Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Road cycling, Trollstigen
Road cycling, Trollstigen.
Photo: Mattias Fredriksson/visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hårnålesving for alle pengene

Fjeldvejen Trollstigen og Atlanterhavsvejen garanterer, at Fjord Norge kan give dig nogle af de mest fantastiske cykeloplevelser i landet.

Landevejscykling i Nordvest

I den nordvestlige del af Fjord Norge finder du Trollstigen, som er kendt for sine hårnålesving. Hvis du er konkurrencemenneske kan du udfordre dig selv med Trollstigen-løbet eller Trollveggen-triatlon, som afholdes hvert år i Åndalsnes. Udnyt også chancen for at cykle langs den vindblæste Atlanterhavsvej på kysten mellem Kristiansund og Molde, mens du er i området.

Det kan også varmt anbefales at cykle langs kysten. En af de foretrukne ruter er øhop med kortere strækninger og færgeoverfart. Få en oplevelse for livet, og prøv en kombination af vandring og sejlads – overnat ombord på en båd på fjorden, og tril af sted på din cykel i det omkringliggende landskab efter en god nats søvn.

Nyd den storslåede natur i ro og mag på en elcykel

Området omkring Molde er som skabt til at cykle i: den perfekte kombination af flade veje, kuperede landskaber og bløde bakker. Uanset om du er entusiast eller bare cykler til husbehov, har Molde Adventure Center den helt rigtige kvalitetscykel til dig. Her er både elcykler og mountainbikes med rugbrødsmotor, så du uden de store anstrengelser kan glide gennem den smukke norske natur på to hjul.

Mangler du idéer til turen? Molde Adventure Center anbefaler fem forskellige ruter til cykelture på egen hånd. Hvis du hellere vil af sted på en guidet tur, kan der skaffes professionelle guider efter behov.

Pris fra NOK 200 pr. person.

Bestig Trollstigen med elektrisk cykel

Det gode ved en elektrisk cykel er, at du bestemmer, hvor hårdt du vil arbejde – og at du ikke behøver at være i topform for at tage med på en guidet tur til Trollstigen med sine famøse 11 hårnålesving.

Nyd den storslåede udsigt, og afslut dagen med et to-retters gourmetmåltid på toppen. Undervejs vil din guide fortælle dig mere om dette tekniske mesterværk.

Pris fra NOK 1.150 pr. person, inklusiv guide og gourmetfrokost.

Bike & Sail med Romsdal Adventure

Kast dig ud i dit livs cykeleventyr i fjordområdet i en lille gruppe med 6-10 personer. I løbet af de seks dage oplever du den ene storslåede udsigt efter den anden, herunder klassiske landemærker såsom det tekniske mesterværk Atlanterhavsvejen, hårnålesvingene på Trollstigen, de smukke fjorde Geirangerfjord og Hjørundfjord og art nouveau-byen Ålesund.

Dit hjem hele ugen er det smukt restaurerede flådefartøj Gassten, hvor en privat kok forbereder et lækkert frisk måltid mad til dig hver dag.

Pris fra GBP 2.700 pr. person.

Landevejscykling i Bergen og Voss

Et godt stykke sydpå, i Stølsheimen-området mellem Bergen og Voss, er der mange muligheder for cykling langs fjordruter på rolige lokale veje. Vælg mellem korte, nemme ture og længere ture med mulighed for klatring, som belønnes med storslåede udsigter fra toppen. Husk at nyde de smukke vidtstrakte fjelde, de dybe dale og kystlandskabet, mens du cykler.

I september 2017 dannede gaderne i Bergen og de umiddelbare omgivelser rammerne om VM i landevejscykling – en af verdens største sportsbegivenheder. Kom og se med egne øjne, hvorfor man valgte netop dette område!

Cykeltur med guide til vandfaldet Skjervsfossen

Se det 135 meter høje vandfald Skjervsfossen fra cykelsadlen! Selvom de første 10 kilometer går op ad bakke, er denne rundtur på 27 kilometer ikke specielt hård – og det føles skønt at køle af i vandsprøjtene, når du er nået til tops. Hvis du har lyst til en større udfordring på tilbagevejen, kan du cykle ned af den stejle og snoede vej til foden af vandfaldet.

Bike the Fjords tilbyder sommeren igennem guidede ture til Skjervsfossen. Du kan også leje en cykel og tage af sted på egen hånd. Turen tager mellem 3 og 4 timer afhængigt af dit tempo.

Pris fra NOK 750 pr. person (inklusive cykelleje)

Cykeltur med guide rundt om Vangsvatnet 

Kom nemt omkring i de smukke omgivelser på en cykeltur med guide, arrangeret af Bike the Fjords. På de 23 kilometer rundt om søen Vangsvatnet cykler I gennem små landbrug og langs med elve og vandfald. Ruten omfatter attraktioner som Prestegardsmoen naturpark, den spændende Bordalsgjelet-slugt og en række butikker med salg af kunsthåndværk og brugskunst.

Lokale cyklister er rigtig glade for denne tur, der er egnet til børn ned til 11 år. Det meste af tiden cykler I på flade, asfalterede biveje, og turen tager mellem 1,5 og 4 timer afhængigt af dit tempo.

Pris fra NOK 560 pr. person (inklusive cykelleje)

Bike the fjords: Nærøyfjorden

En tredages tur til Nærøyfjord, som er på UNESCOs verdensarvsliste, inklusive attraktioner såsom vandfaldet Tvindefossen, Nærøydalen og Flåmsbanen. Du får også mulighed for at besøge en vikingeudstilling og smage den lokale øl i landsbyen Flåm.

Turen kan bookes på udvalgte datoer i maj, juni og september. Turen anbefales til let øvede cyklister.

Pris fra NOK 8.900 pr. person med guide eller fra NOK 6.400 uden guide.

Bike the fjords: Hardangerfjorden

Fordyb dig i det ekstraordinære landskab i området omkring Bergen og Voss på denne seksdages cykeltur. Vi starter i Bergen, hvor du vil få mulighed for at udforske kulturelle og naturlige landemærker såsom Hardangerfjorden og Edvard Griegs hjem.

Indkvartering sker på de elegante historiske hoteller langs vejen, og et hjælpekøretøj vil sørge for at transportere din bagage. Turen anbefales til let øvede cyklister.

Pris fra NOK 25.300 pr. person med guide eller fra NOK 20.600 uden guide.

Vandring og cykling i norske fodspor

Udforsk den norske natur, kultur og historie på denne rundtur på cykel og til fods. Når du har besøgt Bjørn West-museet i Matre, går du i den norske modstandsbevægelses fodspor under 2. verdenskrig. Undervejs passerer du bjergtagende udsigter, fra dybe dale til vidtstrakte fjelde.

Middag serveres på Stordalen Fjellstove.

Pris fra NOK 1.650 pr. person.

Fjordruten (5 dage)

På denne femdages cykeltur i Fjord Norge vil du opleve smalle dale, fjorde, øer og fjelde. Turen inkluderer også en sejltur, hvor du kommer ud på øerne og cykler gennem idylliske kulturelle landskaber.

Undervejs får du en dejlig overnatning på Stordalen Fjellstove, det unikke Brekkestranda Fjordhotell, Eivindvik Fjordhotell og landstedshotellet Frøyseth Gardsmat.

Pris fra NOK 6.530 pr. person.

Se hvor du skal hen

Udforsk mulighederne på kortet nedenfor.

Landevejscykling i Nordvest
Atlanterhavsvejen, Trollstigens hårnålesving, kombineret cykling og sejlads samt øhop – disse aktiviteter står højt på mange cyklisters ønskeliste.
Vi guider deg på El-sykkel opp Trollstigen - et av norges fremste turist ikon! Nasjonal Turistveg Trollstigen byr på en… Read more
Tour de Trollstigen
Lei Elsykkel, og opplev hva Molde har å by på. Molde, og den nærliggende moldemarka har en natur som egner seg veldig godt med… Read more
Lei el-sykkel i Molde
Landevejscykling i Bergen og Voss
Nyd nogle nemme ture langs rolige lokale veje eller længere ture med klatring og nedstigning i dale, fjorde og på kysten.
Bli med på guida sykkeltur til spektakulære Skjervsfossen! Read more
Bike the Fjords - Skjervsfossen
Denne sykkelturen går innom kjende attraksjonar som Stalheimskleiva, Nærøyfjorden, Gudvangen, Flåm og Flåmsbana. Read more
Bike the Fjords - Nærøyfjorden verdsarvområde
Denne fantastiske reisa varer over åtte dagar, med seks dagar på sykkel gjennom vakkert vest-norsk fjordlandskap. Read more
Bike the Fjords – Hardangerfjorden
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sikkerhed på to hjul

  Tips til at holde dig på sporet

  Når du cykler på vejene i Norge gælder de samme regler for dig som for vejens andre brugere - bilister og motorkøretøjer. Lad være med at drikke alkohol før cykelturen.

  Følg de gældende trafikregler og vejskilte. Kør i højre side af vejbanen. Du må gerne cykle på fortovet, men tilpas din hastighed. Du må ikke cykle på motorveje eller motortrafikveje. Giv tegn med hånden, før du svinger. Du har højre vigepligt. Bær cykelhjelm. Det er en god idé at bære refleksvest, særligt på travle veje. Kun børn under 10 år må medtages som passagerer på cyklen.

  Din cykel skal have:

  En rød refleks bagpå, hvide eller gule reflekser på pedalerne, to bremser, der virker uafhængigt af hinanden, en ringeklokke, hvide eller gule forlys samt røde baglys (i mørke og ved nedsat sigtbarhed).

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen