Skip to main content

Oppdal

Skiløb, cykling og løb på fjeldet. Kortrejst mad, der får tænderne til at løbe i vand. Møder med den mægtige moskusokse. Uanset årstid er der nok at lave i Oppdal.

I Oppdal i den sydlige del af Trøndelag er du altid tæt på naturen. Dette bakkede område strækker sig fra Dovrefjell i syd til Trollheimen i nord, og højdepunkterne varierer alt efter, hvilken tid på året du besøger.

Den lille landsby Oppdal har lange skisportstraditioner og er en af det centrale Norges mest populære vinterdestinationer. De fire fjelde i den umiddelbare nærhed sørger for, at der er rig mulighed for både alpint skiløb og langrend. Der er en lang række præparerede pister og løjper at give sig i kast med.

Vinteren er lang og overlapper ofte med foråret, hvilket gør det muligt at stå på ski om morgenen og cykle en tur om eftermiddagen.

Om sommeren og efteråret kan du vandre på et omfattende netværk af vandrestier, eller gå ad pilgrimsvejene mod Trondheim. Vedligeholdelsen sørger 45.000 græssende får for.

Uanset årstid kan du deltage på en moskusoksesafari. Tag gerne kameraet med, men sørg for at følge guidens instruktioner og lad være med at komme for tæt på de enorme dyr - de kan godt være farlige.

Omgivet af den skønne natur opdager du hurtigt, at lokalsamfundet er både levende og velkommende. Spis et måltid velsmagende mad på et af de mange spisesteder, enten indendørs eller udenfor.

Se alle mulighederne herunder, eller gå direkte til:
Aktiviteter | Overnatning | Mad og drikke | Sådan kommer du hertil | Det sker

Vinteraktiviteter i Oppdal

Her er nogle af de mest populære ting at foretage sig i Oppdal om vinteren.

Sommeraktiviteter i Oppdal

Få en aktiv sommerferie i Oppdal.

Se flere aktiviteter

Steder at bo

Fra komfortable hoteller til hyggelige hytter. Find det perfekte sted til dig.

Mad og drikke

Fra lokale lækkerier til gastronomi i højeste klasse.

Det sker i Oppdal

Festivaler, koncerter, udstillinger, og meget mere.

Sådan kommer du hertil og rundt omkring

Planlæg turen til Oppdal med Entur.

Rejs rundt i området

Flere rejseidéer

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Store oplevelser venter

Senest besøgte sider