Skip to main content

Hoteller

Sov på et designerhotel i fjeldene, check ind på et spahotel ved kysten, eller parkér kufferterne på et kædehotel, før du udforsker byen.

Norge har hoteller for enhver smag og uanset dit rejsebudget finder du let et sted at sove - luksushoteller, boutique-hoteller, små familiehoteller, historiske hoteller samt mange kædehoteller i de større byer og ved lufthavne. Mange af disse hoteller er helt unikke, beliggende lige midt i den norske natur eller i Norges bedste skiområder.

Priser og tilbud

At sove på hotel i Norge er ikke nødvendigvis en dyr fornøjelse. Ofte er morgenmad inkluderet i prisen, og de mange store hotelkæder har som regel gode tilbud og egne rabatordninger. Det anbefales at reservere værelse i forvejen, især hvis du rejser om sommeren, eller hvis du planlægger at besøge Tromsø om vinteren for at se nordlys.

Konferencehoteller

Norge er blevet et populært konferenceland, og mange norske hoteller har specialiseret sig i at arrangere møder og konferencer for mange mennesker. Se mere i vores møde-sektion

Vil du se stjerner?

Der er ingen officiel rangering af hotellerne i Norge. Online bookingtjenester giver ofte hotellerne stjerner for at gøre det nemmere at sammenligne hotellerne i det valgte område.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Find hoteller i Norge

Filtrer din søgning og se tilbuddene herunder.

Bliv inspireret

Her er nogle andre artikler, du måske vil synes om.

Senest besøgte sider