Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Anderledes overnatning

Sov på den sjove måde
Lad journalisten Marianne Lie Berg guide dig til sine favoritter blandt Norges mere særprægede overnatningsmuligheder.
Et par nyter sola på Stokkøya Sjøsenter i Trøndelag
Stokkøya Sjøsenter i Åfjord i Trøndelag.
Photo: Dan Aagren

  Hvorfor ikke spendere natten på en anden måde end normalt? Journalisten Marianne Lie Berg er en højt respekteret bidragsyder til den norske medieverden når det kommer til design og arkitektur med et moderne twist, og hun kan hjælpe med at gøre dit ophold i Norge endnu mere specielt.

  Start planlægningen af din rejse til nogle af de nye og meget specielle hvilesteder.

 • Stokkøya Sjøsenter

  Lige midt i Norge hjerte, i regionen Trøndelag, ligger Stokkøya Sjøsenter, designet af arkitekthuset Pir II arkitekter. De enkelte værelser ligger som spredt på en vifte med henblik på at sætte det sociale komsammen i højsædet – en moderne tilgang til den klassiske hyttefølelse.

  Materialebrug og farvevalg er en legesyg og overraskende tilføjelse til den ellers dramatiske natur rundt om stedet.

 • Manshausen

  Lidt syd for Lofoten-øerne ligger det luftige Manshausen og balancerer på kystlinjen. Disse hytter har fået en modernistisk form af skaberne hos Stinessen Arkitektur.

 • Juvet Landskapshotell

  Juvet er designet til at falde naturligt ind i omgivelserne ved vandfaldet Gudbrandsjuvet i fjeldene nær Geirangerfjorden. De enorme vinduesflader udvisker totalt overgangen mellem indendørs og udendørs.

  Juvet, Valldal
  Juvet, Valldal.
  Photo: Tina Stafrèn / Visitnorway.com

 • Skåpet Turisthytte

  Disse hytter er selvbetjente og ejet af Den Norske Turistforening (DNT), der allerede er kendt vidt og bredt for sine mange hytter i de mere afsidesbeliggende vandreområder.

  I de senere år har foreningen bygget adskillige lignende hytter med et futuristisk særpræg. Hytterne i Skåpet, der ligger i vandreområdet ved Lysefjorden, er gode eksempler på denne trend og forudbestilling er nødvendigt.

 • Rabothytta 

  Rabothytta, på Okstindan-fjeldet i Helgeland, er tegnet af arkitekterne Jarmund & Vigsnæs. Arkitekturen er en genspejling af de omgivende fjelde, og er bygget ved brug af lokale materialer – resultatet er ren luksus.

 • Myrkdalen Fjeldhytter

  Skiområdet Myrkdalen i Voss er en vandredestination både om sommeren og om vinteren. Myrkdalen Fjeldhytters karakteristiske form blev designet af Jarmund & Vigsnæs, og passer flot ind i fjeldlandskabet.

 • Preikestolen Fjeldhytte

  Hvert år kommer mange turister med ét formål - at betræde Preikestolen. Norges mest populære udsigtspunkt har naturligvis sin egen fjeldhytte, der ligesom selve Preikestolen er et flot syn. Hytten ligger ved vandrestiens startpunkt.

 • Canvas Hotel

  Canvas Hotel ligger i Telemark i det sydlige Norge. Det er en nytænkende overnatningsmulighed – et sted mellem luksus-camping og designerhotel. Værelset ligner et ørkentelt, men du vender dig hurtigt til blandingen af eksotisk interiør.

 • Annonce

  Bestil din lejebil i god tid. Se priser og muligheder hos Auto Europe.

 • Hoel Gård

  Hoel Gæstegård i Hedmark-regionen er et fint eksempel på, hvor langt man kan tage luksus og afslapning på et sted, der oprindeligt var en travl gård.

  Der er kræset for detaljerne, der går hånd i hånd med den tunge, tidstypiske byggestil. Gården har sin egen private kajplads, hvor den berømte hjuldamper Skibladner anløber.

 • Kraggbua

  Hvis din barndoms drømmehus ligger i trækronerne kan du nu roligt vågne op og begynde at lede efter dette hus i Engerdal. Det har et enkelt værelse, der kombinerer charme med komfort.

 • Fyrtårne

  At sove i et fyrtårn er den nye dille. Det spændene ligger ikke blot i selve den charmerende og intime konstruktionsform, men især i beliggenheden – typisk yderst af de yderst-liggende øer, med havets lyde som godnatsang.

 • Øverås Hytter

  Det evigt skiftende lys over landskabet ved Eresfjorden sikrer, at du nok skal finde den indre fred under et ophold på Øverås Hytter, hvis hyggelige arkitektur falder i ét med naturen. Her er en afslappet tilgang til den klassiske, norske træstil, med store vinduesflader der byder naturen ind i stuen.

Find de enestående overnatningssteder

Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Flere overnatningsmuligheder

  Find et sted at sove

  Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvor du vil sove. 

  ×
  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen