Så er der åbent for de fleste danskere! Se den seneste information om coronavirus og din rejse til Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
10,000 steps campaign - header front page
10,000 steps campaign - header front page

10.000 skridt i den rigtige retning

Nordmændene elsker at gå. For det meste på fjeldet, men også i byerne. Og en af de bedste ting ved de norske byer er, at de er så kompakte, at det er nemt at se en masse til fods. Der er ingen grund til at bruge en masse tid på at komme frem og tilbage med den offentlige transport. 

Du kan godt tage stiletterne med, men det er måske smartere med et par gode vandresko. Tag på en fantastisk gåtur til kunstmuseer i verdensklasse, charmerende gamle bydele, farverige street-food markeder og grønne parker. Det er dig, der bestemmer ruten!

WHO har i mange år anbefalet, at man går omkring 10.000 skridt hver dag - så derfor inviterede Visit Norway fem europæere til at gøre netop dét, i fem forskellige norske byer. De fem deltagere er hver blevet tildelt en rute på 10.000 skridt, omkring 7-8 kilometer, rundt til de største attraktioner og seværdigheder.

Find din favoritrute i byen

Vi har masser af forslag til spændende ruter rundt til de største norske byers højdepunkter. Du er naturligvis også velkommen til at skrue din helt egen rute sammen!

Opdag mere

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen