Steder der får dig til at sige JA!

9 tips til en romantisk ferie i Norge

Solen er oppe og der er kærlighed i luften. Kan du mærke det?

Der er ikke noget bedre end at have lidt kvalitetstid sammen med den, du elsker.

Uanset om I foretrækker en lang og afslappende dag på stranden…

…eller hellere vil have pulsen op på en date med fart over feltet.

Der er masser af fantastiske steder i Norge, der er oplagte til stævnemøder. Find inspiration til din drømmeferie for to herunder!

Vil du imponere dit hjertes udkårne? Fri? Blive gift? Eller bare holde liv i gløden med lidt kvalitetstid sammen, bare jer to? Disse romantiske steder og oplevelser er perfekte til lidt tid sammen på tomandshånd.

Følg Norge på de sociale medier

Instagram
Facebook
Twitter
YouTube

Download Visit Norways app

Få tips til tusindvis af overnatningssteder, restauranter, aktiviteter og attraktioner over hele Norge.

iPhone: Visit Norway for iOS
Android: Visit Norway for Android

1. Hot spots

Norge er en drømmedestination i sig selv, og landet opleves bedst i selskab med én, du kan lide! Få en afslappende ferie i Sørlandet, fart og tempo i Østlandet, hygge og god mad i Trøndelag eller vildmarksoplevelser i Nord-Norge. Uforglemmelige oplevelser venter!

2. Byferie for to

Vil du imponere din partner? Planlæg en romantisk byferie! Fantastiske restauranter, spændende museer og flotte udsigtspunkter - der er rigeligt med oplevelser i de største norske byer. Få lidt hjælp til planlægningen med disse insidertips, der nok skal tage kegler hos din partner.

3. På stranden

Det er muligvis ikke de varmeste strande, der findes i Norge - men de er stadig smukke! Overrask din bedre halvdel med en picnic på en af de lange, hvide, billedskønne sandstrande, eller få en dejlig dag sammen på en lille og privat strand. Med en af de længste kystlinjer i verden er det let at finde et sted, hvor ingen kan se jer…

4. Romantiske steder at tilbringe natten

Der er kærlighed i luften… Tag kærligheden til nye højder i en trætophytte - perfekt til elskovssyge turtelduer. Nyd naturen og hinanden, helt alene, langt ude i skovens dybe stille ro.

Der er mange anderledes steder at overnatte i Norge. Book et ophold i en dejlig hytte eller et vindomsust fyrtårn helt ude på kanten af verden.

Eller hvad med et romantisk luksusophold på et af de mest eksklusive hoteller i landet?

5. Få pulsen op

Tag dit hjertes udkårne med på en sjov og hæsblæsende zipline date - perfekt for aktive par, der gerne vil udfordres lidt! At gøre noget uden for jeres normale komfortzone vil være med til at gøre oplevelsen endnu stærkere - og det vil være en god historie at fortælle til børnebørnene…

Der er masser af andre aktiviteter at vælge mellem. Hvad med en guidet alpakavandring eller en elgsafari?

6. Middag med levende lys

Man kan ikke leve af kærlighed og kildevand alene. Få stillet sulten på en af de mange romantiske restauranter i Norge. Tag din hjertenskær med ud på dybt vand og spis et imponerende godt måltid mad med ”havudsigt” på Under, verdens største undervandsrestaurant. Eller afslut dagen på behørig vis på en af Norges andre Michelinrestauranter.

7. Naturlig kærlighed

Nordlysmidnatssol, de fabelagtige fjorde... Hvad kunne være bedre kulisser til en romantisk ferie? Det er bare at læne sig tilbage og nyde udsigten! Det kan være en smule koldt langt mod nord, men det er i virkeligheden bare for at give jer en god grund til at rykke lidt tættere sammen.

8. Få varmen

Tættere på hinanden kan I også komme, hvis I booker tid til et privat ophold i en af Norges cool saunaer. Mange af de nye og ultramoderne saunaer flyder ude på fjorden eller søen, hvilket gør oplevelsen endnu mere unik. Dette giver dig også muligheden for at imponere din partner: Bare prøv ikke at lyde alt for pylret, når du hopper i det til tider MEGET forfriskende vand!

En weekend i en spa kunne også være en god idé!

9. Gift jer!

Klar til at tage det helt store skridt? Giv hinanden jeres ”ja” i en historisk stavkirke! Vielsen kan også finde sted i en magisk iskatedral. Se mere om at holde bryllup og blive gift i Norge.

I Norge er der masser af frisind. Lige som i resten af de nordiske lande er der i Norge en meget liberal holdning til LGBT-personer, hvilket indebærer, at du kan få en romantisk ferie uanset hvem du elsker.

Opdag mere

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejds partnere.

Senest besøgte sider