Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
The northern lights dancing across the Arctic sky as Hurtigruten sails below
See the northern lights with Hurtigruten.
Photo: Hege Abrahamsen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Udforsk den magiske arktiske vinter med Hurtigruten

På en rejse med Hurtigruten kommer nordlyset til dig. Nord for polarcirklen får du noget nær optimale muligheder for at se det magiske lys.

Nordlysgaranti

Fakta om Hurtigrutens nordlysgaranti

Nordlyset er utvivlsomt højdepunktet på de fleste ture til Norge om vinteren, og på mange rejsendes ønskeseddel over ting, de bare skal opleve. Hurtigruten er så sikker på, at du får nordlyset at se, at de tilbyder dig en seks- eller syv-dages rejse gratis, hvis nordlyset ikke viser sig på en 12-dages kystsejlads mellem den 1. oktober og den 31. marts.

Men hvordan kan de love det? I Nord-Norge sejler skibene lige under nordlysovalen - et område nord for polarcirklen og omkring Nordpolen, hvor der konstant og konsekvent er nordlysaktivitet. Hurtigrutens 12-dages rejse anløber 22 havne nord for polarcirklen, hvor nordlyset som regel dukker op mange gange flere forskellige steder.

Hurtigruten
Hurtigruten.
Photo: Agurtxane Concellon

99 % chance

Historisk set viser nordlyset sig på mere end 99 procent af Hurtigrutens sejladser mellem oktober og marts.

Hurtigruten
Hurtigruten.
Photo: Hurtigruten

Mange steder

På Hurtigrutens 12-dages rejse anløbes 22 havne nord for polarcirklen, hvor nordlyset som regel optræder adskillige gange forskellige steder.

Hurtigruten
Hurtigruten.
Photo: Hege Abrahamsen

Intet lys = ny rejse

Hurtigruten er så sikker på at du vil se nordlys på en 12-dages rejse mellem 1. oktober og 31. marts, at de giver dig nordlysgaranti. Du får en 6- eller 7-dages rejse gratis hvis nordlyset ikke viser sig. 

Vær aktiv og opdag Norge

Nordmændene elsker at være ude i den fri natur, også om vinteren. Få en anderledes oplevelse og tag med på en af Hurtigrutens mange udflugter, fra kultur og historie til dyreliv og natur. Her er tre forslag til eventyr under nordlyset.

A group of people standing in front of a snowmobile and watching the northen lights in Norway
Hurtigruten snowmobile trip.
Photo: Ørjan Bertelsen

Sjov på snescooter

Intet stikker en tur på snescooter over is og sne, hvis du vil have fart på. Lad nordlyset guide dig. Passer til alle aldre.

Hurtigruten expedition
Hurtigruten expedition.
Photo: Ørjan Bertelsen

Stjernekiggeri med samerne

Se kystens vinterlandskab mens du sipper en varm drik ved et åbent lejrbål eller i et samisk lavvo-telt. Få en smagsprøve på den virkelige samiske jul, og lær mere om Nord-Norges oprindelige folkeslag.

Hurtigruten
Hurtigruten.
Photo: Vidar Lysnes

Lofoten på hesteryg

Spænd hjelmen og stig op på en smuk islænderhest, og rid ud på eventyr på de fabelagtige Lofoten-øer. Hvis du er heldig, kan du ride på stranden oplyst af nordlyset.

Bliv inspireret

Find mere inspiration på Hurtigrutens officielle hjemmeside.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen