Skip to main content

Planlæg turen til Tromsø

Tromsø er det ideelle rejsemål hvis du vil se nordlys, samtidig med at du er aktiv - her finder du en lang række aktiviteter, kulturbegivenheder samt restauranter, der serverer arktiske delikatesser.

Den arktiske hovedstad Tromsø ligger 350 kilometer nord for polarcirklen. Det er den største by i det nordlige Norge. Fra september til marts kan du se nordlyset danse på nattehimlen, og fra slutningen af maj og indtil slutningen af juli gør midnatssolen det muligt at være aktiv udendørs hele døgnet rundt.

Tromsø har glimrende muligheder for aktiviteter såsom fiskeri, vandring, kajakpadling og hvalsafari. De mest populære i byen attraktioner er Ishavskatedralen, oplevelsescentret Polaria samt Polarmuseet.

Tromsø Internasjonale Filmfestival og Nordlysfestivalen finder sted hvert år og tiltrækker besøgende fra hele verden.

Tromsø er en universitetsby med et levende natteliv og en lang række gode restauranter, der får deres råvarer fra de lokale arktiske producenter.

Tromsø er certificeret som bæredygtigt rejsemål, en blåstempling, der gives til destinationer, der arbejder systematisk med at reducere turismens negative påvirkninger.

Få mere rejseinformation på Tromsøs officielle hjemmeside.

Se alle mulighederne herunder, eller gå direkte til:
Aktiviteter | Overnatning | Mad og drikke | Sådan kommer du hertil

Se flere attraktioner

Få de bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere Radisson Blu Hotels, Scandic Hotels, Strawberry og Thon Hotels.

Sådan kommer du til Tromsø

Få detaljeret rejseinformation på Tromsøs officielle hjemmeside. Planlæg turen til Tromsø med Entur.

Med bæredygtighed som mål

Certifikatet 'Sustainable Destination' er en blåstempling, der gives til destinationer, der arbejder systematisk med at reducere turismens negative påvirkninger. Udover at tilbyde enestående oplevelser til de besøgende skal rejsemålene have fokus på at bevare den lokale natur og kultur, styrke sociale værdier samt være økonomisk forsvarlig. De enkelte rejsemål og det generelle norske rejseliv skal i samarbejde sørge for, at destinationerne både er gode steder at bo og at besøge.

Læs mere om Sustainable Destination-ordningen


Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Tromsø tilbyder også …

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig.

Store oplevelser venter

Senest besøgte sider