Skip to main content

Pubber og barer i Norge

Hippe beværtninger i byerne, mikrobryggerier på landet og en lang række helt traditionelle pubber, natklubber og karaokebarer. De norske værtshuse er mange og meget forskellige.

Populære værtshuse og barer i Oslo

I Oslo finder du vandhuller af enhver slags - og den nærmeste bar er aldrig langt væk. Nogle ligger bedre gemt end andre, for eksempel Himkok - nummer 10 på listen over de 50 bedste barer i verden. Dette håndværksdestilleri med tilhørende cocktailbar finder du midt i Oslo, nær Youngstorget. Kig efter det blå lys! På listen over de 100 bedste finder du også baren Svanen.

Flere pubber og barer i Oslo

En guide til Bergens værtshuse

Som en af Norges største universitetsbyer har Bergen naturligvis et pulserende natteliv, med alt fra store og fashionable klubber til små nichebarer og pubber. Bergen er også et skønt sted at nyde en lille én udenfor, hvis vejret tillader det. Der ligger mange udskænkningssteder langs Bryggen og på Fisketorget.

Nyd en drink i Tromsø

Har du lyst til en øl i en gammel biograf eller i en fiskerhytte? Hvad med et besøg på et af byens mikrobryggerier eller cocktailbarer? Nattelivet i Tromsø er en oplevelse i sig selv.

Udforsk Stavangers natteliv

Besøg et bryggeri, der er blevet kåret som et af de bedste i verden (Lervig), dans natten væk på en natklub eller hør livemusik - Stavanger har det hele.

En god aften i byen i Trondheim

Trondheim er oplagt til en pubcrawl. Mange pubber og barer har et stort udvalg af gode, lokalbryggede øl. Besøg Britannia Bar hvis du er til cocktails, eller smag de lækre drinks lavet af den nordiske mester Jørgen Dons, chefbartender på Raus Bar.

Find dit eget stamsted

Bliv stamgæst på en pub eller bar i nærheden.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider