Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatning

  Scandic Hotels - i alle større byer fra nord til syd

  Nordic Choice Hotels - en anderledes hotelkæde

  Thon Hotels - fantastisk morgenmad inkluderet

  Radisson Blu Hotels - book dit hotel i Norge

  Citybox - moderne lavprishoteller med central beliggenhed

  DanCenter - din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking - bestil den perfekte hytte i Norge

  Campcation –  Book camping over hele Norge med Campcation

 • Rejs hertil og rundt

  Vy - det skal være let at rejse grønt

  SJ NORD - eventyret starter i toget

  Vy express - gør det let at rejse grønt med bus

  NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser

  Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab

  DFDS - sejl nemt og bekvemt fra København til Oslo

  AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse

  Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg

  Arctic Campers - lej en autocamper i Norge

  Cabin Campers - din hytte på fire hjul

 • Ture og rundture

  Hurtigruten - 'Verdens smukkeste sørejse'

  Fjord Tours - Norge i en nøddeskal®, den mest populære rundtur i Norge

  Authentic Scandinavia - rejs som de lokale

  Up Norway - skræddersyede rejser fra eksperterne

  Norrøna Hvitserk - ekspeditioner og eventyrferie

  Booknordics.com hundredvis af aktiviteter, rundture og cruises i Norge

  Brim Explorer - Stille fjordture med elektrisk katamaran

  Fjord Travel - bæredygtige flerdagesture

  Go Fjords - ture og aktiviteter over hele Norge

  50 Degrees North - uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper

  Discover Norway - færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge

  Norwegian Holidays - pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil

  Stromma - sightseeing, udflugter og oplevelser med bus, båd og minitog.

 • Alpine fjeldresorter

  Beitostølen - Eventyr og nydelse hele året

  Rauland - skiferie i betagende fjeldlandskab

 • Offers

Search
or search all of Norway
A man sitting on a cliff whilst looking at the northern lights over Andøya in Vesterålen, Northern Norway
Northern lights in Lofoten.
Photo: Lise Haug Halvorsen

Hvor i alverden er de bedste steder at se nordlys? Få insider-tips fra de lokale i Nord-Norge, der med glæde deler deres favoritsteder.

Er du træt af de sædvanlige rejseeksperter? Altså dem, der er ivrige efter at vise dig de sædvanlige steder? Hvad nu hvis det er lokale eksperter der fortæller dig, hvor du rent faktisk kan få den bedste oplevelse sammen med nordlyset?

Der bor små 500.000 mennesker i Nord-Norge. Her kan du møde syv af dem: en kajakpadler, en rensdyrhyrde, en radiomand, en surfer, en kulturkoordinator på et hospital, en musiker og en taxichauffør.

Oplev nordlyset med de lokale

De kunne næsten ikke være mere forskellige, men de har én ting til fælles: De kender de bedste steder at se nordlys i fred og ro i nærheden. Klimaet ofte er mildere i Norge end andre steder, hvor du kan se nordlys, så de er vant til at være udendørs, hele året rundt. Og det uanset om de bor på Lofoten, Nordkap eller Svalbard, i Tromsø, Finnmark eller Bodø.

Bymenneskets nordlys i Tromsø

"Vi er heldige med, at vi kan se nordlyset stort set hver dag, på vej til arbejde eller skole om morgenen," siger Aggie Frost. Hun er musiker og kendt for sit noget arktiske lydunivers - hun har endda lavet et akustisk stykke kaldet Aurora Lily. Når hun ikke laver sin egen musik er hun kommunikationschef for Nordnorsk Opera og Symfoniorkester.

"Mit eget beskedne nordlystip er at tage til Parkgata, hvis du er i centrum af Tromsø og ikke har så meget tid. Denne gade ligger tæt på Kongsbakken, hvor der ikke er nogle gadelys til at forstyrre oplevelsen," siger Aggie.

Her er da også mørkere end i andre, travlere gader i centrum.

Et par kilometer fra centrum ligger søen Prestvannet.

"Dette naturområde har ikke noget kunstig belysning og er derfor et oplagt sted at have nordlyset for sig selv, bare 20 minutters gang fra bymidten," tilføjer hun.

Sammen med bandet Frost har Aggie spillet i mange dele af Norge under nordlysbæltet. Også i Alta, hvor der for nyligt er åbnet et nyt offentligt bad med store, udendørs boblebade.

"At bade under nordlyset er en ret eksotisk men stadig arktisk oplevelse," griner hun.

Aggie Frost with large pink sunglasses in Tromsø in Northern Norway
Aggie Frost, Tromsø.
Photo: Aggie Frost

Taxichaufføren på Svalbard

Wiggo Antonsen er en travl taxichauffør i Longyearbyen, den største by på Svalbard-øerne, cirka halvvejs mellem det norske fastland og Nordpolen. Han er ikke blot en lokal personlighed men også en international berømthed, takket være deltagelsen i den populære BBC-dokumentar 'Life on the Edge'.

"Nogle turister tror, at de skal rejse til verdens ende for at se nordlys. Men mit motto er, at man ikke behøver at rejse længere end højst nødvendigt. Her i Svalbards altomfavnende mørke er den magiske oplevelse den samme," siger han med et stort grin inde under det enorme fuldskæg. Han anbefaler at benytte nordlysappen Aurora Forecast 3D, så spildte ture undgås.

Ifølge Wiggo Antonsen bør du forberede dig ordentligt, hvis du vil tage gode billeder af nordlyset. Han anbefaler at medbringe en tripod. "Sådan en tingest vil have enorm indvirkning på resultatet. At fange nordlyset på kamera er lidt det samme som at tage billeder af en flok hyperaktive børn," siger han.

"Men spørg ikke mig om hjælp. Jeg er taxichauffør, ikke fotograf," siger Wiggo med et smørret grin.

"Jeg får hele tiden sjove forespørgsler. For eksempel var der en turist fra Indien, der ville have mig til at køre ham ud til en isbjørn," fortæller Wiggo.

"At køre taxi har ikke gjort mig rig, men jeg skal ingen steder."

Wiggo Antonsen with a pipe in his mouth on Svalbard in Northern Norway
Wiggo Antonsen, Svalbard.
Photo: BBC World

Rensdyrhyrden i Finnmark

Rensdyrhyrden Jon Mikkel Eira bor i nærheden af den lille by Karasjok i Finnmark, hvor han driver Ravdol Reindeer Herding sammen med sin familie nær søen Nattvatn.

"Det bedste ved at rejse til Finnmark for at se nordlys er, at dette område er meget mindre markedsført end de andre nordlys-destinationer. Her bor også færre mennesker, hvilket betyder mere uforstyrret natur og bedre muligheder for at se nordlyset i selskab med ingen andre end sig selv," lover Jon Mikkel.

Centrum i Karasjok er så kompakt, at du blot behøver gå en kort tur væk fra hovedgaden for at få en uforstyrret udsigt til nordlyset, fortæller han.

"Men uanset hvor du tager hen, så husk varmt tøj," anbefaler han.

Om vinteren kan der i det indre Finnmark blive rigtigt koldt. I februar 2018 blev der på den koldeste dag målt 37,8 frostgrader. Og det er faktisk helt perfekt, ifølge Jon Mikkel.

"Jo koldere, desto bedre. Når temperaturerne er lave, er chancerne for en skyfri himmel høje," forklarer han.

Selvom Karasjok er både kold og kompakt er her tre hoteller samt campingmulighed med moderne, vintervenlige hytter. Byen er også kendt som samernes hovedstad. Norges lange hovedvej, E6, fører gennem Karasjok.

"En times kørsel i retning af Lakselv er der et skiltet udsigtspunkt, der også er et godt sted at observere nordlyset," siger Jon Mikkel.

"I den anden retning af E6, mod Finland, er der også gode udsigtspunkter," tilføjer han og understreger, at de lokale aldrig bliver trætte af nordlyset. Alligevel er januar måned, hvor polarnætterne bliver kortere og kortere, en glædelig begivenhed.

Jon Mikkel Eira, Karasjok.
Photo: Jil Yngland

Kajakpadleren på Lofoten og Kvaløya

I dagstimerne har Anita Andresen et helt normalt kontorjob. Men så snart hun har fri mødes hun med sine såkaldte ’padlevenner’.

De mødes hele året rundt for at dele deres passion for kajakpadling. Nogle gange mødes de på øen Kvaløya, andre gange på Lofoten.

"Der er ikke meget, der er bedre end en tur i kajak under nordlyset, der samtidig spejler sig i havet. Det forstærker den glimtende effekt, vi kender som 'morild'," forklarer Anita.

Morild er et naturfænomen, hvor et glimtende eller selvlysende skær opstår på grund af bioluminecerende plankton i vandet.

Samtidig med at de nyder naturen, har Anita og hendes padlevenner oplevet at komme helt tæt på en række hvaler. Faktisk var de enorme dyr kun ti meter væk. ”Så vidt jeg ved har der aldrig været uheld. Vi padler også ofte sammen med nysgerrige sæler, der vil se hvad vi er for nogle, og mange fuglearter.”

Anita har lært at padle af sin gode veninde, Lise Haug Halvorsen, der driver Elements Arctic Camp.

Når deres aften-padletur er ved vejs ende beslutter gruppen, om de skal køre hjem eller om de skal tilbringe natten udenfor, i hængekøjer og isolerede soveposer.

Anita Andresen on a kayak below the Northern Lights close to Tromsø in Northern Norway
Anita Andresen, Tromsø.
Photo: Elements Arctic Camp

Surferen på Andøya

Anders Stave er læge i byen Andenes på Vesterålen og drivkraften bag den lokale surferkultur. Andøya Surf Club er en gruppe venner, der dog gladeligt optager nye medlemmer og tager vel imod omrejsende surfere.

"At se bølger af lys over dig mens du surfer på havets egne bølger er en meget speciel oplevelse," fortæller Anders.

Den store udfordring i de mørke vintre er, at den eneste lyskilde til at dyrke surfing faktisk er nordlyset.

"De meget brugbare fjeldregler, om at være iført det rigtige tøj og om at være opmærksom på sin egen sikkerhed, gælder i høj grad også på vandet," siger Anders. Han husker især en oplevelse, hvor han pludseligt fik selskab af adskillige spækhuggere, cirka ti meter lange og med enorme finner. "Jeg indrømmer gerne, at det var skræmmende. Derfor padlede vi hurtigt ind på land igen."

Anders og vennerne skifter ofte våddragterne ud med uldtøj, for at vandre op til det mest kendte sted på øen, nemlig Andøya Space Centre.

Anders anbefaler også at lægge vejen forbi Nordeuropas største bølgebryder, på havnen i hjembyen Andenes. "Her kan du se en kombination af det åbne hav og nordlyset, og det er lidt ligesom at stå på et gigantisk surfbræt," griner han.

"Der er naturligvis mange andre måder at opleve nordlyset," tilføjer han. "Jeg har selv haft nogle fede oplevelser med snowboarding ved kysten. Det kunne du også prøve."

Anders Stave, Andøya.
Photo: Anders Stave

Radiomedarbejderen på Radio Nordkapp

Naturfotografen Kjell Bendik Pedersen arbejder på Radio Nordkapp, en lille lokalradio med vægt på de gode historier. Han har en trofast lytterskare i området omkring den verdensberømte Nordkapsklippe.

Selve Nordkap er officielt lukket om vinteren og kun tilgængelig med organiserede ture. Kjell Bendik kender dog mange andre steder, der er mindst lige så gode når det handler om at tage billeder af nordlyset. Det er faktisk hans specialitet.

Skipsfjorden er en af hans absolutte favoritter.

"Ved Seibukta er der en parkeringsplads langs hovedvej E69, der ryddes for sne om vinteren. Her kan du observere nordlyset i fred," siger Kjell Bendik.

"Jeg er også vild med Tufjorden, på Magerøyas kyst, på vej til Nordkap. Her er landskabet i den grad uberørt, og der er masser af tid til at fifle med time lapse og indstillinger," forklarer han.

Kjell Bendik bor i områdets største by, Honningsvåg, sammen med cirka 2.000 andre. Men i området er der også en række andre mindre byer og steder, som for eksempel Kåfjord, Repvåg, Skarsvåg, Nordvågen, Kjelvik, Valan, Gjesvær og Kamøyvær.

"I Honningsvåg er der så lidt kunstig lys, at selv et lille skyggefyldt hjørne er nok til at få det meste ud af nordlyset. Og så er der jo ikke langt, hvis du vil have en øl bagefter," pointerer han.

Inger Lises lys i Troms fylke

I det store fylke Troms arbejder Inger Lise Ebeltoft som kulturkoordinator på regionens store hospital i Tromsø. Hun er også tidligere topmodel med opgaver i Milan, Paris og New York. Hun er blevet genforenet med Tromsø og hendes barndoms nordlys.

For Inger Lise er der rig mulighed for at tage væk fra byens puls og gadelys for at få en helt uforstyrret oplevelse med nordlyset.

"Jeg anbefaler at køre i en times tid mod nordvest, til den charmerende landsby Hansnes. Her kan du hoppe på en færge til den store ø Vannøya eller til den mindre Karlsøy," siger Inger Lise.

"Vest for Tromsø kan tage bussen eller køre selv til Kvaløya, hvor der er masser af gode, øde steder at se nordlyset. For eksempel i de små byer Kvaløyvågen og Skulsfjord eller på den yderste del af halvøen Sommarøy," fortsætter hun.

I den modsatte retning ligger Balsfjord, hvor selv den inderste del og landsbyen Nordkjosbotn kan nås på cirka en time.

Inger Lise selv voksede op med at se nordlyset fra familiens hus i vandkanten. "Og jeg synes stadig, at nordlys er noget af det mest fascinerende her på jorden. Det er aldrig den samme oplevelse to aftener i træk," slutter hun.

Inger Lise Ebeltoft in Tromsø in Northern Norway
Inger Lise Ebeltoft, Tromsø.
Photo: Private
Sådan tager du billeder af nordlyset

Kamera: Et kamera med udskiftelig linse er at foretrække, men i princippet kan ethvert kamera benyttes. Jo bedre billedsensor kameraet har, desto mindre kornede bliver billederne.

Fjernbetjening: En kabeludløser til kameraet kan være uvurderlig når vibrationer skal minimeres. Den kan bruges sammen med eller i stedet for den forsinkede selvudløser, der er indbygget på de fleste kameraer i dag. Har du ikke en fjernbetjening, kan du bruge selvudløseren i stedet for.

Et robust stativ: Hvis du vil undgå, at billedet fremstår sløret på grund af en rystende hånd, bør du medbringe et stativ. En holder der kan justeres på alle akser er bedst. Hvis dit stativ er ustabilt kan du prøve at hænge noget tungt fra den midterste fod.

Objektiv: Et vidvinkelobjektiv er bedst, helst med en brændvidde mellem 10 og 24 mm og en blændeværdi på f/1.4 (helt op til f/4 kan gå an). Manuel justering er et must.

Smartphone: Hvis du 'kun' har en smartphone, kan du downloade en app, der kan hjælpe med kameraindstillingerne.

Læs mere om hvordan du bedst fotograferer nordlyset.

Find de lokales favoritsteder

Se hvor i Norge du kan se nordlys på kortet herunder.

De bedste steder at se nordlys
Rå skønhed, ekstreme sæsoner og det arktiske lys, der danser kinddans med nordlyset over polarhimlen. Velkommen til det… Read more
Nordlys på Nordkap
Med de dramatiske omgivelser og det konstant skiftende lys er Bodø en eftertragtet feriedestination for såvel fotografer som… Read more
Nordlys i Bodø
Narvik er det ideelle rejsemål for nordlysferien, hvis du er det mindste interesseret i arktisk natur, aktiviteter i sneen, samekultur og… Read more
Nordlys i Narvik
Svalbard er et ørige bestående af isdækkede fjorde, gletsjere, himmelstræbende fjelde og et unikt dyreliv – herunder… Read more
Nordlys på Svalbard
Den vilde natur på Lofoten er lige så smuk om vinteren som resten af året, især når nordlyset spiller op på… Read more
Nordlys på Lofoten
Få din nordlyslyst stillet i området omkring Lyngenfjord, der er velsignet med dramatiske landskaber og noget af Norges tørreste… Read more
Nordlys i Lyngenfjord
Opdag den livlige by Tromsø, dens uspolerede natur, arktiske historie, rige kultur og moderne køkken. Med 170 aktiviteter er der altid… Read more
Nordlys i Tromsø
Besøg øgruppen Vesterålen, beboet af hvaler, sæler og havfugle, lidt nord for Lofoten. Denne fredfyldte del af Norge har… Read more
Nordlys på Vesterålen
Lige på den anden side af polarcirklen har du fri adgang til Helgelands utallige øer og eventyragtige fjelde - et snesikkert paradis for… Read more
Nordlys i Helgeland
Alta ligger lige under nordlysovalen. Her kan du opleve vintereventyr på puddersne og det åbne hav. Måske dukker hvalerne op? Read more
Nordlys i Alta
I Varanger er hovedattraktionen den sjældne kombination af taiga, tundra og arktisk kystlandskab, men denne halvø i det nordlige… Read more
Nordlys i Varanger
Besøg smukke Senja, og kast dig ud i sjove aktiviteter som vinterfiskeri eller en tur på ski eller kælk, mens du jagter det smukke… Read more
Nordlys på Senja
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  De bedste tilbud fra vores partnere

  Book din ferie til Norge i dag!

  • Norwegian Fjords & Northern Lights by Authentic Scandinavia
   Credits
   Norwegian Fjords & Northern Lights by Authentic Scandinavia
   Photo: Grim Berge
   Norske fjorder og nordlys
   Oslo, Bergen, Flåm og Tromsø

   6-dagers vintereventyr. Opplev fjordene og den arktiske byen Tromsø. Fantastiske vinteraktiviteter som hundesledekjøring, nordlyssafari og mye mer kan legges til. | Authentic Scandinavia

  • Lofoten & Northern Lights by 50 Degrees North
   Credits
   Lofoten & Northern Lights by 50 Degrees North
   Photo: Piotr Krzeslak / Shutterstock
   Lofoten og nordlys med 50 Degrees North
   Autentisk opplevelse i Lofoten

   4 dagers tur med guidet nordlysjakt, RIB-tur og overnatting i en tradisjonell fiskerhytte.  | 50 Degrees North

  • Northern Lights Stay at Lyngen Lodge by 50 Degrees North
   Credits
   Northern Lights Stay at Lyngen Lodge by 50 Degrees North
   Photo: Graham Austick / Lyngen Lodge
   Northern Lights Stay at Lyngen Lodge
   Fjellstue og vinteropplevelser under nordlyset

   5 dagers opphold i et boutiquehotell, inkludert transfer, hundesledekjøring, alle måltider, snøscooterkjøring og havsafari. | 50 Degrees North

  • Northern Lights Dinner Cruise outside Tromsø by Go Fjords
   Credits
   Northern Lights Dinner Cruise outside Tromsø by Go Fjords
   Photo: Fredrik Ahlsen / Visit Norway
   Nordlyscruise utenfor Tromsø
   Middag, båttur, nordlysjakt

   Om bord i en hybridelektrisk båt med panoramavinduer, kan du gli stille over fjorden mens du nyter et godt måltid og ser etter det magiske nordlyset. | Go Fjords

  • Hurtigruten and northern lights
   Credits
   Hurtigruten and the northern lights
   Photo: Visit Norway
   Nordlyscruise
   Besøk Tromsø, Nordkapp og Kirkenes

   6-dagers tur, inkludert tur-retur cruise med Hurtigbåten fra Tromsø til Kirkenes. Besøk Nordkapp og prøv vinteraktiviteter som hundesledekjøring og snøscooterkjøring. | Authentic Scandinavia

  • Man standing on deck looking at the northern lights
   Credits
   Man standing on cruiseship - northern lights
   Photo: Visit Norway
   Kort vintercruise
   Opplev Tromsø og et cruise med Hurtigruten

   4-dagers tur inkludert et cruise med Hurtigruten. Velg blant et bredt utvalg vinteraktiviteter, inkludert hundesledekjøring og nordlysekskursjoner. | Authentic Scandinavia

  • Tromsø
   Credits
   Tromsø
   Photo: Truls Tiller
   Tromsø vintertur
   Tromsø, nordlys og hundesledekjøring

   4 dagers vintertur til Tromsø i Nord-Norge, inkludert hundesledekjøring og nordlysjakt i minibuss. Flere vinteraktiviteter kan legges til. | Authentic Scandinavia

  • Tromsø Wildlife & Northern Lights by Authentic Scandinavia
   Credits
   Tromsø Wildlife & Northern Lights by Authentic Scandinavia
   Photo: Brim Explorer
   Tromsø dyreliv og nordlys
   Tur til Tromsø by og båttur

   4 dagers tur til Tromsø, inkludert båttur for å se dyreliv og jakte på nordlyset. Med én dag ledig har du mulighet til å legge til flere vinteraktiviteter, som hundesledekjøring, reinsdyrsafari og mye mer. | Authentic Scandinavia

  • Ice Hotel, Northern Lights and Tromsø by Fjord Travel
   Credits
   Ice Hotel, Northern Lights and Tromsø by Fjord Travel
   Photo: Terje Rakke / VisitNorway.com
   Ishotell, nordlys og Tromsø
   Hundesledetur, kongekrabbe, reinsdyrsledetur

   Opplev Norges beste nordlysdestinasjoner, Kirkenes og Tromsø, på denne 7-dagersturen fra Oslo. | Fjord Travel

  • Looking out from a glass dome in northern Norway
   Credits
   Camping in northern Norway
   Photo: Glød Explorer
   Aurora Canvas Dome
   Spar 10 % på å bli medlem i vår Adventure Club

   Tilbring en natt i en glassdome under nordlyset. Våkne i Altas furuskog med utsikt over majestetiske, snødekte fjell. Privat bad og saunafasiliteter er tilgjengelige. | Book Nordics

  • Aurora Dinner Cruise by Brim Explorer
   Credits
   Aurora Dinner Cruise by Brim Explorer
   Photo: Romain Charrier
   Aurora Dinner Cruise
   Arktisk tapas under nordlyset

   Bli med på nordlyscruise og nyt deilig arktisk tapas fra vår samarbeidspartner i Tromsø mens vi jakter nordlyset! | Brim Explorer

  • Kirkenes Snowhotel from the outside at nighttime
   Credits
   Kirkenes Snowhotel from the outside at nighttime
   Photo: Visit Norway
   Arktisk vintereventyr
   Snowhotel Kirkenes, Hurtigruten og Tromsø.

   6-dagers vintereventyr inkludert en natt på Kirkenes Snowhotel, cruise med Hurtigruten til Tromsø og flere valgfrie vinteraktiviteter. | Authentic Scandinavia

  • Magical Northern Light by Up Norway
   Credits
   Magical Northern Light by Up Norway
   Photo: Sorrisniva
   Magiske nordlys
   Hundesledekjøring og hvalsafari

   På denne turen oppfordres du til å skape din egen magi i Alta, ved å dra på eventyr som hundesledetur, snøscootertur og prøve isfiske, og kanskje får du se nordlyset i mørketiden. | Up Norway

  • Northern Lights Safari by Fjord Travel
   Credits
   Northern Lights Safari by Fjord Travel
   Photo: Sven-Erik Knoff
   Nordlyssafari
   Hundesledetur og polarlys

   6-dagers rundtur fra Oslo til Tromsø. Fly til Tromsø, der du kan oppleve regionens høydepunkter, inkludert flere muligheter til å jakte nordlyset. | Fjord Travel

  • Crystal Lavvu Stay with Whale Watching and Northern Lights by Book Nordics
   Credits
   Crystal Lavvu Stay with Whale Watching and Northern Lights by Book Nordics
   Photo: Book Nordics
   Crystal Lavvu, hvalsafari og nordlys
   Tilbring natten i lavvo under nordlyset

   Tilbring natten i en Crystal lavvo i Lyngsalpan. Vi henter deg i Tromsø og tar deg med på ditt livs eventyr! Middag, frokost, transport og hvalsafari er inkludert. | Book Nordics

  • Sleigh Ride Under the Northern
   Credits
   Sleigh Ride Under the Northern
   Photo: Book Nordics
   5-dagers vintereventyr i Lyngen
   Spennende vinteraktiviteter og nordlys

   Vil du se nordlyset danse over en beksvart himmel? Eller svinge kramponger og isøks i en frossen foss? Hva med et langrennskurs etterfulgt av en tur inn til avsidesliggende fjell? Eller hundesledekjøring? På denne turen kan du oppleve alle disse aktivitetene og enda mer! | Hvitserk

  Se selv

  Flere oplevelser under nordlyset

  Filtrer din søgning og se tilbuddene herunder.

  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   TripAdvisor Symbol
   • Show More
   • No available filters
   • Show More
   • No available filters
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
  Back To Top
  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen