Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Ekebergparken sculpture and cultural heritage park, Oslo Ekebergparken sculpture and cultural heritage park, Oslo Ekebergparken, Oslo
Ekebergparken sculpture and cultural heritage park, Oslo Ekebergparken, Oslo
Credits
Ekebergparken sculpture and cultural heritage park, Oslo.
Photo: CH - visitnorway.com
Campaign
Partner

Oslo giver dig næsten ubegrænsede muligheder for sjove oplevelser

Takket være den norske hovedstads unikke beliggenhed kan du trave en tur i skoven, svømme i fjorden og gå til koncert – på én og samme dag.

Udforsk bydelene i Oslo

Oslo er en moderne og mangfoldig by, og hver enkelt bydel har noget specielt at byde ind med. Du kan nå dem alle til fods, eller med en enkelt tur med offentlige transportmidler.

Shopping

I Norges hovedstad kan du finde alt fra de nyeste trends til moderne norsk design og lokalt kunsthåndværk. De vigtigste shoppingområder i Oslo er: centrum omkring Karl Johans gate; Majorstuen med gaderne Bogstadveien og Hegdehaugsveie, Frogner og Bygdøy Allé; samt Grünerløkka.

Sommeraktiviteter

Oslofjorden er perfekt til sightseeing med båd, svømmeture og ø-hop. Byen er omgivet af skove, der er oplagte til cykling og vandring, og i Oslo Sommerpark kan du både køre mountainbike og klatre.

Vinteraktiviteter

Om vinteren kan du kombinere hovedstadens travle summen og natteliv med skiløb, frisk luft og uforstyrrede skove. Blot nogle få minutter fra byens centrum ligger Oslo Vinterpark og dens 11 lifter, 18 pister samt masser af sjov på ski.

Gå på opdagelse i Oslo

Oslo ifølge golfstjernen Suzann "Tutta" Pettersen

Oslo ifølge hipsteren

Topattraktioner i Oslo

Aktivt friluftsliv i Oslo

Se, hvad der sker i Oslo

Oslo har en af de mest spændende musikscener i Europa, med flere koncerter end i nogen anden skandinavisk by. De store spillesteder tiltrækker internationale stjernenavne, og Oslos klubber arrangerer tusindvis af koncerter hvert eneste år.

Af de årlige festival-highlights kan nævnes musikfestivalerne Norwegian Wood, Øya Festival, Inferno Festival, Oslo Jazzfestival og Oslo Kammermusikfestival - alle tiltrækker musikere fra hele verden og tusindvis af musikfans til Oslo.

Der foregår altid noget på Oslos mange danse-, show- og sportsarenaer. Underholdningen strækker sig fra opera i verdensklasse, ballet og klassisk musik i Operahuset og Koncertsalen til store sportsbegivenheder som for eksempel Bislett Games og skihop fra Holmenkollen.

Historier fra Oslo

Oslo tilbyder også ...

Du behøver ikke at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig.

×

Opdag mere