Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A sculpture of a woman in Ekebergparken sculpture park in Oslo
Ekebergparken i Oslo.
Photo: CH / visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Masser af muligheder for sjov

Ad

Kombiner naturoplevelser med seriøst shopping, forskellige sportsaktiviteter og urban caféliv – på en og samme dag. Der er masser at foretage sig i Oslo både forår, sommer og efterår, mens vinteren er fyldt med aktiviteter for både familie og venner.

Når årstiden ikke er afgørende

Om foråret, sommeren og efteråret er byen oplagt til gåture og cykelture, og de mange offentlige parker tiltrækker mange mennesker når solen er fremme. Oslofjorden giver gode muligheder for at bade og hoppe fra ø til ø, mens skovene rundt om byen er populære områder for vandring og cykling for både lokale og turister.

Vinter i Oslo

Kombiner storbyens summen og natteliv med løjper og rigelige mængder frisk luft i de dybe skove. Byens parker forvandles til et hvidt eventyrland, hvor børnene boltrer sig i sneen og hviner af fryd på kælkebakkerne. Bliv ikke overrasket, hvis du ser folk tage skiene på arbejde i selveste centrum af byen.

En besked fra vores sponsorer

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

Se, hvad der sker i Oslo

Oslo har en af de mest spændende musikscener i Europa, med flere koncerter end i nogen anden skandinavisk by. De store spillesteder tiltrækker internationale stjernenavne, og Oslos klubber arrangerer tusindvis af koncerter hvert eneste år.

Af de årlige festival-highlights kan nævnes musikfestivalerne Øya Festival, Inferno Festival, Oslo Jazzfestival og Oslo Kammermusikfestival - alle tiltrækker musikere fra hele verden og tusindvis af musikfans til Oslo.

Der foregår altid noget på Oslos mange danse-, show- og sportsarenaer. Underholdningen strækker sig fra opera i verdensklasse, ballet og klassisk musik i Operahuset og Koncertsalen til store sportsbegivenheder som for eksempel Bislett Games og skihop fra Holmenkollen.

Find detaljerede oplysninger på Oslos officielle hjemmeside.

Oslo har mange andre ting at byde på…

Hvorfor vente med at finde ud af, hvad du vil lave, til du er her? Find ud af det allerede nu!

×
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen