Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatning

  Scandic Hotels - i alle større byer fra nord til syd

  Nordic Choice Hotels - en anderledes hotelkæde

  Thon Hotels - fantastisk morgenmad inkluderet

  Radisson Blu Hotels - book dit hotel i Norge

  Citybox - moderne lavprishoteller med central beliggenhed

  DanCenter - din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking - bestil den perfekte hytte i Norge

  Campcation –  Book camping over hele Norge med Campcation

 • Rejs hertil og rundt

  Vy - det skal være let at rejse grønt

  SJ NORD - eventyret starter i toget

  Vy express - gør det let at rejse grønt med bus

  NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser

  Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab

  DFDS - sejl nemt og bekvemt fra København til Oslo

  AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse

  Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg

  Arctic Campers - lej en autocamper i Norge

  Cabin Campers - din hytte på fire hjul

 • Ture og rundture

  Hurtigruten - 'Verdens smukkeste sørejse'

  Fjord Tours - Norge i en nøddeskal®, den mest populære rundtur i Norge

  Authentic Scandinavia - rejs som de lokale

  Up Norway - skræddersyede rejser fra eksperterne

  Norrøna Hvitserk - ekspeditioner og eventyrferie

  Booknordics.com hundredvis af aktiviteter, rundture og cruises i Norge

  Brim Explorer - Stille fjordture med elektrisk katamaran

  Fjord Travel - bæredygtige flerdagesture

  Go Fjords - ture og aktiviteter over hele Norge

  50 Degrees North - uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper

  Discover Norway - færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge

  Norwegian Holidays - pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil

  Stromma - sightseeing, udflugter og oplevelser med bus, båd og minitog.

 • Alpine fjeldresorter

  Beitostølen - Eventyr og nydelse hele året

  Rauland - skiferie i betagende fjeldlandskab

 • Offers

Search
or search all of Norway
Mother and daughter tobogganing at Mount Hoven by the Loen Skylift in Loen, Fjord Norway
Mother and daughter tobogganing at Mount Hoven by the Loen Skylift in Loen, Fjord Norway
Tobogganing at Mount Hoven in Loen.
Photo: Bård Basberg / Loen Skylift
Tobogganing at Mount Hoven in Loen.
Photo: Bård Basberg / Loen Skylift

Vinter uden ski

Ingen ski? Intet problem! Der er masser af andre ting at foretage sig i de snedækkede landskaber. Kør med hundeslæde, prøv de sjove kælkebakker eller gå i en dampende hed sauna.

Om vinteren forvandles store dele af Norge til en stor snedækket legeplads for alle, der sætter pris på det aktive friluftsliv hele året rundt.

Det er nok ingen hemmelighed, at nordmændene er særligt vilde med skiløb i alle dens former. Men der er masser af sjove ting man kan lave uden ski, uanset om du er på fjeldet, i byen eller ved kysten.

Tag til Norge i vinterferien og prøv en af disse vinteraktiviteter uden ski.

Kør en hundeslæde

Tag med på en hundeslædetur og kom tæt på de søde slædehunde, der velvilligt trækker dig rundt i den hvide ødemark. Du kan selv styre slæden, enten på korte dagsture eller længerevarende ekspeditioner.

Ofte vil du også få mulighed for at fodre og på anden måde tage dig af huskierne, noget enhver hundeelsker aldrig vil glemme. Herunder finder du nogle af de mest populære hundeslædeture på TripAdvisor

Kælkning går aldrig af mode

Der er ingen grund til at benægte det: At suse ned af en sneklædt og bumlet kælkebakke er hylende morsomt, uanset hvor mange fødselsdage du har haft. I Norge kan du prøve nogle af deres almindelige kælkebakker (som jo ikke finder deres mage i Danmark), eller gå all-in og prøve en olympisk kælkebane.

Fra nord til syd byder de norske kælkebakker op til dans. Udover mulighederne herunder har mange skicentre deres egne kælkebakker, ofte præpareret til perfektion. Hvad venter du på?

Sæt dine egne spor med et par snesko

De fleste af os har ingen anelse om, hvordan det føles at gå på en sky - men dette er formentligt det tætteste du kan komme. Med et par snesko er det lige meget hvor dyb sneen er, for du cruiser gennem landskabet uden problemer.

Deltag på en guidet vandretur og oplev den friske vinterluft og det vinterklædte landskab.

Og glem ikke at tage en pause undervejs. I Norge bør man ikke tage på vandretur uden at medbringe et solidt lager af chokoladebarer, appelsiner og termokander med dine foretrukne varme drikke.

Vintersafari

Safari om vinteren? Hvorfor ikke! Det norske dyreliv er enestående på mange måder, og nogle oplevelser er bare bedre når temperaturerne er lave.

Nord for polarcirklen kan du tage med på hvalsafari og dermed komme helt tæt på pukkelhvaler og spækhuggere. Måske er du mere til de lidt mindre havdyr? Så er en kongekrabbesafari noget for dig. Fang din egen krabbe, tilbered den, og spis den! Der er adskillige turoperatører der tilbyder kombinerede kongekrabbeture ned i dybet. 

Du kan også få et glimt af den enorme moskusokse om vinteren. De huserer på Dovrefjell i det østlige Norge, og det er en stor oplevelse at se disse store dyr i deres naturlige omgivelser. Men selvom de er store, er de hurtige, så hold dig på god afstand, gerne sammen med en guide.

Isfiskeri - få hul igennem

Utallige elve og søer samt den nærmest endeløse kystlinje byder på enestående muligheder for at fange fisk i Norge. Om vinteren dækkes de fleste søer og fjorde af is, men det betyder ikke at du bør glemme fiskestangen derhjemme.

Bor et hul, stik linen ned i det iskolde vand, og vent på at en interesseret fisk svømmer forbi.

Husk at være forsigtig. Lyt til de lokales råd, og lad være med at gå ud på isen, hvis du ikke er sikker på om den kan bære.

En tur i kanen

Forestil dig selv i en hestetrukken kane under et lammeskind. Hesten trækker dig gennem en charmerende landsby i et roligt tempo, og det eneste du kan høre er bjældeklang og de rytmiske slag fra hestehovene. Lyder godt, ikke sandt?

Mange turoperatører tilbyder kaneture, og helt oppe i Nord-Norge kan du blive trukket over Finnmarks hvide vidder af et rensdyr. Det er ikke bare en sjov aktivitet, det er også en sjov måde at opleve hvordan livet var dengang for længe siden, hvor heste og rensdyr var blandt vores mest trofaste tjenere.

Se nordlyset danse

Forestil dig selv siddende udenfor i mørket under et varmt tæppe foran et bål, mens nordlyset gør sig klar til at indtage nattehimlen.

Hver vinter rejser folk i hobetal langt mod nord for at opleve nordlyset, og Nord-Norge er et af de bedste steder i verden for netop det. Du kan se nordlyset på egen hånd, men det anbefales at være i selskab med en guide, der kender de lokale vejrforhold. Så øger du dine chancer for at se dette finurlige vinterfænomen betragteligt.

Varmt tip: Har du kameraet med? Så læs mere om hvordan du tager billeder af nordlyset.

På med skøjterne

Norge har lange og stolte skøjtetraditioner der har fostret mange verdensmestre gennem tiderne. Uanset om du er elegant som Sonja Henie, hurtig som Johan Olav Koss, eller virkelig kæmper med at holde balancen, handler skøjteløb om at have det sjovt sammen. Der er udendørs skøjtebaner i de fleste norske byer.

Om vinteren kan du også skøjte på frosne søer, elve og fjorde - men vær sikker på at isen kan bære før du prøver. Spørg de lokale, kig efter skilte, eller bor et lille hul og tjek tykkelsen selv.

Skøjter kan lejes på de bemandede skøjtebaner, men hvis du vil løbe på skøjter i den fri natur må du selv sørge for udstyret.

Få varmen i en sauna

Indrømmet, de norske vintre kan være kolde – men du kan stadig finde varme oplevelser, der vil tø dine frosne fingre.

Nye, stilfulde saunaer dukker op hele tiden, ofte med spektakulære beliggenheder! Få varmen under nordlyset, med fjordudsigt, eller midt i hovedstaden.

Hvis du vil finde din indre viking, så hop i fjorden eller havet (eller rul dig i sneen) bagefter. Det skal nok kvikke dig op!

Det lokale vejr og klima

Om vinteren er gennemsnitstemperaturen i Norge -6,8 grader, men forholdene kan variere meget. Oslo og omegn har ofte snevejr, og gennemsnitstemperaturer lige under frysepunktet.

De allerinderste dele af Finnmark og Troms i Nord-Norge samt Trøndelag og Østlandet kan opleve meget kolde vintre med masser af sne. De indre dele af Nord-Norge har arktisk klima om vinteren med metervis af sne, stærk blæst og hård frost.

Kystområderne i Fjord Norge og Sørlandet har et noget mildere klima. Der er dog stadig koldt og sne, hvilket giver gode forhold for skiløb i fjeldene.

Klædt på til den norske vinter

Skal du op i højderne eller langt mod nord – eller begge dele, for den sags skyld – bør du klæde dig varmt på, og i lag. Brug uld frem for bomuld eller polyester, og sørg for at du ikke bliver våd eller fanget i vinden.

Vinden kan få det til at føles koldere end det reelt er. Hvis du er våd er det lettere at få forfrysninger, så det er vigtigt at du er klædt godt på og forberedt på vejrets luner.

Find vinteraktiviteter over hele Norge

Find og læs mere om de mest populære vinteraktiviteter.

Hundeslæde
4 timers hundesledetur i Bolterdalen. Vi følger elveleiet der det bukter seg innover Bolterdalen, omkranset av flotte fjell. Inne ved morenen blir det… Read more
Hundesledetur i Bolterdalen - Green Dog Svalbard
Beito Husky Tours tilbyr hundekjøring og en rekke andre friluftsopplevelser gjennom hele året i naturskjønne omgivelser i områdene rundt Beitostølen. Read more
Hundekjøring med Beito Husky Tours
Opplev ekte arktisk villmarksliv! En ekte og sterk arktisk opplevelse for livet med lokalkjent og erfaren guide og topptrente huskyer. Read more
7-dagers hundesledeekspedisjon til Svalbards østkyst - Arctic Husky Travellers
Gjennom sommeren og høsten fram til snøen kan du prøve hundekjøring med tøffe trollvogner! Read more
Hundekjøring barmark sommer og høst
Den vakre og endeløse arktiske naturen oppleves best på en hundeslede! Etter en lang polarnatt har nå lyset returnert, og landskapet våkner til live.… Read more
Arktisk hundekjøring - Svalbard Husky
Bli med på et eventyr gjennom polarnatten med våre sledehunder! Du får både oppleve – og høre om hvordan livet til våre firbeinte venner er. Read more
Eventyr i polarnatten: Hundekjøring, lunsj og historier om livet som sledehund - Arctic Husky Travellers
Isfiskeri
Isfiske nær Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik Fra Grand Hotel har en god utsikt over isen på Mjøsa.  Utstyrt… Read more
Isfiske fra Clarion Collection Hotel Grand
Isfiskemuligheter nær Sillongen: Vannene på Ihle besøkes av isfiskere fra hele regionen i løpet av vinteren, men… Read more
Isfiske fra Sillongen
Vandrerhjemmet ligger meget sentralt for fiske i hele distriktet. Vi anbefaler å ta med eller leie bil, da kandu velge mellom en lang rekke vann og… Read more
Isfiske fra Gjøvik Vandrerhjem
Et steinkast fra Strand Hotel kan du fiske ørret og gjedde på Mjøsa, Norges største innsjø med over 20 fiskearter.… Read more
Isfiske fra Quality Hotel Strand
Isfiskemuligheter nær Sveastranda Legg fisketuren til Sveastranda, en trivelig campingplass med Mjøsa utenfor dørstokken. Opplev… Read more
Isfiske fra Sveastranda
Ved porten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark kan du boltre deg i vakker natur. Alene eller med familie og venner - isfiske er en morsom… Read more
Isfiske i Skjækra
Isfiske nær Lyngstrand Camping Fra Lyngstrand Camping er det på det meste 30 minutter til isfiskevannene i Gjøvikregionen. Få minutter fra dørstokken… Read more
Isfiske ved Lyngstrand Camping
Fiske nær Fjordtitt Bor du på Fjordtitt finner du Einafjorden 5 minutter fra dørstokken, noe som byr på godt abbor og gjeddefiske året rundt. Med en… Read more
Isfiske på Fjordtitt
Isfiske etter røye, ørret, harr eller gjedde. Vi har hytter m/sauna på fjellet ved fiskevann. Neidenområdet har fjellvann på alle kanter. De nærmeste… Read more
Isfiske i Finnmark
Skøjteløb
Gå på skøyter midt i Kristiansand sentrum på kunstisbanen "Kompis" på øvre Torv. Read more
Isbane på Torvet i Kristiansand
Like ved E18 utenfor Arendal ligger en flott kunstisbane som er i drift fra november til mars. Det er muligheter for lek, rundbanetrening, og bandy. Read more
Arendal og omegn kunstisbane
Skøytebanen i Vingnesvika er tilrettelagt for alle, skolebarn, mosjonister, turister. Read more
Vingnesvika Skøytebane
I Hallingdal Feriepark kan barna boltre seg på barneskøytebanen om vinteren, her er det plass til både fart og spenning for… Read more
Skøytebane i Hallingdal Feriepark
Utendørs skøytebane på Frogner stadion, åpen i vintersesongen. Read more
Frogner stadion skøytebane
Spikersuppa skøytebane kan benyttes av alle, og det er gratis adgang. Read more
Spikersuppa skøytebane
Saunaer i Norge
Hurdasjøen Hotell & Spa Velkommen til en badstuopplevelse hos oss på Hurdalsjøen Hotell! Hos oss er badstuer en del av den… Read more
Badstuer på Hurdalsjøen Hotell
Iglucrafts Iglubadstuer finner du på fler av Konglehyttene - en helt spesiell opplevelse Read more
Sauna - Iglucrafts Iglusauna ved Konglehytta
Soria Moria sauna og kunstinstallasjon på Dalen i Telemark Read more
Soria Moria Sauna
Heit Sørfjorden Sauna tilbyr ein dampande sauna og eit friskt fjordbad. Nyt utsikta til fjord, fjell og fonn frå den flotte saunen… Read more
Heit Sørfjorden Sauna
Besøk vår flytende badstue og nyt kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende sjøbad hele året! Read more
Varm i Vollen - badstueflåte
Spesialdesignet vedfyrt sauna med utsikt over skogsvannet Hestehagedammen. Nyt roen, varmen og et skjønt bad i innsjøen mens du lader batteriene for… Read more
Grønsand Badstue
Vil du avslutte dagen med en varm og god opplevelse, anbefales et besøk til en av de to flytende badstuer på Kvitåvatn med magisk utsikt mot… Read more
Flytende badstue
Træna, som ligger 33 nautiske mil ut på Helgelandskysten, er badstuedestinasjon nummer 1 på Helgeland. Her finner du to badstuer som byr på unik… Read more
Badstuer på Træna
Se nordlyset
Alta ligger lige under nordlysovalen. Her kan du opleve vintereventyr på puddersne og det åbne hav. Måske dukker hvalerne op? Read more
Nordlys i Alta
Med de dramatiske omgivelser og det konstant skiftende lys er Bodø en eftertragtet feriedestination for såvel fotografer som… Read more
Nordlys i Bodø
Lige på den anden side af polarcirklen har du fri adgang til Helgelands utallige øer og eventyragtige fjelde - et snesikkert paradis for… Read more
Nordlys i Helgeland
Få din nordlyslyst stillet i området omkring Lyngenfjord, der er velsignet med dramatiske landskaber og noget af Norges tørreste… Read more
Nordlys i Lyngenfjord
Narvik er det ideelle rejsemål for nordlysferien, hvis du er det mindste interesseret i arktisk natur, aktiviteter i sneen, samekultur og… Read more
Nordlys i Narvik
Opdag den livlige by Tromsø, dens uspolerede natur, arktiske historie, rige kultur og moderne køkken. Med 170 aktiviteter er der altid… Read more
Nordlys i Tromsø
I Varanger er hovedattraktionen den sjældne kombination af taiga, tundra og arktisk kystlandskab, men denne halvø i det nordlige… Read more
Nordlys i Varanger
Den vilde natur på Lofoten er lige så smuk om vinteren som resten af året, især når nordlyset spiller op på… Read more
Nordlys på Lofoten
Rå skønhed, ekstreme sæsoner og det arktiske lys, der danser kinddans med nordlyset over polarhimlen. Velkommen til det… Read more
Nordlys på Nordkap
Besøg smukke Senja, og kast dig ud i sjove aktiviteter som vinterfiskeri eller en tur på ski eller kælk, mens du jagter det smukke… Read more
Nordlys på Senja
Svalbard er et ørige bestående af isdækkede fjorde, gletsjere, himmelstræbende fjelde og et unikt dyreliv – herunder… Read more
Nordlys på Svalbard
Besøg øgruppen Vesterålen, beboet af hvaler, sæler og havfugle, lidt nord for Lofoten. Denne fredfyldte del af Norge har… Read more
Nordlys på Vesterålen
Kaneture
Kanefart, Ål i Hallingdal. Read more
Kanefart
Kanefart er fin måte å ta med familien ut. Geilo Hestesenter tilbyr faste kanefart-turer fra stallen, men kan også hente på… Read more
Kanefart - Geilo Hestesenter
Kælkning
Herlig område for skilek - midt i Røros sentrum. En favoritt for barnefamilier. Nåes enkelt til fots fra overnattingsbedriftene.… Read more
Aasgjerdet Barneskitrekk
Storefjell skisenter har tre skiheiser og åtte nedfarter med ulik lengde og vanskelighetsgrad, eget barneområde, terrengpark og… Read more
Storefjell Ski- og Akesenter
Skandinavias eneste bob- og akebane. Her kan du kjøre bob både sommer og vinter! Read more
Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane
Full fart ned Oslos mest populære akebakke! Read more
Korketrekkeren
Familievennlig skisenter med stort skileikområde, egen kjelkebakke, park med hopp og rails, varmestue, skiutleie og umiddelbar tilgang til… Read more
Storefjell Ski- og Akesenter
Akebakke, Topcamp Hallingdal - Ål, Ål i Hallingdal. Read more
Akebakke i Topcamp Hallingdal - Ål
Lia Skisenter ligger vegg i vegg med hotellet, hvor alpinanlegget har tre nedfarter og egen kjelkebakke på1200 meters lengde. Skiheisen er… Read more
Lia Skisenter og Akebakke
Kom en tur til Rjukan og ta en aketur i Norges råeste og lengste bakke. Read more
Aking ned Ryes Vei
Kjelkekjøring er ingen olympisk gren, men har like fullt blitt en av Lillehammers mest populære vinteraktiviteter. . Read more
Kjelkekjøring i Lillehammer snøpark
Som en rakett ned bakken. ​​​​​Med Scooter og slede kjører vi deg til toppen av bakken for en ny runde. Du ligger på magen og… Read more
Airboarding
Er du ute etter fart og spenning er Norges lengste kjelkeløype i Dagali Fjellpark en utmerket lekeplass. Løypa er 1850 meter lang og… Read more
Aking - Dagali Fjellpark
Akebakke Hva med å samle hele gjengen til noen timer med aking? Vi har Geilo`s morsomste akebakke, der akematter og akesekker sørger for… Read more
Akebakke - Geilo Hestesenter
Snesko
Turen byrjar med ein køyretur i minibuss langs Aurlandsfjorden og opp til det fantastiske utsiktspunktet Stegastein, 650 meter over havet. Read more
Trugetur ved Stegastein Utsiktspunkt
Arktiske fotspor i snøen. Vår guide gir deg en leksjon i bruk av truger og tar deg på tur i urørte fjellomgivelser ovenfor Snowhotel Kirkenes. Read more
Snowhotel Kirkenes - Trugetur
Bli med på trugetur i det flotte turterrenget rundt Mokk Gård Truger er enkelt å gå på, og gir deg opplevelser… Read more
Trugetur hos Mokk Gård
Trugetur På Filefjell tilbyr vi trugeturer for dem som ønsker en alternativ måte på å komme seg ut i snøen og i… Read more
3 timers trugetur på Filefjell
Opplev regionenes mest fantastiske utsikt mot fjord og fjell fra Keipen. Fra 950 NOK. Read more
Lokale favoritter - Trugetur til Keipen
Vintersafari
Bli med våre erfarne guider og opplev den praktfulle moskusen i sitt ville miljø. Vi lover at det vil bli en opplevelse du sent vil glemme :) Read more
Fotosafari med personlig guide,vinter
Opplev hvalene i et fantastisk vinterlys fra oktober til april på en av våre vintersafarier. Hvalsafari AS på Andenes har 30 års erfaring med å drive… Read more
Hvalsafari fra Andenes - Vinter (stor båt)
Vi henter deg fra hotellet hvor du bor og transporterer deg til Snowhotel Kirkenes. Read more
Snowhotel Kirkenes - Kongekrabbe safari
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Aktivt friluftsliv

  Benyt dig af disse gode tilbud

  Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

  Andre vinteraktiviteter

  Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig.

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   • Show More
   • No available filters
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
  Back To Top

  Opdag mere

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen