Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Two women in an outdoor pool at the spa The Well outside of Oslo, Norway
Enjoying a spa day at The Well, Akershus.
Photo: Colin Eick
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Over hele landet findes der stadigt flere spacentre, ofte med lokale koncepter inspireret af den norske natur.

Sig ordet ‘spa’, og du kan få selv den mest stressede til at sænke skuldrene og slappe af. Selvom hele spa-konceptet stammer fra de gamle grækere og romeres tid passer det alligevel som fod i hose til norske forhold.

For det første er hovedingrediensen på et spacenter vand - masser af vand. Det er der naturligvis rigeligt af i den norske natur. Det er derfor ingen overraskelse, at der findes mange varme og kolde (eller rettere iskolde) bassiner, badekar og indendørs vandfald på de norske spacentre.

Tag for eksempel til Farris Bad i Larvik, der pumper mineralrigt vand op fra en naturlig kilde 55 meter under jorden. Eller besøg den flydende spa Vulkana, der har hjemme på en gammel fiskerbåd i Tromsø. Lige syd for Oslo finder du The Well, der med sine 11 bassiner formentligt er det største spa- og wellnesscenter i Norden.

Naturlig velvære, hele året rundt

Adskillige nyere norske spafaciliteter er blevet bygget med naturens specielle harmoni som grundsten. Mange er smukt beliggende med udsigt over skoven eller fjorden, og på mange af dem kan du frit bevæge dig til de udendørs bassiner uden at skulle forlade vandet.

Velvære er blevet noget typisk norsk

En del af den komplette velværeoplevelse er at spise godt, og på mange spaer finder du gode restauranter med sund, lokaldyrket mad. Mange har i tillæg også indendørs træningsfaciliteter eller udendørs aktiviteter, så du rigtigt kan få noget ud af opholdet.

Norges spa- og velværecentre har med andre ord plads til de fleste - men bemærk, at nogle centre er forbeholdt voksne, der sætter pris på fred og ro. Andre centre er mere børnevenlige, og nogle har endda specielle aktiviteter for familiens yngste.

De fleste steder tager imod dig hele året rundt, og det er som regel muligt at booke sit ophold i forvejen. Du kan også bare svinge forbi til et par timers velfortjent velvære.

Find spa- og velværecentre

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig.

×
 • Filters
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
 • Show More
 • No available filters
 • Show More
 • No available filters
Clear Filters
Back To Top
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen