There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle større byer fra nord til syd
Nordic Choice Hotels - en anderledes hotelkæde
Thon Hotels - fantastisk morgenmad inkluderet
Hostelling International - døren til Norge
Radisson Blu Hotels - book dit hotel i Norge
Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab
AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse
Vy express - gør det let at rejse grønt med bus
DFDS - sejl nemt og bekvemt fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg
Arctic Campers - lej en autocamper i Norge
NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser
Vy - det skal være let at rejse grønt
Hurtigruten - 'Verdens smukkeste sørejse'
Authentic Scandinavia - spændende ture i Norge
Up Norway - skræddersyede rejser
Norrøna Hvitserk - ekspeditioner og eventyrferie
Fjord Tours - oplev Norge i en Nøddeskal® med bare én billet
50 Degrees North - uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper
Discover Norway - færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge
Norwegian Holidays - pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil
Secret Atlas - den autentiske måde at udforske Svalbard
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - bestil den perfekte hytte i Norge
Beitostølen - Eventyr og nydelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Bliv inspireret af denne serie kortfilm under betegnelsen ”Table Tales”, hvor nogle af Norges bedste kokke fremviser deres lokalområder og madfilosofier.
Over hele Norge er nye, moderne restauranter dukket op på det seneste, med en ny generation af kokke, der har stærke madkoncepter omhandlende friske og økologiske råvarer, allerhelst dyrket hos den lokale bondemand eller fanget i det nærmeste hav, og derefter fermt tilberedt med en skøn blanding af traditionelle opskrifter og nye madlavningsteknikker.
De elsker at høre deres gæsters mening og sætter stor ære i at være involveret i alt, der har med deres spisested at gøre. De interesserer sig for råvarernes oprindelsessted, og er ofte afgørende for, at atmosfæren blandt gæsterne er så speciel.
Disse kortfilm er optaget i de største norske byer, hvor en ny årstid betyder nye oplevelser, specielt når det kommer til mad og drikke. Alle er de velegnede til både længere ferier og kortere ophold med fokus på kultur, natur og madoplevelser, og ofte er det ganske let at rejse dertil.
Langt fra alfarvej, men stadig tæt på Oslo Lufthavn, ligger en række steder og byer, der alle er et besøg eller en dagstur værd. Ikke mindst på grund af spisestederne. I denne del af Norge er der roligt, med smukke omgivelser og interessant lokalhistorie. Du kan også kombinere resjen til den norske hovedstad med et besøg i en eller flere af disse omkringliggende byer.
Uanset hvad du vælger, er det klogt at reservere bord i forvejen. Se restauranterne og byerne på kortet længere nede på siden. I mellemtiden kan du se de forskellige Table tale film, der giver et godt indblik i, hvordan de lokale køkkenchefer får mest muligt ud af lokalområdets afgrøder.
Kom med om bag kulisserne på nogle af Norges bedste restauranter.
En kort tur fra Oslo finder du flere interessante spisesteder.
Find ud af, hvor restauranterne og byerne er, på kortet herunder.
Opdag alle Norges smage. Anvend filterfunktionen og søg efter flere steder at stille sulten.
Nordmændene har droppet misundelsen over andre landes køkkener og er i stedet begyndt at glædes over egne specialiteter og madtraditioner.
Fra søde sager som bær, vafler og cider til saltet kød og nogle af verdens bedste oste. Og - naturligvis - friske fisk og skaldyr: kongekrabbe, laks og den arktiske torsk. Sæt tænderne i både nye og traditionelle smage af Norge.
Norske boller er helt og aldeles uimodståelige. Den gode nyhed er, at du møder bollekulturen, uanset hvor i Norge du befinder dig. Vi har selvfølgelig indsat en bolleopskrift, så du selv kan lave de lækre boller!
Hvorfor spiser nordmændene så meget brød, og hvad bruger de som pålæg? Find svarene her! Bonus: Få opskriften på et sundt og lækkert fuldkornsbrød.
Få et glimt ind i de travle køkkener rundt om i Norge, og tag med chefkokkene ud for at håndplukke områdets bedste råvarer.
“Norsk vildtkød er i verdensklasse. Det har et særpræg og nogle helt andre aromastoffer end andet kød,” udtaler mesterkokken Arne Brimi. Se nærmere på, hvad der gør norsk vildtkød til noget helt specielt.
Tilbage til toppen