VIGTIGT! Læs denne information om Coronavirus og din rejse til Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Exterior image of Trolltunga Sunset/Sunrise by night
Trolltunga Sunset/Sunrise.
Photo: Visit Hardangerfjord
Inside the Arctic Dome in Narvik, Northern Norway
Arctic Dome in Narvik.
Photo: Narvik adventures / Michael Ulriksen
Overview image of Canvas Hotel in Nissedal in Telemark, Eastern Norway
Canvas Hotel, Nissedal.
Photo: Espen Bierud / Canvas Hotel

Tilbring natten i en arktisk kuppel, en yurte, en cocoon, en glas-iglo, et samisk lavvo-telt eller på et hotel lavet af sne og is. Takket være glamping (eller ’glamour camping’) kan du roligt tage på eventyr i ødemarken, uanset årstid. Se dine muligheder for at få en noget usædvanlig campingoplevelse i Norge.

  Glamping er en blanding af et fint hotel og en campingplads - sådan mere eller mindre. Du har både hotelværelsets faciliteter og campingpladsens frihed. At tage på glamping giver dig muligheden for at være tæt på naturen, men på en luksuriøs måde. Du behøver ikke slæbe rygsæk og udstyr med fra sted til sted, og du kan glemme alt om kolde soveposer og utætte telte.

  Norge giver dig en lang række muligheder for at få en glamping-oplevelse ud over det sædvanlige, og du behøver ikke gå på kompromis med dit foretrukne komfortniveau.

  Her er en liste med enestående glamping-muligheder over hele landet. De fleste af stederne er udstyrede med store, behagelige senge, elektricitet og måske endda også pejs, så du kan nyde den norske ødemark i sikkerhed hele året rundt.

 1. 1. En kuppel med udsigt

  En skudsikker måde at forvandle sin ferie i Norge til en uforglemmelig oplevelse - overnat i et telt med kuppel. Disse lette, men robuste konstruktioner giver maksimal komfort uanset vind og vejr.

 2. 2. En traditionel yurte

  Yurter blev traditionelt benyttet af nomader i Centralasien, men er siden blevet spredt til alle verdenshjørner. Nu om dage kan yurter være udstyrede med alt tænkeligt udstyr, nogle endda med eget badeværelse.

 3. 3. En hængende cocoon

  Der er ikke mange, der kan prale af at have sovet i en cocoon, halvvejs svævende mellem trækronerne - men du kan blive én af dem! Fald i søvn med en varm dyne to meter over jorden.

 4. 4. En iglo af glas

  At kigge på stjerner har længe været en skattet oplevelse. At kunne gøre det i sin egen private iglo, med 180-graders panoramavinduer fra gulv til loft, gør kun oplevelsen endnu bedre. Måske er stjernehimlen i selskab med nordlyset!

 5. 5. En samisk lavvo

  Samerne plejede at sove i lavvo-telte, for at kunne følge med deres omstrejfende rensdyrflokke. I dag er et ophold i en lavvo både en sjov måde at glampere på og en interessant måde at lære mere om samernes kultur.

 6. 6. Et hotel af is

  Overnat i den ultimative vinterdrøm - et hotel lavet udelukkende af sne og is. Du holder varmen ved hjælp af soveposer, tykke tæpper og rensdyrskind.

Skønne og skøre måder at overnatte

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen