Skip to main content

Stille loungestemning eller natklubbens pulserende rytmer - du finder begge dele i Norge. Der dukker hele tiden nye barer op på taget af byernes huse og bygninger. Mange af dem har også gode restauranter, så du kan nyde mad og drikke i selskab med den fantastiske udsigt. Find de perfekte steder herunder:

Overblik over Oslo

Hovedstaden har adskillige tagterrasser, der er et besøg værd. Find dem på hoteller, museer og restauranter.

 • På øverste etage af MUNCH er der en fantastisk cocktail-bar ved navn Kranen. Her får du en fabelagtig udsigt over byen og fjorden.

 • Sommerro åbner til september 2022 og får Oslos første pool på en tagterrasse!

 • Hele området ved navn Vulkan er et godt sted at besøge, hvis du er sulten eller tørstig. Besøg MAD på Bars tagterrasse, i nærheden af Mathallen.

 • Mynt Takterrasse på Sentralen er perfekt, hvis du er på udkig efter en sjov aften/nat med DJs og øl.

 • Summit Bar er designet som en fjeldtop. Der er selvsagt en flot udsigt over Oslofjorden.

 • Hotellet The Thief på Aker Brygge har en rooftop-bar med smagfulde cocktails og naturligvis også en imponerende udsigt over Oslofjorden.

 • Clarion Hotel The Hub byder på drinks med nordisk twist.

Endnu flere muligheder:

Clubbing med udsigt over Bergen

Klar til en episk udsigt? På Taket Roofgarden i Bergen kan du nyde synet af Fløyen, Ulriken og Bryggen - på samme tid! Tagterrassen er også det perfekte sted at trække lidt frisk luft, efter at slået sig løs i Taket Nightclub på etagen nedenunder.

Du kan kombinere shopping, frokost og udsigt på toppen af indkøbscenteret Xhibition, på Jada Roofgarden.

Drinks ved fjorden i Trondheim

 • Kitchen & Table på Clarion Hotel i Trondheim byder på fjordudsigt og udsøgt mad! Menuen kombinerer lokale råvarer med traditionelle amerikanske smage - og der er naturligvis også en spændende cocktailmenu.

 • Rockheim, Norges nationale museum for pop og rock, er der også en restaurant. Den ligger på museets femte etage, med fin udsigt over både by og fjord.

 • P-Hotels Brattøra har en spektakulær tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten over byen mens du får lidt godt at spise og drikke.

 • Vil du se hele byen på bare én time? Besøg Egon i Tyholttårnet! Restauranten roterer langsomt, hvilket giver dig en 360 graders panoramaudsigt over Norges tredjestørste by.

Tagterrasser i Stavanger

På øverste etage af Comfort Hotel Square midt i Stavanger er der en tagterrasse med 360 graders udsigt over byen. Her kan du nyde mad og drikke fra baren og restauranten.

I Stavanger finder du også hyggelige og intime Café Sting, perfekt til en varm sommeraften.

Flotte udsigter i Kristiansand

I Kristiansand ligger Sørlandets eneste rooftop bar, Club 21. Baren ligger på toppen af Radisson Blu Caledonien Hotel og byder på en utrolig udsigt over byen hele året rundt. Tag din partner under armen og nyd solnedgangen med en god drink!

Højt over Bodø

Dejlige vine, alt godt fra havet og vidstrakte udsigter over Bodø? Ja tak! På syttende etage af Scandic Havet ligger Roast Restaurant og Bar. Her får du en uspoleret udsigt over havet, fjorden og de omgivende fjelde, både inde fra restauranten og ude på tagterrassen.

En anden bar med udsigt er Top13 Bar og Lounge, der ligger på øverste etage af Radisson Blu Hotel i centrum. Med barens 360 graders panoramaudsigt kan du til og med se nordlys om vinteren, mens du om sommeren får den bedste udsigt over midnatssolen.

Rooftop-barer i Narvik

I Narvik bør du ikke snyde dig selv for en tur på Tøtta Bar inde på Scandic Hotel Narvik! Her får du udsigt over byen, fjeldene og Ofotfjorden gennem barens panoramavinduer. Du kan også gå ud på tagterrassen og få en mere luftig oplevelse.

Hvis du vil smage arktisk mad inspireret af den samiske kultur, kan du besøge taget på Quality Hotel Grand Royal, hvor du finder Linken Restaurant & Bar - udsigten koster ikke ekstra! Hvis der er skyfrit, får du muligvis også nordlyset at se om vinteren.

Se Tromsø fra oven

På ellevte etage af Clarion Hotel The Edge finder du Tromsøs eneste sky bar, åben for gæster og andre i weekenderne. Her kan du nyde forfriskende drinks og en flot udsigt over byen.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider