Skip to main content

Glæd dig til skønne smagsoplevelser på Norges spisesteder. Der er masser at vælge imellem, fra fiskerestauranter med lokale råvarer til udsøgte retter fra alle fire verdenshjørner på eksklusive etablissementer med Michelinstjerner. Velbekomme!

Gå efter duften af lækker mad tilberedt med friske, lokale råvarer, og snup et ledigt bord – måske endda med en smuk udsigt. I Norge kan du altid finde kulinariske oplevelser, der passer til både dig og din tegnebog.

En voksende interesse for mad er en del af forklaringen på det væld af nye typer restauranter og afslappede spisesteder, der skyder op over hele landet, fra de største byer til de mest afsidesliggende steder.

Norske kokke rejser ud for at arbejde på de mest hæderkronede restauranter i verden og vender hjem igen for at realisere deres egen idé om den perfekte restaurant med norsk særpræg.

Byer som Oslo, Bergen og Stavanger er blevet vigtige samlingssteder for både norske og udenlandske kokke samt ambitiøse fagfolk, der har lyst til at lære om det nye nordiske køkken. Trondheim og Trøndelag er Europæisk Gastronomiregion 2022 og et af de mest interessante rejsemål for foodies fra hele verden lige nu.

Det betyder alt sammen, at du har masser at vælge imellem, hvis god mad er en af de vigtigste ingredienser på din ferie. Prøv de mange nye steder, giv dig tid til at nyde de gamle klassikere, og spis dig glad på en kulinarisk rejse med alt fra Michelin-belønnede gourmetretter til helt enkle koncepter.

Kulinarisk luksus og lokale favoritter

Vi har masser af fremragende spisesteder for enhver smag. Filtrér din søgning og se nærmere på mulighederne nedenfor, eller download Visit Norway-appen til iPhone eller Android for at finde restauranter i nærheden af dig.

Smagen af Norge

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider