Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatning

  Strawberry – en anderledes hotelkæde

  Scandic Hotels – i alle større byer fra nord til syd

  Thon Hotels – fantastisk morgenmad inkluderet

  Radisson Blu Hotels – book dit hotel i Norge

  Classic Norway Hotels – fra karakteristiske hoteller til autentiske rorbuer

  Citybox – moderne lavprishoteller med central beliggenhed

  DanCenter – din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking – bestil den perfekte hytte i Norge

  Campcation –  Book camping over hele Norge med Campcation

  Campanyon - Opdag enestående ophold i naturen

   

  Sightseeing

  Brim Explorer – Stille fjordture med elektrisk katamaran

  Stromma – sightseeing med bus og båd i norske byer

 • Rejs hertil og rundt

  Vy - det skal være let at rejse grønt

  SJ NORD - eventyret starter i toget

  Vy express - gør det let at rejse grønt med bus

  NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser

  Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab

  AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse

  Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg

  Arctic Campers - lej en autocamper i Norge

  Cabin Campers - din hytte på fire hjul

 • Ture og rundture

  Hurtigruten – 'Verdens smukkeste sørejse'

  Fjord Tours – Norge i en nøddeskal®, den mest populære rundtur i Norge

  Authentic Scandinavia – rejs som de lokale

  Up Norway – skræddersyede rejser fra eksperterne

  Discover Norway – færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge

  Norrøna Hvitserk – ekspeditioner og eventyrferie

  Booknordics.com hundredvis af aktiviteter, rundture og cruises i Norge

  Fjord Travel – bæredygtige flerdagesture

  Go Fjords – ture og aktiviteter over hele Norge

  50 Degrees North – uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper

  Norwegian Holidays – pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil

  My Nordic Travel – lav din egen rejseplan

  Skiferie i Rauland – løb på ski i smuk fjeldnatur

 • Offers

Search
or search all of Norway
Roller coaster at TusenFryd theme park, Vinterbro, Eastern Norway
Roller coaster at TusenFryd theme park, Vinterbro, Eastern Norway
TusenFryd theme park.
Photo: TusenFryd AS
TusenFryd theme park.
Photo: TusenFryd AS

Forlystelsesparker

Prøv nogle af Skandinaviens mest nervepirrende rutsjebaner, eller test en våd 'superslide' med badetøjet på. Her er nogle af Norges bedste forlystelsesparker og vandlande.

Hvad er den bedste måde at tilbringe en herlig dag sammen med hele familien? Spørger du de yngste i familien, kunne svaret være en hæsblæsende dag fyldt med sjov og action i en forlystelsespark/vandland. Hvert år kommer der som regel nye attraktioner og aktiviteter i de forskellige forlystelsesparker. 

Dyreparken, Kristiansand

Lidt uden for Kristiansand ligger Dyreparken, en kombineret zoologisk have og forlystelsespark/vandland, og lokker hele året rundt. Hvis du vil prøve alle de sjove attraktioner må du dog besøge i parkens højsæson, om foråret og sommeren.

Dyreparken er den mest besøgte familieattraktion i Norge. Det er også her, du kan finde et af landets største vandlande - både indendørs og udendørs!

I Dyreparken kan du møde alle de folkekære karakterer fra den elskede norske børnebog om Kardemomme By, skrevet af Thorbjørn Egner. Hils på Kasper, Jesper og Jonathan (og alle de andre) rundt omkring i parken. En af de mest populære figurer i Dyreparken er den skrupelløse Kaptajn Sabeltand, der har underholdt de norske børn siden 1990. Book et værelse i sørøverlandsbyen Abra Havn og gå på opdagelse i piratverdenen og den store dyrehave.

Tusenfryd, Oslo

Norges største forlystelsespark, Tusenfryd syd for Oslo, byder på mere end 30 sjove attraktioner for alle aldre, blandt andet rutsjebaner med VR-teknologi, karruseller, tømmerflåder og meget mere. I ventetiden mellem attraktionerne kan du spille sjove spil eller spise på en af de mange restauranter og caféer.

Barnas Fryd og Frydskogen er spækket med aktiviteter for de mindste, mens vandlandet BadeFryd har en stor swimming pool, en flod og en stor vandrutsjebane.

Den 29. april åbnede det nye Dragonville-område med den 100 millioner norske kroner dyre rutsjebane Storm - The Dragon Legend, den første af sin slags i Europa. Det er en såkaldt inverted triple launch coaster, hvilket vil sige at den accelererer tre gange i løbet af turen!

Hunderfossen Eventyrpark, Lillehammer

Hovedtemaet i Hunderfossen Eventyrpark nær Lillehammer er trolde og eventyr. Mød den enorme Hunderfossen-trold, der kigger ud over Gudbrandsdalen, hør folkeeventyr i Ivo Caprinos eventyrgrotte og kom med på en halsbrækkende tur i den vildeste bil i norsk historie - Il Tempo Extra Gigante, kendt fra Bjergkøbing Grand Prix.

Parken har masser af attraktioner og spændende aftenshows, og om vinteren kan du overnatte på Skandinaviens sydligste ishotel eller blive gift i en iskatedral. Hunderfossen Vinterpark er som regel åben i weekenden fra begyndelsen af februar og til begyndelsen af marts. Her er der sjove aktiviteter både indendørs og udendørs. Prøv en tur på en mini-snescooter, drøn ned af fjeldet i en gummibåd (snow rafting), eller gå en tur i det varme og hyggelige eventyrslot og i Ivo Caprinos eventyrgrotte.

Lilleputthammer, Lillehammer

Lilleputthammer er mest for børn mellem et og otte år. Hovedattraktionen er en miniatureudgave af hovedgaden i Lillehammer som den så ud i 1930, i målestoksforhold 1:4. Hele familien vil føle sig som giganter blandt de charmerende gamle bygninger. Og børnene kan udforske de mange sjove aktiviteter på egen hånd, mens mor og far nyder de små caféer, bagerier og butikker fra 1930'erne.

Bø Sommarland, Telemark

Det vandtastiske Bø Sommarland er Skandinaviens største vandland, beliggende i maleriske Telemark. Parken har blandt andet supersjove vandrutsjebaner og opvarmede bassiner, samt en tidevandsbølge, der vil sende dig ned ad Sommarlandelva i flyvende fart. Her er også Skandinaviens største vandland, med 800 kvadratmeter svømmebassin og vandrutsjebaner for børn under 10 år. Hvis du ikke er en vandhund er der også masser at foretage sig på tør grund.

Kongeparken, Stavanger

Kongeparken lidt uden for Stavanger er en sand legende blandt de norske forlystelsesparker. Det er den største af slagsen i Fjord Norge, med masser af sjov og action for hele familien, hele året rundt. Her kan hverdagens superhelte, adrenalinjunkies, fartdjævle og vovehalse få stillet deres tørst efter sjove og tempofyldte forlystelser.

Forår og sommer er naturligvis højsæson i denne park, men besøger du om efteråret træder du ind i et kongerige af græskar og uhyggelige spøgelser, hvor hekse og zombier venter rundt om alle hjørner. Dette finder som regel sted i en hel uge i starten af oktober.

Og gå ikke glip af den hyggelige juletid! I tiden op mod jul forvandles Kongeparken til et juleeventyr, fuld af liv og glade dage - og nisser! Juleværksteder, julelys, gløgg samt masser af søde nissepiger og frække nissedrenge sørger for julestemning til hele familien.

Forlystelsesparker i Norge

Se forlystelsesparkernes egne hjemmesider for detaljeret information om åbningstider og billetsalg.

Kristiansand Dyrepark

Kongeparken

Hunderfossen Eventyrpark

Tusenfryd (lukket om vinteren)

Bø Sommarland (lukket om vinteren)

Lilleputthammer (lukket om vinteren)

De største forlystelsesparker i Norge
Dyreparken i Kristiansand - Norges største familieattraktion. Read more
Dyreparken i Kristiansand
Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark innen 18.mai og få 20% rabatt. Read more
Lilleputthammer Familiepark
Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter. Read more
Hunderfossen Eventyrpark
Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland! Read more
Bø Sommarland - Skandinavias største badeland!
Reis til nye Tusenfryd - Vi ønsker alle våre store og små gjester velkommen til årets frydefulle sesong og en uforglemmelig dag på Tusenfryd! Read more
TusenFryd - Dagen er din
Alle dagskortene til Kongeparken gir deg adgang til parken og gir deg en dag full av magi og spenning. I parken venter over 60 attraksjoner og… Read more
Kongeparken Dagskort
Andre forlystelsesparker
Aktiv Fritid har flott beliggenhet i skjærgården på Tjøme nær Verdens Ende og Færder Nasjonalpark. Her er det aktiviteter for feriegjester og familier… Read more
Aktiv Fritid Tjøme
Voss Klatre- & Ziplinepark ligger i naturskjønne omgivelser like ved Strandaelva. Varierte, morsomme og utfordrende aktiviteter for alle alderstrinn! Read more
Klatrepark & ziplinepark Voss
Dyreparken i Kristiansand - Norges største familieattraktion. Read more
Dyreparken i Kristiansand
Skimore Oslo er Oslo-områdets største skianlegg, med 18 nedfarter. Her finner du alt fra et stort nybegynnerområde til Europas eneste publikumsåpne… Read more
Skimore Oslo
Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark innen 18.mai og få 20% rabatt. Read more
Lilleputthammer Familiepark
VANNvittig moro for både store og små badegjester! En hel øy med badegøy, her finner du vannaktiviteter både utendørs og innendørs.er både utendørs og… Read more
Badelandet i Dyreparken
Adventure Norway er Norges sydligste raftingsenter som tilbyr spennende opplevelser omgitt av nydelig natur - perfekt for hele familien! Read more
Adventure Norway
Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter. Read more
Hunderfossen Eventyrpark
Bli med på en rejse gennem den ægte Hakkebakkeskoven i Dyreparken i Kristiansand. Read more
Hakkebakkeskoven i Dyreparken Kristiansand
Innlandets største og kanskje Norges vakreste klatrepark med klatre-aktiviteter mellom trærne for alle i familien. Read more
Helgøya Klatrepark
Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største klatrepark. Read more
Høyt & Lavt Kristiansand
Opplev Oppdal Zipline-park er en spektakulær aktivitet som gir deg et uforglemmelig eventyr. En trygg opplevelse som likevel vil pushe grenser for små… Read more
Oppdal zipline-park
Velkommen til et spennende miljø fylt med aktiviteter og eksperimenter i naturvitenskap, teknikk og matematikk. Read more
Vitensenteret Innlandet - Gjøvik
Skandinavias største klatrepark Høyt & Lavt Vestfold! I klatreparken finner du klatreløyper med forskjellige vanskelighetsgrader tilpasset alle… Read more
Aktivitetspark Høyt & Lavt
Hurramegrundt og Hallingkastet lekeland i Topcamp Hallingdal. Ål i Hallingdal. Read more
Hurramegrundt og Hallingkastet lekeland
Vitensenteret Sørlandet i Arendal byr på morsomme opplevelser for hele familien! Read more
Vitensenteret Arendal
Rypetoppen Adventurepark Meråker er en av Norges største klatreparker. Den er bygd inn i den flotte naturen i Teveldalen like før… Read more
Rypetoppen Adventurepark - Norges råeste klatrepark
Høyt & Lavt Lillestrøm er en del av klatreparkene Høyt & Lavt. Opplev verden fra tretoppene med 248 apparater i trærne, gjennom 22 løyper med… Read more
Høyt & Lavt Lillestrøm
​​​​​Gjøvik Klatrepark - Velkommen til en aktiv familiedag! I Gjøvik klatrepark inviteres det til bruk av hele kroppen, mestring for… Read more
Gjøvik Klatrepark
Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland i Lillehammer-regionen, tilpasset barn fra 0 til ca. 12 år, med et lekeareal på ca. 900 kvm. Read more
Lekeland Hafjell
Besøk Norges største regnskog i Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia i Gjerstad. Read more
Den Lille Dyrehage i Gjerstad
Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland! Read more
Bø Sommarland - Skandinavias største badeland!
Møt levende slanger, aper, krokodiller, skilpadder og andre spennende skapninger. Read more
Oslo Reptilpark
Visste du at fjøsnissen bor i Vestfold? Opplev fjøsnissens verden - velkommen til Buggegården. Read more
Buggegården Familiepark
5000 Kvadratmeter innendørs syden med kunstige elvestryk, havbølger, store svømmebasseng, 32 grader i lufta 35 grader i vannet – året rundt. Read more
Totenbadet - Raufoss
Langedrag Naturpark er åpen for overnatting og dagsbesøk hver dag, hele året, og byr på en rekke uforglemmelige aktiviteter og møter med mer enn 350… Read more
Langedrag Naturpark
Utforsk et av verdens mest tilgjengelige meteorittkratere. Guidede turer hele sommeren. Read more
Meteorittparken Gardnos
Kjenn på suget i magen når du klatrer i tretoppene i Vestlandets største klatrepark. Lek deg gjennom ulike hinder og fartsfylte zipliner! Read more
Klatreparken Høyt & Lavt Bergen AS
En av Skandinavias største og flotteste klatreparker, kun 30 minutter fra Oslo sentrum Skimore Oslo - Sommerpark har 200 elementer i… Read more
Skimore Oslo - Sommerpark
Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark. Read more
Hulfjell familiepark
En vinterdrøm med troll, eventyr, snø, is og aktiviteter for familien inne og ute. Parken byr bl.a. på underholdning, kanefart, iskatedral og isbar. Read more
Hunderfossen Vinterpark
I naturskjønne omgivelser finner du Namsskogan Familiepark. Parken er en dyre- og fornøyelsespark, og ligger ved Trones langs E6. Namsskogan… Read more
Namsskogan Familiepark & Hotell
Reis til nye Tusenfryd - Vi ønsker alle våre store og små gjester velkommen til årets frydefulle sesong og en uforglemmelig dag på Tusenfryd! Read more
TusenFryd - Dagen er din
Klatrepark for hele familien - høye opplevelser for alle! Read more
Klatrepark - Klatring på Grensen
Norges kuleste minigolf finner du i Kristiansand. Read more
Glowing Golf Kristiansand
En luftig opplevelse for hele familien – over Haldenkanalen og Brekke sluser. Read more
Via Ferrata Haldenkanalen
Klatre sabotørløypa og spreng tungtvannet! Read more
Rjukan klatrepark
TusenFryd - BadeFryd er vårt badeland hvor det alltid er 25 ° i vannet! Read more
Badefryd - ditt badeland på TusenFryd
I Namsskogan Familiepark finner du en 15 meter høy klatrepark med 36 hindre på tre forskjellige nivå. Hindrene har 3 vanskelighetsgrader og byr på… Read more
Klatrepark og Zip-line i Namsskogan Familiepark
Engineerium er et interaktivt opplevelsessenter på Fornebu. Her kan du utforske naturfaglige fenomener, lære om ulike energikilder og historien til… Read more
Engineerium på Fornebu
Velkomen til Hamaren Aktivitetspark! Her er det høve til mange ulike aktivitetar, og vi håpar at flest mogleg vil trivast i dette flotte… Read more
Hamaren
TrollPark Evje hos TrollAktiv er en helt ny, spennende og moderne klatrepark. Read more
TrollPark klatrepark i Evje
En av verdens beste kabelbaner for wakeboard, vannski og knebrett finner du hos First Camp Norsjø. Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg… Read more
Norsjø Kabelpark på First Camp Norsjø
Klatrepark i vill og vakker natur med åtte spennende tretopps-klatreløyper med flere Tarzan-hopp og ziplines. Løypene er bygd… Read more
Oslo Klatrepark
Aktivitetspark for heile familien - med ein vassførande modell av Telemarkskanalen i målestokk 1:1000. Her kan du sluse og vere med på andre… Read more
Aktivitetsparken i Eidsborg
Norges eneste innendørs skianlegg tilbyr varierte vinteraktiviteter for alle, året rundt Read more
SNØ
På Metro i Sandefjord finner dere aktiviteter for hele familien! Read more
Metro Sandefjord
Lekeland1 er en innendørs lekepark på 1200 kvm spesielt tilpasset barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner… Read more
Lekeland1
Klatreparken i Skien fritidsparken har 7 forskjellige løyper i ulike vanskelighetsgrader, fra lett løype til mer utfordrende løyper. Read more
Klatreparken i Skien fritidspark
Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre samt gjester med funksjonsnedsettelser. Read more
Skien fritidspark
På Metro Bowling i Sandefjord kan du ha det gøy med venner og familie. Read more
Metro bowling
Tingvatn fornminnepark i Hægebostad er det gamle tingstedet for bygdene i indre Agder. Read more
Tingvatn fornminnepark Vest-Agder-museet
Klar, ferdig lek! På Funplays Sarpsborg kan alle barn springe, hoppe, rope, rote og kose seg så mye de vil. Read more
Funplays - Eventyrfabrikken
Badeparken i Langesund er et paradis for familier med 31 grader i vannet hele året! Her finner du boblebad, strandsone, eget småbarnsbasseng og flere… Read more
Badeparken i Langesund
Opplev Bjørner, elg, gaupe og våre nye eksotiske dyr på nært hold! I Bjørneparken oppstår det magiske… Read more
Bjørneparken
Balubaland - betjent lekepark på 400m2 midt i Jessheim Storsenter. Gjør unna handlingen mens barna leker her! Read more
Balubaland på Jessheim Storsenter
Skien fritidspark tilbyr ulike morsomme og spennende aktiviteter som er godt tilrettelagt for personer med ulik grad av nedsatt funksjonsevne. Read more
Tilrettelagte aktiviteter i Skien fritidspark
Hakallegarden er den glade besøksgården fra barne-tv serien Marit og dyra på NRK Super. Her kan du møte møte små og store dyr ruslende i tunet blant… Read more
Hakallegarden
Sport og Moro er ett stort aktivitetssenter der det fokuseres på lek, moro og sportslige aktiviteter. Read more
Sport og Moro Vågsbygd
I Mineralparken finnes en spektakulær steinsamling. I gruvene glitrer verdens vakreste steiner, og hele opplevelsesparken har utgangspunkt i denne… Read more
Mineralparken på Evje
Hver torsdag er det løpsdag på Øvrevoll Gallopp kun 15 minutter utenfor Oslo. Opplev en spennende ettermiddag med spill på hester og hyggelig… Read more
Øvrevoll Galoppbane
Luftige opplevelser i mjøskanten på Hamar Read more
Klatreparken Domkirkeodden
På INSPIRIA science center i Sarpsborg kan du oppleve, utforske og lære om vitenskapens verden. Hvert år kommer det tusenvis av besøkende fra inn- og… Read more
INSPIRIA science center
Hundekjøring på Langedrag Naturpark Vi arrangerer hundekjøring her på Langedrag. Her kan du få være med å… Read more
Hundekjøring på Langedrag
Ny trampolinepark i Arendal. Sjekk ut Skyland i Torbjørnsbu for masse gøyale aktiviteter. Read more
Skyland Aktivitetspark
Opplev din eventyrdag i Foldvik Familiepark. Senk skuldrene og slapp av, mens barna boltrer seg i denne spennende familieparken. Utforsk de over 40… Read more
Foldvik Familiepark
Besøk klatresenteret på Sem utenfor Tønsberg med enkel ankomst rett ved E18. Read more
Høyt Under Taket – klatring for ALLE
Høyt Under Taket er et innholdsrikt og unikt klatresenter som byr på klatreopplevelser for alle aldre og nivåer – helt uten krav til… Read more
Høyt Under Taket Skien
Rush trampolinepark er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Read more
Rush trampolinepark
Lom aktivitetspark ligg midt i Lom sentrum med klatretårn, gyrotrampoline, 9-hulls minigolfbane, pedal gokartbane og pump-trackbane. Read more
Aktiv i Lom | Lom aktivitetspark
Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som elsker dyr! Her kan du klappe og mate over 150 dyr av ulike slag. Read more
Barnas Gård Hunderfossen
Alle dagskortene til Kongeparken gir deg adgang til parken og gir deg en dag full av magi og spenning. I parken venter over 60 attraksjoner og… Read more
Kongeparken Dagskort
Hos Kragerø Action Park kan hele familien ha det moro med motorsport og paintball! Read more
Kragerø Action Park
Vi på Røros Hotell er stolte og glade over å kunne presentere vårt lekeland på nesten 300 kvm, med mange etasjer og… Read more
Røros Lekeland
Med flere basseng, badstue, klatrevegg og vannsklie er Suldal Bad på Sand i Ryfylke et aktivitetsparadis for hele familien. Read more
Suldal Bad på Sand
I Mikkelparken familiepark er det mykje moro for barn mellom 1-10 år! Familieparken ligg i Kinsarvik mellom fjord og fjell. I Mikkelparken… Read more
Mikkelparken
Amigos Playland er skapt for fysisk aktivitet i trygge omgivelser. Read more
Amigos Playland
Nå kan du oppleve BateLodge, en unik opplevelse over 2 dager i Kongeparken. Omgitt av parkens flotte natur og attraksjoner bor du og familien… Read more
BateLodge - Opplev Kongeparken fra en helt ny side!
Bowling i Steinkjer På familieferie og med behov for en aktiv pause? Da kan Bowling være redningen! På Sørsileiret i… Read more
Bowling på Lykkeland
Gravity Sports Trampolinepark i Tønsberg er et hoppeparadis fylt med lek og moro! Read more
Gravity Sports Trampolinepark - Tønsberg
Sosial laserlek for barn i alle aldre! Når vest og laserpistol er på, starter en reise gjennom rom med stilige effekter, røyk, lys… Read more
Laserland på Steinkjer
Lykkeland Lekepark  Lekeparken gir barna rom for fysisk utfoldelse og lek i trygge omgivelser, mens du kan sette deg ned med en kopp kaffe og… Read more
Lykkeland - Innendørs lekeland i Steinkjer
Moro for hele familien i Norges største utendørs badepark på Jevnaker i sør-enden av Randsfjorden. Read more
Randsfjord Badepark
Mineralparken på Evje har et flott og naturlig parkområde utendørs med mange aktiviteter for barna, alt i tillegg til den fantastiske mineralsamlingen… Read more
Uteaktiviteter i Mineralparken
Tradisjonelle videospill hører fortiden til; den moderne gameren ønsker grafikk og spesialeffekter som gjør spillopplevelsen mer realistisk. Om du har… Read more
VR spill på Arendal Bowling
Ved Besøkssenter villrein på Hjerkinn ønsker vi å gi deg en opplevelse av villreinfjellet. Her kan du lære om det… Read more
Besøkssenter villrein
Velkommen til en dag med grenseløs oppfinnsomhet. Legg turen til familiebyen Lyngdal og Oppfinnerparken der tusenkunstneren og Farmen-vinneren Erik… Read more
Oppfinnerparken i Lyngdal
Et annerledes museum med bøker, tegneserier, leker, spill i opplevelsesrom som bringer deg til andre tider og steder. Read more
Tegneseriemuseet
Nede ved fjorden i Øystese sentrum, finn du det nye Hardangerbadet. Fyrtårnsprosjektet inneheld bade- og symjeanlegg, helsepark, treningsanlegg og… Read more
Hardangerbadet
Har du lyst til å prøve en sykkeltur på skinner? Da er dresinsykling på Valdresbanen noe for deg! Read more
Dresin - AS Valdresbanen
Gol Frisbeegolfbane er en populær, gratis og åpen bane hele året. Med to runder fordelt på 12 hull, er banen tilgjengelig for spillere i alle aldre og… Read more
Gol frisbeegolfbane
Aktivitetspark for hele familien på Beitostølen Read more
Beitostølen sommerpark
Norges største skatepark finner du på Lista fly- og næringspark. Anlegget har 2500 m² innendørs park med en enestående bowl, foam pit og mye mer. Read more
Flipside Skatepark
Høyt Under Taket er et klatresenter for alle uansett ferdighetsnivå. Her kan du selv velge hvor vanskelig eller lett du vil klatre. Read more
Høyt under taket Kokstad
BrumleCamp, bo midt i hjertet av Kongeparken. Alt er inkludert: Overnatting i glampingtelt, 2-Dagersbillett, middag og frokost. Read more
BrumleCamp - Bo midt i hjertet av Kongeparken
Opplev verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 7 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad rett ved Sommarland… Read more
Høyt & Lavt Klatrepark Bø i Telemark
AIR by Bolder er en klatre- og aktivitetspark på Tvedtsenteret. AIR er akronymet for verdiene deres: Adventurous, Including og Real. Read more
AIR by Bolder
Hos Besøkssenter Rovdyr Flå lærer du mer om de norske rovdyrene på en objektiv, spennende og engasjerende måte! Vi har… Read more
Besøkssenter Rovdyr Flå
En dag i klatreparken passer for de aller fleste, enten det er mor, bror, en venn eller en god kollega. Et besøk hos oss blir garantert en suksess! Read more
Høyt & Lavt Sirdal
I flotte omgivelser på Rotvoll kun 10 minutter fra Trondheim sentrum ligger klatreparken Høyt & Lavt Adventure Park. Fordelt over to stemningsfulle… Read more
Høyt & Lavt Trondheim
Velkommen til Langedrag Naturpark AS. Eva og Edvin K.Thorson(1918 – 2011) sammen med sin familie er grunnleggere av Langedrag. Edvin er og… Read more
Langedrag Naturpark
Vestfold er et eldorado for barnefamilier! Nærkontakt med dyr, klatring for små og store, zip-lines, lekeland, teateropplevelser,… Read more
Barnas Vestfold
«Blidebarn» er et samarbeid mellom 7 familieaktiviteter i Telemark og Vestfold som gir deg 20% rabatt dersom du besøker flere av aktivitetene. Read more
Blidebarn
"Elvelangs i Ål". Sti som passer for vandring, løping og sykling. Ål i Hallingdal. Read more
Elvelangs i Ål
Lygne Fritids- og Aktivitetspark gir utfordringer for både liten og stor. Hinderløype, tuneller, balanse og tau-elementer, både over og under høye… Read more
Lygne Fritids- og Aktivitetspark i Eiken
I hjertet av Steinkjer sentrum ligger rismelen aktivitetspark, et uteområde for alle aldre å nyte. I parken kan du finne lekestativ,… Read more
Rismelen aktivitetspark
Saudahallen i Sauda i Ryfylke består av innendørs svømmehall og utendørs badeanlegg. Read more
Saudahallen - sentrumsbadet i Sauda
Speilen Betongpark er en av landets beste skateparker. Den er ca 1200 kvm stor og har det meste av det skatere ønsker. Ta med det skatebord,… Read more
Speilen Betongpark Mandal
Rett ved siden av sykehuset ligger Stadionparken – en leke – og aktivitetespark med utfordringer og lekeapparater for barn i alle aldre.… Read more
Stadionparken - Levanger skate og lekepark
Velkommen til Svev Trampolinepark Sarpsborg! Med sine 2800 kvadratmeter er dette en av de største trampolineparkene i Norge. Her… Read more
Svev Trampolinepark
Sørlandsbadets turpark er et naturområde med aktiviteter for hele familien. Read more
Sørlandsbadet turpark
Escaperoom Lista har flere ulike mysterium-rom som må løses – nesten som et dataspill, bare i den virkelige verden! Read more
Escaperoom Lista
Velkommen til et flott skateanlegg! Alle skatere kan glede seg over en heftig skatepark på Gjøvik. Skateparken ligger sentralt midt i… Read more
Gjøvik Skatepark
Polar Park er verdens nordligste dyrepark, og hjem til Nordens store rovdyr og klovdyr. Hos oss kan du oppleve brunbjørn, ulv og gaupe så vel som elg,… Read more
Polar Park
Puttemyra kan tilby rundløyper for sykkel. Et flott sted for barn og vokse å samles! Read more
Puttemyra aktivitetspark
Midt i Hønefoss finner du vakre og lekne parker i grønne omgivelser! Read more
Søndre park, Hønefoss
I juni 2022 opna det ein 45 meter lang kopi av Morgedalsvassdraget utanfor skimuseet. Her kan borna leike seg med fløyting av tømmerstokkar og… Read more
Vassparken i Morgedal
Gravfeltet på Vang i sentrum av Oppdal er magisk og unikt. Det er Norges og ett av Nord-Europas største gravfelt fra jernalderen med… Read more
Gravfeltet på Vang
Våler Kickoff senter kan tilby adrenalin-kick med opplevelser som paintball, sumobryting, atv-utleie, mega-boxing, luftgeværskyting,… Read more
Våler Kickoff Senter
Skyland Trampolinepark i Vågsbygd er en innendørs aktivitetspark hvor barn og voksne kan utfolde seg på trampoline, thubletrack og skumgrop. Read more
Skyland Trampolinepark
På TusenFryd har vi spesialkompetanse med å hjelpe bedrifter og kunder til å senke skuldrene, glemme jobb og ha det gøy! Du kan invitere dine ansatte… Read more
TusenFryd Event
Badeparken på Tjenna i Tvedestrand er åpen hver dag i sommersesongen Read more
Tvedestrand Badepark
Sjå her alle barn! Vesterland på Kaupanger har eit stor leikeland som passar alle barn frå 1 til 14 år! Her kan barna leike og de vaksne kose seg i… Read more
Vesterland Leikeland i Sogndal
Stor og flott familiepark like utenfor Mandal. Read more
Lindland Gård
Lista Adrenalinpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien! Read more
Lista Adrenalinpark
Modern Activity Center på Gardermoen er den største og sterkeste vindtunnelen i Norge, en klatrevegg med digitale utfordringer og en leken park av… Read more
Modern Activity Center
Unik aktivitetspark i betong for skateboard, in-lineskøyter og bmx på Kjølnes i Porsgrunn. Read more
Porsgrunn Skatepark
Få deg et skikkelig adrenalinkikk høyt oppe mellom trærne på Hove i den nye klatreparken på Hove utenfor Arendal! Read more
TrollPark Hove
Ørneparken Sykkelpark, Ål i Hallingdal Read more
Ørneparken
Klatre- og nettparken i Lom sentrum består av ein nettpark og ein klatrepark. Read more
Aktiv i Lom | Klatrepark i Lom sentrum
Norges første sommer-bob i slalåmbakke. Her kan store og små konkurrere nedover den doble banen i hver sin bob på hjul. Legg… Read more
Beitostølen Sommerbobbane
Kanoutleie ved Brekke sluser - Haldenkanalen Read more
Brekke sluser – kanoutleie
Ferie er å gjøre noe sammen, til glede for alle. Noen ganger er en innholdsrik dag akkurat det som skal til. Ta familien med på aktive og gode… Read more
Familieparker
Opplev fantastisk utsikt over Hallingskarvet, Hallingskarvet Nasjonalpark og Geilo! Read more
Geilo Sommerheis - Geilo Sommerpark
Bronseplassen er en rekonstruert boplass fra bronsealderen. Her finner du fruktbarhetslabyrint, stokkebåter, bueskyting og historiefortelling ved… Read more
Bronseplassen Vikingopplevelser
Elvarheimsparken for de minste i Elverum sentrum! Read more
Elvarheimsparken
Polar Park er verdens nordligste dyrepark, og hjem til Nordens store rovdyr og klovdyr. Hos oss kan du oppleve brunbjørn, ulv og gaupe så vel som elg,… Read more
Polar Park
The Plus - verdens mest miljøvennlige fabrikk og et heftig reisemål! Møbelfabrikken Vestre leverer fantastiske utemøbler til mange internasjonale… Read more
The Plus
The Plus - verdens mest miljøvennlige fabrikk og et heftig reisemål! Møbelfabrikken Vestre leverer fantastiske utemøbler til mange internasjonale… Read more
The Plus
The Plus - verdens mest miljøvennlige fabrikk og et heftig reisemål. Møbelfabrikken Vestre leverer fantastiske utemøbler til mange internasjonale… Read more
The Plus
Aktiviteter, Ål i Hallingdal. Read more
Ål Motocrossbane
Naturperle og eldorado for kanopadlere ved Skarvann på Øysang. Read more
Camp Skarvann
Ta med familien din på en spennende dag i villmarksleiren!  I dette skogsområdet vil dere ha flere aktiviteter som kan inkludere… Read more
Familiedag i Villmarksleir
I Geilo Sommerpark ligger sommerheisen som tar deg til toppen og derfra har du mulighet til å velge mellom 3 flytstier. I 2021 var… Read more
Flow Motion
Hallingmo Stisenter består av 7 stier som er samlet på et område med forskjellig vanskelighetsgrad. Det er klatrestier ,flytstier hopplinje og… Read more
Hallingmo Stisenter
BARNEVENNLIGE LEKELAND Vestlia Resort er et barnevennlig hotell med et fantastisk innendørs Lekeland. Barna kan boltre seg med lange sklier,… Read more
Barnas Lekeland - Vestlia Resort
Gol Idrettsarena Her har du håndball bane, klatrehall (både med sikring og buldre hall), speilsal, crossfitinspirert treningsrom og ikke… Read more
Gol Idrettsarena
Sykkelpark i Vestlia på Geilo består av pumptrack, hopplinjer og ferdighetsstier.  Sykkelparken finner du rett nedenfor Vestlia… Read more
Sykkelpark i Vestlia
Vindtunnel, klatring og AR/VR opplevelser Read more
Vindtunnel og klatring
Konsmoparken ligger langs Audnaelva like ved Konsmo sentrum og har sandstrand og frisbeegolfbane. Read more
Konsmoparken aktivitetspark og frisbeegolfbane
En opplevelse som setter spor... I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott 1000 m.o.h. med utsikt over vann… Read more
Langedrag Naturpark EKT - Sommer
Sandripheia fritidspark har skiløyper og hoppbakker. Det er tilrettelagt for aktivitet, idrett og friluftsliv for allmennheten gjennom hele året. Read more
Sandripheia fritidspark
Mjøsparken er et helt nytt frilufts- og rekreasjonsområde i Brumunddal. Det ligger ved siden av Wood hotel, helt ved Mjøskanten Read more
Mjøsparken
Kjenn på roen og nyt naturen i flotte omgivelser nær Semsvannet med hundespann. På Bergvang kan du være passasjer eller kjøre selv. Hundene trekker… Read more
Bergvang Gård - Hundekjøring
Langedrag har fått ny klatrepark og vår guide tar små og store med på en morsom tur i klatreskogen! Turen varer ca 2 timer og gir deg utfordringer på… Read more
Klatreparken på Langedrag
Velkommen til mini-klatreparken!  Vakkert til ved Trevatn i Søndre Land finner du en Mini-klatrepark med 17 ulike elementer… Read more
Mini-klatreparken i Søndre Land
Bestill en fem dagers tur med start på Alvdal via Grimsbu/Kvebergsøya Gaard, Savalen Fjellhotell Spa og Vingelen Gjestgiveri til… Read more
Seterveien Alvdal- Røros
Bestill en tre dagers tur med overnatting på Savalen Fjellhotell og Spa første natt før dere sykler til Vingelen og overnatter… Read more
Seterveien Savalen- Røros
Alpinbakker og snowboard parker i Asker og Bærum. Her er et utvalg av flotte skiopplevelser i de 4 bakkene nær Oslo, Sandvika og Asker. Read more
Alpint og Snowboard i Asker og Bærum
Dagali opplevelser Dagali Opplevelser er en aktivitetsbedrift med beliggenhet i Dagali, en liten fjellbygd 25 km og 25 minutter fra Geilo og 45 km og… Read more
Dagali Opplevelser
Kommunalt aktivitets- og rekreasjonsområde i gangavstand til Åmli sentrum. Read more
Badeparken i Åmli
Ramsjø eller Ravnsjøtjernet som det også blir kalt, er et relativt stort vann syd for Sæbyvannet i Svinndal i Våler kommune. Her ligger DNTs hytte… Read more
Gammeldags hyttekos ved Ravnsjøvannet
Norges første Motorikpark™ - Leik og trening for små barn (2-10 år) og store barn (10-100 år)! Ta med heile familien på morosam leik og trening i… Read more
Motorikpark™ Lærdal
Aking - en morsom aktivitet for alle. Asker og Bærum er småkupert og i alle nabolag finnes flotte grøntområder som egner seg godt for aking. Aking er… Read more
Aking og akebakker i Asker og Bærum
Blant dekorerte boder, duftende grantrær og tusenvis av små lys kan du tre inn i byens mest magiske juleeventyr på Torvet. Her står utstillere som byr… Read more
Julemarkedet
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Mere sjov for børnene

  Benyt dig af disse gode tilbud

  Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

  Mor dig godt!

  Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du kan foretage dig.

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   TripAdvisor Symbol
   • Show More
   • No available filters
   • Show More
   • No available filters
   Generelt
   Tilgængelighed
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Generelt
  Tilgængelighed
  Clear Filters
  Back To Top

  Opdag mere

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen