Skip to main content

Mountainbiking i Trysil

Familievenlige Trysil er Norges største mountainbiking resort og et hot spot for cykling om sommeren. Trysil Bike Arena har 100 kilometer naturlige singletracks samt kilometer efter kilometer af konstruerede stier.

Mange mennesker tænker på sticykling som en aktivitet udelukkende for de mest fanatiske cykelryttere. Intet kunne være længere fra sandheden, i hvert fald ikke i Trysil, en af Norges største MTB-destinationer. Her er gode baner med pump tracks og elementer, hvor nybegyndere kan øve sig med eller uden instruktør.

Sjov i cykelparkerne

Cykelparkerne GT og Radisson Blu har masser af elementer, såsom pump tracks, jump lines, dobbeltslalom og andre sjove ting. Radisson Bike Park har også en stor skills course, hvor du kan varme op og banke rusten af. I GT Pro Park kan du prøve Norges største pump track, jump lines, drop og Twin Peaks, en slalombane med to identiske gennemkørsler, hvor to ryttere kan køre samtidig.

Maksimal sjov på Gullia

Gullia byder på cykeloplevelser, du ikke kan finde andre steder i Skandinavien. Her er lette grønne og blå stier for alle, der har lært at cykle uden støttehjul, samt sorte nedkørsler for de mere erfarne ryttere - i alt er der 35 kilometer stier at boltre sig på i Gullia.

Find din egen stil på de sjove stier og imponerende træbroer, og nyd udsigten mens du hviler lidt - husk, at du selv bestemmer, om hjulene skal slippe jorden undervejs.

Et godt tip: Bliv fortrolig med de lette stier, før du kaster dig over de sværere stier i Gullia eller på Magic Moose.

Liftbaseret cykling

Tag stoleliften Fjellekspressen op til toppen af Trysilfjellet, hvor der venter er omfattende netværk af naturstier, heriblandt en af de længste flow trails i Europa. Hele familien kan være med.

Mærk suset på Magic Moose

Denne 7,5 kilometer lange sti har rigeligt med lette hop, sjove sving, stenede sektioner og lange træbroer, der kan give selv de mest ambitiøse MTB’ere sved på panden. Alle, der mestrer blå niveau, kan prøve Magic Moose.

Børnevenlig mountainbiking på fjeldstier

Fjellrunden er en 13 kilometer lang og familievenlig sti hele vejen rundt om fjeldet. Ruten er også velegnet til lette ture på elcykel, og nogle strækninger kan endda tilbagelægges i rullestol.

Et andet tip er at prøve Fjellflyten - en sjov flow trail på højfjeldet, der tager dig ned til Trysil Høyfjellssenter.

Find det perfekte singletrack

På fjeldet er der rigtigt mange naturlige singletracks. Nogle af de røde og sorte stier er krævende og forudsætter, at du har teknikken i orden. Hvis du vil have en større udfordring langt væk fra de andre ryttere, kan du udforske de 100 kilometer cykelspor i naturen.

Alt på ét sted

Trysilguidene kan give dig en introduktion til mountainbiking, hjælpe med at finpudse dine tricks og arrangere guidede ture i området. Du kan leje alt det nødvendige udstyr lige ved siden af stierne, og der er masser af spisesteder og overnatningsmuligheder i nærheden.

Af andre aktiviteter i Trysil kan for eksempel nævnes high rope, rafting, vandring og fiskeri. Du kan også spille golf eller ride en tur på hest.

Opdag mere

Trysil tilbyder også …

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du kan foretage dig. Filtrer din søgning og se tilbuddene herunder.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider