Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Bodø
Bodø.
Photo: Ernst Furuhatt
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Uanset hvilken rejseform, du foretrækker, er det nemt at komme op til nordlyset.

Med fly

Hvis du flyver til Norge fra udlandet, skal du formentlig skifte til et andet fly i Oslo. Men fortvivl ej - der afgår cirka 250 fly om ugen fra Oslo til Nord-Norge.

Bemærk, at der findes flere lufthavne i Oslo-området. Næsten alle fly til Nord-Norge afgår fra Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL), men mange lavprisselskaber flyver fra Torp Sandefjord Airport (TRF).

Flyv med SAS

SAS har en lang række flyruter til det nordlige Norge. Med deres omfattende netværk kan du vågne op i København og gå i seng på snehotellet i Kirkenes. Mulighederne er mange - og fra den 16. december 2017 kan du flyve direkte fra København til Tromsø med SAS

Flyv med Norwegian

Flyv til Nord-Norge med Norwegian fra Oslo. Herfra kan du nemt komme videre rundt med indenrigsfly i det arktiske Norge. Norwegian flyver direkte fra Oslo til Bodø, Harstad/Narvik, Bardufoss, Tromsø, Alta, Kirkenes og Longyearbyen.

Flyv med Widerøe

Det norske luftfartsselskab Widerøe har faste afgange til 43 lufthavne over hele Norge, hvoraf 25 ligger i Nord-Norge. Flyv til Bodø eller Tromsø, og fortsæt til eksotiske vinterdestinationer i Lofoten, Vesterålen eller Finnmark.

Med tog

De norske statsbaner (NSB) driver de fleste persontoge i Norge og har et jernbanenet, der strækker sig fra Kristiansand i syd til Bodø nord for polarcirklen.

Jernbanelinjen Nordlandsbanen tager dig med langt ind i polarområdet, hvor nordlyset danser hen over himlen i de kolde vinternætter.

Bil og bus

E6, hovedvejen, der går fra den nordlige til den sydlige del af Norge, har en høj standard og er generelt farbar hele året rundt. Fra Majavatn ved grænsen til Trøndelag-regionen strækker den sig over 1.670 kilometer til Kirkenes via Fauske, Narvik, Bardufoss, Alta, Lakselv og Tana-broen. På denne rute er der også en færgeovergang.

Et mere naturskønt alternativ er de nationale turistveje. De er en attraktion i sig selv, men tager lidt længere tid på grund af de mange færgeovergange.

Sommetider er fjeldpassene på E6 lukkede på grund af dårlige vejrforhold. De åbner normalt igen efter et par timer. Sørg for at tjekke vejrudsigten, inden du kører.

Med båd

Hurtigruten, der sejler på den traditionsrige kystrute fra Bergen til Kirkenes, anløber 34 havne i Nord-Norge, med stop på mellem 5 minutter og 4 timer afhængig af havnens størrelse. Det står dig frit for at gå af borde mens skibet ligger stile.

Der findes flere forskellige hurtigbåde og lokale både, som du kan komme rundt med i Nord-Norge. Hurtigbådene er hurtige og bekvemme og gør, at du kan bevæge dig mere effektivt mellem regionerne i Nord-Norge. Med de lokale både oplever du også de lidt mindre, uopdagede områder i Nordnorge.

  • Kort over Nord-Norge
Click to activate
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

Sådan kan du også komme rundt i Nord-Norge

Lad os hjælpe dig med at gøre din rejse så perfekt som muligt. Filtrer søgeresultaterne, og se tilbuddene nedenfor.

×
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad