Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Road cycling, Trollstigen
Road cycling, Trollstigen.
Photo: Mattias Fredriksson/visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hårnålesving for alle pengene

Fjeldvejen Trollstigen og Atlanterhavsvejen garanterer, at Fjord Norge kan give dig nogle af de mest fantastiske cykeloplevelser i landet.

Landevejscykling i Nordvest

I den nordvestlige del af Fjord Norge finder du Trollstigen, som er kendt for sine hårnålesving. Hvis du er konkurrencemenneske kan du udfordre dig selv med Trollstigen-løbet eller Trollveggen-triatlon, som afholdes hvert år i Åndalsnes. Udnyt også chancen for at cykle langs den vindblæste Atlanterhavsvej på kysten mellem Kristiansund og Molde, mens du er i området.

Det kan også varmt anbefales at cykle langs kysten. En af de foretrukne ruter er øhop med kortere strækninger og færgeoverfart. Få en oplevelse for livet, og prøv en kombination af vandring og sejlads – overnat ombord på en båd på fjorden, og tril af sted på din cykel i det omkringliggende landskab efter en god nats søvn.

Landevejscykling i Bergen og Voss

Et godt stykke sydpå, i Stølsheimen-området mellem Bergen og Voss, er der mange muligheder for cykling langs fjordruter på rolige lokale veje. Vælg mellem korte, nemme ture og længere ture med mulighed for klatring, som belønnes med storslåede udsigter fra toppen. Husk at nyde de smukke vidtstrakte fjelde, de dybe dale og kystlandskabet, mens du cykler.

I september 2017 dannede gaderne i Bergen og de umiddelbare omgivelser rammerne om VM i landevejscykling – en af verdens største sportsbegivenheder. Kom og se med egne øjne, hvorfor man valgte netop dette område!

Se hvor du skal hen

Udforsk mulighederne på kortet nedenfor.

Landevejscykling i Nordvest
Atlanterhavsvejen, Trollstigens hårnålesving, kombineret cykling og sejlads samt øhop – disse aktiviteter står højt på mange cyklisters ønskeliste.
Vi guider deg på El-sykkel opp Trollstigen - et av norges fremste turist ikon! Nasjonal Turistveg Trollstigen byr på en… Read more
Tour de Trollstigen
Lei Elsykkel, og opplev hva Molde har å by på. Molde, og den nærliggende moldemarka har en natur som egner seg veldig godt med… Read more
Lei el-sykkel i Molde
Landevejscykling i Bergen og Voss
Nyd nogle nemme ture langs rolige lokale veje eller længere ture med klatring og nedstigning i dale, fjorde og på kysten.
Bli med på guida sykkeltur til spektakulære Skjervsfossen! Read more
Bike the Fjords - Skjervsfossen
Denne sykkelturen går innom kjende attraksjonar som Stalheimskleiva, Nærøyfjorden, Gudvangen, Flåm og Flåmsbana. Read more
Bike the Fjords - Nærøyfjorden verdsarvområde
Denne fantastiske reisa varer over åtte dagar, med seks dagar på sykkel gjennom vakkert vest-norsk fjordlandskap. Read more
Bike the Fjords – Hardangerfjorden
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sikkerhed på to hjul

  Tips til at holde dig på sporet

  Når du cykler på vejene i Norge gælder de samme regler for dig som for vejens andre brugere - bilister og motorkøretøjer. Lad være med at drikke alkohol før cykelturen.

  Følg de gældende trafikregler og vejskilte. Kør i højre side af vejbanen. Du må gerne cykle på fortovet, men tilpas din hastighed. Du må ikke cykle på motorveje eller motortrafikveje. Giv tegn med hånden, før du svinger. Du har højre vigepligt. Bær cykelhjelm. Det er en god idé at bære refleksvest, særligt på travle veje. Kun børn under 10 år må medtages som passagerer på cyklen.

  Din cykel skal have:

  En rød refleks bagpå, hvide eller gule reflekser på pedalerne, to bremser, der virker uafhængigt af hinanden, en ringeklokke, hvide eller gule forlys samt røde baglys (i mørke og ved nedsat sigtbarhed).

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen