Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Video Thumbnail - vimeo - Winter in Oslo Video Thumbnail - vimeo - Winter in Oslo Oslo WInter Park, Oslo
Video Thumbnail - vimeo - Winter in Oslo Oslo WInter Park, Oslo
Winter in Oslo.
Photo: VisitOSLO

Oplevelser i Oslo

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Masser af muligheder for sjov

Ad

Kombiner naturoplevelser med seriøst shopping, forskellige sportsaktiviteter og urban caféliv – på en og samme dag. Der er masser at foretage sig i Oslo både forår, sommer og efterår, mens vinteren er fyldt med aktiviteter for både familie og venner.

Vinter i Oslo

Kombiner storbyens summen og natteliv med løjper og rigelige mængder frisk luft i de dybe skove. Byens parker forvandles til et hvidt eventyrland, hvor børnene boltrer sig i sneen og hviner af fryd på kælkebakkerne. Bliv ikke overrasket, hvis du ser folk tage skiene på arbejde i selveste centrum af byen.

Oslo Vinterpark

Det største skiområde i Oslo-området ligger blot 30 minutter fra byens centrum og har pister for børn, begyndere og erfarne skiløbere.

Nordmarka - Oslos naturlegeplads

Om vinteren er der mere end 450 kilometer præparerede og afmærkede langrendsspor i Nordmarka, og nogle af dem bliver belyst om aftenen

Holmenkollen ski museum & tower

Et historisk landemærke i den norske underbevidsthed. Holmenkollen har været centrum for skikonkurrencer i over hundrede år. Inde i selve skihopbakken ligger Holmenkollen Skimuseum.

Når årstiden ikke er afgørende

Om foråret, sommeren og efteråret er byen oplagt til gåture og cykelture, og de mange offentlige parker tiltrækker mange mennesker når solen er fremme. Oslofjorden giver gode muligheder for at bade og hoppe fra ø til ø, mens skovene rundt om byen er populære områder for vandring og cykling for både lokale og turister.

Se, hvad der sker i Oslo

Oslo har en af de mest spændende musikscener i Europa, med flere koncerter end i nogen anden skandinavisk by. De store spillesteder tiltrækker internationale stjernenavne, og Oslos klubber arrangerer tusindvis af koncerter hvert eneste år.

Af de årlige festival-highlights kan nævnes musikfestivalerne Norwegian Wood, Øya Festival, Inferno Festival, Oslo Jazzfestival og Oslo Kammermusikfestival - alle tiltrækker musikere fra hele verden og tusindvis af musikfans til Oslo.

Der foregår altid noget på Oslos mange danse-, show- og sportsarenaer. Underholdningen strækker sig fra opera i verdensklasse, ballet og klassisk musik i Operahuset og Koncertsalen til store sportsbegivenheder som for eksempel Bislett Games og skihop fra Holmenkollen.

Find detaljerede oplysninger på Oslos officielle hjemmeside.

Oslo har mange andre ting at byde på…

Hvorfor vente med at finde ud af, hvad du vil lave, til du er her? Find ud af det allerede nu!

×
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad