Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Hiking in the Aurlandsdalen Hiking in the Aurlandsdalen Hiking in Aurlandsdalen
Hiking in the Aurlandsdalen Hiking in Aurlandsdalen

Vandring i Aurlandsdalen

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Oplev Norges Grand Canyon

Frodig natur, fantastiske fjordudsigter og brusende elve gør området perfekt til udendørs aktiviteter – der er en god grund til, at Aurlandsdalen kaldes Norges Grand Canyon.

Aurlandsdalen og Nærøyfjorden, beliggende for enden af Sognefjorden, er klassiske vandreområder med masser af udendørs eventyr lige i nærheden. Du kan for eksempel prøve kajakpadling på fjorden, at cykle fra 1.222 til 0 meters højde over havets overflade, eller deltage på en RIB-safari eller på et fjord-cruise. Alt dette er muligt på én og samme destination - det giver dig mere tid til aktivitet og mindre tid på transport.

Nationalparken Jostedalsbræen er blot et par timer væk. Her kan du tage på vandreture, prøve gletsjervandring på Nigardsbræen eller udforske gletsjersøen i kajak.

Endags vandretur

Tag toget fra Bergen til Flåm og fortsæt med bus eller taxi til Østerbø Fjeldstue. Ruten fra Østerbø til Vassbygdi er en populær 20 kilometer lang vandretur, med en højdeforskel på 750 meter. Vandreturen tager cirka seks timer.

Sæson

Juni til september.

Om dette område
Sognefjord-området

Sognefjorden er ikke alene Norges længste og dybeste fjord. Den er også velsignet med vidunderlige nationalparker og bjergtagende gletsjere. Områderne omkring Sognefjord er blandt Norges mest populære gå- og vandreområder med markerede vandreruter til og fra alle landsbyer. Der er vandreture og eventyr for alle aldersgrupper og ambitionsniveauer.

Læs mere om vandring i Sognefjord-området


Andre vandreture i nærheden af Aurlandsdalen

Guidet vandretur til Keipen i Balestrand

Tag med på en hård, men udbytterig vandretur til Keipen, hvor du får en storslået udsigt over Sognefjord, fjeldene og fjordlandsbyen Balestrand.

På den 12-14 kilometer lange vandretur kommer du op i en højde på 1.500 meter, og det tager 7-9 timer at gennemføre vandringen. Det er fysisk krævende, men du vil blive guidet hele vejen til toppen af fjorden af erfarne fjeldguider. For at sikre at alle får størst muligt udbytte af turen, er det maksimale antal deltagere otte personer pr. guide. Turen ligger på onsdage og lørdage i perioden 27. juli til 27. august.

Pris fra NOK 750 pr. person. Sørg for at iføre dig ordentlige vandrestøvler og varmt tøj samt hue og handsker. Medbring drikkevarer til en hel dags vandring.


Vandring nær Aurlandsdalen
The well-known and historic Aurlandsdalen Valley, was once one of the main routes between the eastern and western parts of Norway. The area known as… Read more
Aurlandsdalen
Guided hike to Keipen in Balestrand   Guided tour with spectacular view over the Sognefjord, mountains and fjord village Balestrand. Experienced… Read more
Guided hike to Keipen in Balestrand
Click to activate
Select
  Click to activate

  Sådan kommer du hertil

  • Med tog

   Med tog

   Fra Bergen
   Tag Bergensbanen fra Oslo til Finse station. Book billetter på nsb.no.

  • Med bus

   Med bus

   Tag bussen til Geiterygghytta - der er adskillige daglige afgange. Mere information får du på kringom.no eller ved at ringe 177 mens du er i Norge.

  • Rundture

   Rundture

   Book en Norge i en nøddeskal-tur med Fjord Tours, enkelt eller retur, inklusiv tog, bus og fjordcruise.  Opdag mere

  Your Recently Viewed Pages