Skip to main content

Overnatning

Dine overnatningsmuligheder i Norge er lige så forskellige som de er mange. Sov på historiske hoteller ved fjordene, boutique-hoteller i byerne, på campingpladser, vandrehjem eller bondegårde. Eller lej en hytte langt oppe på fjeldet. Uanset dine præferencer anbefales det at reserve i god tid.

Ofte har du fra hotelværelset eller campingpladsen en fin udsigt, som du ikke behøver at betale ekstra for. 

Der er hoteller i alle størrelser, former og prislejer. Vælg mellem luksushoteller, kædehoteller i byerne og nær lufthavnene, små familiedrevne hoteller, historiske hoteller midt i den mageløse natur eller ski in/ski out lige ved siden af pisterne i skiområderne.  

Rejser du på et budget kan du overnatte på vandrehjem, moteller eller i private værelser. Du finder også let plads til campingvognen, autocamperen eller teltet på de mange campingpladser over hele landet. Her kan du også ofte leje en hytte til fornuftige priser.

Og så er der jo også allede lidt merespecielle overnatningsmuligheder. Hold ferie på en bondegård og hjælp til med dyrene og andre landlige gøremål. Her kan du også bare læse en bog, i fred og ro. Bo på et hotel ved et vandfald, på en fjerntliggende ø, i trætoppene eller i et fyrtårn. Kun fantasien sætter grænser. 

Bæredygtighed er et vigtigt stikord for et stigende antal overnatningssteder, der byder miljøbevidste turister velkommen ved at gøre din ferie så naturlig og behagelig som muligt. En lang række hoteller har certifikat på deres bæredygtighed.

Se alle overnatningsmuligheder der, hvor du skal hen.

Få gode tilbud fra vores partnere Classic Norway Hotels, Radisson Blu Hotels, Scandic HotelsStrawberry, De Historiske og Thon Hotels.

Se gode tilbud fra vores partnere DanCenter og Norgesbooking.

Book camping over hele Norge med vores partner Campcation, Campio og Campanyon

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Find et sted at sove

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvor du vil sove. Filtrer din søgning herunder og se de gode tilbud, eller download Visit Norway-appen til iPhone eller Android for at finde overnatningssteder i nærheden af dig.

Store oplevelser venter

Senest besøgte sider