Find aktiviteter, overnatning og spisesteder

Planlægger du en ferie? Brug søgefunktionen herunder til at finde relevante aktiviteter, attraktioner, overnatningsmuligheder og spisesteder lige præcis der, hvor du skal hen. Norge venter på dig!

Bæredygtig rejse

Dette symbol gør det lettere at rejse miljøvenligt.


Green travel logo

Græstotten (Green Travel) er fællesnævner for alle kvalificerede miljøordninger blandt aktørerne i den norske turistbranche. Symbolet hjælper dig med at identificere miljøcertificerede aktiviteter og overnatningssteder. Hver eneste gang du ser den grønne græstot på Visitnorways sider ved du, at de associerede produkter og tilbud er miljøcertificerede. Det betyder ikke, at de er 100 procent miljøvenlige lige nu, men at de arbejder på at minimere klimaaftrykket.

Disse miljøordninger er med i Green Travel: Norsk Økoturisme, Svanemærket, Miljøfyrtårn, Den Grønne Nøgle, ISO 14001 og Blå Flag. Samlet og hver for sig garanterer disse mærker, at produkterne med græstotten følger strenge regler og retningslinjer for produktion og håndtering af affald, energiforbrug, transport, krav til underleverandører og brug af kemikalier, ofte langt strengere end påkrævet ifølge den gældende norske lov.

Bliv inspireret

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider