vokser langsommere og derfor får en mere intens smag.
Hvis du har lyst til at prøve sæsonens helt friske grøntsager, frugter og bær anbefaler Hanne-Lene, at du besøger en gårdbutik.
Mange steder kan du endda plukke selv - så bliver det ikke friskere! Og så er det sjovt for hele familien.
Et andet godt tip fra Hanne-Lene er at bestille mad og få den leveret af Foodora eller Wolt. Perfekt til en picnic om sommeren!
Du kan også tage på weekendtur til Fruktbygda i Telemark eller en af de mange frugt- og cidergårde i Hardanger - smuk natur og søde frugter i skøn forening!