Skip to main content

Shopping eller vandreture? Adrenalin eller afslapning? Uanset, hvad du foretrækker, er det inden for rækkevidde. Lad jagten efter din nye yndlingsby begynde!

En af de bedste ting ved Norges storbyer er, at de faktisk er ret kompakte. Det betyder, at du kan opleve mange af højdepunkterne i løbet af en lang weekend. Besøg topattraktioner som Nationalmuseet i Oslo, Nidarosdomen i Trondheim, den UNESCO-listede Bryggen i Bergen og Ishavskatedralen i Tromsø – samtidig med at du stadig har masser af tid til at besøge hyggelige sidegader, spændende spisesteder, kunst, cafeer og koncerter. 

Året rundt

Norges byer er fantastiske at besøge hele året rundt, og hver årstid har sin egen unikke charme og særlige ting at opleve. Nyd de blomstrende parker og haver om foråret, et kulturelt efterår fyldt med spændende begivenheder eller hyggelige oplevelser og den hede sauna-sæson om vinteren. 

Siden norske byer er tæt på den storslåede natur, kan du let kombinere bylivet med eventyr i det fri – alt fra roning, fiskeri og svømning til vandreture, ski eller klatring. 

De bedste råd fra de lokale

Vi har bedt en flok lokale kendere i Oslo, Bergen, Tromsø, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Bodø, Fredrikstad og Kristiansand om at give deres bedste tips til en lang weekend. Opdag de skjulte perler, som kultureksperterne anbefaler, udforsk friluftselskernes foretrukne byvandringer, og find ud af, hvor kokkene tager ud at spise. 

Udforsk Norges byer

Der er ingen grund til at vente, til du er her!

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Besøg en norsk by

Søg efter oplevelser, overnatning og spisesteder. Gå i gang med at planlægge turen nu!

Senest besøgte sider