Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatning

  Scandic Hotels - i alle større byer fra nord til syd

  Nordic Choice Hotels - en anderledes hotelkæde

  Thon Hotels - fantastisk morgenmad inkluderet

  Radisson Blu Hotels - book dit hotel i Norge

  Citybox - moderne lavprishoteller med central beliggenhed

  DanCenter - din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking - bestil den perfekte hytte i Norge

  Campcation –  Book camping over hele Norge med Campcation

 • Rejs hertil og rundt

  Vy - det skal være let at rejse grønt

  SJ NORD - eventyret starter i toget

  Vy express - gør det let at rejse grønt med bus

  NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser

  Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab

  DFDS - sejl nemt og bekvemt fra København til Oslo

  AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse

  Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg

  Arctic Campers - lej en autocamper i Norge

  Cabin Campers - din hytte på fire hjul

 • Ture og rundture

  Hurtigruten - 'Verdens smukkeste sørejse'

  Fjord Tours - Norge i en nøddeskal®, den mest populære rundtur i Norge

  Authentic Scandinavia - rejs som de lokale

  Up Norway - skræddersyede rejser fra eksperterne

  Norrøna Hvitserk - ekspeditioner og eventyrferie

  Booknordics.com hundredvis af aktiviteter, rundture og cruises i Norge

  Brim Explorer - Stille fjordture med elektrisk katamaran

  Fjord Travel - bæredygtige flerdagesture

  Go Fjords - ture og aktiviteter over hele Norge

  50 Degrees North - uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper

  Discover Norway - færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge

  Norwegian Holidays - pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil

  Stromma - sightseeing, udflugter og oplevelser med bus, båd og minitog.

 • Alpine fjeldresorter

  Beitostølen - Eventyr og nydelse hele året

  Rauland - skiferie i betagende fjeldlandskab

 • Offers

Search
or search all of Norway
Plan your trip to the Stavanger region in Fjord Norway and visit the amusement park Kongeparken
Plan your trip to the Stavanger region in Fjord Norway and visit the amusement park Kongeparken
Family fun in Kongeparken in Stavanger.
Photo: Kongeparken
Family fun in Kongeparken in Stavanger.
Photo: Kongeparken

Familievenlige rejsemål i Norge

Der er børnevenlige aktiviteter og attraktioner over hele Norge. Her er vores bud på seks steder i Norge, hvor familiens yngste ikke kommer til at kede sig.

Publiceret: November 2019

Telemark

Telemark er et godt valg for børnefamilier. Toget mellem Oslo og Stavanger stopper mange gange i dette fylke. Du kan sejle til Langesund fra Hirtshals. Den nærmeste lufthavn er Sandefjord Lufthavn Torp.

Skandinaviens største vandland, Bø Sommarland, er det store trækplaster, med en masse vandrutsjebaner og andre sjove vandaktiviteter. Ved siden af vandlandet i Bø ligger klatreparken Høyt & Lavt, hvor hele familien kan more sig på 70 forskellige klatreelementer højt oppe i trækronerne.

I Skien Fritidspark er der aktiviteter med og uden vand, som frisbeegolf og udendørs klatring. I DuVerden Sjøfartsmuseum og Vitensenter i Porsgrunn kan børnene lære mere om søfartshistorie gennem interaktive aktiviteter. De kan også være ’kaptajn for en dag’ i en skibssimulator. Telemark Museum har dagligt aktiviteter for børn.

På Hufjell Gård i Drangedal kan du se 20 forskellige dyr og prøve en ni meter høj klatrevæg, en vandtrampolin med rutsjebane, hoppeborg og dyppe dig i svømmepølen.

I sommermånederne er det et godt tip at sejle en tur på Telemarkskanalen med MS Telemarken - et piratskib med skattejagt. Det er også fint at se kanalen med cykel eller kano. Stop ved Vest-Telemark Museum, hvor du kan se en miniversion af Telemarkskanalen.

Et mylder af elve, søer og andre vandløb gør området særdeles velegnet til kano eller kajak. I Nissedal er der en række usædvanlige jættegryder og naturlige rutsjebaner. Husk badetøjet!

Langt de fleste kan klare vandreturen til Gaustatoppen (alternativt kan man tage Gaustabanen, der er en kabelbane inde i fjeldet). På toppen kan du spise en vaffel mens du nyder udsigten over en sjettedel af Norge. Flere udsigter venter i Rjukan, der er en del af UNESCOs verdensarv. Tag Krossobanen til topstationen Gvepseborg, hvor der er en storslået udsigt over Rjukan, Gaustatoppen og Vemork. Her ligger også Rjukan Klatrepark, med flere historiske klatreruter. Fra Gvepseborg er der en time til fods rundt på Solstien. Du kan også cykle turen til Kalhovd Turisthytte på Hardangervidda.

De indendørs og udendørs bassiner i Rjukanbadet er en sikker vinder, uanset om solen skinner eller ej.

Hallingdal

Hallingdal mellem Oslo og Bergen er blevet et attraktivt feriemål for norske familier. Bergensbanen mellem Norges to største byer fører gennem hele dalen, og togene stopper ved alle byerne nævnt herunder.

Hver dag arrangerer Bjørneparken i Flå magiske møder mellem mennesker og dyr. Udover bjørne kan du se elg, los og endda krokodiller! Her er også et væld af aktiviteter og legepladser, en zipline og et helt nyt badeland for børn. Kan du ikke få nok af dyr, kan du også svinge vejen forbi dyre- og naturparken i Langedrag, hvor du kan komme tæt på ulve, fodre rensdyr og hilse på skovens konge - elgen.

Næste stop er ved Gardnos Metorittpark. Her, lidt udenfor Nesbyen, vil en geolog vise dig et rigtigt meteoritkrater, som også bruges som en alternativ legeplads. Er det ikke vejr til at være ude, er der altid sydlandske temperaturer i badelandet Tropicana på Pers Hotell i Gol.

I Ål ligger Hallingdal Feriepark, der er en femstjernet campingplads og et sandt oplevelsesmekka for børn og barnlige sjæle. Ferieparken har en klatrepark, bondegård med dyr, et stort indendørs legeland og en sjov minigolfbane. På pladsen finder du også Hallingdal Sykkelpark, hvor der med garanti er sjovt uanset alder og færdigheder.

I Geilo kan hele familien prøve kræfter med Prestholtstien, der fører op til toppen af Hallingskarvet. Takket være stentrappen, bygget af nepalesiske sherpaer, kan den 6,5 kilometer lange vandretur klares af de fleste. På toppen kan du nyde en velfortjent vaffel med syltetøj og flødeskum. Geilo Sommerpark i Vestlia er et andet godt tip. Her er der både ziplines, legeplads og badeland. Og tag bare mountainbiken med, for i Geilo er der en myriade af muligheder med den tohjulede jernhest.

Gudbrandsdalen

Området omkring Lillehammer, bare to timer med tog fra Oslo Lufthavn, er spækket med tilbud for eventyrlystne børnefamilier. Det mest oplagte valg er naturligvis Hunderfossen Eventyrpark, der har adskillige områder med forskellige temaer.

For familiens mindste (op til otte år) vil Lilleputthammer i Hafjell være et stort hit. Inde i de små bygninger kan ungerne klæde sig ud, se film, høre historier, og prøve forskellige aktiviteter. I parken er der også et klatretårn, en rutsjebane og et pariserhjul. Og - måske sjovest af alt - er der masser af små køretøjer, som børnene selv kan styre. De allermindste kan lege med dyrene på Barnas Gård lige udenfor Hunderfossen.

I Hafjell Bike Park er der masser af cykelsjov. Det er den største liftbaserede bikepark i Norge. Du tager simpelthen cyklen med i liften op til toppen af fjeldet, hvor du kan vælge mellem 14 forskellige nedkørsler af svingende sværhedsgrad. På en regnvejrsdag kan du besøge Jorekstad Fritidsbad, syv kilometer udenfor Lillehammer. Her er der 1.350 kvadratmeter med bassiner, vandrutsjebaner, jacuzzier og klatrevægge.

I Lillehammer bør du også besøge friluftsmuseet Maihaugen. Det levende museum har familievenlige aktiviteter i skoleferierne, herunder et vandrende teater.

Lidt længere oppe i Gudbrandsdalen kan familiens eventyrere prøve rafting, river boarding og canyoning på Sjoa-elven. Eller hvad med en kælketur på den olympiske bobslædebane (hvis du er over ti år)? Gudbrandsdalen indbyder også til lette og børnevenlige ture til fods eller på cykel.

Overnatning i Gudbrandsdalen

Der er mange børnevenlige campingpladser i dalen. En populær en af slagsen er Mageli, som har svømmebassin og strand ved Gudbrandsdalslågen. Er du her om sommeren kan du også overveje at leje en af hytterne eller lejlighederne i skiområderne. Som regel er priserne lavere end om vinteren.

En anderledes oplevelse får du i Elgtårnet i Espedalen - et 12 meter højt observationstårn, hvor du også kan tilbringe natten. Prøv glamping i en Arctic Dome i Åstedalen, eller tag på bondegårdsferie på Paulsrud Gård i Vestre Gausdal, hvor du kan være med til at passe dyrene og markerne.

Kristiansand og Sørlandet

Sørlandet er traditionelt en af nordmændenes egne helt store feriefavoritter. Det sydlige Norge er lig med skærgård, sandstrande, og en myriade af aktiviteter, hele sommeren igennem. Dyreparken i Kristiansand er et must for enhver børnefamilie. Udover at være en normal zoo er det også badeland og forlystelsespark med forskellige temaer - siger Kardemomme By og Hakkebakkeskoven dig mon noget? Du finder disse fascinerende verdener for børn inde midt i Dyreparken, hvor du også kan hilse på Kaptajn Sabeltand.

Tag færgen fra Hirtshals i Nordjylland direkte til Kristiansand. Sørlandets største by er smukt beliggende ud til Skagerrak, hvor du helt gratis kan bade på Bystranda. Er du ikke heldig med vejret, kan du i stedet gå i vandet inde i Aquarama, Sørlandets største badeland, lige ved siden af stranden.

 Ti minutter udenfor byen ligger landsdelens største klatrepark, Høyt & Lavt Kristiansand. Hele familien kan være med på en udflugt til Kristiansand Kanonmuseum og Møvik Fort, der ligger på en bakketop med fin udsigt over skærgården. Om sommeren kan man køre en tur med en lille jernbane.

Hvis solen skinner, kan du overveje en dag på Hamresanden, en populær badestrand lige udenfor byen, eller øhop i skærgården med MS Bragdøya. Tag også turen til Norges sydligste punkt, Lindesnes, hvor du kan sove i fyrtårnet. På vejen til Lindesnes kan du stoppe ved Furulunden og Sjøsanden i Mandal, en af de fineste sandstrande i Norge.

Spis en isvaffel på Fiskebrygga, før du går på opdagelse ovre på Odderøya, hvor der ofte er livemusik og andre kulturbegivenheder. Denne ø er en tidligere flådebase.

Overnatning i Kristiansand

Der er adskillige gode feriecentre i området, herunder Kristiansand Feriesenter, Skottevik Feriesenter og Åros Feriesenter.

Du glemmer aldrig en overnatning i en af lejlighederne i piratbyen Abra Havn inde i Dyreparken. Du kan også bo i et safaritelt hos SafariCamp. Eller besøg Roligheden Camping, hvor du udover de normale campingmuligheder også finder glamping og hængekøjer.

Download Visit Norways app

Visit Norway-appen giver dig information om tusindvis af overnatningssteder, restauranter, aktiviteter og attraktioner i nærheden af dig.

iPhone: Visit Norway til iOS
Android: Visit Norway til Android

Oslo og omegn

I området omkring hovedstaden er der også rigeligt med muligheder for at holde familiens yngste beskæftiget. Et af de største højdepunkter er TusenFryd, Norges største forlystelsespark. Forvent alt fra nervepirrende rutsjebaner med VR-teknologi til river rafting gennem mørke tunneller og brusende vandfald.

De fleste kunstmuseer i Oslo arrangerer børnevenlige rundture. Det Internasjonale Barnekunstmuseum viser verden som set med børns øjne. Museet har malerier, skulpturer, keramik og andet lavet af børn fra mere end 180 lande. På Teknisk Museum venter over 100 interaktive installationer og omkring 25 udstillinger på at blive opdaget af nysgerrige sjæle. Et andet godt sted for lærerig leg er Inspiria Science Center i Sarpsborg, en times kørsel sydøst for Oslo. Her kan børn, forældre og bedsteforældre eksperimentere med over 70 interaktive udstillinger.

I Oslo Reptilpark bor der mere end 100 store og små krybdyr, herunder slanger, øgler, giftige frøer og skildpadder. Du kan se dyrene blive fodret om tirsdagen.

På varme sommerdage kan det være dejligt at køle sig lidt ned. Hop i baljen på Sørenga Sjøbad, Huk, Tjuvholmen og Frognerbadet i Oslo. Eller hvad med at finde dit helt eget badested? Tag på øhop til Hovedøya, Gressholmen og Langøyene, så finder du hurtigt lidt privatliv. Det er også sjovt (og gratis!)at se skulpturerne i Ekebergparken og Vigelandsparken. Prøv skateboarding, BMX, street basket, frisbeegolf og andre cool aktiviteter i den indendørs aktivitetshal Skur 13 på Tjuvholmen.

I Oslo Sommerpark i Tryvann kan du svinge dig vej mellem træerne, med over 200 udfordringer spredt på 12 forskellige ruter af forskellig sværhedsgrad. Parken har også ziplines, hvoraf den længste har et spænd på hele 230 meter.

Hils på de søde dyr og prøv mere end 50 aktiviteter, for eksempel høhop og traktorkørsel, på Foldvik Familiepark i Larvik. Ikke langt derfra byder Høyt & Lavt Vestfold, Skandinaviens største klatrepark, på over 245 forhindringer i trætoppene og i alt 15 baner af forskellige længde og sværhedsgrad. En anden børnevenlig favorit er Buggegården - en idyllisk gård med masser af aktiviteter og et sjovt familieteater.

Stavanger

Lange sandstrande, betagende natur og ikke mindst en hel masse aktiviteter og museer specielt rettet mod børn gør Stavanger til et oplagt rejsemål for familier. Første stop er som regel Kongeparken og dens 60 attraktioner og oplevelser. Hvem tør prøve Stupet, verdens højeste droptårn, hvor du pludselig suser 80 meter ned med 125 kilometer i timen?

Et par museer i bymidten bør også nævnes. Norsk Oljemuseum og Stavanger Maritime Museum er blot to af slagsen med interaktive udstillinger for børn. Ved siden af disse to museer ligger Geoparken, en legeplads og bypark der tester nye former for genbrug af materialer, genstande og idéer fra olieindustrien. Hvordan var hverdagen egentligt i vikingetiden? Svaret finder du på Arkeologisk Museum.

Vitenfabrikken i Sandnes lidt udenfor Stavanger er en af egnens mest populære familieattraktioner. Efter endt besøg vil du vide, hvor stærk et edderkoppespind er, hvor hurtigt du reagerer, og hvor varm din hjerne er. På Egersund Chokoladefabrik kan børnene lave deres egen chokolade… Lige noget for familiens små og store slikmunde.

Badeglade strandløver finder i Stavanger-regionen kilometervis af hvide sandstrande, hvor alle former for vandsport kan dyrkes. Både Solastrand og Orrestrand er lavvandede og særligt børnevenlige.

Eller hvad med en ridetur i den smukke natur rundt om Tryggvi Islandshestgård eller en tur med kajak på Refsnesvatnet? Kanoer og kajakker kan lejes hos Preikestolen Fjellstue. Her arrangeres i øvrigt også ture med SUP-board på Lysefjorden.

Download Visit Norways app

Visit Norway-appen giver dig information om tusindvis af overnatningssteder, restauranter, aktiviteter og attraktioner i nærheden af dig.

iPhone: Visit Norway til iOS
Android: Visit Norway til Android

Find rejsemålene på kortet

Klik dig rundt på kortet. Bemærk, at du kan skifte rejsemål i listen øverst til venstre.

Telemark
Rjukanbadet er et senter for trivsel og velvære for hele familien. Read more
Rjukanbadet
Eit stort moderne museum med stavkyrkje, aktivitetspark, bygdetun og flotte utstillingar. Ope for bestilling utanom sesong. For opningstider i… Read more
Vest-Telemark museum Eidsborg
I Skien fritidspark er det bademoro for hele familien og gjester med funksjonsnedsettelse 362 dager i året. Read more
Badeland - Skien fritidspark
Vatnet har forma eit stort stykke kunstverk sør i Nissedal. Jettegryter på rekkje og rad utgjer ein idyll som ikkje akkurat blir mindre når det er… Read more
Jettegrytene
Krossobanen was built in 1928 and was a gift from Norsk Hydro, so the townspeople could get up to see the sun during the winter. Read more
Krossobanen
DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter i Porsgrunn er en favoritt hos barna. Vitenshow, 3D-kino, skipssimulator, værbord og masse spennende og morsomme… Read more
DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter
Opplev verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad rett ved Sommarland… Read more
Høyt & Lavt Klatrepark Bø i Telemark
Hallingdal
Langedrag Naturpark er åpen for overnatting og dagsbesøk hver dag, hele året, og byr på en rekke uforglemmelige aktiviteter og møter med mer enn 350… Read more
Langedrag Naturpark
Opplev Bjørner, elg, gaupe og våre nye eksotiske dyr på nært hold! I Bjørneparken oppstår det magiske… Read more
Bjørneparken
Hallingdal Sykkelpark, i Hallingdal Feriepark.Gratis for alle og alltid åpen. Ål i Hallingdal. Read more
Hallingdal Sykkelpark
Besøk Hamrsbøenstølen i Havsdalen. Her får du oppleve kyr og kalver på nært hold. Et absolutt høydepunkt for barna.… Read more
Hamarsbøenstølen
Gudbrandsdalen
Lillehammer Kunstmuseum er regnet for å være et av landets mest betydelige kunstmuseer og ligger midt i Lillehammer sentrum. Museet har en… Read more
Lillehammer Kunstmuseum
En unik opplevelse med overnatting i verdens eneste elgtårn. Read more
Elgtårn i Espedalen
Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark for helger og høstferie og opplev den koselige familieparken sammen med barna. Read more
Lilleputthammer Familiepark
Sjoa Rafting AS er en allsidig aktivitetsbedrift med rafting som hovedaktivitet. Vår beliggenhet ved Sjoas bredd i Heidal, gjør at vi har den best… Read more
Sjoa Rafting
Levende historie, dyr på beite og morsomme familieaktiviteter! Read more
Maihaugen – Aktiviteter for barn
Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter. Read more
Hunderfossen Eventyrpark
Skandinavias eneste bob- og akebane. Her kan du kjøre bob både sommer og vinter! Read more
Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane
34 hytter og 200 vognplasser med strøm gjør Mageli Camping og Hytter AS til en av de største campingplassene i området rundt Hafjell, Hunderfossen og… Read more
Mageli Camping og Hytter
Det er gøy å bade for hele familien! Jorekstad Fritidsbad er et badeland med flere basseng inne og ute, som ligger rett ved Lillehammer. Read more
Jorekstad Fritidsbad
Vakre Paulsrud Gård i Vestre Gausdal er en liten perle for familier som ønsker å oppleve ekte gårdsliv. Read more
Paulsrud Gård
Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som elsker dyr! Her kan du klappe og mate over 150 dyr av ulike slag. Read more
Barnas Gård Hunderfossen
Vil du prøve deg på downhill er Hafjell Bike Park ledende i Norge på heisbasert sykling. Read more
Hafjell Bike Park
Kristiansand og Sørlandet
Vær pirat for en dag i Abra Havn Sørøverlandsby i Kristiansand. Read more
Abra Havn Sørøverlandsby
Bli med Badebåten MS Bragdøya på øyhopping i skjærgården i Kristiansand. Båten stopper på flere av øyene og du bestemmer selv hvor lenge du vil være… Read more
Båttur med MS Bragdøya - Badebåten
Bli med på en rejse gennem den ægte Hakkebakkeskoven i Dyreparken i Kristiansand. Read more
Hakkebakkeskoven i Dyreparken Kristiansand
Ved Vestergabet, åtte kilometer sør for Kristiansand, ligger Kristiansand Kanonmuseum Møvik Fort med verdens nest største landfaste kanon. Read more
Kristiansand Kanonmuseum
Dyreparken i Kristiansand - Norges største familieattraktion. Read more
Dyreparken i Kristiansand
Aquarama Bad, med beliggenhet midt på Bystranda i Kristiansand, er et av Norges største innendørs badeland og spa. Aquarama er et komplett anlegg med… Read more
Aquarama Bad
Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største klatrepark. Read more
Høyt & Lavt Kristiansand
