Skip to main content

Turcykling i Norge

Unknown Component
civid: 6422dbdb1da19079b7e12da2
name: plugins_common_social_share (widget)

Du behøver ikke at være en dedikeret cykelrytter for at opleve Norge fra cykelsadlen. Der er masser af lette ruter som alle kan give sig i kast med, også børnefamilier.

Foretrækker du lette cykelture ved kysten, gennem grønne dale eller langs de dybblå fjorde snarere end tandudtrækkende udskejelser på mountainbike i vildmarken eller veje med utallige op- og nedkørsler? Fortvivl ikke - Norge har rigeligt med muligheder også selvom du ikke tager cykling så seriøst.

Det bedste ved de norske cykelruter er, at selv de længste og mest krævende af slagsen som regel kan opdeles i lettere og kortere stykker. Så selvom du har børnene med er, der ingen grund til at søge udenom nogle af Norges mange klassiske cykeldestinationer, som Mjølkevegen og Telemarkskanalen i Østlandet, Helgelandskysten i Nord-Norge samt dele af Rallarvegen i Fjord Norge. Se 13 fantastiske cykelruter over hele landet.

Nordmændene har opdaget glæden ved at cykle i de senere år, og det er blevet lettere at komme rundt i landet på den tohjulede. Du finder cykeludlejere og -værksteder over alt i landet.

Vi har også lavet en lille guide til, hvordan du bedst planlægger en cykelferie i selskab med jernhesten. Og altid husk cykelhjelm!

Se selv

Find din egen favorittur

De bedste tilbud fra vores partnere

Book din ferie til Norge i dag!

På udkig efter noget andet?

Det varierede landskab i Norge sørger for at du altid kan finde en passende udfordring med jernhesten. Filtrer din søgning og se tilbuddene herunder.

Opdag mere

Senest besøgte sider