Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Overnatning

  Scandic Hotels - i alle større byer fra nord til syd

  Nordic Choice Hotels - en anderledes hotelkæde

  Thon Hotels - fantastisk morgenmad inkluderet

  Radisson Blu Hotels - book dit hotel i Norge

  Citybox - moderne lavprishoteller med central beliggenhed

  DanCenter - din feriehusekspert i Norge

  Norgesbooking - bestil den perfekte hytte i Norge

  Campcation –  Book camping over hele Norge med Campcation

 • Rejs hertil og rundt

  Vy - det skal være let at rejse grønt

  SJ NORD - eventyret starter i toget

  Vy express - gør det let at rejse grønt med bus

  NOR-WAY Bussekspress - grønne busrejser

  Widerøe - Skandinaviens største regionale luftfartsselskab

  DFDS - sejl nemt og bekvemt fra København til Oslo

  AutoEurope - altid en god billeje-oplevelse

  Rent-A-Wreck - det smarte lejebilvalg

  Arctic Campers - lej en autocamper i Norge

  Cabin Campers - din hytte på fire hjul

 • Ture og rundture

  Hurtigruten - 'Verdens smukkeste sørejse'

  Fjord Tours - Norge i en nøddeskal®, den mest populære rundtur i Norge

  Authentic Scandinavia - rejs som de lokale

  Up Norway - skræddersyede rejser fra eksperterne

  Norrøna Hvitserk - ekspeditioner og eventyrferie

  Booknordics.com hundredvis af aktiviteter, rundture og cruises i Norge

  Brim Explorer - Stille fjordture med elektrisk katamaran

  Fjord Travel - bæredygtige flerdagesture

  Go Fjords - ture og aktiviteter over hele Norge

  50 Degrees North - uforglemmelige, skræddersyede ture i Norge for mindre grupper

  Discover Norway - færdigpakkede ski-, cykel- og vandreture i Norge

  Norwegian Holidays - pakkerejser til lavpris med Norwegian. Fly, hotel og lejebil

  Stromma - sightseeing, udflugter og oplevelser med bus, båd og minitog.

 • Alpine fjeldresorter

  Beitostølen - Eventyr og nydelse hele året

  Rauland - skiferie i betagende fjeldlandskab

 • Offers

Search
or search all of Norway
To mænd i køkkenet på Brimi Sæter i Jotunheimen, Norge
To mænd i køkkenet på Brimi Sæter i Jotunheimen, Norge
Brimi Sæter i Jotunheimen.
Photo: Cathrine Dokken / HANEN.NO
Brimi Sæter i Jotunheimen.
Photo: Cathrine Dokken / HANEN.NO
Oplev den norske landbrugskultur

Sætere og støler i Norge

Hør kobjælder, få en snak med malkepigerne og sæt tænderne i traditionel sætermad - besøg nogle af de mange karakteristiske 'støler' og 'sætere' i de norske fjelde. Her kan du smage friskkærnet smør, ost, rømmegrøt (flødegrød) og gedemælkskarameller.

Lykken er at kæle med små gedekid, indsnuse den friske fjeldluft og spise dejlig, kortrejst mad i eftermiddagssolens varmende stråler i de norske fjelde.

I mange hundrede år har sommersæterne og stølerne i fjeldene været en central del af norsk landbrug. Da der var flest, fandtes der over 100.000 af slagsen rundt om i landet.

"At have sætere og støler i fjeldene gjorde det muligt for bønderne at udnytte mere af deres jord. Det var meget almindeligt, at hver gård havde mere end én sæter", siger Bernt Bucher-Johannessen. Han er daglig leder hos organisationen HANEN, der markedsfører gårdturisme i Norge.

I løbet af sommeren var det malkepigerne, der tog sig af livet på sæterne. De malkede køerne og gederne, lavede smør og ost og kiggede efter dyrene. Mælken blev sendt videre til andre beboere i lokalområdet, så de også kunne lave ost, smør, fløde og 'prim' (en slags smøreost).

I dag er der omkring 700 levende sæter og støler tilbage, hvor både store og små kan opleve livet på landet, som det var i gamle dage.

"Når du besøger en støl eller en sæter kommer du helt tæt på dyrene og får mulighed for at se, hvordan ost og smør bliver lavet. Du kan også prøvesmage noget af den traditionelle sætermad, for eksempel rømmegrøt, fladbrød og spegemad", forklarer Bucher-Johannessen.

Nogle steder kan du hjælpe med at malke og fodre dyrene, prøve at kærne smør, ride på heste eller deltage i en mælkespandskastnings-konkurrence. På mange af sommergårdene kan du overnatte, besøge en café eller gå på opdagelse i små gårdbutikker.

"Et besøg er et perfekt stop for vandrere, der vil smage lidt godt mad efter en lang dag på fjeldet. Eller for bedsteforældre, der vil have lidt kvalitetstid med børnebørnene", siger Bucher-Johannessen.

Her anbefaler han nogle af Norges flotteste sætere og støler.

Herdalssetra

Hvor: Norddal i Sunnmøre, Fjord Norge​

Den smukke Herdalssetra har været i brug uafbrudt de seneste 300 år. Her er 35 store og små gårdbygninger og omkring 400 dyr, der frembringer hvid og brun gedeost samt gedemælkskarameller. Om sommeren serverer caféen på stedet traditionel sæterkost, herunder rømmegrøt og saltet kød.

Oplevelser i nærheden: Herdalssetra ligger ved fjeldet Hereggja (1.557 m.o.h.). Herfra er der en to-timers vandretur til naturreservatet Kallskaret, kendt for sin enestående geologi. Overnat på Petrines Gjestgiveri i den maleriske fjordlandsby Norddal, hvor du også kan smage den berømte gedeburger. Find flere oplevelser ved Geirangerfjorden.

Brimi Sæter

Hvor: Lom i Jotunheimen, Østlandet

På Brimi Sæter i Jotunheimen er der oplevelser for hele familien. Se hvordan den prisvindende ost bliver til, hyg dig med de søde dyr og smag den himmelske mad på caféen. Du kan også købe en souvenir med hjem i den lille gårdbutik. Der kan overnattes i sæterbygningerne, i lavvu-telte og på høloftet.

Oplevelser i nærheden: Brimi Sæter er en oplagt base for vandreture til Besseggen, Galdhøpiggen og Glittertind. Fjeldgården ligger en kort køretur fra den lille by Lom, hvor du kan besøge Norsk Fjellsenter, Lom Stavkirke og - ikke mindst - det berømte Bakeriet i Lom. Find flere oplevelser i Jotunheimen.

Renndølsetra

Hvor: Sunndal i Nordvest, Fjord Norge

Hver sommer siden 1740 har familien Opdøl haft deres dyr på græs på Renndølsetra i Innerdalen - og de laver naturligvis stadig fløde, yoghurt og smør fra køernes mælk. Den idylliske og traditionelle sommergård har seks gæsteværelser med plads til 26 personer i alt. I caféen serveres der friskbagte vafler og sæterkost lavet af gårdens egne produkter samt fisk og vildt fra området.

Oplevelser i nærheden: Renndølsetra ligger i Innerdalen, der er kendt for at være én af Norges smukkeste dale. Lad dig betage af Blåfjellet på afstand, eller gå op på toppen og nyd udsigten. Find flere oplevelser i Nordvest.

Håvardsrud Seterliv

Hvor: Tinn i Telemark, Østlandet

Håvardsrud Seterliv er en traditionel sæter i Skirvedalen. Her tilbydes der overnatning, aktiviteter og madoplevelser. Hjælp til med at få køerne på græs, fodre dyrene og at malke køerne. Du kan også ride på heste eller få et lille kursus i at kærne smør. Butikken sælger økologiske produkter fra gården og lokalområdet.

Oplevelser i nærheden: Håvardsrud Seterliv ligger cirka 45 minutters kørsel fra Rjukan. Gå en tur på de afmærkede vandrestier, tag Krossobanen op til Hardangervidda eller hør mere om sabotagemissionerne i området under Anden Verdenskrig. Find flere oplevelser i Telemark.

Norske sætere og støler

En sæter er en græsgang på fjeldet, hvor gårdenes dyr tilbringer store dele af sommeren. En støl er en malkeplads, der typisk ligger tættere på hovedgården end sæteren.

Der er omkring 700 aktive sætere og støler i Norge. De er normalt åbne mellem begyndelsen af juni og slutningen af august eller begyndelsen af september. Mange af disse sætere og støler har små butikker og tilbyder overnatning og aktiviteter.

Find mere information om de norske sætere og støler på hanen.no, osteloypa.no og seterkultur.no

Fagerdalen Støl

Hvor: Hol i Hallingdal, Østlandet

Fagerdalen Støl ligger øverst i Hallingdal og er blevet drevet af den samme familie i over 300 år. Stølen er i fuld drift hver sommer, og alt der malkes, kærnes og laves på gården serveres på caféen eller sælges i gårdbutikken. Smag den traditionelle rømmegrøt og de lækre oste, før du går ned til de søde dyr.

Oplevelser i nærheden: Fagerdalen ligger mellem Bergsjø og Hoved, der er et oplagt område for cykelture. Gården er også et godt udgangspunkt for vandreture til to af Hallingdals flotteste fjelde, Hallingskarvet og Reinsskarvet. Find flere oplevelser i Hallingdal.

Olestølen

Hvor: Valdres, Østlandet

Olestølen ligger i flotte omgivelser ved søen Olevatn i Valdres, cirka 15 minutter nordøst for Beitostølen og 40 minutter nord for Fagernes. Her bliver alt gedemælk forarbejdet i et ’mikromejeri’ og forvandlet til de lækreste gedeoste - hvide, og brune, fra feta til chevre. Brunosten koges i en vedfyret jerngryde og røres i hånden - ligesom i gamle dage. Gården er også hjem for heste, grise, ænder og katte, og der kan købes lokale håndværksprodukter på stedet.

Oplevelser i nærheden: Den populære vandre- og skidestination Beitostølen ligger en kort køretur fra Olestølen. Om sommeren kan du prøve hundeslædekørsel på hjul, ro i kano eller prøve packrafting, en mellemting af padling og rafting. 

Kalven Seter

Hvor: Vågå i Gudbrandsdalen, Østlandet

Kalven Seter ligger ved Lemonsjøen, ikke langt fra Jotunheimen. Gården har otte bygninger fra 1800- og 1900-tallet, samt Norges måske mest unikke kaffebar. I den gamle dagligstue serverer barista-malkepigen alt fra espresso med mælk fra gården til smoothies og varme vafler.

På gårdspladsen kan du kaste med hestesko og mælkespande eller prøve bueskydning og hesteridning. Gården arrangerer også koncerter og udstillinger.

Oplevelser i nærheden: Kalven Seter er en perfekt base for vandre- og cykelture i Jotunheimen. I byen Vågå kan du gå i Edvard Munchs fodspor og besøge den gamle kirke fra 1100-tallet. Find flere oplevelser i Gudbrandsdalen.

Selstali Seter

Hvor: Tinn i Telemark, Østlandet

Selstali Seter ligger for foden af Gaustatoppen, det sydlige Norges højeste fjeld. Her går køer, kalve og lam frit rundt mellem hinanden og nyder de rolige omgivelser. Komælken bruges i både smør, fløde og til gårdens dejlige oste.

Selstali har servering hele sommeren samt to hyggelige tømmerhytter til udlejning. Selv den yngste i familien kan være med til at malke og fodre køerne.

Oplevelser i nærheden: Fra Selstali Seter er det let at begynde vandreturen til Gaustatoppen, der af mange (herunder Lonely Planet) anses for at være Norges smukkeste fjeld. På en klar dag kan man se en sjettedel af det norske fastland fra toppen. Du kan også leje en kano og ro på søerne i området. Find flere oplevelser i Telemark.

Norske sætere og støler

En sæter er en græsgang på fjeldet, hvor gårdenes dyr tilbringer store dele af sommeren. En støl er en malkeplads, der typisk ligger tættere på hovedgården end sæteren.

Der er omkring 700 aktive sætere og støler i Norge. De er normalt åbne mellem begyndelsen af juni og slutningen af august eller begyndelsen af september. Mange af disse sætere og støler har små butikker og tilbyder overnatning og aktiviteter.

Find mere information om de norske sætere og støler på hanen.no, osteloypa.no og seterkultur.no

 

I Norge er der masser af finurlige steder at tilbringe natten. Overnat på en fornem herregård, på et historisk hotel eller på et af de andre af landets anderledes overnatningssteder.

Flere sætere og støler

Planlæg dit besøg

Udforsk Norges mange sætere og støler om sommeren. Start planlægningen i dag!

Buncher-Johannessens anbefalinger
Fagerdalen Støl. Selger stølsprodukter frå eigne dyr på stølen. Åpen kafè om sommeren. Read more
Fagerdalen støl
Om du har tenkt deg på Noregsferie er du rett og slett nødt til å køyre innom Kalven Seter på Lemonsjøen. Her får ungene leike seg i den spennende, og… Read more
Kalven Seter
Den vakre Herdalssetra ligg 520 m.o.h opp frå bygda Norddal og innanfor UNESCOs verdsarvområde. Køyreturen opp etter bomveg (10 km)… Read more
Herdalssetra
På Brimi sæter byr vi på unike opplevingar, eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor. Du blir kjent med gardsdyra og historia, og får sjå… Read more
Brimi sæter i Jotunheimen
OLESTØLEN SOMMEREVENTYR: Salg av ost, kurv og håndverk Kom innom på Olestølen i sommer sesongen og kjøp et utvalg… Read more
Smak av stølsliv på Olestølen
Håvardsrud Seterliv er verdt et besøk, her kan du få med deg bl.a. kaninkos på torvtaket, kje og lam, turriding, griser som slafser og kyr som stikk… Read more
Håvardsrud Seterliv
Selstali alpine pasture farm in Gausdal Valley at the foot of Mt.Gaustatoppen, is a genuine, Norwegian, alpine pasture farm. Read more
Selstali Seter
Flere sætere og støler
Setra ligger i en av norges vakreste seterdaler, nemlig Grimsdalen. Fra setra er det en majestetisk utsikt til Rondane. Read more
Bergseng Seter
Putten seter, Høvringen, ved Rondane Nasjonalpark med utsikt over Jotunheimen, og ligger midt løype- og turstnettet, ved Formokampen 1428 moh. Flott… Read more
Putten Seter
Oppstart 25.juni- 31.august. Ljøsnåvollen er ei tradisjonell seter som tilbyr overnatting og matservering for fotturister. Setra… Read more
Ljøsnåvollen Seter - Hytter
Disse stølene lengst inne på Liagardsåsen har alltid hørt sammen som et stølslag. En regner med at de første… Read more
Trettestølane og Nystølane
Livet på stølen, opplev husdyr og lokal tradisjonsmat I sommersesongen har du sjansen til å komme tett på husdyr, lokal… Read more
Øynebråten Støl
Bergstaul Seter er en besøksseter som du finner på FV 37, ca. 12 km vest for Rjukan sentrum. Driverne av setra, Stordalen Gardsbruk, er kanskje mest… Read more
Bergstaulen Seter
Besøk Hamrsbøenstølen i Havsdalen. Her får du oppleve kyr og kalver på nært hold. Et absolutt høydepunkt for barna.… Read more
Hamarsbøenstølen
Prestholt Geitost og Hol Ysteri lager brun og hvit geitost og andre produkter som kjekjøtt og spekepølse. Read more
Prestholt Geitost - Hol Ysteri
Bondegårde med overnatning
Stadig flere vælger at holde ferie på en bondegård, hvor der er hjertelige værter, sjove aktiviteter og god mad tilberedt med lokale råvarer.
Mere om norske bondegårde
Opplev magien ute i villmarken på 78 grader nord! Nordlysaften i Camp Barentz er en helt spesiell opplevelse som du bør få med deg i løpet av… Read more
Nordlysaften - Hurtigruten Svalbard
Opplev din eventyrdag i Foldvik Familiepark. Senk skuldrene og slapp av, mens barna boltrer seg i denne spennende familieparken. Utforsk de over 40… Read more
Foldvik Familiepark
Syse Gard ligg langs frukt- og siderruta i Ulvik og er ein av dei tre besøksgardane. Syse Gard er ein tradisjonell vestnorsk gard med fruktdyrking og… Read more
Syse Gard
Kom på kennelbesøk til Sjusjøen Husky Tours i Åsmarka, og opplev nærkontakt og kos med 116 voksne hunder og valper! Read more
Kennelbesøk | Sjusjøen Husky Tours
Myhre Gård tilbyr hesteridning og gårdsopplevelser hele året i idylliske omgivelser i nærheten av Beitostølen. Read more
Myhre Gård
Ulvik Frukt & Cideri er den fyrste av tre gardar langs den einaste frukt- og siderrruta i Noreg. Garden byr på omvisingar og lokale smakar i form av… Read more
Ulvik Frukt & Cideri
Geilo Hestesenter offers activities all year around. Try a cozy horse- drawn sleigh ride or a spectacular trip to the mountains. Read more
Geilo Hestesenter
Killingmo gård er en besøksgård med alpakka - i dag er det 30 alpakkaer, pluss mange andre dyr. På stabburet finner du gårdsbutikken "Frøken… Read more
Killingmo Gård
Åpner 1. april! Buggegården ønsker å begeistre barna med teater, traktorturer, dyrekos og lek. Read more
Buggegården Familiepark
Setran Gård tilbyr idyllisk og familievennling gårdsferie med kontakt med mange forskjellige dyreraser. På gården er… Read more
Gårdsferie med dyrestell ved Setran Opplevelsesgård
Vestre Knolden gård - stedet barna elsker! Read more
Vestre Knolden besøksgård
Stall Brusletto is perfect for activities and joy. Experience action and excitement. You can also join horseback riding trips. Read more
Geilo Aktivitetssenter
På nordsida av Vangsmjøsa i Vang i Valdres ligger stølsgrenda Sanddalen med seks støler. På en av disse ble det i… Read more
Sparstadtrøe i Sanddalen
Kleivå Gard ligger idyllisk til på Bokn, og er et spennende sted for barna å besøke. Read more
Kleivå Gard
Hakallegarden er den glade besøksgården fra barne-tv serien Marit og dyra på NRK Super. Her kan du møte møte små og store dyr ruslende i tunet blant… Read more
Hakallegarden
Borgund Dyreklubb er en kommunal aktivitets- og besøksgård med hester, geiter, griser, sauer, høner, ender, kaniner, katter, chinchilla, vaktler og… Read more
Borgund Dyreklubb
Hundekjøring på Langedrag Naturpark Vi arrangerer hundekjøring her på Langedrag. Her kan du få være med å… Read more
Hundekjøring på Langedrag
Nasjonalparkgården på Buer er Odda Kommune sin innfallsport til Folgefonna Nasjonalpark. Som eit ideelt startpunkt for turar til både Buerbreen og… Read more
Nasjonalparkgården
Opplev historiske Svanøy! Her får du guida omvising på historiske Svanøy Hovedgård, og besøke Norsk Hjortesenter, der du får oppleve hjorten på nært… Read more
Guida tur på Svanøy
Bjørklund gård ligger i den vakre og aktive dugnadsbygda Strøksnes i Sørfold kommune. Gården ligger sørvendt med utsikt mot fjorden og Sjunkhatten… Read more
Bjørklund gård - cafe og overnatting
Velkommen til Henjatunet - eit av få klyngjetun som framleis er i drift på Vestlandet. Eggjagarden er ein av dei seks gardane i klyngjetunet. Read more
Gardsbesøk Henjatunet, Leikanger
Lyst til å gå tur med en alpakka, klappe eller gi den mat ? Nå kan du oppleve dette fler steder i vår region! Read more
Alpakkaopplevelser og alpakkavandring
Har du noen gang tur med en alpakka? Nå har du muligheten! En kort kjøretur fra Oslo finner du Alpakkavandring, Alexandra Martinsen og Bjørn Brændshøi… Read more
Alpakkavandring
Fjelleventyret er ei familiedrift i bygda Skjåk i Gudbrandsdalen, som tilbyr rideturer i vakre Lundadalen i Breheimen nasjonalpark. Read more
Fjelleventyret | Ridning i fjellet
Velkommen til Nilsstua Gård i Hurdal.  Her kan dere være med på alpakkavandring og kjøpe unike produkter og garn fra… Read more
Nilsstua Alpakka
Idyll og tradisjon. Øydve Gard er ein familiegard som driv med både frukt og grønt, kviger og sauer. Den vestnorske garden byr inn på omvising med… Read more
Øydve Gardsturisme
Om sommaren går den populære hybridbåten "Vision of the Fjords" i rute på Sørfjorden, frå Odda og Lofthus til Aga. Du kan velja om du tar turen berre… Read more
Sidersafari i Sørfjorden
A fun and challenging experience. The riding takes place mainly in Icelandic horses. They are active, but safe for those who are uncertain. If you… Read more
Vinterridning - Geilo Hestesenter
Aga Sideri ligg idyllisk ved Sørfjorden i Ullensvang. Her produserer dei Sider frå Hardanger som du kan smaka og kjøpa i samband med ei omvising og… Read more
Aga Sideri
Blaaflat er opptekne av kvalitet og smak. Difor får frukta henge lenge på trea slik at dei får all den sola dei treng for å verte søte og saftige. Read more
Blaaflat Gardsutsal, Lærdal
Kjøp, smak og nyt eplemost & sider frå Hardanger hjå Helleland Gard på Lofthus. På garden kan du også booka deg sidersmaking med ost og spekemat. Read more
Helleland Gard
I fire generasjonar har Spildegarden produsert smakfulle produkt i den idylliske fjordbygda Øystese. Det er ikkje utan grunn at dei vert kalla… Read more
Spildegarden
Hommen Gård tilbyr villmarksweekend og fest -og firma arrangementer i flott natur. Read more
Hommen Gård
Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som elsker dyr! Her kan du klappe og mate over 150 dyr av ulike slag. Read more
Barnas Gård Hunderfossen
Opplev det fantastiske vestnorske fjordlandskap, med et lite besøk i den lille vakre bygda Norddal i Storfjorden. En bortgjemt perle, midt mellom… Read more
Sansetur for øye og gane - Norddal
På Midt-Tjore Gård kan du gå tur med alpakka! Read more
Alpakkatur på Midt-Tjore Gård
Kunne du tenke deg å være med på alpakkavandring? Disse fantastiske dyrene er gode, sjenerte og nysgjerrige. De er fantastiske å ha med på vandring.… Read more
Alpakkavandring
Vestfold er et eldorado for barnefamilier! Nærkontakt med dyr, klatring for små og store, zip-lines, lekeland, teateropplevelser,… Read more
Barnas Vestfold
Eplegården er arena for små og mellomstore møter, event og arrangementer hele året - her finner du gårdsutsalg og et av de få destilleriene som lager… Read more
Destillerivisitt på Eplegården
Velkommen til seters! Seteren ligger idyllisk til med utsikt utover Snåsabygda og Snåsavatnet. Seteren er bygd opp igjen etter at man… Read more
Dravlanseteren
Trugeturer, teambuilding og gårdsferie Read more
Karset Aktivitetsgård
Ta en pause fra resten, ta et steg tilbake og tilbring et døgn på Kvitnes Gård. Gården består av en restaurant med 30 sitteplasser, et selskapslokale… Read more
Middag, overnatting og frokost - Kvitnes Gård
Ramnes Søndre gård tilbyr en innholdsrik arena og lun gårdsstemning. Det ligger til rette for nære, gode møter med alle dyra på gården. Read more
Ramnes Søndre gård
Sti og stølsliv. Sykling. Ål i Hallingdal. Read more
Sti og stølsliv
Westerås Gard ligg vakkert til på Vesterås 4 km frå Geiranger sentrum retning Grotli (Fv63). Garden har vore i same slekt i… Read more
Westerås Gard
På Åmotsdalen Gard kan du prøve Norges råeste zipline, 100 meter høy! Read more
Zipline i Åmotsdalen
Ved museet i Eidsborg visar museumsbonden tradisjonell jordbruk i sesongen kvart år! Read more
Museumsbonden
Piltingsrud Gard ligger idyllisk til i Begnadalen, sør i Valdres. Det er i dette området den kjente villmarksforfatteren Mikkjel… Read more
Piltingsrud Gard
Tormodset støl. Votndalsåsen, Ål. Salg av stølsprodukter, vevde åklederog dreide trearbeider. Ål i Hallingdal. Read more
Tormodset
Gården som i sin tid var en husmannsplass og het Elvebakken, ble kjøpt i 2007 og har siden vært under stadig utvikling. Read more
Gårdsbesøk - Livland gård
Lengter du etter god lokalmat fra Valdres som fersk rømme, tradisjonsrik ost eller god spekekurv? Da kan du komme til oss! Her bor-… Read more
Strandmo Stølsysteri
Søre Skogen er en gård omgitt av flott natur i Skjold i Vindafjord som tilbyr overnatting, kurslokaler og ulike gårdsaktiviteter. Read more
Søre Skogen
Bergstaul Seter er en besøksseter som du finner på FV 37, ca. 12 km vest for Rjukan sentrum. Driverne av setra, Stordalen Gardsbruk, er kanskje mest… Read more
Bergstaulen Seter
Bondegården holder åpent hver lørdag og søndag hele året mellom kl.12 - 16. Read more
Bondegården i Råde
Ferie er å gjøre noe sammen, til glede for alle. Noen ganger er en innholdsrik dag akkurat det som skal til. Ta familien med på aktive og gode… Read more
Familieparker
Holt Gård ligger i Undrumsdal og er en koselig liten bondegård og gårdskafe med god mat, koselig tun, grønnsakshage og ulike husdyr. Read more
Holt Gård
Midt i sentrum av Beitostølen ligger det gamle ”Liasælet” som et levende minne om kultur og tradisjoner fra gammel… Read more
Liastølen
Fagerdalen støl med sal av stølsprodukter og servering av ulik stølskost. Read more
Fagerdalen Støl
Fjällnäs is located on the border between Sweden and Norway. We live with the unspoiled wilderness on our very doorstep, where the opportunities to… Read more
Fjällnäs Est 1882 – Fjällnäs Explore
OLESTØLEN SOMMEREVENTYR: Salg av ost, kurv og håndverk Kom innom på Olestølen i sommer sesongen og kjøp et utvalg… Read more
Smak av stølsliv på Olestølen
Har du nokon gang vore med å slept ut sauer på beite etter at dei har stått i fjøsen heile vinteren? Nå har du sjangsen! Book din tur nå! Read more
Buføring av sau
Velkommen til Rønningen gård Rønningen Gård er et gammelt gårdsbruk fra 1887, beliggende i marka 10 min. fra Sandvika og 20 minutter fra Asker og… Read more
Rønningen gård
Hjortefarmen vart påbegynt hausten 2004, og sidan den gong har talet på hjorteflokken gradvis bygd seg opp til dagens tal som er omlag 30 dyr med… Read more
Urnes Gard og Hjortefarm
Stølsdrift og vandring, Ål i Hallingdal Read more
Oddestølen
Velkommen til Langedrag Naturpark AS. Eva og Edvin K.Thorson(1918 – 2011) sammen med sin familie er grunnleggere av Langedrag. Edvin er og… Read more
Langedrag Naturpark
Lofoten gårdsysteri ligger flott til mellom fjord og fjell på Saupstad, Vestvågøy, på vei mot Unstad. Read more
Lofoten Gårdsysteri - Gårdsbutikk og Gårdskafe
Rømmegrøt, gomme, sveler, brunost, prim, hjemmelaget syltetøy og saft. At geitene skulle til seters for å gjøre seg fete er sikkert sant. Reis til de… Read more
Seterkos(t)
Håvardsrud Seterliv er verdt et besøk, her kan du få med deg bl.a. kaninkos på torvtaket, kje og lam, turriding, griser som slafser og kyr som stikk… Read more
Håvardsrud Seterliv
Kjører du E6 eller Rv 763 langs Snåsavatnet, ta deg en pause og opplev noe av det området har å by på. Se Bølareinen, spis ekte setermat, besøk… Read more
Turforslag for bilister langs Snåsavatnet
Austråttområdet er et fantastisk utgangspunkt for gode opplevelser, bl.a.:  Fotturer. To minutters gange fra Kårstua finner du… Read more
Austrått agroturisme - aktiviteter for enhver smak
I Bjørgefjell kan du velje ulike turstiar i kulturlandskapet. Langs stien er det flotte utkikkspunkt hvor du kan nyte panoramautsikta mot… Read more
Bjørgefjell
Stor og flott familiepark like utenfor Mandal. Read more
Lindland Gård
Hos Merete Mattson finner du de nydeligste smykker med inspirasjon fra nordnorsk natur. Alle smykkene er designet og håndlaget av Merete. Du finner… Read more
Gullsmed Merete Mattson
En opplevelse som setter spor... I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott 1000 m.o.h. med utsikt over vann… Read more
Langedrag Naturpark EKT - Sommer
Aktiviteter for barnefamilier i Gjøvik, Land og Toten: • Lekeland1 • Bademuligheter • Toten badeland • Bowling 1 • Vitensenteret • Skogheim hest… Read more
Aktiviteter for barnefamilier i Gjøvik, Land og Toten
En eksotisk tur til plassen «der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Bygda Eikemo er kjent fra NRK-serien med samme navn. Read more
Traktorsafari til Eikemostølen
Utladalen camping & Svalheim Gard eller Utladalen Opplevelser som vi liker å kalle det, ligger i Utladalen som er inngangsporten til Jotunheimen fra… Read more
Utladalen Opplevelser
Gammel samisk boplass i meget vakre omgivelser med en mengde aktiviteter, mulighet for overnatting og bespisning Read more
Vilgesvarre-Blåfjell
Langedrag har fått ny klatrepark og vår guide tar små og store med på en morsom tur i klatreskogen! Turen varer ca 2 timer og gir deg utfordringer på… Read more
Klatreparken på Langedrag
Økobruket Vikabråten er en husmannsplass med to støler i drift. Gården drives på tradisjonelt vis, og om sommeren… Read more
Vikabråten Gårdsmat
Kjenn på roen og nyt naturen i flotte omgivelser nær Semsvannet med hundespann. På Bergvang kan du være passasjer eller kjøre selv. Hundene trekker… Read more
Bergvang Gård - Hundekjøring
Hende Gård er velegnet for store sammenkomster enten det er bedriftsseminar, møter, jubileum, familiestevne eller annet som det er behov… Read more
Hende Gård
Holsingseteren ligger vakkert til i Roktdalen i Snåsa, like ved grensen til Steinkjer kommune. Vi driver med tradisjonell seterdrift med… Read more
Holsingseteren
Selstali alpine pasture farm in Gausdal Valley at the foot of Mt.Gaustatoppen, is a genuine, Norwegian, alpine pasture farm. Read more
Selstali Seter
If you are looking for an exclusive experience, a visit to the authentic old farm Møllstunet from the 16th century is a rare option. This… Read more
Møllstunet Courtyard - A steep treasure of culture
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
  ×
  • Filters
   Filter Your Search
   TripAdvisor Symbol
   • Show More
   • No available filters
   • Show More
   • No available filters
   Generelt
   Tilgængelighed
   Aldersgrænse
   • Show More
   • No available filters
   Rabat
   • Show More
   • No available filters
   Sværhedsgrad
   Terræn
   • Show More
   • No available filters
   Prisniveau
   Sæson
   Overnatning
   Camping
   • Show More
   • No available filters
   Hotelfaciliteter
   • Show More
   • No available filters
   Værelsesfaciliteter
   Skiområder
   Udendørs aktiviteter
   Aktiviteter
   • Show More
   • No available filters
   Alpint skiløb
   Cykling
   Kano og kajak
   Langrend
   Fiskeri
   • Show More
   • No available filters
   Vandring
   Dyreliv og safari
   • Show More
   • No available filters
   Vinteraktiviteter
   • Show More
   • No available filters
   Planlæg rejsen
   Rejsen hertil
   • Show More
   • No available filters
   Tjenester
   • Show More
   • No available filters
   Smag på Norge
   Det norske køkken
   Værtshuse og barer
   Restauranter og caféer
   • Show More
   • No available filters
   Aktiviteter
   Aktiviteter
   • Show More
   • No available filters
   Aktiviteter for børn
   • Show More
   • No available filters
   Stande
   Shopping
   • Show More
   • No available filters
   Forlystelsesparker
   Clear Filters
  • View
  • Sort By
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Generelt
  Tilgængelighed
  Aldersgrænse
  • Show More
  • No available filters
  Rabat
  • Show More
  • No available filters
  Sværhedsgrad
  Terræn
  • Show More
  • No available filters
  Prisniveau
  Sæson
  Overnatning
  Camping
  • Show More
  • No available filters
  Hotelfaciliteter
  • Show More
  • No available filters
  Værelsesfaciliteter
  Skiområder
  Udendørs aktiviteter
  Aktiviteter
  • Show More
  • No available filters
  Alpint skiløb
  Cykling
  Kano og kajak