Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Rauland
Rauland.
Photo: visitrauland.no
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Find din snesikre skiferie til Norge

Det er svært med ord at indfange den imponerende natur, den friske luft, den knasende sne og den helt særlige stemning der hersker om vinteren i Norge. Den skal opleves på egen krop, med alle sanser.

I Norge er der skiterræn for alle aldre og niveauer, og hvis I rejser med børn kan I være sikre på, at de får en god oplevelse. På langt de fleste destinationer er der særlige børneområder med trygge omgivelser for de helt små, samt børnebakker, børnelifter og et sprog de små kan forstå. Du finder også sjove terrænparker for dine teenagere.

Mange steder kan I bo ski in/ski out - direkte på pisten. På denne måde sparer I tid til transport fra og til lifterne, og det er let at slå et smut forbi hytten eller lejligheden når sulten nærmer sig i løbet af dagen.

"Men Norge er dyrt", tænker du måske. "Norge er det hele værd", svarer vi. Den høje standard på overnatning, det suveræne skiløb og det generelle serviceniveau gør, at du simpelthen får mere for pengene. Bestiller du i god tid, får du de bedste priser. Og det koster naturligvis ikke noget at løbe på langrend.

Har du brug for en hjælpende hånd til at planlægge årets skiferie? Stik vejen forbi en af vores partnere herunder, så hjælper de dig med at strikke en succesfuld skiferie sammen.

Danske rejseudbydere

Stena Line ferry
Stena Line.
Photo: stenaline.dk

Stena Line logo

Sejl fra Frederikshavn til Oslo med Stena Line - den eneste rute direkte fra Nordjylland til den norske hovedstad. Bestiller du hurtigt kan du få fat i en af de eftertragtede ski in/ski out-hytter.

Color Line
Color Line.
Photo: Color Line

Color Line logo

Få styr på vinterens skiferie med Color Line - sejl direkte fra Hirtshals til Larvik eller Kristiansand, og kør udhvilet videre til dit foretrukne skiområde i Norge.

DFDS
DFDS.
Photo: DFDS Seaways

DFDS logo

Vælg den smukkeste vej til Norge med DFDS Seaways. Kør om bord på det flydende hotel i København og vågn op udhvilet i Oslo næste morgen, blot et par timers kørsel fra skiområderne.

Fjord Line
Fjord Line.
Photo: Fjordline.com

Fjord Line logo

Tag bilen med på Fjord Lines ruter fra Hirtshals til Langesund og Kristiansand i det sydlige Norge, eller direkte til fjordene ved Stavanger og Bergen, hvor du kan stå på ski med fjordudsigt.

Cottage at Beitostølen
Cottage at Beitostølen.
Photo: C.H. - Visitnorway.com

Norsk Rejsebureau logo

Bestiller du ferien hos Norsk Rejsebureau får du over 100 års erfaring med i købet.

Cabin in Rauland
Rauland.
Photo: norskrejsebureau

Norsk Hytte Udlejning

Find og book din hytte eller lejlighed i store dele af Norge online hos Norsk Hytte Udlejning.

Skiers in the chairlift in Geilo
Skiers in the chairlift in Geilo.
Photo: Knut Vestrum | Geilo Holiday

Thinggaard logo

Thinggaard tilbyder busrejser fra hele Danmark via Sjælland over Sverige til Norge.

Couple by car, Beitostølen
Couple by car, Beitostølen.
Photo: C.H. - Visitnorway.com

Dansk Bilferie logo

Det er aldrig for tidligt at planlægge skiferien. Bestil online hos Dansk Bilferie - de er eksperter i skirejser til Norge.

Skiing in the wild
Skiing in the wild.
Photo: VISITOSLO/Tord Baklund

Hyttespecialisten logo

Hyttespecialisten har udbudt rejser til Norge siden 1971 - de har den helt rigtige hytte klar til dig uanset om I er mange eller få, store eller små.

Kvitfjell
Kvitfjell.
Photo: Kvitfjell Alpinanlegg

Ruby Rejser logo

Ruby Rejser arrangerer fællesrejser, temarejser, singleferie med eller uden børn samt individuelle skiferie til Norges bedste skiområder.

Couple skiing in Hafjell Alpinsenter
Couple skiing in Hafjell Alpinsenter.
Photo: CH - Visitnorway.com

Fjällferie logo

Fjällferie arrangerer kør-selv skiferie til Hemsedal, Trysil, Hafjell, Kvitfjell og Norefjell samt busrejser til Trysil. Et sikkert valg.

Skarsnuten Hotel, Hemsedal
Skarsnuten Hotel, Hemsedal.
Photo: Hemsedal.com/Frank Tolpinrud

Dansk Fri Ferie

Få den bedste service, fra du bestiller skirejsen til du er trygt hjemme igen. Lej den helt rigtige feriebolig i Norge med Dansk Fri Ferie.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen