Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Reine, Lofoten Reine, Lofoten
Credits
Reine, Lofoten.
Photo: Mattias Fredriksson Photography AB/Vistinorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad
De populære skiområder er godt repræsenterede på denne liste, der også omfatter en række af Norges største kystbyer. Listen viser dig de 10 mest populære destinationer på visitnorway.dk.

Trysil

Familievenlige Trysil er ikke blot Norges største skiområde, men også et af de første feriemål i Europa til at opnå den prestigefyldte ”Sustainable Tourism”-certificering.


Oslo

Norges hovedstad og største by ligger mellem Oslofjorden og Oslomarka, med en helt enestående kombination af naturoplevelser og pulserende storbyliv.


Bergen

Bergen er Norges andenstørste by, beliggende på fjeldsider med udkig over det åbne hav. Visse steder er det i Bergen som at gå en tur i et levende museum – men samtidig er byen moderne. Brug byen som dit udgangspunkt til udforskning af nogle af Norges vildeste og smukkeste fjorde.


Hemsedal

I den lille by Hemsedal bliver du budt velkommen af frodige fjelde og nogle af Norges bedste områder for skiløb og fluefiskeri.


Stavanger

Betagende omgivelser med smukke fjorde, fjelde og lange hvide sandstrande karakteriserer Stavanger, der som tidligere Europæisk Kulturhovedstad også er hjem for et stort antal museer og årlige kulturbegivenheder.


Tromsø

Den arktiske hovedby er ikke bare spækket med kultur og historie, det er også et af de bedste steder at se nordlys.


Trondheim

Trondheim er Norges tredjestørste by. Det er let at komme hertil, men svært at tage herfra igen. Byen er en ideel base for udforskning af regionen.


Lofoten

Lofoten er kendt for glimrende fiskeri og betagende smukke naturattraktioner, samt små kystsamfund langt fra alfarvej. Du kan padle i kajak mellem øerne, fange dit livs fisk eller se havørne svæve under himlen.


Lillehammer

Du kan måske huske at have set Vinter-OL fra Lillehammer i 1994, eller måske følger du med i Netflix-serien ”Lilyhammer”. Men for at få den ægte oplevelse af denne region bør du naturligvis se den med egne øjne.


Nordkap

Langt, langt nord for polarcirklen indbyder Nordkap til arktiske eventyr. Kør med hundeslæde om vinteren og få endeløse solskinstimer om sommeren.

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad