Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Apps og spil

Lad din telefon vise dig vej
Få mere ud af turen til Norge med hjælp fra din mobiltelefon. Her er en række udvalgte apps, der kan gøre turen lettere, billigere og sjovere.
A person uses the Visit Norway app on an iPad
Apps.
Photo: Placeit / Making Waves

De nærmeste restauranter, de bedste attraktioner, vejen til nordlyset … I dag findes der apps til stort set alt, og din mobiltelefon er blevet et nyttigt planlægningsværktøj.

Norway Lights

Norway Lights er både en hjemmeside med prognoser for nordlyset og en app med en oversigt over de såkaldte 'nordlysbyer' i Norge. Den har en brugervenlig grænseflade og er designet til at hjælpe dig med at beslutte, hvor og hvornår du skal gå på jagt efter nordlyset, og hvordan du kommer derhen.

Appen giver dig en tre-dages prognose for nordlyset, opdelt i timeintervaller på den aktuelle dag. Den giver dig vejledning om du skal go, try eller wait i en bestemt by alt afhængigt af vejrprognosen og solvindsaktiviteten.

Du får også anden nyttig information, herunder fakta om nordlyset, et kort der angiver din placering i forhold til andre norske byer, fototips samt andre gode råd og tricks. Appen indeholder også genveje til fly- og udflugtsmuligheder.

Visit Norway - Norway in your pocket

Med den officielle rejseapp til Norge får du information om rejseaktiviteter i nærheden, mens du er i Norge. Du kan også bruge den som planlægningsværktøj inden afrejse.

I appen finder du bogstaveligt talt tusindvis af steder, du kan bo (hoteller, vandrehjem, B&B, med mere), restauranter, aktiviteter, attraktioner og begivenheder.

Som bilturist vil du kunne få glæde af afsnittet om de nationale turistveje, som viser de 18 nationale turistveje med dristig, innovativ arkitektur i spektakulær natur i hele Norge.

Download en PDF-version af Norway in your pocket (på engelsk).

Norway in Virtual Reality

Visitnorways VR-app giver dig Norge i fugleperspektiv og i virtual reality via medrivende 360 graders panoramabilleder. Flyv hundrede meter over de blå fjorde, forbi vandfald, fjelde og gletsjere - alt sammen i sikkerhed på sofaen.

Du kan flyve med på din smartphone. Men for at få en rigtig virtuel oplevelse har du brug for et VR-headset, for eksempel Google Cardboard.

Spil

Prøv vores adrenalinfyldte spil, hvor du får virtuelle ski under fødderne.

Trysil Twin Tip
Med Norges største skiområdes pister og bakker som baggrund får du i dette spil adgang til masser af jumps, rails og halsbrækkende pister. Rail-to-rail-action eller maximum airtime på de mange jumps? Det er dig, der bestemmer.

Spil Trysil Twin Tip.

Holmenkollen Ski Jump 2
I dette spil kan du prøve lykken som skihopper. Hvor langt kan du hoppe? Spil alene eller mod vennerne!

Spil Holmenkollen Ski Jump 2.

Eller prøv den første version af Holmenkollen Ski Jump.

Gratis apps

VISIT NORWAY - NORWAY LIGHTS
VISIT NORWAY - NORWAY IN YOUR POCKET
VISIT NORWAY - VIRTUAL REALITY
PAK TASKERNE
VEJRUDSIGTEN

iPhone: Yr til iOS
iPhone: Storm til iOS

Android: Yr til Android
Android: Storm til Android

REJSE TIL OG I NORGE
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen