Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Bodø Bodø
Credits
Bodø.
Photo: Ernst Furuhatt
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Uanset hvilken rejseform, du foretrækker, er det nemt at komme til det fjerntliggende nordlysområde.

Med fly

Hvis du flyver til Norge fra udlandet, skal du formentlig videre med et andet fly i Oslo. Der afgår cirka 250 fly om ugen fra Oslo til Nordnorge.

Bemærk, at der findes flere lufthavne i Oslo-området. Næsten alle fly til Nordnorge afgår fra Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL), men mange lavprisselskaber flyver fra Torp Sandefjord Airport (TRF).

SAS

SAS har en lang række flyruter til Nordnorge. Med deres omfattende netværk kan du vågne op i London og gå i seng på snehotellet i Kirkenes. Mulighederne er mange med SAS, som flyver til Bodø, Evenes, Tromsø og Alta.

Flyv med Norwegian

Flyv direkte til Tromsø med Norwegian, eller flyv til Oslo, hvor du nemt kan komme videre med indenrigsfly til det arktiske Norge. Norwegian flyver direkte fra Oslo til Bodø, Harstad/Narvik, Bardufoss, Tromsø, Alta, Kirkenes og Longyearbyen.

Flyv med Widerøe

Det norske luftfartsselskab Widerøe tilbyder faste afgange til 43 lufthavne over hele Norge, hvoraf 25 ligger i Nordnorge. Flyv til Bodø eller Tromsø, og fortsæt til eksotiske vinterdestinationer i Lofoten, Vesterålen eller Finnmark.

Klik på linkene nedenfor for priser og bookingoplysninger

Rejs med fly med:

SAS

Norwegian

Widerøe

Rejs med tog med:

NSB

Rejs med båd med:

Hurtigruten

Med tog

De norske statsbaner (NSB) driver de fleste persontoge i Norge og har et jernbanenet, der strækker sig fra Kristiansand i syd til Bodø nord for polarcirklen.

Jernbanelinjen Nordlandsbanen tager dig med langt ind i polarområdet, hvor nordlyset danser hen over himlen i de kolde vinternætter.

Bil og bus

E6, hovedvejen, der går fra den nordlige til den sydlige del af Norge, har en høj standard og er generelt farbar hele året rundt. Fra Majavatn ved grænsen til Trøndelag-regionen strækker den sig over 1.670 kilometer til Kirkenes via Fauske, Narvik, Bardufoss, Alta, Lakselv og Tana-broen. På denne rute er der også en færgeovergang.

Et mere naturskønt alternativ er Nasjonale Turistveger. De er en attraktion i sig selv, men tager lidt længere tid på grund af de mange færgeovergange.

Sommetider er E6-bjergpasssene lukkede på grund af dårlige vejrforhold. De åbner normalt igen efter et par timer. Sørg for at tjekke vejrudsigten, inden du kører.

Med båd

Sommetider er E6-bjergpasssene lukkede på grund af dårlige vejrforhold. De åbner normalt igen efter et par timer. Sørg for at tjekke vejrudsigten, inden du kører.

Der findes flere forskellige hurtigbåde og lokale både, som du kan komme rundt med i Nordnorge. Hurtigbådene er hurtige og bekvemme og gør, at du kan bevæge dig mere effektivt mellem regionerne i Nordnorge. Men med de lokale både oplever du også de lidt mindre, uopdagede områder i Nordnorge.

  • Kort over Nordnorge
Click to activate

Andre måder at komme rundt i Nordnorge

Lad os hjælpe dig med at gøre din rejse så perfekt som muligt. Filtrer søgeresultaterne, og se tilbuddene nedenfor.

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad