Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Gamle trehus i sommerlandskap på Sygard Grytting historiske hotell
Sygard Grytting i Gudbrandsdalen.
Photo: Ian Brodie / Lillehammer.com

Overnatning

Campaign
Partner

Sov godt

Dine overnatningsmuligheder i Norge er lige så forskellige som de er mange. Sov på historiske hoteller ved fjordene, boutique-hoteller i byerne, på campingpladser, vandrehjem eller bondegårde. Eller lej en hytte langt oppe på fjeldet. Uanset dine præferencer anbefales det at reserve i god tid.

Ofte har du fra hotelværelset eller campingpladsen en fin udsigt, som du ikke behøver at betale ekstra for. 

Der er hoteller i alle størrelser, former og prislejer. Vælg mellem luksushoteller, kædehoteller i byerne og nær lufthavnene, små familiedrevne hoteller, historiske hoteller midt i den mageløse natur eller ski in/ski out lige ved siden af pisterne i skiområderne.  

Rejser du på et budget kan du overnatte på vandrehjem, moteller eller i private værelser. Du finder også let plads til campingvognen, autocamperen eller teltet på de mange campingpladser over hele landet. Her kan du også ofte leje en hytte til fornuftige priser.

Og så er der jo også alle de lidt mere specielle overnatningsmuligheder. Hold ferie på en bondegård og hjælp til med dyrene og andre landlige gøremål. Her kan du også bare læse en bog, i fred og ro. Bo på et hotel ved et vandfald, på en fjerntliggende ø, i trætoppene eller i et fyrtårn. Kun fantasien sætter grænser. 

Bæredygtighed er et vigtigt stikord for et stigende antal overnatningssteder, der byder miljøbevidste turister velkommen ved at gøre din ferie så naturlig og behagelig som muligt.

Annonce: Sov godt på et Scandic Hotel over hele landet, få en anderledes hoteloplevelse med Nordic Choice Hotels, få et behageligt ophold samt en glimrende morgenbuffet med Thon Hotels eller find drømmerejsen sammen med De Historiske hoteller og spisesteder.

En besked fra vores sponsorer

Disse udbydere vil gøre alt for at gøre din ferie til en god oplevelse.

Find et sted at sove

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvor du vil sove. Filtrer din søgning herunder og se de gode tilbud.

×
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen