Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Apps

Lad din telefon vise dig vej
Få mere ud af turen til Norge med hjælp fra din mobiltelefon. Her er en række udvalgte apps, der kan gøre turen lettere, billigere og sjovere.
A person uses the Visit Norway app on a mobile phone
The Visit Norway app.
Photo: pkproject / Shutterstock

De nærmeste restauranter, de bedste attraktioner, vejen til nordlyset … I dag findes der apps til stort set alt, og din mobiltelefon er blevet et nyttigt planlægningsværktøj.

Visit Norway – Norway in your pocket

Visit Norway-appen giver dig information om tusindvis af overnatningssteder, restauranter, aktiviteter og attraktioner i nærheden af dig

Norway Lights

Norway Lights er både en hjemmeside med prognoser for nordlyset og en app med en oversigt over de såkaldte 'nordlysbyer' i Norge. Den har en brugervenlig grænseflade og er designet til at hjælpe dig med at beslutte, hvor og hvornår du skal gå på jagt efter nordlyset, og hvordan du kommer derhen.

Appen giver dig en tre-dages prognose for nordlyset, opdelt i timeintervaller på den aktuelle dag. Den giver dig vejledning om du skal go, try eller wait i en bestemt by alt afhængigt af vejrprognosen og solvindsaktiviteten.

Du får også anden nyttig information, herunder fakta om nordlyset, et kort der angiver din placering i forhold til andre norske byer, fototips samt andre gode råd og tricks. Appen indeholder også genveje til fly- og udflugtsmuligheder.

Norway in Virtual Reality

Visitnorways VR-app giver dig Norge i fugleperspektiv og i virtual reality via medrivende 360 graders panoramabilleder. Flyv hundrede meter over de blå fjorde, forbi vandfald, fjelde og gletsjere - alt sammen i sikkerhed på sofaen.

Du kan flyve med på din smartphone. Men for at få en rigtig virtuel oplevelse har du brug for et VR-headset, for eksempel Google Cardboard.

Gratis apps

Visit Norway - Norway In Your Pocket
Visit Norway - Norway Lights
Visit Norway - Virtual Reality
Pak taskerne
Vejrudsigten

iPhone: Yr til iOS
iPhone: Storm til iOS

Android: Yr til Android
Android: Storm til Android

Rejse til og i Norge

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

Store oplevelser venter

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen