VIGTIGT! Læs denne information om Coronavirus og din rejse til Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Nordmændenes foretrukne:
BRØD

Norwegian bread .
Photo: brodogkorn.no / Oda Christensen
Norwegian bread .
Photo: brodogkorn.no / Oda Christensen

Når som helst. Hvor som helst.
Nordmændene ELSKER brød!

Heart-shaped bread .
Photo: brodogkorn.no / Studio Dreyer Hensley
Heart-shaped bread .
Photo: brodogkorn.no / Studio Dreyer Hensley

Norge topper listen over de største brødspisere i verden. I gennemsnit fortærer hver nordmand 38,5 kilo brød om året!

Det er en favorit på morgenbordet ...

Norwegian breakfast .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi
Norwegian breakfast .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi

... den perfekte madpakke i skolen, på arbejdet, på vandreturen ...

Norwegian lunch .
Photo: BAMA
Norwegian lunch .
Photo: BAMA

... og uundværligt tilbehør til aftensmaden.

Og nej, det bliver aldrig rigtigt kedeligt. De bruger nemlig det rigtige pålæg!

Pumpkin soup .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi
Pumpkin soup .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi

Norsk pålæg – hvad vil det sige? Det er meget forskelligt, hvad de kommer på brødet.

Det kunne være skinke, syltetøj, lækker norsk ost, leverpostej eller en af de underlige norske madtraditioner, såsom kaviar eller brunost. Nogle gange bruger de også fiskepålæg, for eksempel makrel i tomat.

For nordmændene er den elskede skive nærmest en livsstil.

Slices of bread .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi
Slices of bread .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi

“Brød er en del af den nationale identitet i Norge. At komme hertil og se alle de forskellige typer franskbrød og rugbrød – det var alt sammen nyt for mig,” siger Neil Allsopp.

Han er hjernen bag Sour To The People, som ligger i Hønefoss i Østlandet – et af de mange håndværksbagerier, der er skudt op rundt om i Norge. Den tidligere våbensmed flyttede fra England til Norge for 10 år siden og begyndte på det tidspunkt at bage som en hobby.

I dag er han surdejsekspert på fuld tid og glæder sig hver morgen til at stå op og bage lækkert brød. Faktisk mener han selv, at det er blevet en hel besættelse.

Processen med at lave surdej handler i dén grad om transformation. Man starter med mel, vand og salt, og et par dage efter har man noget sundt at spise. Selvom det tager mere tid at lave end almindeligt brød, er det værd at vente på! Surdejsbrød holder sig frisk i længere tid, og det er den bedste brødtype for fordøjelsen,” forklarer han.

Kræver tid og omsorg

Surdej er ikke nogen ny opfindelse, men den har gjort comeback i de senere år. Nu er den blevet en global trend, og masser af mennesker bager med surdej derhjemme.

“Det er fantastisk. Folk har haft mere tid, især i løbet af 2020. Sociale medier har også spillet en kolossal rolle i den fornyede interesse, fordi folk vil prøve de ting, de ser dér. Og brød er et stort hit på Instagram,” forklarer Neil Allsopp.

Sourdough bread made in Norway
Sourdough bread.
Photo: brodogkorn.no / Oda Christensen

Hvis du vil lære at bage med surdej, skal du ikke blot udvise tålmodighed, men også omsorg. Og det er ramme alvor – du er faktisk nødt til at passe og pleje din første portion surdej.

“Grundsurdejen er det, der spænder ben for de fleste begyndere, fordi man skal være tålmodig nok til at lade den vokse. Man skal fodre den hver dag, og den kan ikke tåle, at man glemmer den,” forklarer bageren.

Der er dog ingen grund til at blive (brød)flov, hvis tingene ikke lykkes første gang. Ifølge Neil Allsopp er det bedre at være forberedt på, at de indledende forsøg på at bage med surdej slår fejl. Men når du først har fået fat i det, er det kun fantasien, der sætter grænser. Hvad med for eksempel at prøve at pynte dit brød, så udseendet bliver lige så lækkert som smagen?

Giver mere energi

Neil Allsopp ser det som noget virkelig positivt at spise brød, især når bagværket er fyldt med sunde næringsstoffer. Du kan tilsætte alle mulige slags nødder og frø og bage et fuldkornsbrød fyldt med smag. Og du vil næppe synes, at det bliver kedeligt – for selv bagermestre som Neil Allsopp kan slet ikke få nok!

“Der er stadig masser af kombinationer, jeg ikke engang har overvejet at prøve endnu. Og man kan bruge mange forskellige slags pålæg, der får alle smagsnuancerne i brødet til at træde frem,” forklarer han.

Efter Neil Allsopps mening får man den bedste smag fra de bedste ingredienser. Han bruger kun lokale og økologiske råvarer og arbejder tæt sammen med dygtige landmænd.

De forvandler det her ...

A farmer from Skien .
Photo: brodogkorn.no / Krister Sørbø
A farmer from Skien .
Photo: brodogkorn.no / Krister Sørbø

... til det her!

Norske landmænd er dygtige, og der er ikke langt fra jord til bord, når gårdenes produkter sendes ud til de lokale forretninger og bagerier.

Flour .
Photo: brodogkorn.no / Krister Sørbø
Flour .
Photo: brodogkorn.no / Krister Sørbø

“Korn har altid haft stor betydning for nordmændene. Før i tiden kaldte man det Gudslånet, altså ‘noget vi har lånt af Gud,’” fortæller den norske kogebogsforfatter Bodil Nordjore. Hun har vundet adskillige priser for sit arbejde med den norske madkultur, men det, hun altid får flest spørgsmål om, er brød. Derfor har hun dedikeret en hel bog til emnet – intet mindre end 255 sider kun om brød, komplet med 120 opskrifter!

Ældgamle traditioner

I vikingetiden malede man kornet til mel ved håndkraft og brugte det til at lave fladbrød, som blev stegt på en varm sten.

“De kaldte det brauðiskr – det betyder brødtallerken – og de kom for eksempel fisk eller kød ovenpå.”

Her er altså tale om en slags oprindelig norsk pizza – og nordmændene har ført denne tradition videre ved at bage lefse (sødt fladbrød) og flatbrød (meget tyndt, usyret brød, der blandt andet serveres til fisk og suppe). Bagetraditionerne er moderniseret en hel del siden da (ikke mindst takket være teknologien), og brød fås nu i alle mulige størrelser og former.

“I Norge er de mest almindelige brødtyper lavet af havre, byg og hvede, men vi er også inspireret af internationale bagetraditioner, for eksempel fransk landbrød og italiensk focaccia”, siger Bodil Nordjore.

Hun påpeger, at selvom nordmændene gerne vil prøve nye trends, vender de ofte tilbage til det, de kender og elsker: det sunde og næringsrige 'hverdagsbrød' fyldt med fuldkorn.

Slices of bread with various spreads and toppings served on a platter
Slices of bread.
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi

Ud over den store forkærlighed for grovbrød spiser man i Norge også masser af kneippbrød, landbrød og rugbrød.

Nordmændene forstår også at forkæle sig selv, og mange af dem bager forskellige slags loff (franskbrød) til hyggestunder i weekenden eller på helligdage. De faste ingredienser er hvedemel, mælk, smør og gær, men der findes mange variationer af dette bagværk. Nogle tilsætter sukker og æg for at gøre smagen ekstra sød, mens andre drysser birkes på brødet.

Til jul er der også en særlig udgave, nemlig julebrød – en rigtig lækkerbisken fyldt med rosiner. Det er sødt, næsten ligesom en bolle, og smager skønt med brunost ovenpå. Trods navnet er det for godt til, at man kun skal spise det én gang om året, så mange vælger at bage julebrød, når de har lyst.

A variety of white bread in Norway
White bread.
Photo: brodogkorn.no / Sara Johannessen

Bodil Nordjore understreger, at “det er virkelig nemt at bage brød derhjemme,” uanset hvilken type man foretrækker. Det er en af grundene til, at nordmændene elsker det.

“Desuden er fuldkornsbrød noget, der mætter. To skiver er nok til at beskæftige maven indtil næste måltid,” slutter hun.

Der er masser i krummer i nordmændene

I Norge kan du sagtens købe frisk brød hos bagere, i dagligvareforretninger (mange af dem fører 10-15 forskellige slags) og på nogle tankstationer. Tilsammen køber nordmændene 206.115 tons(!) brød om året hos disse forhandlere. Tallet er opgjort af det norske firma Sissel Flesland Markedsinformasjoner AS, som indsamler statistik for bageribranchen.

Det vil sige, at hver nordmand i gennemsnit spiser cirka 38,5 kilo brød årligt. Og det bliver vildere endnu: Disse tal omfatter ikke boller og flutes eller det brød, de bager selv! Så den er god nok ... der er masser af krummer i nordmændene.

Desuden kan de ikke lide at lade brødet gå til spilde. Opplysningskontoret for brød og korn i Norge giver befolkningen inspiration til at lave alt lige fra ristet brød og brødterninger til churros (en spansk dessert) ved at bruge tørt brød, som ellers ikke ville blive spist!

Det er sundt, det er godt for din pengepung – og du kan bruge det til sidste krumme. Så hvad venter du på? Find forklædet og din indre bagermester frem, og gå på opdagelse i brødets magiske verden!

Churros made with dry bread
Dry bread churro.
Photo: brodogkorn.no / Sara Johannessen

Bag selv et sundt brød

Har du fået inspiration til at droppe det færdigkøbte brød og bage dit eget? Prøv denne opskrift, som kommer fra Opplysningskontoret for brød og korn, på grovbrød med byg og havre! Det er både sundt og lækkert – og opskriften er udarbejdet af den norske bager Arild Mellemsæther.

Opskriften rækker til: 2 brød
Sværhedsgrad: mellem
Tid i alt: 3-4 timer inklusive tilberedning, tid til hævning og bagetid.

Ingredienser

Til iblødlægning
150 g groft fuldkornshvedemel
25 g hvedeklid
60 g bygmel
60 g havregryn
3½ dl vand

Selve dejen
450 g hvedemel
300 g fuldkornshvedemel
20 g salt
25 g frisk gær
3½ dl skummetmælk

Lidt mælk til pensling og havregryn til drys.

Sådan gør du

1. Iblødlægning: Bland fuldkornshvedemel, hvedeklid, bygmel, havregryn og vand i en stor røreskål. Lad blandingen stå i stuetemperatur i cirka 30 minutter.

2. Rør dejen: Tilsæt resten af ingredienserne. Ælt dejen i en røremaskine/køkkenmaskine – først i 3 minutter ved lav hastighed, og derefter i 3 minutter ved lidt højere hastighed.

3. Lad dejen hvile i cirka en halv time, og ælt den så i hånden. Lad den hvile i 20 minutter til.

4. Del dejen i to, og form den til to aflange brød. Pensl brødene med mælk, og rul dem i havregryn, inden de lægges i to smurte 2-liters brødforme. Dæk dem til, og stil dem til efterhævning et lunt sted i cirka 40 minutter.

5. Forvarm ovnen til 210 °C. Bag brødene nederst i ovnen, til de får en gyldenbrun farve – det tager omtrent 40 minutter.

6. Tag brødene ud af formene med det samme, og afkøl dem på en rist.

Find dit favoritbrød i vores miniordbog

Grovbrød – grovbrød bagt med fuldkornshvedemel.

Loff – hvidt brød (franskbrød).

Surdeigsbrød – surdejsbrød.

Kneippbrød – fuldkornsbrød opkaldt efter Sebastian Kneipp, en tysk præst og naturlæge fra 1800-tallet.

Smørbrød – smørrebrød

Matpakke – den frokost, vi har med i skole, på arbejde, på vandreture og så videre.

Brødpudding – brødbudding

Knekkebrød – knækbrød (oprindeligt svensk, men meget populært i hele Norden).


Rejs grønt med NOR-WAY Bussekspress, og tag med på smagseventyr gennem Norges pudsige, men absolut vidunderlige madunivers!

Find dit favoritbrød i vores miniordbog

Grovbrød – grovbrød bagt med fuldkornshvedemel.

Loff – hvidt brød (franskbrød).

Surdeigsbrød – surdejsbrød.

Kneippbrød – fuldkornsbrød opkaldt efter Sebastian Kneipp, en tysk præst og naturlæge fra 1800-tallet.

Smørbrød – smørrebrød

Matpakke – den frokost, vi har med i skole, på arbejde, på vandreture og så videre.

Brødpudding – brødbudding

Knekkebrød – knækbrød (oprindeligt svensk, men meget populært i hele Norden).

Find en bagerbutik i nærheden af dig

Bagerier i Norge
Scroll ned for at se alle bagerier.
Bakeriet i Lom ligg midt i Lom sentrum. Vi har utsal med brød og andre bakevarer og eigen kafé. Om sommaren har vi uteservering med pizza og… Read more
Bakeriet i Lom | Kafé
Bakeriet SPRØ er håndverksbakeriet midt i sentrum av Oppdal. Her finner du ferske og naturlige bakevarer stekt i steinovn, nysmurte… Read more
Bakeriet SPRØ
I Bakeriet SPRØ tilbyr vi ferske og naturlige bakevarer stekt i steinovn, nysmurte sandwich, et bredt utvalg av drikke og en meny som varierer med dag… Read more
Bakeriet SPRØ
Bakverk og italiensk pizza i verdensklasse får du på Tollboden Bakeri i Flekkefjord. Read more
Tollboden Bakeri
Et bakeri med egen produksjon, utsalg og serveringssted i samme lokalene. Her får du ekte varer! Read more
Bakeriet i Brumunddal
Fole Godt AS er et håndverksbakeri og kafé som holder til sentralt i Molde sentrum, nærmere bestemt i Outzen Strøket.… Read more
Fole Godt
Edgar's Bakeri has been in existence since 1906. Its bakers are known for their love for what they do and only use the very best ingredients. Read more
Edgar's Bakeri & Konditori - Malmø
Kanskje Geilos mest populære bakeri, som transformeres til en fantastisk pizzeria mellom lunsj og middag. I bakeriet kan du kjøpe ferske… Read more
Highland Bakeri & Pizzeria
Bare Beppe kafè og litt til ligger ved Byparken i hjertet av Sandefjord sentrum. I tillegg til vanlig kafèdrift har Bare Beppe sitt eget… Read more
Bare Beppe Kafé og litt til
Bare Beppe Kafé og Bakeri tilbyr også catering til alle anledninger som blant annet tapas, snitter og møtemat.… Read more
Catering fra Bare Beppe Kafé og Bakeri
It's bakers are known for their love for what they do and only use the very best ingredients. Read more
Edgar's Bakeri & Konditori - Amfi
It's bakers are known for their love for what they do and only use the very best ingredients. Read more
Edgar's Bakeri & Konditori - Gågata
Silver Bell Kro på Håholmen er et rustikt lokale med grove langbord og historisk sus. Brukes til mye til lunsj i sommersesongen og som avslutning på… Read more
Håholmen Havstuer -Silver Bell Kro
Unn deg Lofotens beste kanelboller fra gamle bakeriet på Å. Kjenn kanellukten som sprer seg i Å hver eneste sommerdag. I bakeriet fyrer vi med… Read more
Bakeriet Å
Er en del av MATHUSET EYDE og ligger i Storgata midt i Rjukan sentrum. Dette er et tradisjonelt og hyggelig konditori med fristende alltid ferske… Read more
Eyde Konditori
Høvdinghallen ved Hadeland Glassverk - Et  Mekka for matentusiaster Det er ingen tvil om at Høvdinghallen er… Read more
Høvdinghallen ved Hadeland Glassverk
Matopplevelsene står i kø på Hadeland Glassverk. Våre serveringssteder tilbyr klassiske matretter og tradisjonsrik bakst. Read more
Spisestedene på Hadeland Glassverk
H.Jenseg bakeri og Konditori er sarpsborgs eldste bakeri.I tre generasjoner har familien holdt tradisjonen med sine velsmakende bakeverk.bakeriets 100… Read more
H.Jenseg Bakeri og Konditori
Lokal bakery and cafe, serves fresh pastry, breakfast, snacks and cakes. In the summersason outdoor seating. Read more
Stavelins Eftf.
Velkommen til Grini Hjemmebakeri og gårdsutsalg. Vi har hjemmebakte glutenfrie kransekaker og granola og kjøtt, syltetøy, egg og ost fra andre lokale… Read more
Grini Hjemmebakeri - Gårdsutsalg
Edgars bakeri har velsmakende bakevarer som passer alles ganer. Velkommen til oss – enten du vil spise her eller ta med deg! Read more
Edgars Bakeri på AMFI Farsund
Den koselige kafeen Ryfylke bakeri & konditori er lokalisert i Jørpeland sentrum i Ryfylke, og har et stort utvalg av både påsmurt, bakevarer og… Read more
Ryfylke bakeri & konditori på Jørpeland
Den koselige kafeen Ryfylke bakeri & konditori er lokalisert i R13 senteret på Tau i Ryfylke, og har et stort utvalg av både påsmurt, bakevarer og… Read more
Ryfylke bakeri & konditori på Tau
Hos Dalen Lefsebakeri, i Dalen utenfor Jørpeland i Ryfylke, får du rykende ferskt bakverk som passer like godt som turmat som til kaffen innendørs. Read more
Dalen Lefsebakeri på Jørpeland
Flåm Bakeri tilbyr tilreisende fra alle verdens hjørner og fastboende herlig nybakte bakverk hele året. Read more
Flåm Bakeri
Midt i Voss sentrum finn du Kringlo - eit bakeri som vart starta opp i 1994. Read more
Kringlo
- midt i gamle Straumen Sentrum MARENS BAKERI - Ferske og smakfulle produkter til hverdag og fest. Her blir du ønsket velkommen med duftende… Read more
Marens Bakeri
Sommeren 2020 har vi åpent alle dager f.o.m 28 juni og 16 august kl 11-16.  Mandag til lørdag har vi åpent gårdsbakeri,… Read more
Sommerkafe i "Såmmårstuggu" på Kalsa Gårdsbakeri.
Bakeriet i Bagn er kjent for sine gode bakervarer, og filosofien er at de kun skal bruke de beste råvarene for å få de… Read more
Bakeriet i Bagn - Aurdal
Vossabakst er Voss sitt einaste handverksbakeri, der alle varene vert laga frå grunnen av og steikt i steinovn. Read more
Vossabakst
Bakeriet i Bagn er kjent for sine gode bakervarer, og filosofien er at de kun skal bruke de beste råvarene for å få de… Read more
Bakeriet i Bagn
Det lokale og tradisjonsrike Edgars Bakeri har solgt deilig bakverk siden 1906. Read more
Edgars Bakeri & Konditori i Lyngdal
Bakeriet Sprø i Oppdal, ferske og naturlige bakevarer stekt i steinovn. Read more
Bakeriet Sprø
Her finner du et stort utvalg i påsmurt mat, kaker, pizza og andre varmretter, samt drikke i alle varianter - kaffe, smoothies, frappe, meierivarer og… Read more
Harry Bakeri & Kaffibar
Kortreist Lykke er et lite bakeri som har spesialisert seg på munker og lefser. Read more
Kortreist Lykke lefse og munkebakeri
Lokalt bakeri i Leveld, baker etter lokale oppskrifter. Kultur, ekte håndverk av tradisjonsmat fra Hallingdal. Read more
Leveld Lefsebakeri
Et overflødighetshorn av bakevarer - og verdens beste skolekjeks Read more
Presteruds Eft. Baker og Konditori
Austbygda Bakeri ligger midt i Tinn Austbygd sentrum. Read more
Austbygda Bakeri
På Minibakeriet i Eid sentrum får du smaksbomber av bakervarer, gedigne «blingsar» og andre lokale godsaker. Read more
Minibakeriet
It's bakers are known for their love for what they do and only use the very best ingredients. Read more
Edgar's Bakeri & Konditori - Vigeland
Ønsker du en pust i bakken etter shopping turen i Amfi kjøpesenter, så tilbyr de også kafe, te, mineralvann samt flere gode… Read more
Hamstad Bakericafe Amfi
De har et stort utvalg i disken, alt fra vaffel til dagens middag.  Mange spennende retter ligger klare for å nytes i nye flotte… Read more
Hamstad Bakericafe Namsos Storsenter
Hos Rabalder café & bakeri får du ferske bakevarer hver dag. Vi har åpent fra kl. 10:00 - 16:30. Du kan kjøpe mat frem… Read more
Rabalder Café & Bakeri
Gol Bakeri og Konditori AS er et tradisjonsrikt bakeri som leverer brød og kaker i Hallingdal og Valdres. Våre bake- og konditormestere… Read more
Gol Bakeri
Utsalget ligger midt i Gol Sentrum har ca 40 sitteplasser og utservering om sommeren. En naturlig plass for en pause i shoppingen. Man.-fre. kl 08:30… Read more
Gol Bakeri Filialutsalg
Herlig lager tradisjonell mat fra Geilo. Herlig AS drives av Gunn Kristin Øen Uthus, hun baker og produserer småmat,… Read more
Herlig AS
Tonstad Bakeri AS finner du midt i Tonstad sentrum i Sirdal kommune. Her har vi et bakeri der vi produserer varene våre; det meste på den gammeldagse… Read more
Tonstad Bakeri
Bakeri med lange tradisjoner på sydsiden i Halden Read more
Børkes Bakeri
Nice cafés in Førde. Enjoy a good cup of coffe, or a delicious meal. Olefine in Elvegården tel. +47 57826945, Olefine in Hafstadgården tel. +47… Read more
Naustdal dampbakeri
Select
    Show Details
    Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
    ×
    • Filters
      Filter Your Search
      TripAdvisor Symbol
      • Show More
      • No available filters
      • Show More
      • No available filters
      Generelt
      Tilgængelighed
      Aldersgrænse
      • Show More
      • No available filters
      Rabat
      • Show More
      • No available filters
      Sværhedsgrad
      Terræn
      • Show More
      • No available filters
      Prisniveau
      Sæson
      Overnatning
      Camping
      • Show More
      • No available filters
      Hotelfaciliteter
      • Show More
      • No available filters
      Værelsesfaciliteter
      Skiområder
      Udendørs aktiviteter
      Aktiviteter
      • Show More
      • No available filters
      Alpint skiløb
      Cykling
      Kano og kajak
      Langrend
      Fiskeri
      • Show More
      • No available filters
      Vandring
      Dyreliv og safari
      • Show More
      • No available filters
      Vinteraktiviteter
      • Show More
      • No available filters
      Planlæg rejsen
      Rejsen hertil
      • Show More
      • No available filters
      Tjenester
      • Show More
      • No available filters
      Smag på Norge
      Det norske køkken
      Værtshuse og barer
      Restauranter og caféer
      • Show More
      • No available filters
      Aktiviteter
      Aktiviteter
      • Show More
      • No available filters
      Aktiviteter for børn
      • Show More
      • No available filters
      Stande
      Shopping
      • Show More
      • No available filters
      Forlystelsesparker
      Clear Filters
    • View
    • Sort By
    Filter Your Search
    TripAdvisor Symbol
    • Show More
    • No available filters
    • Show More
    • No available filters
    Generelt
    Tilgængelighed
    Aldersgrænse
    • Show More
    • No available filters
    Rabat
    • Show More
    • No available filters
    Sværhedsgrad
    Terræn
    • Show More
    • No available filters
    Prisniveau
    Sæson
    Overnatning
    Camping
    • Show More
    • No available filters
    Hotelfaciliteter
    • Show More
    • No available filters
    Værelsesfaciliteter
    Skiområder
    Udendørs aktiviteter
    Aktiviteter
    • Show More
    • No available filters
    Alpint skiløb
    Cykling
    Kano og kajak
    Langrend
    Fiskeri
    • Show More
    • No available filters
    Vandring
    Dyreliv og safari
    • Show More
    • No available filters
    Vinteraktiviteter
    • Show More
    • No available filters
    Planlæg rejsen
    Rejsen hertil
    • Show More
    • No available filters
    Tjenester
    • Show More
    • No available filters
    Smag på Norge
    Det norske køkken
    Værtshuse og barer
    Restauranter og caféer
    • Show More
    • No available filters
    Aktiviteter
    Aktiviteter
    • Show More
    • No available filters
    Aktiviteter for børn
    • Show More
    • No available filters
    Stande
    Shopping
    • Show More
    • No available filters
    Forlystelsesparker
    Clear Filters
    Back To Top

    Benyt dig af disse gode tilbud

    Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

    Smagen af Norge

    Your Recently Viewed Pages