Skip to main content

Planlæg turen til Moss

Besøg Galleri F15, et af Norges ypperste steder at se moderne kunst, eller overnat på det historiske Refsnes Gods, hvor der hænger værker af Edvard Munch og Andy Warhol på væggene. Gå heller ikke glip af en tur til Støtvig Hotel, et af Norges bedste badehoteller.

Vælg mellem omkring 50 forskellige strande i og omkring Moss. Nogle er fyldt med klipper, andre med sand eller græs. I centrum af Moss ligger Sjøbadet og Fiske. Hvis du foretrækker strande med lidt mere fred og ro, kan du finde dem på halvøen Jeløy, i den charmerende landsby Son, eller ved Larkollen.

Med udgangspunkt i Moss kan du tage på dagsture langs Oslofjorden, i skovene og i det smukke kulturlandskab med udsigtspunkter og caféer, der serverer hjemmelavet mad. Undervejs kan du stoppe ved kunstgallerier og kunstværksteder.

Galleri F15 på Jeløy er et af verdens ældste og et af Norges vigtigste steder for samtidskunst. Tag en cool souvenir med hjem fra galleributikken, og smag på den berømte albykringle i caféen. I nærheden ligger Røed Gård, der har 300 år på bagen - her har adskillige kunsthåndværkere værksteder og butikker.

Refsnes Gods på Jeløy ligger smukt ved Oslofjorden. Her kan du nyde en romantisk getaway med god mad og fine vine fra en af Norges bedste vinkældere. Hovedbygningen er fra 1767, og godset har en imponerende kunstsamling med originale værker af både Edvard Munch og Andy Warhol.

Moss er et af Norges ældste og mest alsidige industricentre. Møllebyen, der ligger ved Mossefossen, spillede en helt central rolle i områdets første industri-epoke helt indtil 1970. Moss By- og Industrimuseum har faste udstillinger med fokus på mølleindustri, vandkraft og papirfremstilling.

I og omkring Moss finder du også moderne shoppingcentre, traditionelle specialforretninger, markeder og håndværksbutikker.

Find mere inspiration på Moss’ officielle hjemmeside.

Se alle mulighederne herunder, eller gå direkte til:
Aktiviteter | Overnatning | Mad og drikke | Sådan kommer du hertil

Topaktiviteter

Kunst, historie, udendørs aktiviteter - her er meget at foretage sig.

Find flere attraktioner og aktiviteter

Mad og drikke

Lokale vandhuller og fancy restauranter. Få smag for Moss.

Overnatningsmuligheder

Komfortable hoteller eller hyggelige hytter. I Moss sover du godt om natten.

Sådan kommer du til Moss

Få detaljeret rejseinformation på Moss' officielle hjemmeside.
Planlæg turen til Oslo med Entur.

Rejs rundt i Østlandet

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Moss tilbyder også …

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du gerne vil foretage dig. Filtrer din søgning og se tilbuddene herunder.

Store oplevelser venter

Senest besøgte sider