Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Widerøe
Widerøe.
Photo: Magnus Farnes
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Flyv til eksotiske vinterdestinationer i Nord-Norge

En afslappet og stressfri ferie eller et tempofyldt action-eventyr? Flyv med Widerøe og få det som du vil have det, midt iblandt Norges største naturattraktioner.

Flyv til Finnmark

At flyve med Widerøe er den letteste måde at komme rundt i den enorme Finnmark, samernes hjemstavn. Turister kommer hertil for at finde ro i naturen, men også aktiviteter såsom hundeslæde, ture med snescooter og dyresafarier trækker folk til.

Fra Tromsø flyver Widerøe til 11 lufthavne i Finnmark, heriblandt Alta, Kirkenes og Honningsvåg, der er Nordkaps nærmeste lufthavn. Kirkenes ligger nær den russiske grænse. Her kan du sove på snehotel og tage på kongekrabbesafari. Alta er den største by i Finnmark og en klassisk nordlysdestination.

Flyv til Lofoten

Widerøe flyver fra Bodø, Oslo og Tromsø til tre lufthavne på Lofoten: Svolvær, hvor der er et rigt kulturliv og en række kunstgallerier, samt fiskerbyerne Røst og Leknes, der er omgivet af rå natur med tronende fjelde og hvide sandstrande.

Flyv til Vesterålen

Hvis du vil kombinere din jagt efter nordlyset med en hvalsafari, er Vesterålen det oplagte rejsemål. Widerøe flyver fra både Bodø og Tromsø til de charmerende kystbyer Andenes og Stokmarknes. Begge steder er karakteriseret af deres fredfyldte, men betagende, omgivelser.

Se hvor du kan tage hen og hvad du kan foretage dig

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen