Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Pudderglede

Vinter i Hovden

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

En familievenlig fjeldlandsby

I Hovden løber vintersæsonen fra november til maj. Den første skilift blev bygget i 1968. I årene siden har Hovden udviklet sig til et moderne og familievenligt skisportssted. 

Hovden Alpinsenter er et moderne skicenter med aktiviteter for hele familien. Skicentret har pister for skiløbere på alle niveauer, nogle af dem oplyst af projektører i forbindelse med aftenskiløb.  

Terrænparken "Bukkerittet" anses for at være en af Norges bedste terrænparker for snowboardere og freeskientusiaster. Den egner sig til alle typer skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Parken tilbyder et væld af spændende faciliteter såsom rails, boxes, big jumps, funboxes og en masse andre elementer.

"Tusseland" er børnenes helt eget skiområde med nemme bakker, pister tilpasset børn og med sjove aktiviteter. Området er udstyret med tallerkenlift og transportbånd. Nederst på bakken er der en skikarrusel for de yngste.

I Hovden får du hele 170 kilometer langrendsspor, som præpareres dagligt gennem hele sæsonen. Der er mange forskellige indkvarteringsmuligheder i Hovden. Her vil du opleve en gæstfri og venlig atmosfære og føle dig hjemme. Inden for kort afstand af hotellet finder du både restauranter, butikker og aktiviteter.

Få mere inspiration på Hovdens officielle hjemmeside.

Sommeren er også et besøg værd

Your Recently Viewed Pages