There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle større byer fra nord til syd
Nordic Choice Hotels - en anderledes hotelkæde
Thon Hotels - fantastisk morgenmad inkluderet
Hostelling International - døren til Norge
Radisson Blu Hotels - book dit hotel i Norge
Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab
AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse
Vy express - gør det let at rejse grønt med bus
DFDS - sejl nemt og bekvemt fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg
Arctic Campers - lej en autocamper i Norge
NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser
Vy - det skal være let at rejse grønt
Hurtigruten - 'Verdens smukkeste sørejse'
Authentic Scandinavia - spændende ture i Norge
Up Norway - skræddersyede rejser
Norrøna Hvitserk - ekspeditioner og eventyrferie
Fjord Tours - oplev Norge i en Nøddeskal® med bare én billet
50 Degrees North - uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper
Discover Norway - færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge
Norwegian Holidays - pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil
Secret Atlas - den autentiske måde at udforske Svalbard
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - bestil den perfekte hytte i Norge
Beitostølen - Eventyr og nydelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
I Trondheim har idéen om ’lokal mad’ dybe rødder, men på en nytænkende måde. Dette kulinariske rejsemål ligger lige midt i hjertet af alt, der er frisk, fra indlandet og havet.
Når det kommer til mad, er Trondheim netop nu nærmest definitionen på frisk. ”Vi er ikke den største by, så derfor må vi arbejde hårdere på at give dig vores bedste,” siger Renée Fagerhøi, chefkok på restauranten Bula Neobistro.
Renée voksede op umiddelbart udenfor bygrænsen, og hun lærte hurtigt at bage, høste og slagte høns. Navnet på hendes nyligt åbnede restaurant – ’Bula’ – er typisk norsk slang for et afdæmpet spisested.
”Trondheim er et godt sted, der har det hele,” lover Renée.
De forskellige duftindtryk fra Norges tredjestørste by stammer fra det stigende antal spisesteder af enhver art. Over hele Trondheim er der en stærk kultur når det drejer sig om at blande lokalmad med nye idéer, specielt på steder som Michelin-restauranterne Fagn og Credo, To Rom og Kjøkken, Astrum Skybar, 73 Bar og Restaurant og Havfruen Sjømatrestaurant. De lokale kommer for at fejre mærkedage, eller bare for at få en hurtig bid mad.
Sellanraa Bok & Bar er et typisk eksempel på en lokal trend, hvor man ophøjer de lokale råvareleverandører til helte. Stort og småt vildt, lam, skaldyr og andet godt fra havet samt bær er nogle af Trøndelag-regionens specialiteter.
En ny bølge af mikrobryggerier fortsætter de lokale bryggetraditioner, sammen med adskillige nye kaffebarer. Byen har et ugentligt bondemarked ved siden af det traditionelle Ravnkloa-fiskemarked, og hvert år tidligt i august kan du deltage i Trøndersk Matfestival.
Ifølge Renée på Bula Neobistro har naturen omkring Trondheim alle de friske ingredienser, som byens mange kræsne kokke har brug for: ”Trondheim er stedet. Jeg håber, at vi snart ses.”
Find mere inspiration på Trondheims officielle hjemmeside.
Fagn og Credo har begge en stjerne i Michelinguiden. På turistkontoret i Trondheim kan du købe kulinariske gåture, der med garanti vil mætte selv den mest kræsne gane.
To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer,…
Go to: To Rom og KjøkkenTo Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer,…
Søttitre er smaken av Trøndelag som tilberedes med en internasjonal «touch» på en spennende måte.
Go to: Søttitre Bar & restaurantSøttitre er smaken av Trøndelag som tilberedes med en internasjonal «touch» på en spennende måte.
Der er skudt en masse nye burgerjoints op i Trondheim, for eksempel Bror, Cowsea og Døgnvill, hvor lokale råvarer er i højsædet.
Fersk nylaget sushi, en stor bacon cheese burger eller en saftig biff? På Cowsea kan du bestille mat fra både…
Go to: CowseaFersk nylaget sushi, en stor bacon cheese burger eller en saftig biff? På Cowsea kan du bestille mat fra både…
Det kan anbefales at kombinere Trondheims mange historiske steder med brunch eller middag på Café To Tårn i Nidarosdomens besøgscenter, eller et af spisestederne på Sverresborg Folkemuseum. Der er også adskillige caféer og restauranter i historiske bygninger, såsom Vertshuset Grenaderen og Café Ni Muser.
På Østmarkneset langs Ladestien ligger Ladekaia. Et uformelt serveringssted med en herlig beliggenhet ved…
Go to: LadekaiaPå Østmarkneset langs Ladestien ligger Ladekaia. Et uformelt serveringssted med en herlig beliggenhet ved…
På en spadseretur langs de typiske varehuse langs elven og på havnen støder du på en række spisesteder, hvor du kan indtage dagens fangst af fisk og andet godt.
Sluk tørsten med en lokal øl brygget med stolthed på ØX Tap Room, Trondhjems Mikrobryggeri (Norges første uafhængige bryggeri) eller E.C. Dahls.
Alt øl som serveres hos Trondhjem Mikrobryggeri er brygget på stedet.
Go to: Trondhjem MikrobryggeriAlt øl som serveres hos Trondhjem Mikrobryggeri er brygget på stedet.
Fersk nylaget sushi, en stor bacon cheese burger eller en saftig biff? På Cowsea kan du bestille mat fra både…
Go to: CowseaFersk nylaget sushi, en stor bacon cheese burger eller en saftig biff? På Cowsea kan du bestille mat fra både…
Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du kan foretage dig.
Find mere inspiration på Trondheims officielle hjemmeside.
Den pulserende by Trondheim byder på nogle af Trøndelag-regionens mest populære attraktioner, hyggelige butiksgader og et væld af restauranter og barer med lokale lækkerier på menukortet.
Madfestivaler gør det nemt at smage på alt fra street food til fisk og andet godt fra havet på en enkelt dag. Sug til dig af nye impulser og spændende smagsoplevelser, og brug din appetit som vejviser på en tur rundt i Norge.
Fra søde sager som bær, vafler og cider til saltet kød og nogle af verdens bedste oste. Og - naturligvis - friske fisk og skaldyr: kongekrabbe, laks og den arktiske torsk. Sæt tænderne i både nye og traditionelle smage af Norge.
Hvis et land formet som Norge kan siges at have et centrum, må dette centrum være i Trøndelag. Her er både fjorde og fjelde, byer og landbrug, små lokalsamfund og vild ødemark. Hele regionen er faktisk som et Norge i miniatureformat.
Tilbage til toppen