Skip to main content

I Suldal finder du vild natur og livlige lokalsamfund side om side med prisbelønnet arkitektur.

Suldal ligger langs Ryfylke nationale turistvej i Fjord Norge, kun et par timers kørsel fra Stavanger og Haugesund. Her finder du høje fjelde, dybe fjorde, prisbelønnet industriel arkitektur og masser af spændende oplevelser for hele familien.

Suldal er det perfekte udgangspunkt for naturelskere. Tag på vandretur til fjeldtoppene med fantastisk udsigt over fjordlandskabet, og overnat i idylliske fjeldhytter, eller opfyld din drøm om at få kæmpefisk på krogen i lakseelven Suldalslågen. Om vinteren kan du løbe langrend på præparerede løjper eller prøve freeriding fra fjeldtoppene.

Oplev de livlige småbyer til fods på slentreture langs travle lystbådehavne og idylliske badestrande. I hovedbyen Sand finder du masser af hyggelige caféer og butikker indrettet i de typiske hvide træhuse langs Sandsfjorden.

Suldal med Sauda er en certificeret Bæredygtig Destination. Certificeringen betyder ikke, at destinationen er bæredygtig, men at den har forpligtet sig til at arbejde systematiske for at modvirke de negative følger af turisme og forstærke de positive.

Som centrum for vandkraft byder Suldal på imponerende tekniske løsninger og hydroelektrisk arkitektur. Det kan du lære mere om ved at køre den såkaldte Arkitekturrundtur, der går fra Suldal via Sauda til Røldal. Om sommeren er Blåsjø, Norges største dæmningsanlæg, også et besøg værd.

Få mere inspiration på Suldals officielle hjemmeside og Ryfylkes officielle hjemmeside.

Se alle mulighederne herunder, eller gå direkte til:
Aktiviteter | Overnatning | Mad og drikke | Sådan kommer du hertil

Aktiviteter i Suldal

Gå ikke glip af disse højdepunkter.

Find flere aktiviteter og attraktioner i Ryfylke

Overnatningsmuligheder

Komfortable hoteller eller hyggelige hytter. I Suldal sover du godt om natten.

Mad og drikke

Lokale vandhuller og fancy restauranter. Få smag for Suldal.

Sådan kommer du til Suldal

Få detaljeret rejseinformation på Ryfylkes officielle hjemmeside.
Planlæg turen til Suldal med Entur.

Med bæredygtighed som mål

Certifikatet 'Sustainable Destination' er en blåstempling, der gives til destinationer, der arbejder systematisk med at reducere turismens negative påvirkninger. Udover at tilbyde enestående oplevelser til de besøgende skal rejsemålene have fokus på at bevare den lokale natur og kultur, styrke sociale værdier samt være økonomisk forsvarlig. De enkelte rejsemål og det generelle norske rejseliv skal i samarbejde sørge for, at destinationerne både er gode steder at bo og at besøge. 

Læs mere om Sustainable Destination-ordningen


Sustainable destination

Rejs gennem Fjord Norge

Flere rejseidéer

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Suldal tilbyder også ...

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig.

Store oplevelser venter

Senest besøgte sider