I Badelandet i Dyreparken finner du både innendørs og utendørs badeland med bassenger, sklier, klatrevegg og strømkanal. Read more
Badelandet i Dyreparken
Sov i et hus i Thorbjørn Egners Kardemomme by i Dyreparken, Kristiansand. Read more
Kardemomme by i Dyreparken Kristiansand
Kilden teater og konserthus i Kristiansand er et enestående bygg. Både i funksjon og volum. Read more
Kilden teater og konserthus
Vitensenteret Sørlandet sin avdeling i Kristiansand ligger i Markensgate. Read more
Vitensenteret Kristiansand
På Fiskebrygga i Kristiansand er det et yrende liv! Read more
Fiskebrygga i Kristiansand
The secret is that you will always be able to find a beach that is sheltered from the weather and the wind, regardless of which way the wind is… Read more
Sjøsanden
Roligheden Camping ligger sentralt i Kristiansand med kort vei til sentrum og kun 12 kilometer fra Dyreparken. Roligheden Camping har 150 plasser til… Read more
Roligheden Camping
Sørlandet Klatresenter i Kristiansand tilby gode opplevelser i klatre- og buldreveggen. Read more
Sørlandet Klatresenter Kristiansand
Langs Strandpromenaden og i Kristiansand sentrum ligger bystranda. Read more
Bystranda i Kristiansand
Et nytt overnattingskonsept i Dyreparken i Kristiansand: Dyreparken Safaricamp. Read more
Dyreparken Safaricamp
Hamresanden er en 3 km lang sandstrand med et yrende liv om sommeren. Read more
Hamresanden
Odderøya i Kristiansand var tidligere marinebase og nå er det friareal. Merkede idylliske stier, gamle kanonstillinger, små strender, lange svaberg og… Read more
Odderøya
Oslo og omegn
En av Skandinavias største og flotteste klatreparker, kun 30 minutter fra Oslo sentrum Skimore Oslo - Sommerpark har 200 elementer i… Read more
Skimore Oslo - Sommerpark
Stort sjøbad i et av Oslos spennende nye nabolag Read more
Sørenga sjøbad
Opplev din eventyrdag i Foldvik Familiepark. Senk skuldrene og slapp av, mens barna boltrer seg i denne spennende familieparken. Utforsk de over 40… Read more
Foldvik Familiepark
Høyt & Lavt Vestfold er Skandinavias største klatrepark! I klatreparken finner du 18 klatreløyper i trærne med forskjellig vanskelighetsgrad. Read more
Aktivitetspark Høyt og Lavt
Møt levende slanger, aper, krokodiller, skilpadder og andre spennende skapninger. Read more
Oslo Reptilpark
Utforsk, lek og lær på Norges nasjonalmuseum for teknologi og vitenskap Read more
Teknisk museum
Åpner 1. april! Buggegården ønsker å begeistre barna med teater, traktorturer, dyrekos og lek. Read more
Buggegården Familiepark
Ta rutebåten mellom øyene og opplev livet i Oslofjorden! Med en vanlig billett fra Ruter eller med Oslo Pass kan du hoppe av og på… Read more
Øyhopping i Oslofjorden
På INSPIRIA science center i Sarpsborg kan du oppleve, utforske og lære om vitenskapens verden. Hvert år kommer det tusenvis av besøkende fra inn- og… Read more
INSPIRIA science center
Populært, sommeråpent utendørsbad med to 50-metersbasseng, plaskebasseng og stupetårn Read more
Frognerbadet
Reis til nye Tusenfryd - Vi ønsker alle våre store og små gjester velkommen til årets frydefulle sesong og en uforglemmelig dag på Tusenfryd! Read more
TusenFryd - Dagen er din
Stavanger
Vitenfabrikken er et moderne vitensenter hvor publikum blir oppfordret til å delta og utforske. Gjennom interaktiv formidling ønsker museet å skape… Read more
Vitenfabrikken
På oljemuseet lærer du hvordan oljevirksomheten er blitt landets viktigste industri. Hvordan påvirkes samfunnet, klimaet og med hvilke tekniske… Read more
Norsk Oljemuseum
Ta en tur på stranden en høstdag med ruskevær og havet i opprør, eller opplev en kveldsstund med flammende solnedgang; et stille, blått hav, en… Read more
Orrestranden
Solastranden har en gang blitt kåret til en av vakreste strender av Sunday Times! Read more
Solastranden
Geoparken er en eksperimentell og annerledes bypark som tester nye former for gjenbruk av både ideer, materialer og gjenstander fra… Read more
Geoparken
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Bliv inspireret

  Benyt dig af disse gode tilbud

  Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

  Mere inspiration til familieferien

  Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du kan foretage dig. Her kan du søge efter aktiviteter for hele familien i hele landet.

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   TripAdvisor Symbol
   • Show More
   • No available filters
   • Show More
   • No available filters
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
  Back To Top

  Opdag mere

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen