Skip to main content

</br>

Unknown Component
civid: 623d9a2c0796f416c3491e08
name: plugins_common_social_share (widget)

Nogle restauranter er hele rejsen værd

Bliv inspireret af denne serie kortfilm under betegnelsen ”Table Tales”, hvor nogle af Norges bedste kokke fremviser deres lokalområder og madfilosofier.

Over hele Norge er nye, moderne restauranter dukket op på det seneste, med en ny generation af kokke, der har stærke madkoncepter omhandlende friske og økologiske råvarer, allerhelst dyrket hos den lokale bondemand eller fanget i det nærmeste hav, og derefter fermt tilberedt med en skøn blanding af traditionelle opskrifter og nye madlavningsteknikker. 

De elsker at høre deres gæsters mening og sætter stor ære i at være involveret i alt, der har med deres spisested at gøre. De interesserer sig for råvarernes oprindelsessted, og er ofte afgørende for, at atmosfæren blandt gæsterne er så speciel.

Disse kortfilm er optaget i de største norske byer, hvor en ny årstid betyder nye oplevelser, specielt når det kommer til mad og drikke. Alle er de velegnede til både længere ferier og kortere ophold med fokus på kultur, natur og madoplevelser, og ofte er det ganske let at rejse dertil.

Langt fra alfarvej, men stadig tæt på Oslo Lufthavn, ligger en række steder og byer, der alle er et besøg eller en dagstur værd. Ikke mindst på grund af spisestederne. I denne del af Norge er der roligt, med smukke omgivelser og interessant lokalhistorie. Du kan også kombinere rejsen til den norske hovedstad med et besøg i en eller flere af disse omkringliggende byer.

Uanset hvad du vælger, er det klogt at reservere bord i forvejen. Se restauranterne og byerne på kortet længere nede på siden. I mellemtiden kan du se de forskellige Table tale film, der giver et godt indblik i, hvordan de lokale køkkenchefer får mest muligt ud af lokalområdets afgrøder.

Kulinariske city breaks

Kom med om bag kulisserne på nogle af Norges bedste restauranter.

Gode restauranter i Oslo-regionen

En kort tur fra Oslo finder du flere interessante spisesteder.

Lad smagsløgene guide dig

Find ud af, hvor restauranterne og byerne er, på kortet herunder.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Find dit næste spisested

Opdag alle Norges smage. Anvend filterfunktionen og søg efter flere steder at stille sulten.

Smagen af Norge

Senest besøgte sider