Skip to main content

Planlæg turen til Larvik og Stavern

Er du til sol, sommer og festivaler? Og historie og sceniske omgivelser? Så er Larvik og Stavern lige noget for dig! ”Årets sommerby” i Norge er et fantastisk sted at tilbringe sommeren - og resten af året. Tag færgen direkte fra Hirtshals.

Der er mange gode grunde for børnefamilier til at besøge Larvik. Foldvik Familiepark har mere end 50 forskellige aktiviteter. Høyt og Lavt Vestfold er Skandinaviens største klatrepark, med forhindringsbaner i trækronerne og ziplines for alle aldre.

Når der skal slappes af, er det eksklusive spahotel Farris Bad oplagt. Kurbadet er bygget omkring mineralholdigt kildevand, der siden tidernes morgen har boblet op i Larvik.

Foretrækker du at være midt i naturen, når batterierne skal genoplades, bør du slå et smut forbi Bøkeskogen. Uanset om du har løbesko, vandrestøvler eller fritidssko på, byder denne unikke skov på masser af afmærkede vandrestier.

Du kan også mærke historiens vingesus i Larvik. Besøg eventyreren Thor Heyerdahls barndomshjem, eller læg vejen forbi Kaupang Vikingbyen, Norges første by.

Stavern er en populær sommerby, bare 10 minutters kørsel fra Larvik. Her finder du skærgård, glatte klipper, øer og fyrtårn. Mange mennesker forbinder denne kystby med Stavernfestivalen, der hvert år tiltrækker store norske og internationale kunstnere.

Et andet højdepunkt er kyststien fra Stavern til Helgeroa, forbi den spektakulære Mølen rullestensstrand. Den charmerende Nevlunghavn ligger i nærheden og byder på enestående atmosfære med gæstehavn, fiskerhuse og gode bademuligheder.

Der sejler færger fra Hirtshals i Nordjylland til Larvik to gange om dagen. Overfarten tager kun cirka 3,5 timer, og du kan tage bilen med.

Find mere inspiration på Larviks officielle hjemmeside.

Se alle mulighederne herunder, eller gå direkte til:
Aktiviteter | Overnatning | Mad og drikke | Sådan kommer du hertil

De bedste ting at lave

Gå ikke glip af disse højdepunkter.

Se flere attraktioner og aktiviteter

Populære aktiviteter

Prøv at klatre i trækronerne eller opdag havets vidundere.

Mad og drikke

Fra lokale lækkerier til gastronomi i højeste klasse.

Steder at bo

Fra komfortable hoteller til hyggelige hytter. Find det perfekte sted til dig.

Sådan kommer du hertil og rundt omkring

Planlæg turen til Larvik og Stavern med Entur.

Rejs rundt i Østlandet

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Larvik og Stavern tilbyder også ...

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig.

Store oplevelser venter

Senest besøgte sider