There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Strawberry – en anderledes hotelkæde
Scandic Hotels – i alle større byer fra nord til syd
Thon Hotels – fantastisk morgenmad inkluderet
Radisson Blu Hotels – book dit hotel i Norge
Classic Norway Hotels – fra karakteristiske hoteller til autentiske rorbuer
Citybox – moderne lavprishoteller med central beliggenhed
DanCenter – din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking – bestil den perfekte hytte i Norge
Campcation – Book camping over hele Norge med Campcation
Campanyon - Opdag enestående ophold i naturen
Brim Explorer – Stille fjordture med elektrisk katamaran
Stromma – sightseeing med bus og båd i norske byer
Vy - det skal være let at rejse grønt
SJ NORD - eventyret starter i toget
Vy express - gør det let at rejse grønt med bus
NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser
Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab
AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse
Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg
Arctic Campers - lej en autocamper i Norge
Cabin Campers - din hytte på fire hjul
Hurtigruten – 'Verdens smukkeste sørejse'
Fjord Tours – Norge i en nøddeskal®, den mest populære rundtur i Norge
Authentic Scandinavia – rejs som de lokale
Up Norway – skræddersyede rejser fra eksperterne
Discover Norway – færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge
Norrøna Hvitserk – ekspeditioner og eventyrferie
Booknordics.com – hundredvis af aktiviteter, rundture og cruises i Norge
Fjord Travel – bæredygtige flerdagesture
Go Fjords – ture og aktiviteter over hele Norge
50 Degrees North – uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper
Norwegian Holidays – pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil
My Nordic Travel – lav din egen rejseplan
Skiferie i Rauland – løb på ski i smuk fjeldnatur
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Der skal bestilles bord i god tid, hvis du vil besøge den trestjernede Michelinrestaurant Maaemo. Hele 11 restauranter i Norge er nu blandt cremen af de nordiske madoplevelser.
Maaemo er én af blot fire restauranter i Norden med tre stjerner, sammen med danske Noma og Geranium samt svenske Frantzen.
”Køkkenchef Esben Holmboe Bang står bag en overraskende menu bestående af mesterligt udvalgte og mindeværdige retter med sublim struktur og smag,” skrev Michelinguiden om restauranten i Oslo. Maaemo er også blevet belønnet med en Michelin Green Star for sine tiltag indenfor bæredygtighed.
Norges eneste tostjernede Michelinrestaurant ligger i Stavanger på vestkysten.
”RE-NAA er en omvej værd,” som der står i guiden.
”Der er kun 500 restauranter i verden med to Michelinstjerner, så dette er absolut højdepunktet i min karriere indtil videre,” sagde køkkenchef Sven Erik Renaa til NRK (det norske svar på DR).
På den eksklusive liste for 2021 findes også de enstjernede restauranter Omakase, Kontrast, Statholdergaarden, Under, Sabi Omakase, Bare, Fagn, Credo og Speilsalen. Yderligere hæder gik til vindirektør og sommelier på Speilsalen i Trondheim, Henrik Dahl Jahnsen, der vandt en Michelin Sommelier Award for sin dygtige og moderne tilgang til vinparring.
I den kulinariske verden er der ingen højere udmærkelse end at blive optaget i Michelinguiden, der blev publiceret første gang i 1900.
Guiden blev udtænkt af brødrene André og Édouard Michelin, der fremstillede bildæk. Til at begynde med var guiden henvendt til de franske motorister, men publikationen blev udvidet geografisk og indsnævret tematisk i 1930’erne til at fokusere på klassificering af de bedste restauranter i Europa ved hjælp af stjerner.
En trestjernet bedømmelse i Michelinguiden betyder, at en restaurant er ”en rejse værd”, to stjerner indikerer, at den er ”en omvej værd”, mens en enkelt stjerne betegner ”en god restaurant i sin kategori”.
Norske kokke har et oparbejdet et glimrende ry udenfor landets grænser, med adskillige sejre og podieplaceringer i verdens mest prestigefulde kokkekonkurrence; Bocuse d’Or. Siden konkurrencens start i 1987 har Norge vundet fem guld-, tre sølv- og fire bronzemedaljer, hvilket gør landet til det mest succesrige af slagsen (sammen med Frankrig).
En af Norges mest erfarne konkurrencekokke, Christian André Pettersen, vandt sin anden bronzemedalje i 2021-udgaven, efter også at have vundet bronze i 2019.
Pettersen blev belønnet for sine delikate, overraskende og arktiske smagsoplevelser. Meget af Pettersens inspiration i køkkenet kom fra at vokse op med en filippinsk mor og en norsk far, begge kokke, i Bodø lidt nord for polarcirklen i Nord-Norge.
Det norske køkken er fuld af overraskelser. Husk at bestille bord!
Verdens mest prestigefulde guidebog for hoteller og spisesteder blev udgivet første gang i 1900 af de franske dækfabrikanter og brødre André og Édouard Michelin. Hensigten var efter sigende at få de franske motorister til at slide mere på deres dæk (og derfor købe nye). Der var kun omkring 2.000 biler i Frankrig på det tidspunkt.
Potentielle Michelinrestauranter besøges som oftest af to anonyme inspektører, der smager på maden uden at give sig til kende.
Michelinguiden vurderer maden med stjerner. Hvis du kigger lidt nærmere kan du se, at symbolerne faktisk mere ligner blomster. Det lyder dog noget finere at sige stjerner end roser! Systemet med stjerner blev indført allerede i 1931.
Efter 100 år regnes Michelinguiden stadig som den mest prestigefulde guidebog blandt de madelskere, der gerne rejser langt efter de allerbedste smagsoplevelser (såsom Maaemo).
Du kan få eksklusive smagsoplevelser på restauranter med Michelinstjerner i mange af de største norske byer. Bestil bord i dag!
Verdens mest prestigefulde guidebog for hoteller og spisesteder blev udgivet første gang i 1900 af de franske dækfabrikanter og brødre André og Édouard Michelin. Hensigten var efter sigende at få de franske motorister til at slide mere på deres dæk (og derfor købe nye). Der var kun omkring 2.000 biler i Frankrig på det tidspunkt.
Potentielle Michelinrestauranter besøges som oftest af to anonyme inspektører, der smager på maden uden at give sig til kende.
Michelinguiden vurderer maden med stjerner. Hvis du kigger lidt nærmere kan du se, at symbolerne faktisk mere ligner blomster. Det lyder dog noget finere at sige stjerner end roser! Systemet med stjerner blev indført allerede i 1931.
Efter 100 år regnes Michelinguiden stadig som den mest prestigefulde guidebog blandt de madelskere, der gerne rejser langt efter de allerbedste smagsoplevelser (såsom Maaemo).
Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.
Nordmændene har droppet misundelsen over andre landes køkkener og er i stedet begyndt at glædes over egne specialiteter og madtraditioner.
Fra søde sager som bær, vafler og cider til saltet kød og nogle af verdens bedste oste. Og - naturligvis - friske fisk og skaldyr: kongekrabbe, laks og den arktiske torsk.
Hvorfor spiser nordmændene så meget brød, og hvad bruger de som pålæg? Find svarene her! Bonus: Få opskriften på et sundt og lækkert fuldkornsbrød.
Få et glimt ind i de travle køkkener rundt om i Norge, og tag med chefkokkene ud for at håndplukke områdets bedste råvarer.
“Norsk vildtkød er i verdensklasse. Det har et særpræg og nogle helt andre aromastoffer end andet kød,” udtaler mesterkokken Arne Brimi. Se nærmere på, hvad der gør norsk vildtkød til noget helt specielt.
Kongekrabbe, gedeost, tørfisk og rensdyrkød. Tag på en kulinarisk rejse fra nord til syd og opdag smagen af Norge.
Tilbage til toppen