Skip to main content

Apps

Gratis apps

De nærmeste restauranter, de bedste attraktioner, vejen til nordlyset … I dag findes der apps til stort set alt, og din mobiltelefon er blevet et nyttigt planlægningsværktøj.

Visit Norway – Norway in your pocket

Visit Norway-appen giver dig information om tusindvis af overnatningssteder, restauranter, aktiviteter og attraktioner i nærheden af dig

Norway Lights

Norway Lights er både en hjemmeside med prognoser for nordlyset og en app med en oversigt over de såkaldte 'nordlysbyer' i Norge. Den har en brugervenlig grænseflade og er designet til at hjælpe dig med at beslutte, hvor og hvornår du skal gå på jagt efter nordlyset, og hvordan du kommer derhen.

Appen giver dig en tre-dages prognose for nordlyset, opdelt i timeintervaller på den aktuelle dag. Den giver dig vejledning om du skal go, try eller wait i en bestemt by alt afhængigt af vejrprognosen og solvindsaktiviteten.

Du får også anden nyttig information, herunder fakta om nordlyset, et kort der angiver din placering i forhold til andre norske byer, fototips samt andre gode råd og tricks. Appen indeholder også genveje til fly- og udflugtsmuligheder.

Norway in Virtual Reality

Visitnorways VR-app giver dig Norge i fugleperspektiv og i virtual reality via medrivende 360 graders panoramabilleder. Flyv hundrede meter over de blå fjorde, forbi vandfald, fjelde og gletsjere - alt sammen i sikkerhed på sofaen.

Du kan flyve med på din smartphone. Men for at få en rigtig virtuel oplevelse har du brug for et VR-headset, for eksempel Google Cardboard.

Andre smarte ferieapps

Der findes apps til ethvert behov – uanset hvad du har af planer for dit ophold. Det norske onlinemagasin amobil.no har lavet en liste over nyttige apps til turister i Norge. Blandt disse apps finder du:

 • Pak smart med Packing Pro til iPhone eller Packing List til Android.
 • Tjek vejret i Norge med Yr eller Storm.
 • Få overblik over dine afgange og ankomster med SAS’ gratis rejseapp.
 • Rejser du med Norwegian? Hent Norwegian's Travel Assistant.
 • Vy (det tidligere NSB) har en app til iPhone og Android.
 • Planlæg turen rundt i Norge med appen fra Entur, der giver dig rejseforslag baseret på alle offentlige transportmidler over hele landet.
 • Mivai sammenligner priser på taxaselskaber i nærheden af dig.
 • Skal du ud og vandre? Med In Sight har du altid en turguide i lommen.
 • Det umage og animerede par Bædi & Børdi er et får og en fugl, der guider dig med alt fra naturen til museer på en sjov og lærerig måde. Meget børnevenligt.
 • Find my Friends er den perfekte app, hvis du let bliver væk fra dine venner.
 • ECC-Net: Travel indeholder oplysninger om forbrugerrettigheder og hvordan du kan håndhævde dem.
 • Se Norges udendørs aktiviteter med appen Outdooractive. Med over 2.000 alternativer, lige fra vandring i Jotunheimen til surfing på Lofoten, er du sikker på altid at finde noget sjovt i nærheden.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Store oplevelser venter

Senest besøgte sider