Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Cod fishing off the coast of Flatanger
Flatanger.
Photo: W.Krause / media-army.de / visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Tænk stort på din fiskeferie

Hvis du drømmer om at få en kæmpefisk på krogen behøver du ikke lang betænkningstid for at finde ud af, hvor fiskeferien skal gå hen. I Nord-Norge er der nærmest tradition for rekordfangster.

Havfiskeritilbud i Nord-Norge

Kysten i Nord-Norge har et velfortjent ry for at være et af de fiskeområder, der har den største bestand af fisk. Inde i selve landet finder du nogle af Europas bedste lakseelve. Se tilbuddene her.

Hemmingodden Lofoten Fishing Lodge

Hemmingodden Fishing Lodge ligger ved kysten i Ballstad midt i den norske øgruppe Lofoten. Havhytterne har fået en opgradering og er indrettet med eget bad/wc og et nyt, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine.

Lej en af deres nyerhvervede kvalitetsbåde, og tag af sted på dit eget fiskeeventyr, eller hop ombord på en større båd.

Pris fra NOK 240 pr. person pr. nat (baseret på 4 personer i ét rum i lavsæsonen). Kapacitet: Seks enheder med i alt 41 senge, inklusive fire køjesenge. Kan lejes hele året rundt.

Lofoten Rent a boat AS

Udforsk den bjergtagende øgruppe Lofoten på egen hånd, eller lej en guide, som kan vise dig de bedste fiskeområder i det utroligt naturskønne område. Bådudlejningen ligger i landsbyen Kabelvåg og har en række robuste, sikre både med ekkolod og chart plotter.

Lofoten Rent A Boat kan også hjælpe dig med at skræddersy en pakke, der passer til netop dit behov.

Bådleje fra NOK 350 for en lille 14-fods båd, NOK 980 for en mellem 18-fods båd og NOK 1.900 for en stor 23-fods båd.

Fisketur til Nusfjord

Stift bekendtskab med en af de ældste og bedst bevarede fiskerlejer i Norge. Nusfjord ligger blot få minutter fra en række af de bedste fiskeområder og har omtrent 50 traditionelle rorbuer (sæsonboliger for fiskere) til udlejning, hvoraf mange blev bygget helt tilbage i det 19. og tidlige 20. århundrede.

Den mest almindelige fiskeart i Nusfjord er torsken, men du kan også fiske helleflynder, sej og kuller.

Pris fra NOK 8.000 for en udflugt med en erfaren skipper i en ægte fiskekutter (plads til otte personer pr. tur).

Korsfjorden Feriehus

Korsfjorden Feriehus ligger i Alta og byder på en autentisk norsk fiskeoplevelse, hvor du selv sørger for maden. Husene ligger kun cirka 500 meter fra vandet. Stedet råder over tre 19 fods både med GPS og ekkolod, som du kan leje.

Fiskesæsonen er fra april til oktober, men husene kan lejes hele året rundt.

Pris fra NOK 10.000 pr. uge for 5 personer (15.000 inklusiv bådleje) eller NOK 15.000 pr. uge for 10 personer (25.000 inklusiv bådleje).

Torskefiskeri med Offersøy Feriesenter

Book en fiskeferie med Offersøy Feriesenter, og find ud af, hvorfor øgruppen Lofoten i Nordnorge er et af verdens vigtigste fiskeområder for torsk.

Bo i en autentisk rorbu (sæsonbolig for fiskere) eller i en hytte ved havet. Du kan også leje et værelse eller bo i din egen campingvogn.

Pris fra NOK 4.200 pr. person pr. uge i en hytte ved vandet for 4 personer eller i en rorbu for 5 personer, inklusiv båd.

Lauklines - ved havet i Tromsø

Lauklines, beliggende blot 30 kilometer fra Tromsø Lufthavn, ligger i læ af fjorden men stadig tæt på det åbne hav. Rorbuerne (fiskerhytter) er af høj standard og kan rumme op til seks personer. Området indbyder til fjordfiskeri, ferskvandsfiskeri, trolling, kystfiskeri og dybhavsfiskeri.

Fisketure på havet arrangeres på robuste charterbåde med professionelle guides. Moderne, 32-fods Kloster Patrol både med 2x300 hk Yamaha-motorer. Der kan også lejes seks Arronet 23,5 SPT både med 150 hkYamaha-motorer, ekkolod og kortplotter. 

Pris fra NOK 4.398 pr. person for 7 nætter i hytte (baseret på en gruppe på 4 personer). Lufthavnstransport kan arrangeres.

Gå efter kæmpefiskene på Sørøya

Stop dagdrømmene om en rekordstor fangst og tag til Sørøya i Finnmark, hvor de store fisk bare venter på at blive fanget. Hos Big Fish Adventure kan du overnatte i et stort sommerhus, en lejlighed med havudsigt, et behageligt hotelværelse eller et hus med egen flydedok. De tilbyder også følgende:

 • 19/22-fods Kværnø aluminiumsbåd med 4-takts motor (50/115 hk), ekkolod og GPS,
 • Stor båd med skipper og guide (på forespørgsel)
 • Rensefaciliteter og fryser, fiskeudstyr, redningsveste,
 • Restaurant, bar, butik
 • Hjælp og tips til udstyr, fiskepladser med videre fra kompetente guider og værter.

Sæson: Åben hele året rundt, men hovedsæsonen er fra 1. marts og til 30. september.

Hvor er fiskene?

Se fisketilbuddene i Nord-Norge.

Fiskeri i Nord-Norge
Drømmer du om å overnatte i rorbu i Lofoten - slik fiskerne gjorde i gamle dager? Hos oss på Hemmingodden på Ballstad bor du helt nede ved… Read more
Overnatting rorbuer - Hemmingodden Lofoten Fishing Lodge
Høystandard rorbuer kun 35 min. kjøretur sørvest for Tromsø. Et feriested med perfekte forhold for fjellvandring, fiske, midnattsol, nordlys,… Read more
Lauklines Kystferie
Vi inviterer til et spennende havfiske på Offersøy, fra mars til oktober. Read more
Havfiske på Offersøy
Udforsk den bjergtagende øgruppe Lofoten på egen hånd, eller lej en guide, som kan vise dig de bedste fiskeområder i det utroligt naturskønne område. Read more
Lofoten Rent a Boat
Korsfjorden Feriehus ligger i Alta og byder på en autentisk norsk fiskeoplevelse, hvor du selv sørger for maden. Husene ligger kun cirka 500 meter fra… Read more
Korsfjorden Feriehuse
Stop dagdrømmene om en rekordstor fangst og tag til Sørøya i Finnmark, hvor de store fisk bare venter på at blive fanget. Read more
Big Fish Adventure
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sådan kommer du til Nord-Norge

  Det meste af Nord-Norge ligger over polarcirklen og består af fylkerne Nordland, Troms og Finnmark. Den hurtigste og letteste måde at komme hertil er med fly.

  • Northern Norway cycling/hiking car

   Med bil

   I bil kan du nyde udsigten over det flotte landskab, når du kører rundt i Nord-Norge – men vær opmærksom på, at afstandene mellem de større byer kan være længere, end du tror. Der er mulighed for at leje en bil i alle lufthavne i Nord-Norge.

  • Northern Norway cycling/hiking boat

   Med båd

   En anden mulighed er Hurtigruten, som lægger til i 25 havne i Nordnorge, inklusive Vesterålen, Tromsø, Hammerfest, Nordkyn og Kirkenes.

  • Northern Norway cycling/hiking plane

   Med fly

   Der er lufthavne i Bodø, Harstad/Narvik, Tromsø, Alta, Kirkenes og Longyearbyen, ud over 20 korte landingsbaner. Rejsetiden fra Oslo til Tromsø er ca. en time og 45 minutter.

  Sikkerhed på vandet

  Kom tørskoet hjem

  Hav disse tommelfingerregler i baghovedet, hver gang du færdes i eller nær vandet:

  1. Tænk på sikkerheden, og husk, at planlægning giver mindre risiko og en mere bekymringsfri oplevelse.
  2. Medbring det nødvendige udstyr. Det bør være i god stand og let at få fat på.
  3. Hav respekt for havet og for vejret. Sejl kun ud, når vejrforholdene er sikre.
  4. Følg havets regler (og sørg for, at du kender disse regler).
  5. Bær redningsvest eller andet flydeudstyr.
  6. Sørg for, at du er udhvilet og ædru. Tag aldrig ud at sejle under indflydelse af alkohol eller stoffer.
  7. Vær hensynsfuld, og husk, at det er et fælles ansvar at tage hensyn til sikkerheden og miljøet, og at alle har det godt.
  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen