Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hardanger
Hardanger.
Photo: Robin Strand
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Norges frugthave

Naturen og kulturen i Hardanger er den perfekte ramme for aktiviteter og oplevelser, uanset om der skal fart over feltet eller der skal ro på. 


Dagsture i Hardangerfjord-området

Trolltunga

Trolltunga er en af de mest spektakulære - og mest fotograferede - klippeformationer i Norge. Vandreturen til "troldens tunge" er cirka 23 kilometer i alt og tager cirka 10-12 timer at gennemføre - det er således en særdeles udfordrende vandretur, der ikke passer til alle.

Sæson: fra midten af juni til midten af september.

Folgefonna

Folgefonna er en af Norges største gletsjere, med et areal på cirka 168 kvadratkilometer og med en iskappe, der på sit tykkeste er 3-400 meter tyk. En vandretur på gletsjeren bør kun udføres i selskab med en guide. Du behøver dog ikke bevæge dig op på gletsjeren, for at blive fascineret af den.

Sæson: fra starten af juli til midten af september.

Vøringsfossen

Vøringsfossen er Norges mest kendte vandfald, med en faldhøjde på hele 182 meter fra Hardangervidda-plateauet og ned i Måbødalen.

Et godt udsigtspunkt findes ved Fossli Hotel på Rv. 7.

Vandreturen til Vøringsfossen tager cirka halvanden time.

Ulvik

Besøg en af de mange frugtgårde i Ulvik og smag på de "lokale druer". Hør historier om frugtdyrkning og nyd udsigten.

Museumsbesøg

Læg vejen forbi et af områdets mange museer, for eksempel Hardanger Folkemuseum, Agatunet eller Fartøyvernsenteret i Nordheimsund.


Stormfulde højder og troldetunger

Fra selve fjorden og til Folgefonna og videre til den ikoniske Trolltunga – i Hardangerfjord-regionen finder du noget af det mest seværdige natur i Norge. Området er også kendt for de blomstrende frugttræer om foråret.


Yderligere inspiration

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen