Skip to main content

Smækre byferier
til lækre kvinder

Glem alt om, hvad du burde gøre, skulle have gjort eller andre stressende tanker.

Saml veninderne, og tag af sted på et minieventyr, der giver dig et skud frisk, foryngende energi, der kan give dig et pusterum fra en hektisk hverdag! 

Jeg plejede at skulle planlægge tid til mig selv nøje: I morgen klokken tre har jeg lige en halv time fri. Men nu er hver eneste dag mig-tid!

Tina (48)

fra Danmark

Parat til en slapper med veninderne? Tag på en byferie på norsk manér og kombiner sjove shoppingture, lækker lokal mad, eksklusive museer og bekymringsløse søndagsture i naturen – alt sammen på en enkelt weekend.

Livet er en rejse, men nogle gange går alting lidt for stærkt – og det er der, du har brug for en pause.

At tage et afbræk fra hverdagens trummerum er fuldstændig nødvendigt. Slip væk fra de faste rutiner, sæt dig selv først, og brug tid med dem, du elsker. Dem, som giver dig energi. Dem, som du får grineflip sammen med. Omfavn spontaniteten, vær nysgerrig, og mind dig selv om, at der stadig er en hel verden at udforske!

Tag dine hjerteveninder med

At rejse med sine venner er en fremragende mulighed for at blive endnu tættere og have mindeværdige oplevelser sammen. I fællesskab kan I udforske nye steder, nyde spændende, lokal mad og skabe minder, der varer ved.

Det er på tide at indse, at hvis du vil afsted på den tøsetur, du altid har talt om, så skal du faktisk tage dig tiden til den. På den kan du nyde både afslappende aktiviteter og få spændende oplevelser med gang i – for ikke at nævne tid til at sove ordentligt, tage til koncerter eller festivaler og have dybe, meningsfulde samtaler med dine kære.

Det er lidt som at være tyve igen. Men denne gang behøver du ikke at leve af sort kaffe, kopnudler og billige øl – nu har du råd til kvalitet!

Byferie på norsk manér

Se bare på disse fire glade, danske veninder, vi inviterede på en lang weekend i en af Norges små, men pulserende byer

Her kan du have en kulturel fredag med besøg på museer og kunstgallerier. En lørdag med de lokale, hvor du kan nyde lækker mad og lige så lækre shoppingmuligheder. Søndag kan du, som nordmændene ofte gør, tage på en klassisk søndagstur, med en smuk gåtur langs fjorden, igennem en park fyldt med statuer eller en vandring i de henrivende bjerge! Tag hjem med fornyet energi og tasken fuld af nye indtryk.

Det er sådan, man holder en rigtig norsk byferie!

Bliv inspireret af vennerne Pia (55), Eva (54), Bodil (57) og Tina (48) og deres oplevelser!

"At have en pause fra ungerne og mere tid til mig selv betyder, at jeg kan rejse på den måde, jeg allerbedst kan lide. Jeg skal kun tage stilling til mine egne behov - og det, der gør mig glad lige nu."​

– Pia, fra Danmark

Det perfekte pusterum 

Norge har masser at tilbyde dig og dine veninder. Føl den vibrerende puls i en af de store byer, og tag et ophold på et af de eksklusive hoteller. Forkæl dig selv med lækker mad, sjove kurser og spændende museer. Eller hvad med at slippe din indre dansedronning løs på dansegulvet?

Hvis du er mere interesseret i fred og ro, så er der også et væld af ting at tage sig til. Her er spabade og mulighed for at besøge smukke, naturlige omgivelser. Norge er hjemsted for mange spændende trætophytter og andre unikke steder at bo, som er særdeles velegnede til dybe og givende samtaler foran en hyggelige kamin.

50 grunde til at det er bedst at rejse, når man er over 50​

50 rejsetips til seje kvinder

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider